رو آیکون پرینتر کلیک سمت راست کن بعد به ترتیب از چپ به راست
Properties-General-pirinting Preferences-Maintenance
رو آیکون پرینتر کلیک سمت راست کن بعد به ترتیب از چپ به راست
Properties-General-pirinting Preferences-Maintenance
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به دو مشکل با پرینترم برخوردم Hp 1315-all In One
1- اینکه از دیشب وقتی پرینت را می فرستم ، کاغذ رامی کشه و همون وسط نگه میداره و دیگه پرینت نمی گیره. کسی می دونه مشکلش چیه باید بره تعمیرگاه یا همینجوری درست می شه؟
2- قبل از این مشکل هم، پرینتر روی کامپیوتر جدیدم نصب نمی شه..یعنی پرینترش وصل میشه ولی برای نصب نرم افزهای کپی و اسکن روی 10% می مونه و دیگه جلو نمیره
کسی می تونه کمک کنه؟
کارتريج مشکي و رنگي Hp5150 هر کدوم چنده؟
من چاپگر hp5150دارم وقتی میخواهم چاپ کنم خطای باز بودن درپوش می آیدوچاپگرخاموش میشود ؛ درحالیکه درپوش بسته است.لطفآمراراهنمایی کنید؛چکارکنم این مشکل حل شود؟
کسی میدونه هزینه شارژ پرینتر Canon iP4300 چقدره حدودا؟
من می خوام واسه استفاده ی پرینتر محدودیت ایجاد کنم مثلا رمز بذارم. کسی می دونه چه جوری می شه این کارو کرد؟
با استفاده از دکمه روی پرینتر (دکمه فلش را کمی نگهدار) یک تست پرینت بگیر. ببین بازهم همین مشکل را داره. اگه مشکل داشت درب را باز کن. سمت دکمه پاور بالای پرینتر زیر درپوش یک قسمت کلیدمانند هست که یک زیانه که مال درپوش است اونو وقت بسته شدن فشار میده. اولا ببین زبانه روی درپوش نشکسته باشه. بعد با یک کلید یا پسچ گوشتی یا چاقو اون زبانه را فشار بده داخل و یک پرینت بگیر ببین بازهم این ارور را میده؟ اگر مشکل رفع نشد ایراد از همین کلیده.
سلام
من یک پرینتر HP Deskjet 1280 دارم، یه چند هفته ای ازش استفاده نکردم، فکر میکنم جوهر کارتریج هنوز تموم نشده باشه(تو ToolBox نوشته 71% جوهر مشکی داره)، اما وقتی باهش پرینت میکنم وسط کلمات خط میندازه، بعد از چندبار پرینت کردن یه کم بهتر شده اما هنوز خیلی مشکل داره. چجوری باید مشکلش رو حل کنم؟
ضمنا کارتریج رنگی هم 78% جوهر داره اما اون اصلا کار نمیکنه، یعنی خودش اشتباه تخمین زده؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
اشتباه پست داده شد
Last edited by mohammadgame; 31-10-2007 at 01:24.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)