تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 104 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پرسپولیس نیوز : حسین هدایتی یک روز پس از شکست پرسپولیس مقابل نفت در اینستاگرام خود نوشت
    کسانى که در روز شکست پشت ما نیستند، حق ندارند در روز پیروزى کنار ما باشند. (سرالکس فرگوسن)
    حلاوت و پیروزى غرور آفرین در دربى را خدایا شکر، هرگاه از همدلى و همراهى تیم کم بذاریم با یک شکست گوش مالى میشیم.
    اما فراموش کنید ، و باور کنید قهرمانى حق مسلم ماست. باید تمرین و باور کنیم ما قهرمانیم تا بهش برسیم.
    به همین مناسبت بعنوان یک هوادار براى حمایت و تشویق تیم محبوبم در مقابل گسترش فولاد به تبریز میروم و قول میدم مادى و معنوى کنار تیم باشم. ما قهرمانیم. یاعلی.

2. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خدا از این حمید درخشان نگذره باعث شد نیلسون از تیم بره این سوشای بی لیاقت بشه گلر اول تیم -این بابک حاتمی هم که از خریدای درخشان بود کلن در سطح لیگ یک هم نیست دیروز هم که آب قطع کرد با اشتباهات فاحشی که داشت خصوصا سر گل دوم که راحت میتونست خطا کنه نهایت اخراج بشه که مثل ماست واستاد تا گل دوم نفت بزنهفصل دیگه با برگشت کنعانی زادگان و حسین ماهینی خط دفاع مشکلاتش خیلی کمتر میشه فقط باید یک گلر مطمئن جذب بشه تا مثل امسال از ناحیه گلر و خط دفاع بیشترین ضربه نخوریم در خط دروازه هم بیرانوند یا مظاهری یکی جذب بشه دروازه تیم بیمست
    [حذف شد]

درباره دو بازی اخر لیگ استقلال خوزستان که بازی هفته اخرش با تیم یحیی گل محمدی هست و مطمئنا در بهترین حالت بتونه از تیم اماده یحیی که در اسیا هم داره اقایی میکنه یک مساوی بگیره پدیده هم فکر کنم تو مشهد فقط دو باخت جلو نفت و ذوب امسال داره تو مشهد به سادگی امتیاز از دست نمیده

اگه تیم دوباره به فرم ایده الش قبل بازی با نفت برسه بردن گسترش دور از دسترس نیست بازی اخر هم با راه اهنی که احتمال زیاد همین هفته سقوطش قطعی میشه باید تفاضل گل بالا ببریم
    که با عملکرد عالی خط حملمون در بازی های امسال میشه بهش رسید
    Last edited by pcforlife; 30-04-2016 at 12:05. دليل: دلیل ادیت: مطرح کردن مسائل حاشیه ساز داوری

4. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیشب خواب دیدم ، برانکو مجدد سوشا مکانی رو در دروازه گذاشته . و باز هم گل خوردن و مقصر همین سوشا بود
    امیدوارم کوتاه بیاد و گلر رو عوض کنه . گلر خوبی رو نیمکت دارن منتها بهش فرصت ندادن خودش رو جمع و جور کنه

