تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 99 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آها درباره اجازه ندادن ورود خانم ها. من فکر کردم درباره امتیاز و رفتن به مرحله فینال هست. ببخشید!
    برای امتیاز منفی ناظر بازی فکر کنم اینو برای دور بعدی لحاظ کنند چون مرحله اول تقریبا تمومه و فینال هم ایران میزبانی نداره.
    احتملا برای سالهای دیگه که ایران در خواست میزبانی بخواد بده تاثیر داره. اونم ایشالا با فشار فدراسیون جهانی روی فدراسیون ایران حل میشه.
    به نظر بحث محرومیت تیم به خاطر ورود خانم ها هم تقریبا همونجوری که حدس زدم میشه:

سعید درخشنده، ناظر فدراسیون جهانی در لیگ جهانی ۲۰۱۴ که در تمام رقابت‌هایی که در ایران برگزار شد، به‌عنوان ناظر حضور

داشت، در رابطه با احتمال محرومیت ایران به «شهروند» می‌گوید: «در بازی‌های اخیر آنطور نبوده که هیچ خانمی در سالن نباشد و حدود

۵۰نفر از بانوان خبرنگار، کارمندان فدراسیون و کسانی که هوادار تیم حریف بودند، در سالن حضور داشتند اما با این وجود ناظران فدراسیون

جهانی در گزارششان این مساله را ذکر کرده‌اند. فکر نمی‌کنم امکان محرومیت از میزبانی و سقوط به دسته پایین‌تر وجود

داشته باشد اما در جلسه‌ای که بعد از فینال لیگ جهانی برگزار می‌شود، در رابطه با این مساله تصمیم‌گیری می‌شود.

امیدوارم این مساله برای‌ سال آینده حل شود تا دیگر خودمان را درگیر آن نکنیم و نگران نباشیم
    .» وی همچنین می‌افزاید: «

نواقص دیگری نیز وجود داشت که فدراسیون خیلی زود آنها را حل کرد. البته یکی از مسائلی که هنوز حل نشده بحث دمای سالن است.

خنک‌کننده‌های سالن آزادی باید تقویت شوند تا دما روی ۲۵ درجه باشد، درحالی‌که هم‌اکنون این دما به ۲۸ درجه می‌رسد. البته این را هم

بگویم که با توجه به سفر من به کشورهای هلند و استرالیا در لیگ امسال متوجه شدم که میزبانی ایران در حد خوبی است. حضور ما در

جمع ۸ تیم برتر جهان که در دسته اول قرار دارند، فقط به مسائل فنی ربط دارد و فکر نمی‌کنم که FIVB به خاطر ممنوعیت حضور بانوان

برخورد جدی داشته باشد، اگرچه بالاخره باید این مشکل حل شود.»

2. 5 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

والیبال دومین ورزش پرطرفدار دنیاست و مسابقاتش بینندگان تلویزیونی چندصد میلیونی داره!!
    یه بازی فوتبال میتونه اونقدر مسخره و خسته کننده باشه که کسی نیم ساعتشم نتونه تحمل کنه ولی تماشای والیبال حتی اگه بین دو تیم ضعیف هم که باشه به خاطر ذات امتیازگیری رالی مانند هیچوقت خسته کننده و ملال آور نیست.
    جمعش کن بابا این حرفارو فوتبال این مملکت هیچوقت درست نمیشه چون نسبت افراد فاسد به سالمش 99 به 1 هست!!!!!!
    سلام به دوست و کاربر قدیمی انجمن .
    بهاره خانوم فکر میکنم بعد فوتبال بسکتبال پر طرفدارترین ورزش جهان محسوب میشه

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

5. 10 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گپی خواندنی با "ولاسکو"، سرمربی سابق تیم ملی والیبال

خولیو ولاسکو در حالی که در کسوت سرمربی تیم ملی آرژانتین نتوانست تیم کشورش را به‌مرحله فینال لیگ جهانی رهنمون کند، اما هنوز هم در ایران محبوبیت دارد و فریاد «ولاسکو»، «ولاسکو» بیش از ۱۲ هزار تماشاگر حاضر آزادی تهران فراموش نمی‌شود.

خولیو ولاسکو، سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران مردی که بسیاری از علاقه‌مندان به والیبال او‌را معمار موفقیت والیبال ایران یا دست‌کم به عنوان مرکز ثقل شکل‌گیری اعتماد به نفس والیبال ایران برای جهانی شدن می‌پندارند، با وجود صعود تیم کشورمان به مرحله فینال لیگ جهانی، تاکید کرد که ایران در این مسیر باید مستمر، با صبر و حوصله پیش برود.
    خولیو ولاسکو در حالی که در کسوت سرمربی تیم ملی آرژانتین نتوانست تیم کشورش را به‌مرحله فینال لیگ جهانی رهنمون کند، اما هنوز هم در ایران محبوبیت دارد و فریاد «ولاسکو»، «ولاسکو» بیش از 12 هزار تماشاگر حاضر در سالن آزادی تهران هرگز از یاد او نمی‌رود. با این مربی بزرگ که شاید بابت جدایی از تیم ایران که بنا به خواسته رئیس‌جمهور کشورش انجام شد سخت پشیمان باشد، گفت‌وگویی انجام دادیم که در پی می‌آید.
    نظرتان درباره عملکرد تیم ملی ایران در لیگ جهانی چیست؟
    ایران در لیگ جهانی نشان داد هنوز در مسیر پیشرفت قرار دارد، همیشه تاکید داشتم که هیچ یک از بازیکنان نباید به وضع کنونی خود قانع باشند و همواره باید ارتقا یابند. هنوز هم به این تیم افتخار می‌کنم. تیم ملی ایران در ابتدای راه چندان با صلابت نبود، اما بازیکنان با قدرت و سرعت بیشتری مسیر پیشرفت را پیمودند. هرچند دیگر در کنار این تیم نیستم، اما می‌توان گفت ایران نسبت به سال‌گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است. والیبال ایران باید به مسیر کنونی خود ادامه بدهد، من همیشه به کارکردن در والیبال ایران افتخار می‌کنم.
    به نظر شما سقف والیبال ایران در لیگ جهانی کجاست؟ آیا ایران می‌تواند در میان شش تیم برتر این رقابت‌ها جای ثابتی برای خود دست و پا کند؟
    در شرایط حرفه‌ای به همه چیز باید با دیدی کاملا منطقی و منطبق با اصول حرفه‌ای نگاه کرد. رشد و تعالی والیبال ایران غیر قابل انکار است، اما باید فاصله تیم ملی ایران را با قدرت‌های والیبال دنیا در نظر گرفت. ما مشاهده کردیم که ایران برزیل را شکست داد، اما آیا این واقعا به معنای اوج والیبال ایران و تبدیل شدن به مدعی درجه‌یک است؟ مسلما خیر. واضح است که پیشرفت تیم ایران باعث می‌شود بین شش تیم برتر لیگ جهانی جای پای خود را مستحکم کند.
    من همیشه می‌گویم باید صبر کرد. یکی از تفکرات غیر حرفه‌ای در ورزش این است که در مدت زمان کوتاه انتظار بازدهی داشته باشیم. این تفکر غلطی است. برای هر چیزی باید مدت مشخصی صبر کرد. البته با کمک برنامه‌های خوب و اصولی.
    آیا ایران روزی می‌تواند قهرمان لیگ جهانی شود؟
    به دوردست‌ها نگاه کنید، البته برای رسیدن به این دوردست‌ها برنامه باید داشته باشیم. قهرمانی در لیگ جهانی ممکن است؛ اما بسیار سخت و دشوار. صبر کنید زمان بگذرد. هر چیزی برنامه می‌خواهد. قهرمانی در لیگ جهانی آنچنان هدف دوردست و دشواری است که باید خیلی بیشتر از آن جدی گرفته شود. من نمی‌خواهم درباره احتمال قهرمانی ایران در آینده صحبت کنم. حتی در مقام سرمربی ایران هم چنین اظهار نظری نمی‌کردم.
    نظر شما درباره عملکرد اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران چیست؛ آیا او توانسته راه شما را ادامه بدهد؟
    اصل ادامه راه شخص خاصی نیست، اصل، ادامه راه درست است. وقتی ما راه را درست برویم اهمیتی ندارد که چه کسی کار می‌کند. اشخاص مهم نیستند، بلکه مهم راه درست است.
    اگر شانس دیگری برای کار کردن در والیبال ایران داشته باشید آیا آن را می‌پذیرید؟
    من اکنون بیش از اندازه مشغول هستم و هرگز به این مسائل فکر نمی‌کنم. آنچه اهمیت دارد تمرکز روی کارم است.
    در مدتی که در ایران بودید کار کدام یک از بازیکنان ایرانی را پسندیدید؟
    من در والیبال ایران با مجموعه‌ای از بازیکنان خوب و در سطح عالی روبه‌رو بودم. سخت است انتخابی قاطعانه در این باره داشته باشم.
    کار کردن با بازیکنانی که مشتاق یادگیری و به دست آوردن موفقیت‌های جدید هستند، لذتبخش است. در میان همه بازیکنان می‌توانم نام‌های زیادی ببرم.
    منبع: باشگاه خبرنگاران

7. 9 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برزیل 3-1 ایتالیا را برد...کار برای لهستان خیلی سخت شده

9. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برزیل بد جور هماهنگ شده بود. ایتالیا با تیم اصلیش حریفش نشد. اگه برزیل صعود کنه، کارمون تو دور بعد خیلی مشکله.

11. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بله بازيكن هاي اصلي ايتاليا اومدن و برزيل هم خيلي خوب بازي كرد.

با اين اوضاع به احتمال زياد ايران با برزيل و روسيه در مرحله بعدي در يك گروه قرار خواهند گرفت و كار سخت تري نسيت به گروه ايتاليا خواهند داشت.

13. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

وای نه اینقدربدم میاد بازم بابرزیل بازی کنیم حالا تیم ملی باید چیکارکنه که به برزیل نخوره تومرحله اخر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

امروز قبل از بازی خبر اومده بود که ورزشگاهی که 11 هزارتا صندلی داره 15 هزارتا تماشاچی در خودش جا میده و...
    ورزشگاه که خالیه؟!!!خود لهستانیها هم برای خودشون شانسی قائل نیستند
    بد وضعیتی هست از یک طرف میخواهیم توی مرحله بعد به برزیل نخوریم و از یک طرف هم دوست نداریم بازنده باشم

16. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تکراری حذف شود
    Last edited by aluminum; 04-07-2014 at 22:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •