تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 103 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

در مورد مدل که حتما" منظورتون9005 بوده که هیچی،اما اینکه مدل 900 امتحانش رو پس نداده خیلی حرف جالبیه!!! مدل اینترنشنال امتحانش رو پس نداده ،مدلی که کاربرهای بیشتری روداره امتحان پس نداده و مدلی که به مقدار قابل توجهی کمتر تولید شده امتحان پس داده!!!
    در مورد ساپورت نرم افزاری هم به همین صورت ، مدل اینتر نشنال ساپورت کمتری میگیره؟!!! شما یه سر به XDA بزنی متوجه میشی که کدوم مدلها ساپورت بیشتری دارن (نه تنها اینگوشی بلکه تمام گوشی هایی که یک مدل اینتر نشنال دارن و مدلهایی هم علاوه بر آن) به هر حال مبارکتون باشه.اما اگر علت خریدتون دلایلی بوده باشه که فرمودید قطعا" پشیمون میشید مگر اینکه به دلایلی خرید کرده باشید که نفرموده باشید.
    از نظر مدت زمانی نه 900 نه 9005 مثل نوت 2 امتحانشون پس ندادن همچی روی کاغذه و باز اونطور که من خوندم رو کاغذ اسنپدراگون سرتره. همونطور که عرض کردم من نظرات زیادی رو تو سایتای مختلف خوندم نظرات مخالف شما هم زیاد هست ،نظرات منفی رو 900 هم زیاد هستش حالا چقدر صحت وسقم داره و کی راست میگه نمیدونم . من فقط از رو جمع بندی نظرات نه تجربه های شخصی و علم مکفی اقدام به خرید 9005 کردم...من مطمئنم که اگه برم تو اون سایتها بگم 9005 خریدم خیلیا با قاطعیت و در جهت مخالف نظر شما میگن خیلی خوب کاری کردی و از این دست حرفا .....
    خدا رو چی دیدی شاید یه سفر رفتیم اروپا اونجا از 4g ش استفاده کردیم از پشیمونی در اومدیم

2. این کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

n900 1760
    n9005 1995

فروم پی تی

4. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در همون پی تی : ان900= 1740

با دلار 2890 باید پایینترا باشه...

6. این کاربر از DaaVooD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

9005 رسید به دستم داغ میکنه و خوب شارژ نگه نمیداره بدون مموری و وایرلس هم تست کردم البته نمیدونم گرمیش تا چه حد معقوله چون اخرین گوشی سامسونگ که داشتم ویو 2 بود

8. 2 کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

ما که نفهمیدیم کدوم یک از این نوت 3 ها خوبه. هر کسی یه نظری میده ولی من کلا به N900 بدبینم. من میخوام تا دو ماه آینده یکی از این مدلها رو بخرم تا اون موقع امیدوارم همه به یه نظره واحد برسن و با هم به توافق برسن. البته امیدوارم که همه به توافق برسن.آمین.

10. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان جا داره تجربه این چند وقت استفاده از نوت 3 مدل N9005 خودم رو در اختیار دسوتان قرار بدم.
    مزایا:
    -اندازه مناسب نسبت به کارایی
    -دوربین مناسب با کیفیت عکس برداری عالی و امکانات جانبی و ادیتی عالی
    -تصویر عالی گوشی که جای گله و شکایت باقی نمیزاره
    -کاربری قلم خیلی خوب و روانی فوق العاده.
    -سرعت بالای گوشی در بسیاری مواقع
    -ocr پیشرفته فارسی و انگلیسی که در همه محیط ها قابل استفاده و کار راه انداز هست
    -نگاه داشتن شارژ عالی با کار سنگین حدود 1 روز دوام میاره
    -GPS عالی به سرعت متصل میشه
    -ارتباط اینترنت دیتا و وایرلس که به سرعت وصل میشه و پایدار هست
    -استفاده از مولتی تصویر بسیار عالی هست
    -بقیه موارد هم در حد مطلوب هستند

معایب:
    -در بازی های سنگین بالای گوشی اطراف دوربین گرم میشه.
    -قلم خیلی ظریفه مواظبش باشید
    - فاصله کانونی دوربین گوشی زیاد هست. یعنی باید از جسم فاصله بگیری تا بتونه فوکوس کنه. مثلا حداقل 15 سانت . ولی وقتی رو عکس گرفته شده زوم میکنی کیف میکنی. بدون افت زوم میکنه
    -چرخش صفحه با تاخیر زیادی انجام میشه
    -امکانات فضایی مانند ایر جستر اینا به خوبی و عالی عمل نمیکنند. گاهی مواقع خوب عمل میکنن گاهی نه. کلا تو این امکانات خاصی که گذاشته خیلی نقص و باگ داره. البته من با s4 کار نکردم ببینم اونم اینجویه یا نه.مثلا در عملکرد smart stay or smart pause اشتباه زیاد داره. یا تشخیص حرکات دست. یا مثلا وقتی صفحه گوشی خاموشه دست که میکشی رو سنسورش ساعت و تاریخ و چنئ تا اعلان دیگه رو نشون میده که این قابلیت تو نور کم که اصلا عمل نمیکنه تو روشنایی گاهی وقتا عالیه و گاهی وقتا نه یا کند میاد. اصلا یه وضعی . معمول وقتی پیش میاد که میخوای این امکاناتش رو به کسی نشون بدی. ضایع میشی :(

-وقتی sync فعال هست کلی از منابع رم گوشی رو اشغال میکنه.
    -رفتن به بخش contact ها و دوربین چند ثانیه طول میکشه
    -شارژش با usb کامپوتر خیلی کند هست. مثلا اگه با گوشی تو اینترنت باشی و همزمان به usb وصل باشه عملا شارژ نمیشه دیگه. و درصد باتری ثابت میمونه
    -مصرف باتری گوشی با وایرلس یا GPS خیلی زیاد میشه
    -کیفیت هندزفری همراه گوشی ناامید کنندس و عملا هیچ بیسی نمیشنوید و البته پیک صوتی هم داره. مفت گرونه
    -رابط کاربریش جذاب نیست (سلیقه ای)
    -امکان دسترسی به برنامه هایی در حال اجرا که در رم هستند موجود نیست. باید نرم افزار کمکی نصب بشه.

عمده چیزایی که من بهشون برخورد کردم اینا بود. امیدوارم مفید واقع شده باشه.
    Last edited by hamidcrazy2; 27-11-2013 at 00:09.

12. 14 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

گفته میشه کیفیت و کمیت صدای اسپیکرهای نوت3 پایینه و حتی به پای نوت2 هم نمیرسه
    دوستانی که با هر دو و یا s4 و نوت3 بطور کامل کار کردند چه نظری دارند؟
    توی رویوو که چنین چیزی دیده نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روشنایی نمایشگرش هم در رویووی بالا نسبت به رقبا پایینتر هست
    یک مقداری توی ذوق آدم میخوره

14. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روشنایی نمایشگرش حرف نداره. عالی هست اسپیکرهاش هم متوسط هست. ولی جای گله باقی نمیزاره.

16. 3 کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امید به آینده دارم که با آپدیتها و کاستوم رامها مشکلاتش حل بشه و با توجه به سخت افزارها و سنسورایی که داره به امکاناتش علی الخصوص تو s- pen اضافه بشه ضمن باطری 6500 میلی آمپریشم تو راهه
    چیزی مثل این :کنترل گوشی موبایل با چشم
    محققین در حال توسعه نسل بعدی تلفن‌های همراه هستند.
    اما مهمترین ویژگی این تلفن‌ها چیست؟

در یک کمپانی دانمارکی 4 دانشجوی دکتری استخدام شده‌اند تا پروژه‌ای به نام Eye Tribe رو گسترش دهند.
    این پروژه برای گوشی‌های موبایلی امکانی را فراهم می‌آورد که کاربران بتوانند بوسیله‌ی حرکت چشم خود کارهایی مانند ورق زدن یک کتاب الکترونیکی و یا یک بازی را انجام دهند.این کار بوسیله استفاده از بازتاب نور اینفرارد که از مردمک چشم می‌آید و با استفاده از دوربین گوشی ضبط می‌شود انجام پذیر می‌شود.

برای مثال زمانی که در حال خواندن یک کتاب الکترونیکی هستید و چشم خود را به قسمت انتهایی یک صفحه کتاب می‌برید گوشی متوجه می‌شود که باید به صفحه بعدی برود و یا زمانی که چشم خود را از روی گوشی کنار می‌برید صفحه گوشی کم نور شود.
    این 4 دانشجو 800 هزار دلار پول از کمپانی برای توسعه این پروژه دریافت کرده‌اند، اما زمانی که این پروژه به سرانجام برسد بدون دریافت هیچ هزینه‌ای در اختیار دیگر شرکت‌های توسعه دهنده نرم افزاری موبایل قرار می‌گیرد.
    این برنامه برای این هدف در حال طراحی است تا به عنوان یک نرم افزار اضافی بر روی تبلت‌ها و گوشی‌ها نصب شود.

در حال حاضر دوربین‌های کنونی موبایل برای اینکه بتوانند از عهده اینکار برآیند به یک وسیله‌ اضافی کوچک نیاز دارند که نور اینفرارد را برای آن‌ها فراهم کند.انتظار می‌رود که این تکنولوژی تجربه جدیدی را برای کتاب خوانی و بازی های موبایلی به ارمغان بیاورد.
    Last edited by mous3030; 26-11-2013 at 23:39.

18. 2 کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

............................
    Last edited by velvet revoulver; 28-11-2013 at 00:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •