* پرسپولیسیها اعتقاد دارند که صحنه گل اول نفت آفسایده بوده و کارشناسانی چون علی خسروی نیز آن را تأیید کردهاند.
هیچ مشکلی برای صحبت کردن در مورد این صحنه ندارم. شب گذشته فریدون اصفهانیان از من سؤال کرد که آیا بازی دیگری به من بدهد و چنین صحنهای دوباره تکرار شود باز هم آفساید اعلام میکنم یا خیر. من هم پاسخ دادم صد بار دیگر چنین صحنهای تکرار شود، باز هم تصمیم به ادامه بازی خواهم داد. سالی دو مرتبه در کلاسهای داوری شرکت میکنیم و مدرسان فیفا بارها درباره چنین صحنههایی بحث میکنند. خسروی هم در صحبتهایش بارها اعلام کرده بود که این صحنهها را ادامه دهید. برای اینکه بازی هیجان داشته باشد، توصیه میکنند بازی ادامه داشته باشد. اگر چنین صحنهای را آفساید میگرفتم خودم را نمیبخشیدم. همه داوران و کارشناسان بهخاطر تصمیمی که گرفتم، به من تبریک گفتند. به کار خودم ایمان دارم و میدانم تصمیمم درست بوده است.
* قبول ندارید که بازیکن نفت یک نیم تنه از بازیکنان پرسپولیس جلو بود؟
یک نیم تنه جلو بود، اما طبق صحبتهای مدرس فیفا از سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ بهتر است بازی ادامه پیدا کند. هفتاد درصد آقایانی که مدعی شدند این صحنه آفساید بوده است، عینک میزنند! چطور آقایانی که عینک میزنند، میتوانند از تلویزیون صحنه را تشخیص دهند؟ قصدم توهین نیست، اما یکسری افراد با کمیته داوران مشکل دارند و هر صحبتی را مطرح میکنند.