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پنالتی استقلال درست نبود، گل نفت هم آفساید بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با اظهار شرمندگی نسبت به برخی اشتباه‌های داوری در طول فصل و مخصوصا هفته بیست و هشتم لیگ برتر، اظهار کرد: داوران ما دوست دارند قضاوت عادلانه داشته باشند و همه باید در این کار آنها را همراهی کنند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، هفته‌ بیست و هشتم لیگ برتر فو‌تبا‌ل برگزار شد و برخی از مربیان نسبت به عملکرد تیم‌های داوری به شدت اعتراض داشتند. به طور ویژه‌ سرمربی سایپا از این موضوع شاکی بود و بسیاری از هو‌اد‌ا‌ران پر‌سپولیس معتقد بودند که اشتباه‌های داور باعث باخت‌شان به نفت شده است. مسعود عنایت، رییس دپارتمان داوری فدراسیون فو‌تبا‌ل در گفت‌و‌گو با سایت فدراسیون از عملکرد داوران این دو دیدار دفاع کرده و گفته که پنا‌لتی‌ گرفته شده برای استقلال در بازی با سایپا صحیح بوده و گلی که نفت وارد دروازه پر‌سپولیس کرد، در موقعیت آفساید به ثمر نرسیده است. با این حال فریدون اصفهانیان، رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل نظری کاملا متفاوت با عنایت دارد. اصفهانیان از اشتباه داوران دو دیدار پر‌سپولیس با نفت و سایپا با استقلال گفته و نسبت به اشتباه‌هایی که صورت گرفته اظهار شرمندگی کرده است. رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل درباره دیدار‌های هفته بیست و هشتم لیگ برتر فو‌تبا‌ل، گفت: در این هفته‌ اشتباه‌هایی داشتیم. مثلا در بازی پر‌سپولیس با نفت کمک داور در صحنه گل اول نفت به اشتباه آفساید مهاجم نفت را اعلام نکرد. در تصاویر تلویزیونی مشخص است که گل در موقعیت آفساید به ثمر رسید. هر چند بعضی داوران می‌گویند که اگر در بازی بودند احتمالا همان تصمیم را می‌گرفتند. او ا‌دا‌مه‌ داد: در بازی استقلال و سایپا در صحنه‌ای که داور پنا‌لتی‌ اعلام کرد مدافع سایپا توپ را می‌زند و بعد به صورت طبیعی با مهاجم استقلال برخورد می‌کند. داور شاید در زاویه‌ای بوده که این برخورد را خطا تشخیص داده، ولی پنا‌لتی‌ استقلال به اشتباه اعلام شد. اصفهانیان درباره این که یک اشتباه داور ممکن است سلسله اتفاقاتی را به دنبال داشته باشد، گفت: می‌دانیم که ممکن است چنین اتفاقاتی رخ دهد، اما آیا در کشورهای اروپایی و سایر کشورهای آسیایی این اشتباه‌ها رخ نمی‌دهد؟ در لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا باخت و حذف شد، در حالی که گفته می‌شود یک پنا‌لتی‌ برای این تیم اعلام می‌شد. بارسلونا حذف شد، ولی رفتار خاصی علیه داوران از این تیم ندیدیم. رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل همچنین گفت: اگر هفته‌های آخر لیگ برای تیم‌ها خیلی حساس است برای ما ، بازی‌ها از همان هفته‌ اول حساسیت دارد. ما می‌خواهیم وظایفمان را به خوبی انجام دهیم. تمام داوران ما تلاش می‌کنند که قضاوت خوبی را انجام دهند، اما مانند شاگردان یک کلاس همه نمره 20 نمی‌گیرند و همه هم مردود نمی‌شوند. او افزود: گاهی اشتباه‌هایی از داوران سر می‌زند که برای ما اصلا قابل پذیرش نیست. همین طور اشتباه‌هایی رخ می‌دهد که نمی‌شود رویش بحث کرد چون صحنه‌های سختی برای قضاوت بوده و داور با چشم غیر مسلح در خلال سرعت بازی نمی‌توانسته درست تصمیم‌گیری کند. همچنین باید به امکانات داوران توجه کرد. مربیان هر گاه چیزی برای تیم‌شان بخواهند برایشان فراهم می‌شود. اگر آنها فیزیوتراپ، پزشک تغذیه یا روانشناس بخواهند در لحظه برایشان فراهم می‌شود، اما ما برای داوران شاید در طول فصل یک جلسه روانشناسی برگزار کنیم. اصفهانیان همچنین گفت: ما منکر اشتباه‌هایی که از سوی داوران رخ داده است نیستیم. در تمام فصل تلاش می‌کنیم بهترین قضاوت‌ها را داشته باشیم، اما در دو هفته‌ آخر این تلاش را هم مضاعف می‌کنیم. ما در کمیته‌ داوران سعی می‌کنیم داورانی را برای بازی‌های آخر انتخاب کنیم که از پس مسئولیت سنگین آنها برآیند. داوران هم باید احساس مسئولیت بیشتری کنند چون ممکن است اشتباه آنها تمام زحمات یک فصل را از بین ببرد. او ا‌دا‌مه‌ داد: مربیان، بازیکنان و مدیران عامل باشگاه‌ها، وقت، انرژی و هزینه زیادی را صرف می‌کنند، فدراسیون هم تلاش‌های زیادی را انجام می‌دهد، اما کسی این چیزها را نمی‌بیند و فقط آنچه در زمین رخ می‌دهد دیده می‌شود. آن هم به تیم داوری باز می‌گردد که باید روح قانون پیاده کند. انتظار ما این است که همه با داوران همکاری کنند و بدانند که آنها هم دوست ندارند اشتباه کنند. اصفهانیان ا‌دا‌مه‌ داد: داور هم مثل همه انسان‌ها ممکن الخطاست. ما حتی نمی گوییم جایز الخطا و به آنها جواز اشتباه کردن نمی‌دهیم، اما همه باید به داوران اعتماد داشته باشند و بدانند که آنها دوست دارند که قضاوت عادلانه داشته باشند. با این حال گاهی اشتباه‌هایی از داوران رخ می‌دهد که ما هم بابت آنها شرمنده می شویم. رییس کمیته‌ داوران درباره این که چرا بخشی از جامعه فو‌تبا‌ل به داوران بی اعتماد است، گفت: گاهی پیش می‌آید که یک مربی به زعم خودش اشتباهی از داور دیده و آن را در بوق و کرنا می‌کند، ولی بعدا مشخص می‌شود که هیچ اشتباهی رخ نداده است. همان طور که ما برای مربیان احترام قائل هستیم، دوست داریم آنها هم به ما احترام بگذارند. به داوران گفته‌ایم که ارتباط خوبی با مربیان داشته باشند. البته ارتباط سالم و دوستی سالم بین داوران و مربیان اشکالی ندارد. اصفهانیان افزود: داورانی هستند که کسوت و تجربه بالایی دارند، اما همان‌ها گاهی اشتباهی می‌کنند که اصلا از ایشان انتظار نمی‌رود. همین باعث می‌شود که برخی فکر کنند که نکند مساله خاصی در این میان بوده است. همه داوران ما سالم هستند و دوست دارند حق را به حق‌دار بدهند. همان طور که در تیم ‌ملی جوانگرایی شده و می‌گویند که بازیکنان نسبت به نسل قبل بیش از دو برابر در زمین می‌دوند، در جامعه داوران هم جوانگرایی صورت گرفته و داوران تحصیلکرده و با استعدادی وارد کار شده‌اند. اینها رفته رفته بهتر می‌شوند و در آینده نتیجه‌اش را خواهیم دید. رییس کمیته‌ داوران در پایان با تاکید بر حساسیت دیدارهای دو هفته‌ پایانی لیگ برتر، گفت: تیم‌های داوری را برای بازی‌ها انتخاب می‌کنیم که به راحتی این مسئولیت را به انجام برسانند. همین طور قبل از بازی‌ها با داوران صحبت‌ها و راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهیم. حتی اگر لازم باشد در برخی از بازی‌ها ناظر ویژه‌ داوری قرار می‌دهیم.

8. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Last edited by 000000000; 30-04-2016 at 21:38.

10. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه انقدر به سوشا نتازین حالا؟
    منم ازش راضی نیستم. چرا که اگر اشتباهش نبود ما حداقل دربی رو 4 -0 برده بودیم
    اما وضعیت فعلی همینه! باید با همین بسازیم تا آخر فصل
    همگی هم دیدیم که اون دروازبان خارجی مون جوابگو نبود. حالا یا رو فرم نبود یا هرچی

12. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان میشه انقدر به سوشا نتازین حالا؟
    منم ازش راضی نیستم. چرا که اگر اشتباهش نبود ما حداقل دربی رو 4 -0 برده بودیم
    اما وضعیت فعلی همینه! باید با همین بسازیم تا آخر فصل
    همگی هم دیدیم که اون دروازبان خارجی مون جوابگو نبود. حالا یا رو فرم نبود یا هرچی
    بله حتی در ردبی هم توپ رو درست جمع نکرد. بنده خودم الان فوتبال بازی نمی کنم اما همیشه گلر بودم.
    کمترین آشنایی به فوتبال هم میه فهمید که اشتباهات ایشان فاحش هست و در حد گلر تیم پرسپولیس نیست
    گلر از یک کشور دیگر اوردند . سریع نیمکت نشین کردند مشخص هست نمیتونه خودش جمع کنه
    همین سرمربی هم که میارن چند تا بازی اول تا جا بیوفته . ممکنه نتیجه معمولی یا حتی عکس بگیره

16. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این روزها بعضی ها مصاحبه هایی انجام میدن که آدم از خوندنش شاخ در میاره ! یه نمونش :

* پرسپولیسی‌ها اعتقاد دارند که صحنه گل اول نفت‌ آفسایده بوده و کارشناسانی چون علی خسروی نیز آن را تأیید کرده‌اند.

هیچ مشکلی برای صحبت کردن در مورد این صحنه ندارم. شب گذشته فریدون اصفهانیان از من سؤال کرد که آیا بازی دیگری به من بدهد و چنین صحنه‌ای دوباره تکرار شود باز هم آفساید اعلام می‌کنم یا خیر. من هم پاسخ دادم صد بار دیگر چنین صحنه‌ای تکرار شود، باز هم تصمیم به ادامه بازی خواهم داد. سالی دو مرتبه در کلاس‌‌های داوری شرکت می‌کنیم و مدرسان فیفا بارها درباره چنین صحنه‌هایی بحث می‌کنند. خسروی هم در صحبت‌هایش بارها اعلام کرده بود که این صحنه‌ها را ادامه دهید. برای اینکه بازی هیجان داشته باشد، توصیه می‌کنند بازی ادامه داشته باشد. اگر چنین صحنه‌ای را آفساید می‌گرفتم خودم را نمی‌بخشیدم. همه داوران و کارشناسان به‌خاطر تصمیمی که گرفتم، به من تبریک گفتند. به کار خودم ایمان دارم و می‌دانم تصمیمم درست بوده است.

* قبول ندارید که بازیکن نفت یک نیم تنه از بازیکنان پرسپولیس جلو بود؟

یک نیم تنه جلو بود، اما طبق صحبت‌های مدرس فیفا از سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ بهتر است بازی ادامه پیدا کند. هفتاد درصد آقایانی که مدعی شدند این صحنه آفساید بوده است، عینک می‌زنند! چطور آقایانی که عینک می‌زنند، می‌توانند از تلویزیون صحنه را تشخیص دهند؟ قصدم توهین نیست، اما یکسری افراد با کمیته داوران مشکل دارند و هر صحبتی را مطرح می‌کنند.
    یک نیم تنه جلو بود ولی بهتر است بازی ادامه پیدا کند ؟!! تویه باورهام در مورد قوانین فوتبال دچار شک و شبهه شدم ! البته دلیل این حرفاش هم مشخصه:

* نمی‌ترسید این صحبت‌ها برای شما پیامد بدی داشته باشد؟

من از هیچ‌کس نمی‌ترسم. درآمدم از فوتبال نیست که بترسم از داوری کنار بروم. هدف من رعایت عدالت بود و به چیز دیگری فکر نمی‌کردم. همه اعضای خانواده‌ام پرسپولیسی‌ هستند، ولی دلیلی نمی‌شود که عدالت را رعایت نکنم. شهامت می‌خواهد که در آن صحنه و مقابل هشتاد هزار تماشاگر تصمیم به ادامه بازی بگیری. آقایان می‌گویند که من تجربه قضاوت در حضور ۸۰ هزار تماشاگر را نداشتم. آنها فراموش کرده‌اند که چند سال پیش در حضور ۸۰ هزار تماشاگر تبریزی قضاوت کردم و آن اتفاقات پمپ بنزین برایم افتاد! من همان غمزه معروف هستم! سابقه کاری من بالاست ولی برخی‌ها دوست دارند خودشان را مطرح کنند. اساتیدی که می‌گویند صحنه گل اول نفت تهران آفساید بوده، هیچ پست و مقامی ندارند.
    اینه وضعیت داوری ما ! طرف عین خیالش هم نیست چون داوری واسش تفریحه تازه افتخار هم می کنه

یا برخی "یادداشت" ها که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی ذاره ! انگار بعضی افراد در خواب زمستونی هستن و سرشون زیره برفه.

وضعیت فوتبال ما همیشه همین بوده. اینو همه می دونیم ولی باز دم افرادی که میان و حقیقت رو میگن گرم. دم اونایی که بدون عینک هم (!) حقایق رو می بینن و هر جا هم لازم باشه عذرخواهی می کنن.
    Last edited by Mohammad; 01-05-2016 at 12:04.

18. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بوی لجن می اید...

20. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •