بله3372 مودم خيلى خوبى هست و الان انلاکش کردم و باهمراه اول استفاده مى کنم و بسيار راضى هستم، البته الان دوس دارم ى واى فا دارشم بگيرم و باتبلت ازش استفاده کنم براى ديدن ويديو و..
بله3372 مودم خيلى خوبى هست و الان انلاکش کردم و باهمراه اول استفاده مى کنم و بسيار راضى هستم، البته الان دوس دارم ى واى فا دارشم بگيرم و باتبلت ازش استفاده کنم براى ديدن ويديو و..
ممنون فقط با usb لپ تاپ و pc کار میکنه یا نه؟
بعدش شما که رشت هستی از پوشش 4G راضیی ای؟ کدوم بهتره همراه یا ایرانسل؟
Last edited by mammad-007; 15-01-2017 at 16:03.
فقط باکامپيوتر و لپ تاپ سازگاره، البته اگه واى فا مى خواى داشته باشى ى روتر هم بايد بگيرى، بله مشکلى ندارم و راضى هستم امابدلىل ب صرفه تر بودن همراه اول و پوشش عالى ک حداقل سمت ما داره،، از همراه استفاده مى کنم و باوجود اينکه ترى جى هست با سرعت مىانگين2.8مگ دانلود مى کنم... البته تا يادم نرفته بگم چندى پيش باايرانسل سرعت سرور خارجى پايين تره ااماهمراه فرقى نداره و ثبات خوبى داره....
دوستان نظری رو مودم z6000 ندارن؟ نسبت به قیمتش خوب بنظر میاد
سلام و خسته نباشید
من میخواستم مودم 3G/4G بخرم
کدومش بهتره؟؟؟
1 . D100
2 . D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router
3 . TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G Modem Router
ممنون میشم راهنمایی کنیید
با تشکر
دوست عزیز به نظر من B315 از تمامی مودمهای مورد اشاره شما بهتر وقابل اعتماد تره
ممنون دوست عزیز از چه نظرقابل اعتمادتره؟؟؟
اولا از نظر انتن دهی به هیچ وجه کمبودی نسبت به mr200که گفته میشه قویترین انتن دهی رو داره نداره ثانیا از لحاظ نرم افزاری پشتیبانی بسیار قوی تری داره همین موضوع انتخاب دستی فرکانس انچنان اهمیتی داره که فقط موقع استفاده از مودم بهش پی میبرید چرا؟چون در هر منطقه بسته به شرایطش باندهای دوگانه ایرانسل معمولا تفاوت فاحشی داره در حالیکه مودمایی که امکان انتخاب دستی باند نمیدن ملاکشون واسه انتخاب باند فرکانس بالاتر وسیگنال قوی تره که در عمل ثابت شده کافی نیست وثالثا اکثر بی تی اسهای ایرانسل از قطعات هووایی استفاده میکنن واسه همین هم هست سازگاری بهتری رو در ایران از خودشون نشون دادن در کل شک نکن در مورد مودمهای سیم کارتی واقعا هووایی افضله
مرسی داداش خب الان مودم B315 فرکانسشو دستی میشه تغییرش داد؟؟؟ ولی mr200 دستی نمیشه تغییرش داد؟؟؟؟؟
اره عزیز با نرم افزار lte wach میشه ولی mr200نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)