تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 88 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لطفاً به این سوالات جواب بده:
    تیمت چیه؟
    سیستمت؟آیا فقط یک سیستم داری؟
    نوع تمرینات پیش فصل و در طول فصل
    نوع بکار گیری از بازیکنان؟چرخشی؟
    چندتا بازیکن جوون داری و چه بازیهایی از اونها استفاده کردی
    موقعی که عقب هستی چه دستوراتی میدی و سیستمت چی میشه؟
    با اینکه سوالت از کس دیگه هست ولی من در حد تجربه خودم به سوالت جواب میدم تا دوستمون بیاد و سوال را کاملتر جواب بده (خدایی بیاید بیشتر از شرایط تیمتون و اتفاقات جالب و خرید و فروشهاتون بگین تا یکم گروه جون بگیره)

من تیمم بارسلوناست. خودم عموما از سیستم 4-2-3-1 wide استفاده میکنم و خیلی به ندرت در طول فصل سیستم رو تغییر میدم. وقتایی که میخوام یکم تدافعیتر بازی کنم 4-2-3-1 2DM را به کار میبرم ولی تیمم تو این شرایط خیلی خوب بازی نمیکنه. 4-3-3 DM هم خوبه ولی چون مهاجم نوکم تو این سیستم تنهاست (هیچ هافبک هجومی برا کمک بهش نیست) وقتی بتونن مهاجم نوک را مهار کنن گل زدن سخت میشه

تمرینات را سپردم به کمک مربی و فقط تمرین ویژه قبل از هر بازی را خودم تعیین میکنم که سعی میکنم به تناوب بین تمام گزینه ها تغییرش بدم. البته attacking movement، attacking set pieces و defending set pieces بیشتر از همه تمرین میکنم

تو بازیهای سخت همیشه آماده ترین بازیکنا را میچینم ولی تو بقیه بازیها حداقل 2-3 تغییر اعمال میکنم، تو بازیهایی که خیلی ساده به نظر میرسه کاملا تیم را تغییر میدم و نهایتا 2-3 بازیکن از ترکیب اصلی را تو زمین میچینم (البته چون تیمم قویه میتونم راحت چنین کاری را بکنم ولی تو سیوهای با تیمهای ضعیفتر چنین جراتی را ندارم)
    همیشه هم برنامه بازیهام را تحت نظر دارم که حتما قبل از بازیهای حساس به بازیکنانی که کلیدی هستن، در صورت خستگی استراحت کافی بدم
    در حالت معمول بازیکنانی که میزان آمادگی بدنیشون کمتر از 92% باشه را بازی نمیدم (مگه اینکه بازی حساس باشه و بهشون نیاز داشته باشم) (تو سیو با تیم فولهام چون بازیکنانم همشون جوونن میزان خستگیشون بیشتره و تا 89% هم بهشون بازی میدم)

بازیکن جوون زیاد دارم، یه مدافع مرکزی، یه مدافع کناری، دو هافبک و دو مهاجم. اونا را به مرور بهشون بازی میدم و همون جور که بالا گفتم تو سیستمهای چرخشی ازشون استفاده میکنم. هروقت هم بازیکنای جوون تو تیمم زیاد شدن قرضشون میدم به تیمهای دیگه
    وقتی عقب باشم مدافعان کناریم رو هجومی تر میکنم، mentality را به سمت هجومیتر شدن پیش میبرم (البته تو دقایق محدود). ولی تو کلیت سیستم ترجیح میدم تغییر ایجاد نکنم چون موقعیت سازیم به شدت کاهش پیدا میکنه

اگه نیاز ضروری به برد داشته باشم mentality را روی overloud میذارم تا با تمام وجود حمله کنم و تو دستورات تیمی هم دستور بازی سریعتر را میدم
    ضمن اینکه وقتی عقبم اگه دستور حفظ مالکیت توپ را داده باشم حتما حذفش میکنم تا موقعیتهای بیشتری خلق بشه (این مورد خیلی مهمه)

2. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    وقتی بازی رو اجرا می کنم، تصویر ضمیمه شده را نشان می دهد
    برای رفع این مشکل چه کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست عزیز این همه بازیکن گرون رو چجوری با سمپدریا خریدی
    این سوال من هم هست مخصوصا ابراهیمویچ با اون حقوق بسیار زیادش !

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    وقتی بازی رو اجرا می کنم، تصویر ضمیمه شده را نشان می دهد
    برای رفع این مشکل چه کار کنم؟
    دلایل زیادی میتونه داشته باشه که اگر صفحات اول رو دنبال کنی پاسخ های متفاوتی داشته ، از مشکل پاک شدن فایل ها توسط انتی ویروس ، آپدیت دایرکس ، آپدیت net framework ، اپدیت ویندوز ، نصب استیم و ...

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یک تجربه ای که من بدست آوردم اینه ، اگر در طول یک هفته یا 10 روز 3 یا 4 بازی پشت سر هم دارید یا اینکه بعد از یک بازی بزرگ مثلا ( بازی تیم من مالاگا با بارسلونا ) دو روز بعد با یک تیم معمولی بازی دارید ترکیب قبلی تیمتون رو خیلی تغییر بدید ، خستگی کاملا در بازیکنان میمونه اگر ترکیب رو عوض نکنید ، از بازیکنان ذخیره و با انگیزتون استفاده کنید

تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

جریان چیه که بعضی بازیکنا عدداشون پایینه ولی سطح بازیشون خیلی بالاست؟
    مثلا نیمار تموم کنندگیش خیلی بالاست ولی دونگو که تموم کنندگیش 14 هست خیلی بهتر از موقعیتها استفاده میکنه

یا دونگو نه سرعتش خیلی بالاست نه تکنیکش نه سانتر و پاسهاش (نسبت به بازیکنای دیگه هم پست خودش) ولی وقتی میذارمش وینگر راست از مسی و رافینیا و منیر و ... هم بهتر بازی میکنه
    خیلی به ندرت توپ لو میده، سانترهاش استثناییه، تو محوطه جریمه راحت دوتا دفاع حریف را به هم میپیچونه و یه پاس خوشگل تو 6 قدم برا مهاجم نوک میندازه
    تا حالا هم نشده موقعیت گیرش بیاد و از دست بده

8. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

مثلا نیمار تموم کنندگیش خیلی بالاست ولی دونگو که تموم کنندگیش 14 هست خیلی بهتر از موقعیتها استفاده میکنه

یا دونگو نه سرعتش خیلی بالاست نه تکنیکش نه سانتر و پاسهاش (نسبت به بازیکنای دیگه هم پست خودش) ولی وقتی میذارمش وینگر راست از مسی و رافینیا و منیر و ... هم بهتر بازی میکنه
    خیلی به ندرت توپ لو میده، سانترهاش استثناییه، تو محوطه جریمه راحت دوتا دفاع حریف را به هم میپیچونه و یه پاس خوشگل تو 6 قدم برا مهاجم نوک میندازه
    آره خیلی جالبه مثلا موقعی که من ماکسیمیلیان میر رو گرفتم ( تیمم رئال بود ) خیلی کم پیش می اومد توپ رو لو بده موقعی که میوردم روی هافبک هجومی حتی بهتر از موقعی که تو پست اصلیشه بازی میکرد و با کریس و بیل غوغا میکرد منم برام جای سواله چرا اینجوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آره خیلی جالبه مثلا موقعی که من ماکسیمیلیان میر رو گرفتم ( تیمم رئال بود ) خیلی کم پیش می اومد توپ رو لو بده موقعی که میوردم روی هافبک هجومی حتی بهتر از موقعی که تو پست اصلیشه بازی میکرد و با کریس و بیل غوغا میکرد منم برام جای سواله چرا اینجوریه
    دقیقا به همین دلیله که من زیاد به نرم افزارهای اسکاتینگ اعتقاد ندارم چون اونا براساس عددهای بازیکنا یه سطح براشون تعیین میکنن که تو چنین نرم افزاری هیچ وقت دونگو بازیکن بزرگ شناخته نمیشه

11. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من با منچستر یونایتد سیستمم چهار چهار دو هست زیاد راضی نیستم.مقابل تیمهای ضعیف بد نیست اما مقابل تیمهای بزرگ اکثراً باختم.
    به نظرتون ضعف این سیتم چیه؟با اینکه درصد دفاع تیمم رو تو تمرینات رسوندم به 75 درصد اما راحت گل می خورم.نمونش بازی 6 به 6 با چلسی.البته چند روز بعد 3 به 0 باختم به همین تیم
    نظرتون نسبت به تاکتیکم چیه:

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برای مهاجم نوک چیزای زیادی تاثیر گذاره.مثلا compussure بالا باعث میشه مهاجم تک به تکهارو بیشتر گل کنه.
    off the ball مهمه وbalance مهمه .

14. این کاربر از pato77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •