تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 827 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ناصر حجازي: برانكو بهترين گزينه براي مربيگري تيم ايران در جام جهاني است
    ----------------------------------------------------------------
    "ناصر حجازي" روز جمعه درباره حضور" برانكو ايوانكوويچ " در مرحله نهايي رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني آلمان به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت : بهترين فردي كه مي‌تواند تيم ايران را در برهه كنوني در جام جهاني هدايت كند، همين برانكوست . وي افزود: به دليل اينكه برانكو در حدود ‪ ۴‬سال است كه مستقيما تيم ملي فوتبال ايران را زير نظر دارد، بهترين گزينه براي مربيگري در جام جهاني است و او مي‌تواند با شناختي كه در اين چند ساله از بازيكنان پيدا كرده بهترين نتايج را بگيرد. مدير فني تيم استقلال اهواز ادامه داد: براي بكارگيري مربي بهتر از برانكو ديگر زماني باقي نمانده است و فرصتي براي اينكه مربي خوبي به ايران بيايد و با بازيكنان بتواند هماهنگ شود وجود ندارد. حجازي درباره بازي تيم ايران مقابل ژاپن افزود: بايد در برابر ژاپن با تمام قوا و با تمامي لژيونرها حاضر شويم و با برد در خانه حريف تيم ايران را به عنوان قدرت اول آسيا مطرح كنيم . وي ادامه داد: اگر اين كار بشود و ايران به عنوان تيم اول آسيا شناخته شود قطعا تيمهاي بزرگ براي بازيهاي تداركاتي از ايران دعوت به عمل خواهند آورد و حتي براي اين كار مبلغي نيز پرداخت خواهندكرد. وي گفت : در جام جهاني اكثر تيم‌ها سرعتي و قدرتي بازي خواهند كرد و تنها استفاده از ضربات كاشته و ايستگاهي دردي را دوا نمي‌كند كه برانكو بايد به اينگونه بازيها بسيار توجه داشته باشد. حجازي درباره مقايسه برانكو و ايويچ گفت : اين دو مربي را نمي‌توان با هم مقايسه كرد زيرا ايويچ يكي از بهترين مربيان دنيا بود ، اما برانكو در مسابقات جهاني و درجه اول فوتبال نقشي نداشته و با وجود نتيجه‌گيري خوب در تيم ملي فوتبال ايران در مقابل ايويچ يه هيچ وجه قابل مقايسه نيست وي افزود: كنار گذاشتن ايويچ در قبل از جام جهاني فرانسه از تيم ايران بدترين كار ممكني بود كه انجام شد، زيرا ايويچ توانست در زمان كوتاهي كه در كنار تيم بود معايب خط دفاعي ايران را برطرف كرده و آنرا به عنوان نقطه مثبت تيم ملي به نمايش بگذارد. حجازي در پايان گفت : بايد در جام جهاني نشان دهيم كه ايران تيمي نيست كه فقط براي حضور در جام آمده باشد و مربيان مي‌تواند با اميد دادن به جوانان و اعتقاد به بازيكنان ايران در جام جهاني بدرخشند.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من نميدونم از كي بحث تعويض مربي تيم ملي پيش اومد!!!
    آخه چه دليلي داره برانكو رو عوض كنن؟
    برانكو چندين سال تو ايرانه و نتايج خيلي خوبيم گرفته و شناخت خوبيم از فوتبال ما داره پس چه دليلي داره عوضش كنن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ايوانكوويچ:درهاي تيم ملي فوتبال ايران بر روي تمامي بازيكنان باز است
    --------------------------------------------------------------
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت تا آغاز مرحله نهايي مسابقات فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان زمان بسياري داريم و در تيم ملي فوتبال ايران بر روي تمامي بازيكنان باز است. " برانكو ايووانكوويچ " در گفت وگو با خبرنگار راديو دولتي لندن گفت در ايران بازيكنان شايسته‌اي وجود دارند و ما تا قبل از مرحله نهايي مسابقات جام جهاني آلمان بازيكنان شايسته و خوبي را به تيم دعوت خواهيم كرد.
    ايوانكوويچ درباره برنامه‌هاي ديدارهاي تداركاتي تيم ايران پيش از حضور در رقابت‌هاي جام جهاني اظهارداشت ما مذاكراتي با تيم‌هاي مختلف انجام داده‌ايم، گفت وگو با چند تيم اروپايي نيز در حال اتمام است، ولي كمي زود است كه از حالا به‌طور دقيق اسامي اين تيم‌ها را اعلام كنيم.از طرفي، فعلا اغلب كشورها درگير انجام مسابقات مقدماتي جام جهاني هستند. ولي بطور كلي ما سعي بر اين داريم كه ديدارهاي تداركاتي و اردوهاي منظم و خوبي تا آن زمان داشته باشيم.
    وي در مقايسه ليگ باشگاه‌ها و تيم ملي فوتبال ايران با كشورهاي صاحب نام اين رشته ورزشي اظهارداشت در خصوص ليگ باشگاه‌هاي ايران، امسال سال پنجم برگزاري ليگ حرفه‌اي است و اين ليگ رشد خوبي داشته‌است و مي‌توان گفت از لحاظ سرمايه‌گذاري باشگاه‌هاي ايران روند خوبي را آغاز كرده‌اند.
    در سطح ملي هم موفقيت‌هاي چشمگيري داشتيم. همين كه به جام جهاني صعود كرديم خيلي خوب بود، ما الان با خيال راحت‌تر مي‌توانيم در مقابل تيم‌هاي مطرح دنيا بايستيم و حتي انتظار پيروزي هم داشته باشيم.
    ايوانكوويچ درباره لژيونرهاي ايراني حاضر در باشگاه‌هاي خارجي اظهار داشت من از حضور اين بازيكنان در باشگاه‌هاي مطرح دنيا خوشحالم چرا كه اين مسئله باعث پيشرفت فوتبال در ايران خواهد شد. ولي اين يك عامل طبيعي است كه بازيكنان خارجي كمي مورد بي‌مهري مديران باشگاه‌ها قرار مي‌گيرند و آنطور كه بايد از اين بازيكنان استفاده درست نمي‌شود. هميشه اين مشكلات بوده و اين فقط اختصاص به بازيكنان ايراني ندارد. بطور مثال در تيم رئال مادريد ببينيد بازيكناني مثل مايكل اوون كه چه مشكلاتي با اين تيم داشت.
    حال اينكه اين تيم يكي از بهترين تيم‌هاي جهان است.
    وي از تمايلش براي تمديد قراردادش با فدراسيون فوتبال پس از رقابت‌هاي جام جهاني خبر داد و گفت براي من باعث غرور و افتخار است كه ‪ ۴‬سال مربي تيم ملي ايران بودم و علاقه‌مندي به تمديد قراردادم هستم . البته اين به برنامه‌هاي فدراسيون فوتبال و خواسته‌هاي مسوولان اين فدراسيون و من بر مي‌گردد كه فكر نمي‌كنم در صورت تمايل فدراسيون، مشكل خاصي داشته باشيم.
    البته منافع مشترك من و فدراسيون بايد مد نظر قرار بگيرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تيه‌ري هانري: در آرسنال مي‌مانم
    -----------------------------------------
    "تيه‌ري هانري" مهاجم باشگاه آرسنال انگليس روز جمعه تاكيد كرد تا وقتي كه كادر فني اين تيم خواهان وي باشد، در آرسنال خواهد ماند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، هانري دو سال ديگر از قرارداد كنوني‌اش مهلت دارد و بعد از انتقال "پاتريك ويه‌را" به باشگاه يوونتوس ايتاليا بازوبند كاپيتاني را تحويل گرفته است. ستاره تيم ملي فرانسه اظهارداشت: از عضويت در آرسنال واقعا خوشحالم. همه چيز بر وفق مراد است و همانگونه كه بارها گفته‌ام تا وقتي باشگاه مرا بخواهد در اينجا خواهم ماند. هانري افزود: طي روزهاي اخير مطالب زيادي نوشته شده و اغلب وفاداري من نسبت به تيم را مورد سوال قرار مي‌دهند اما هميشه من ثابت قدم بوده و تمام تلاشم را انجام داده‌ام. اميدوارم در مورد تمديد قراردادم نيز به توافق برسيم. وي كه يكي از پردرآمدترين بازيكنان آرسنال است، پول را انگيزه مهمي براي خود نمي‌داند و معتقد است: من هميشه كاري را انجام مي‌دهم كه دوست دارم. حتي اگر عضو تيم آرسنال نبودم و در زمين پشت باغ دوستم هم بازي مي كردم، شيوه بازي من فرقي نداشت. هنوز هم تمام تلاش خود را به كار خواهم بست و از برد و باخت، خوشحال و متاثر خواهم شد. مهاجم تيم فرانسه در خصوص انگيزه‌هاي خود گفت: من به خاطر كسب درآمد به فوتبال روي نياوردم بلكه مي‌خواستم پدرم به من افتخار كند. او بيشترين تاثير را روي من داشته و فقط مي‌خواستم وي را خوشحالش كنم. اولين بار كه ديدم مي‌توانم كارهايي با پا انجام دهم مي‌خواستم مردم مرا به عنوان يك بازيكن به ياد داشته باشند. وي ادامه داد: قطعا مشكلاتي هست كه بايد با آن كنار آمد اما مردم در مورد پول و آمار صحبت مي‌كند. بله فوتبال درآمد نيز دارد اما مسابقه و بازي مهم تر است. هانري در مورد كاپيتاني تيم آرسنال نيز گفت: بعد از كساني مثل ويه‌را و توني آدامز، افتخار بزرگي است. من از مسئوليت پذيري بيشتر لذت مي‌برم و قبلا در تيم جوانان فرانسه كاپيتان بودم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ونگر از ولخرجي‌هاي چلسي تقليد نمي‌كند
    -------------------------------------------------------
    "آرسن ونگر" سرمربي باشگاه آرسنال انگليس تاكيد مي‌كند كه اصلا قصد ندارد باقيمانده بودجه خريدهاي خود را به خاطر تقليد از ولخرجي‌هاي چند ميليون پوندي چلسي، حيف و ميل كند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، باشگاه چلسي در تابستان جاري ‪۲۱‬ ميليون پوند براي جذب "شان رايت فيليپس" هزينه كرده، آسير دل هورنو را به عضويت گرفته و هنوز در تلاش براي به خدمت گرفتن "ميشل اسين" از المپيك ---- است. در مقابل باشگاه آرسنال فقط آلكساندر هلب را حداكثر با قيمت ‪۱۰‬ ميليون پوند خريده درحاليكه پاتريك ويه‌را را ‪ ۱۳/۷‬ميليون پوند به يوونتوس فروخته شد. ونگر معتقد است: ايراد از چلسي يا ما نيست. همين است كه هست. اما همه مي‌دانند كه آنها پول زيادي دارند و هنگام خريد، چيزي را كه ‪ ۱۰‬ميليون پوند مي‌ارزد، ‪ ۲۰‬ميليون مي‌خرند. آيا واقعا فكر مي‌كنيد شان رايت فيليپس در صورت عدم دخالت چلسي ‪ ۲۱‬ميليون پوند ارزش داشت؟ هنگامي كه مبلغ ‪ ۱۰‬تا ‪ ۱۲‬ميليون پوند براي فيليپس پيشنهاد شد، رييس باشگاه آرسنال اظهارداشت: دقيقا همين است. دو بازار ممكن است وجود داشته باشد: بازاري كه چلسي در آن است و بازار بدون چلسي كه واقعي تر است. ونگر كه روز يكشنبه بايد شاهد مصاف با چلسي در مسابقات كاميونيتي شيلد باشد گفت: از من چه انتظاري داريد. اينكه با پولهايم وارد كازينو شوم. گمان مي‌كنم هواداران ما از بد بازي كردن و باختن بيشتر ناراحت مي شوند تا صرفه جويي در حيف و ميل كردن پول باشگاه. سرمربي فرانسوي آرسنال در ادامه تصريح كرد: من حسود چلسي نيستم. هر تيمي راهي براي كسب موفقيت دارد و چلسي با وجود پول زيادي كه دارد قابل شكست است. به اعتقاد وي "هميشه آنقدر بازيكن خوب در جهان هست كه بتوان آنها را شكار كرد. رئال مادريد بيشتر از والنسيا هزينه كرده اما در دو سال گذشته هيچ افتخاري بدست نياورده است."

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

زيدان از صعود تيم فرانسه به جام جهاني مطمئن است
    ------------------------------------------------------------------
    "زين‌الدين زيدان" هافبك باشگاه رئال مادريد اسپانيا يكسال پس از اعلام كناره‌گيري از تيم ملي فوتبال فرانسه، بازگشت خود به اين تيم را ناشي از اشتياق صعود به جام جهاني و تكرار روزهاي طلايي گذشته عنوان كرد. به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از پاريس، زيدان و "ماكلله" روز چهارشنبه بازگشت خود به تيم فوتبال فرانسه را رسما اعلام كردند. زيدان در اين خصوص به شبكه تلويزيوني چنل پلاس گفت: مي‌خواهم دوباره به دوران اوجم بازگردم و همه سكوها را فتح كنم. اين درحالي است كه چهار ديدار مهم فرانسه از مقدماتي جام جهاني در ماه سپتامبر برگزار شده و اين تيم در رتبه چهار گروه چهارم قرار دارد و كمك زيدان ضروري است تا صعود آنان به جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬ميسر شود. زيدان اظهارداشت: حتي اگر صعود به جام جهاني دشوار باشد، مي‌خواهم مثمر ثمر باشم اما اطمينان دارم فرانسه صعود خواهد كرد و بسيار خوش بينم. ما حق نداريم غير از اين فكر كنيم. وي در خصوص كناره‌گري و سپس بازگشت به تيم فرانسه گفت: ‪ ۳۲‬روز به تعطيلات رفتم و فكر كردم دوري از تيم ملي غيرممكن است. از يك سال پيش اين فكر در ذهنم وجود داشت و اكنون مي‌خواهم بازگردم. وي همچنين اظهار اطمينان كرد ليليان تورام نيز دوباره به تيم فرانسه باز خواهد گشت. تورام، ليزارازو و مارسل دزايي از جمله ديگر بازيكناني بودند كه تابستان گذشته از تيم ملي كناره‌گيري كردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لوييس فيگو موافق حضور در اينترميلان است
    -------------------------------------------------------
    " لوييس فيگو " بازيكن پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا موافقت خود را با انتقال به تيم اينترميلان ايتاليا اعلام كرد. به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، فيگو براي شركت در آزمايش‌هاي پزشكي تيم اينترميلان ، امروز پنجشنبه عازم ميلان شد. اين بازيكن پرتغالي قراردادي دو ساله با تيم اينترميلان منعقد مي‌كند. تيم اينترميلان ‪ ۵/۵۴‬ميليون دلار دستمزد سالانه فيگو را اعلان كرده است. فيگو در سال ‪ ۲۰۰۰‬در ازاي دريافت ‪ ۵۶‬ميليون دلار به تيم رئال مادريد پيوست كه اين رقم در آن زمان ركورد محسوب مي‌شد. در صورتي كه فيگو به تيم اينترميلان بپيوندد ، چهارمين بازيكن تيم رئال مادريد است كه به اين تيم ملحق مي‌شود. پيش از اين استبان كامبياسو ، سانتياگو سولاري و والتر ساموئل به عضويت تيم اينترميلان درآمده‌اند.

فيگو رفت اينتر و فيل نويلم اورتون.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پيروزي پرگل بارسلونا در ماكائو
    ---------------------------------------
    تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در ديداري دوستانه مقابل تيم شن ژن جيانليبائو چين به يك پيروزي پرگل دست يافت. به گزارش خبرگزاري رويترز از ماكائو ، در اين ديدار كه چهارشنبه‌شب در ورزشگاه ماكائو برگزار شد ، تيم بارسلونا قهرمان باشگاه‌هاي اسپانيا با نتيجه ‪ ۹‬بر صفر حريف خود را شكست داد. اينستا در دقيقه ‪ ، ۲۳‬لارسون ‪ ، ۳۷‬ژيلي ‪ ، ۳۸‬اوتئو ‪ ۴۶‬و ‪ ، ۸۸‬دكو ‪ ، ۵۴‬مسي ‪ ۶۵‬و ‪ ۸۸‬و وان برنخورست ‪ ۶۷‬براي تيم بارسلونا گلزني كردند.

Banned VektOr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    C:\WINDOWS

پيش فرض

بازي بعدي ايران كييييهه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تبريك ميگم
    لحظاتي پيش علي كريمي به عنوان هافبك
    وارد زمين شد
    در بازي با موشن گلاد باخ
    براش ارزوي موفقيت ميكنم
    45 وقت داره تا
    اون بازي اعجاب اورشو انجام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •