من زياد با نظرتون موافق نيستم دوست عزيز والدز دروازه بان قابل اطميناني براي دروازباني اصلي يونايتد نيست بله قبول دارم از لیندگارد بهتره ولي يه بازيکن معمولي در حد دروازبان ليورپول و ژسني دروازبان آرسنال هستش تو بازيايي که بايد خوب باشند و به درد تيم بخورند کاري نمي کنند و سوتي ميدن بازي با ساوتهمتون رو ديديم آرسنال فقط يه دروازبان متوسط رو به بالا مي خواست که اون بازي رو ببره نميگم نبازه والدزم يکي مثل هميناست پس براي من تنها در صورتي اين قرارداد يه اتفاقه مثبته که دخيا تمديد کنه وگرنه هيچ. نبايد خودمونو گول بزنيم همون کاري رو که با گذاشتن ايوانز و بازيکانايي مثل اين انجام داديم و بهشون اعتماد کرديم ما به بازيکن مطمئن نياز داريم.کاری که فن خال کرد یه جورایی برد برد برای ما هستش
لیندگارد که واقعا ازش باید تشکر کرد اما خب باید قبول کرد درحد دروازه بان فیکس یونایتد نیست واحتمالا بره یه تیم دیگه که بهش بازی برسه امیدوارم موفق هم باشه تواین چند سال هیچی کم نذاشت
سناریو اصلی قضیه دخیاست ...اگه دخیا نخواد قراردادشو تمدید کنه در حال حاضر جایگزینش موجوده ..جانشینی که حداقل 10-12 سال دروازه بان بارسا بوده حالا یه وقتایی اشتباهاتی هم داشته ولی در کل دروازه بانیه که می شه بهش اعتماد کرد
اگه دخیا قراردادشو تمدید کنه هم دیگه مشکلی نیست و اونوقت ممکنه والدز بره از تیم که بازم مشکلی نیست
---------------------------------------------------------------------------------
درمورد سن والدز هم فراموش نشه الان 32 سالشه و دوسال جوونتر از وقتیه که فن درسار اومد به تیم دیگه لازم نیست بگم با وجود فن درسار چقد خیالمون راحت بود از بابت دروازه
در هر صورت امیدوارم دخیا تمدید کنه و با باشگاه به توافق برسه.