تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 300 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ایردفنس رو تا 6 ببر تو کلن وارز عمرا با هوایی کسی بیاد سمتت : دی

اره زدم ولی 600 تاش رو تونستم بگیرم : دی
    حمله هوایی اگه با استراتژی باشه خیلی خوب جواب میده من خودم با دراگون لول یک و بالن چهار یکی قوی تر از خودمو 100 زدم
    استراتژی منم اینه که اول نزدیک ایر دفنس ها دراگون رها میکنم وقتی ایر مشغول زدن دراگون شد بالون ها رو رها میکنم و از طلسم خشم استفاده میکنم برای سرعت بخشیدن به عملیات تخریب چندتا مینیون هم میبرم
    درضمن یادتون نره برای نیروهای تو قصر ارچر به تعداد کافی ببیرید

2. 2 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

منم دارم همه رو مکس میکنم اما مگه حالا تموم میشه ! :|

تازه Mortar و Canon و یه سری از Collector ها با نیرو هام مکس شدن

وای عزای WizTower و AirDefense با اون زمان های طولانی آپ رو گرفتم

من کلا هیچ وقت Revenge نمیرم چون ارزش نداره سعی میکنم تلافیشو سر یه بدبخته دیگه در بیارم

نــــــــــــــــــه ! جدی میگی !؟!؟
    زدیش ؟!

پیشنهاد میکنم حتما هر چند روز یک بار لیست رونج هاتونو نگاه کنید ( مخصوصا کسایی که خیلی وقته بهتون اتک زدن )
    من دو سه تا تو لیستم گیر آوردم که یکی دو روز تو باری نیومدن و کالکتور هاشون فول بوده ؛ به راحتی 200-300 هزار از هر کدوم گرفتم

مپ سهیل خیلی خوبه ، من تون هال 8 بودم اینو داشتم ، خیلی کم پیش میومد کسی بتونه به وسط برسه

یک نکته : اگه به کسی حمله کردید دریل لول 6 داشت ( کالکتور دارک الکسیر ) به مخزنش نگاه کنید اگه پر بود با خراب کردن هر کدوم بین 800 - 1000 تا دارک گیرتون میاد ( اگه اسپل آبی داشتید رو دریل ها بندازید بهتره )
    Last edited by virus2009; 24-08-2014 at 10:45.

4. 6 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

من واسه تاون 7 این مپو درست کردم نظرتون چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ایردفنس رو تا 6 ببر تو کلن وارز عمرا با هوایی کسی بیاد سمتت : دی

اره زدم ولی 600 تاش رو تونستم بگیرم : دی

عههههه حیف شد پس !

من فهمیدم داستانش چطوری بوده , طرف علاوه بر کالکتور ها و Storage ها کلن کستلش هم پر بوده که اینطوری منابع برای لوت داشته ! وگرنه بدون کلن کستل امکان نداره این موضوع !

من خودم زمانی که کالکتور هام خالی باشه و منبع هام تا آخر پر باشه نهایت 300 الی 330 هزار منابع برای زدن دارم

آره دقیقا !
    اتفاقا الان یه وار داریم که حریف اکثرا سطح AD اش بالای 5 عه ! همه بسیج شدیم با Hug بریم کتاب کنیم

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حمله هوایی اگه با استراتژی باشه خیلی خوب جواب میده من خودم با دراگون لول یک و بالن چهار یکی قوی تر از خودمو 100 زدم
    چینش طرف مقابل هم مهمه.
    به عنوان مثال کسی که ایر بمب های قوی داره لول بالا هست راحت میتونه بخشی از قدرت دراگ ها رو خنثی کنه + با دراگ 3 من خودم خونه ای که TH9 بوده رو تو کلن وارز 80 درصد تخریبش کردم 2 ستاره ولی یه خونه دیگه با همون سطح رو 1 ستاره... چینش خیلی مهمه.
    اغلب نزدیک ایردفنس ایر بمب هست البته شانس هم هست شاید کسی ایر بمب هاش اونجا نباشه و لول هاشونم پایین باشه

پیشنهاد میکنم حتما هر چند روز یک بار لیست رونج هاتونو نگاه کنید ( مخصوصا کسایی که خیلی وقته بهتون اتک زدن )
    من دو سه تا تو لیستم گیر آوردم که یکی دو روز تو باری نیومدن و کالکتور هاشون فول بوده ؛ به راحتی 200-300 هزار از هر کدوم گرفتم
    همین چند روز پیش یه ایرانی بهم حمله کرد چیزی نتونست بزنه بعد من رفتم علاوه بر اینکه 290 تا گلد ازش گرفتم یه 1400 تا دارک اکسیر هم زدم ازش... کلا انتقام بدرد میخوره اینطور جاها

+
    قحطی منبع اومده! برا شما هم اینطوریه؟

9. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    میگن تو کاپ های بالا خیلی خوب نمیشه لوت کرد همشون خالین
    من هی کاپمو میارم پایین باز بهم حمله میکنن میشه همون کاپ چند ساعت قبلش تازه بیشتر از اون! این واسه مپ خوبیه که دارم البته
    الان حز ذیوارا که هرچی لوت میکنمو اپ میکنم تمومی نداره چیزی دیگه برای اپ توی لول 6 ندارم نمیدونم اپدیت کنم یا نه!
    الان کاپم سیلور 1 هست چقد بیام پایین که بیشتر از 150 تا گلد و اکسیر بزنم؟
    البته الان که زیاد وار داریم خوب کاسبم اما بازم جوابگو نیست!
    چند هفته ای میشه که توی وار میخوریم به بچه های ایرانی و معنی دقیق کلن وارو درک میکنیم خدایی ما ایرانیا بازیو ترکوندیم از بس خوبو قوی هستن این کلنا!

11. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    من هی کاپمو میارم پایین باز بهم حمله میکنن میشه همون کاپ چند ساعت قبلش تازه بیشتر از اون! این واسه مپ خوبیه که دارم البته
    الان حز ذیوارا که هرچی لوت میکنمو اپ میکنم تمومی نداره چیزی دیگه برای اپ توی لول 6 ندارم نمیدونم اپدیت کنم یا نه!
    چند هفته ای میشه که توی وار میخوریم به بچه های ایرانی و معنی دقیق کلن وارو درک میکنیم خدایی ما ایرانیا بازیو ترکوندیم از بس خوبو قوی هستن این کلنا!
    کلا قحطی اومده من سیلور رو بعد مدتها رها کردم اومدم گلد 3 وضعیت کمی بهتره
    لیگهای بالا چون همه بازی میکنن به سختی میشه منابع مفت بدست اورد ولی لیگ کریستال خوراک دارک اکسیره

13. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مپ سهیل خیلی خوبه ، من تون هال 8 بودم اینو داشتم ، خیلی کم پیش میومد کسی بتونه به وسط برسه

یک نکته : اگه به کسی حمله کردید دریل لول 6 داشت ( کالکتور دارک الکسیر ) به مخزنش نگاه کنید اگه پر بود با خراب کردن هر کدوم بین 800 - 1000 تا دارک گیرتون میاد ( اگه اسپل آبی داشتید رو دریل ها بندازید بهتره )
    سعید من تا الان نهایت چیزی که از Revenge بدست آوردم فکر کنم 700-800 بیشتر نبود به خاطر همین جبرانش رو با اتک معمولی میکنم .
    حالا از این به بعد بیشتر این قسمت رو میبینم بلکه نظرم عوض شد

نظر من منفیه

چیدمانش یک مقدار تقسیم بندی اصولی نداره

مثلا از سمت گوشه ی دست چپ بالا Air Defense به راحتی محو میشه !

TH هم که داخله و یکی از Storage ها چسبیده به دیوار بیرونی که راحت قابل زدنه

چینش طرف مقابل هم مهمه.
    به عنوان مثال کسی که ایر بمب های قوی داره لول بالا هست راحت میتونه بخشی از قدرت دراگ ها رو خنثی کنه + با دراگ 3 من خودم خونه ای که TH9 بوده رو تو کلن وارز 80 درصد تخریبش کردم 2 ستاره ولی یه خونه دیگه با همون سطح رو 1 ستاره... چینش خیلی مهمه.
    اغلب نزدیک ایردفنس ایر بمب هست البته شانس هم هست شاید کسی ایر بمب هاش اونجا نباشه و لول هاشونم پایین باشه

همین چند روز پیش یه ایرانی بهم حمله کرد چیزی نتونست بزنه بعد من رفتم علاوه بر اینکه 290 تا گلد ازش گرفتم یه 1400 تا دارک اکسیر هم زدم ازش... کلا انتقام بدرد میخوره اینطور جاها

+
    قحطی منبع اومده! برا شما هم اینطوریه؟
    نه من همین 2 ساعت پیش 300 تا گلد و 320 تا اکسیر زدم

15. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamamamamam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم وضعیت نیرو ها دراگم داره سه میشه برای وار الان هدفم اینه که بعدش ارچر 5کنم من میخوام حمله کنم فقط از ارچر و بربر استفاده میکنم جاینت و هیلر به کارم نمیادبعد اون هم میرم سمت اسپیل ها که اپشون کنم در ضمن کسی کلن خواست میتونه بیاد به کلنSORENAلیدرش amirهستش خیلی قوی نیستیم ولی اگه بیاید هواتون رو داریم

17. این کاربر از mamamamamam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    اگه تاون هال 6 هستین وضع تقریبا همینه، اکثرا عقیده دارن واسه فارم جهنمه تاون هال 6. من خودم از جاینت + هیلر + آرچر و چند تا والبریکر استفاده میکردم (چون اکثر حریفا 1 ایر دیفنس بیشتر ندارن راحته استفاده ازش) ولی چون هزینش یه مقدار بالاست سخته پیدا کردن تارگتی که بیارزه. از باربرین + آرچر (AKA Barch) هم خیلی خوب نمیشه استفاده کرد به خاطر تعداد کمپ ها.
    تاون هال 7 هم من از 1000 تا 1550 تروفی رو مرور کردم، نظر من اینه که واسه گلد و الیکسیر حدود 1300-1350 بهترین رنجه و واسه ی دارک الیکسیر اگه Dragon لول 2 دارین + الیکسیر خیلی زیاد و بدون استفاده، هر چی تروفی بیشتر داشته باشین بیشتر گیرتون میاد ولی اگه این شرایط رو ندارین، 1450-1500 خوبه و راحت میشه با باربرین + آرچر هر اتک 400-500 تا دارک الیکسیر گرفت. توی رنج 1100-1200 میبایست واسه هر اتک 20 دقیقه وقت بزارم تا شاید بتونم 150ک از هر منبع گیر بیارم.

19. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •