با اینکه سوالت از کس دیگه هست ولی من در حد تجربه خودم به سوالت جواب میدم تا دوستمون بیاد و سوال را کاملتر جواب بده (خدایی بیاید بیشتر از شرایط تیمتون و اتفاقات جالب و خرید و فروشهاتون بگین تا یکم گروه جون بگیره)
من تیمم بارسلوناست. خودم عموما از سیستم 4-2-3-1 wide استفاده میکنم و خیلی به ندرت در طول فصل سیستم رو تغییر میدم. وقتایی که میخوام یکم تدافعیتر بازی کنم 4-2-3-1 2DM را به کار میبرم ولی تیمم تو این شرایط خیلی خوب بازی نمیکنه. 4-3-3 DM هم خوبه ولی چون مهاجم نوکم تو این سیستم تنهاست (هیچ هافبک هجومی برا کمک بهش نیست) وقتی بتونن مهاجم نوک را مهار کنن گل زدن سخت میشه
تمرینات را سپردم به کمک مربی و فقط تمرین ویژه قبل از هر بازی را خودم تعیین میکنم که سعی میکنم به تناوب بین تمام گزینه ها تغییرش بدم. البته attacking movement، attacking set pieces و defending set pieces بیشتر از همه تمرین میکنم
تو بازیهای سخت همیشه آماده ترین بازیکنا را میچینم ولی تو بقیه بازیها حداقل 2-3 تغییر اعمال میکنم، تو بازیهایی که خیلی ساده به نظر میرسه کاملا تیم را تغییر میدم و نهایتا 2-3 بازیکن از ترکیب اصلی را تو زمین میچینم (البته چون تیمم قویه میتونم راحت چنین کاری را بکنم ولی تو سیوهای با تیمهای ضعیفتر چنین جراتی را ندارم)
همیشه هم برنامه بازیهام را تحت نظر دارم که حتما قبل از بازیهای حساس به بازیکنانی که کلیدی هستن، در صورت خستگی استراحت کافی بدم
در حالت معمول بازیکنانی که میزان آمادگی بدنیشون کمتر از 92% باشه را بازی نمیدم (مگه اینکه بازی حساس باشه و بهشون نیاز داشته باشم) (تو سیو با تیم فولهام چون بازیکنانم همشون جوونن میزان خستگیشون بیشتره و تا 89% هم بهشون بازی میدم)
بازیکن جوون زیاد دارم، یه مدافع مرکزی، یه مدافع کناری، دو هافبک و دو مهاجم. اونا را به مرور بهشون بازی میدم و همون جور که بالا گفتم تو سیستمهای چرخشی ازشون استفاده میکنم. هروقت هم بازیکنای جوون تو تیمم زیاد شدن قرضشون میدم به تیمهای دیگه
وقتی عقب باشم مدافعان کناریم رو هجومی تر میکنم، mentality را به سمت هجومیتر شدن پیش میبرم (البته تو دقایق محدود). ولی تو کلیت سیستم ترجیح میدم تغییر ایجاد نکنم چون موقعیت سازیم به شدت کاهش پیدا میکنه
اگه نیاز ضروری به برد داشته باشم mentality را روی overloud میذارم تا با تمام وجود حمله کنم و تو دستورات تیمی هم دستور بازی سریعتر را میدم
ضمن اینکه وقتی عقبم اگه دستور حفظ مالکیت توپ را داده باشم حتما حذفش میکنم تا موقعیتهای بیشتری خلق بشه (این مورد خیلی مهمه)