تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 65 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

توافق نهایی چلسی و فیورنتینا بر سر کوادرادو

سرانجام پس از کشمکش هاي بسيار، فيورنتينا موافقت خود براي انتقال خوان کوادرادو به چلسي را اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بر اساس توافق دو باشگاه، چلسی 25 میلیون پوند، معادل 33.4 میلیون یورو بعلاوه محمد صلاح را به فیورنتنیا خواهد داد و در عوض، کوادرادو را به خدمت خواهد گرفت. انتقال صلاح به باشگاه فلورانسی، قرضی است.
    ایجنت کوادرادو از چند روز قبل در لندن حضور داشت تا مذاکرات نهایی را با مدیران چلسی انجام دهد. بدین ترتیب، فیورنتینا توانست به هدف خود که گرفتن مبلغ فسخ قرارداد ستاره کلمبیایی بود دست یابد.

2. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازیکن خشن تو جامعه فوتبال کم نداشتیم، کانتونا با اون سوپر کیک معروفش که زد یه تماشاگرو ناک اوت کرد کسیه که همیشه اینجور مواقع میاد تو ذهن آدم
    کاستا بازیکنیه که هنر گلزنی داره، اما به شدت دنبال جنجال و مسخره بازیه، به هیچ وجه از این جور بازیکنا خوشم نمیاد، اما چه کنیم که به قول معروف دستمون الان زیر سنگشه، مهاجم اولمونه و به گلهایی که میزنه احتیاج داریم، وگرنه حتی حاضر نبودم توی تیم ببینمش... بازیکن بی اخلاق هیچوقت واسه من یه قهرمان نمیشه
    اخلاق یعنی چک، یعنی لمپارد، یعنی جرارد... کم نیستن این بازیکنای بزرگ با اخلاق

پ.ن:
    نمیدونم چرا قیافه کاستا منو یاد مارک روفالو میندازه ته ریش و موهای فرفری فقط سر همین قضیه یکم ازش خوشم میاد
    البته بیربطه ولی هازاردم منو یاد وینتفورت میلر بازیگر فرار از زندان میندازه
    Last edited by jb.NY; 30-01-2015 at 19:12.

4. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسابقه امشب علاوه بر تقابل دو شانس اصلی قهرمانی، رقابت بین بهترین میزبان مقابل بهترین میهمان تا اینجای فصل هست
    چلسی از 10 مسابقه در استمفوربریج 30 امتیاز کامل رو گرفته و تنها 3 گل خورده و من سیتی هم از 11 مسابقه خارج از خانه 24 امتیاز گرفته (برای چلسی 12 مسابقه و 22 امتیاز)

کاستا، توره و نصری غایبین بزرگ مسابقه هستن

6. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاستا، توره و نصری غایبین بزرگ مسابقه هستن
    تری و فابرگاس چطور؟ میرسن به بازی؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به شدت منتظر بازی امشبم
    مطمئنا یکی از بهترین بازی های این فصل می تونه باشه
    در مورد لمپارد هم که دوباره به خونه خودش برگشته ولی متاسفانه توی تیم رقیب
    ممکنه از اول هم بازی کنه و در هر صورت فک کنم تماشگران استقبال خیلی خوبی ازش داشته باشن
    خود لمپارد هم قبلا مطلبی رو گفته بوده و کلا تعصب واقعی نسبت به تیم یعنی همین:

تری و فابرگاس چطور؟ میرسن به بازی؟
    تری هست ولی فابرگاس هنوز صد در صد مشخص نیست
    امیدوارم حتما باشه و تاثیر اون شاید از کاستا هم بیشتر باشه و حتما بدون اون به مشکل می خوریم
    جای امیدواری داره که از اونور توره نیست و یه جورایی دو تیم از لحاظ نداشتن مهره تاثیرگذار برابر میشه البته با فرض اینکه فابرگاس به بازی برسه
    ایوانوویچ هم یکمی مصدومه ولی فک کنم برسه و اگه نباشه هم آزپلی به سمت راست میره و خیلی به مشکل نمی خوریم

+

راستی ظاهرا کوادرادو قراره دیگه امروز یا فردا توی تست های پزشکی چلسی شرکت کنه و تقریبا دیگه این انتقال تموم شده ست
    جالبه توی خبرها بودش که چلسی برای اینر والنسیا هم پیشنهاد داده!
    یکمی عجیبه چون هم تعداد مهاجم ها بالا میره هم کلا والنسیا فک نکنم مثلا از رمی بازیکن بهتری باشه
    البته جام جهانی خیلی خوب بود ولی فعلا توی وستهام آمار خوبی نداشته

9. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

انتظار نداشتم نیمه اول انقدر خوب کار کنیم،نبود بازیکنای اصلی بار روانی زیادی روی تیم انداخته بود، اما بعد از دیدن نیمه اول انتظار داشتم نیمه دوم هم تهاجمی بازی کینم،که همچین چیزی نشد.
    ماتیج بازیکن مورد علاقه من توی نیمه اول بود که واقعا وسط زمین رو قشنگ کنترل کرد، خیلی قشنگ از فیزیک بدنیش استفاده میکنه و توی شرایط استرسی خیلی ریلکسه و کنترلشو از دست نمیده، آفرین
    اما کاش میشد به دروگبا بهای بیشتری برای گلزنی داده میشد، نه دفاع، دقیقه 80 که نمیشه کاری کرد

11. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمکت چلسی توی بازی با من سیتی نشون میده چه قدر کمبود بازیکن داریم!
    الان توی همین لیگ برتر باور کنید چند تا تیم هستن که از چلسی بیشتر مهره دارن حداقل از لحاظ تعداد بازیکن برای بازی توی ترکیب اصلی
    یعنی ترکیب اصلی چلسی با تمام قوا مطمئنا یکی از بهترین ها توی کل اروپاست ولی از لحاظ نیمکت دچار مشکل شدیم
    به جز مصدومیت کلا یه سری بازیکنا مثل اول فصل نیستن مثل رمیرز و شورله و یه سری بازیکنا هم که کلا الکی توی تیمن مثل صلاح!
    به خصوص توی هافبک به شدت مشکل داریم و اگه فابرگاس ، ماتیچ و هازارد نباشن جایگزین های مناسبی براشون نداریم
    فقط توی دفاع جای امیدواری وجود داره که زوما خیلی آماده ست و توی این چند تا بازی که فیکس بازی کرده خیلی امیدوار کننده بازی کرده و به جز اون فیلیپه لوئیز هم نسبت به اول فصل بهتره

فک کنم امروز دیگه روز آخر نقل و انتقالات باشه و امیدوارم به جز کوادرادو یه خرید دیگه هم داشته باشیم
    اینر والنسیا رو خیلی موافق نیستم ولی باز از هیچی بهتره و شاید توی بعضی بازی ها از دو مهاجم استفاده بشه یا همین مهاجم ها مثل رمی بتونن هافبک گوشه بازی کنن
    باید انتظار داشته باشیم که شورله و صلاح هم امروز از تیم برن که من در مورد شورله اصلا موافق نیستم و دقیقا میشه مثل دی بروین که فک کنم الان از اسکار بهتر باشه!
    ولی خب وقتی بازی نمی کنه و به کار تیم نمیاد دیگه رفتنش فرقی نداره

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نیمکت چلسی توی بازی با من سیتی نشون میده چه قدر کمبود بازیکن داریم!
    الان توی همین لیگ برتر باور کنید چند تا تیم هستن که از چلسی بیشتر مهره دارن حداقل از لحاظ تعداد بازیکن برای بازی توی ترکیب اصلی
    یعنی ترکیب اصلی چلسی با تمام قوا مطمئنا یکی از بهترین ها توی کل اروپاست ولی از لحاظ نیمکت دچار مشکل شدیم
    به جز مصدومیت کلا یه سری بازیکنا مثل اول فصل نیستن مثل رمیرز و شورله و یه سری بازیکنا هم که کلا الکی توی تیمن مثل صلاح!
    به خصوص توی هافبک به شدت مشکل داریم و اگه فابرگاس ، ماتیچ و هازارد نباشن جایگزین های مناسبی براشون نداریم
    فقط توی دفاع جای امیدواری وجود داره که زوما خیلی آماده ست و توی این چند تا بازی که فیکس بازی کرده خیلی امیدوار کننده بازی کرده و به جز اون فیلیپه لوئیز هم نسبت به اول فصل بهتره

فک کنم امروز دیگه روز آخر نقل و انتقالات باشه و امیدوارم به جز کوادرادو یه خرید دیگه هم داشته باشیم
    اینر والنسیا رو خیلی موافق نیستم ولی باز از هیچی بهتره و شاید توی بعضی بازی ها از دو مهاجم استفاده بشه یا همین مهاجم ها مثل رمی بتونن هافبک گوشه بازی کنن
    باید انتظار داشته باشیم که شورله و صلاح هم امروز از تیم برن که من در مورد شورله اصلا موافق نیستم و دقیقا میشه مثل دی بروین که فک کنم الان از اسکار بهتر باشه!
    ولی خب وقتی بازی نمی کنه و به کار تیم نمیاد دیگه رفتنش فرقی نداره
    باهات موافق هستم...نیمکت اصلا روش حسابی نیست...صلاح یک بازیکن اضافی هست رفتن شورله فعلا مشخص نیست اما اگر بره اصلا خوشحال نمیشم مثل کوین،مارین،ماتا ... بازیکن های جوانی بودند که رفتنشون واقعا جای ناراحتی داشت مورینیو گاهی اوقات تصمیم های احساسی میگیره من هنوزم ماتا را ترجیح میدم به ماتیچ...یک بازیکن را اینقدر نیمکت نشین میکنه اخرشم میره برای فروش اما نهایت استفاده را ازش نمیبره...

15. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هنوزم ماتا را ترجیح میدم به ماتیچ
    آخه ماتا و ماتیج قابل مقایسه نیستن، ماتا هافبک تهاجمی و وینگر بود، ماتیج هافبک دفاعیه، و درضمن هر تیمی به یه هافبک دفاعی خوب احتیاج داره، یه زمانی اسین رو داشتیم که عالی بود، ماتیج هم خیلی خوبه، هنوز مونده به اسین برسه ولی با اینحال خیلی خوبه و به درد تیم میخوره
    درکل منم از فروختن ماتا تعجب کردم، چون بازیکن خوبی بود و خوشم میومد ازش، هنوزم که هنوزه هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا فروختیمش

پ.ن:
    هیچوقت این صحنه رو فراموش نمیکنم

17. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آخه ماتا و ماتیج قابل مقایسه نیستن، ماتا هافبک تهاجمی و وینگر بود، ماتیج هافبک دفاعیه، و درضمن هر تیمی به یه هافبک دفاعی خوب احتیاج داره، یه زمانی اسین رو داشتیم که عالی بود، ماتیج هم خیلی خوبه، هنوز مونده به اسین برسه ولی با اینحال خیلی خوبه و به درد تیم میخوره
    درکل منم از فروختن ماتا تعجب کردم، چون بازیکن خوبی بود و خوشم میومد ازش، هنوزم که هنوزه هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا فروختیمش

پ.ن:
    هیچوقت این صحنه رو فراموش نمیکنم

نه من پستشون را مقایسه نکردم در کل گفتم... ماتا رفت که ماتیچ بیاد خود مورینیو گفت نیاز به یک هافبک دفاعی با سبک متفاوت داریم که ماتیچ و جایگزین کردند...
    ا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •