من بهت پیشنهاد میکنم هیچوقت دوتا هدفون رو با آیپاد با هم مقایسه نکن!
به یه پلیر دیگه بزن اونوقت تفاوتشو راحت حس میکنی!
من بهت پیشنهاد میکنم هیچوقت دوتا هدفون رو با آیپاد با هم مقایسه نکن!
به یه پلیر دیگه بزن اونوقت تفاوتشو راحت حس میکنی!
من دارم خیالت از فیکس بودن راحت باشه لامسب نمیفته که !
از جاش تکون نمیخوره فوق العاده روی گوش راحت و محکم فیکس میشه من تعجب کردن وقتی خریدمش چون با این قیافه و قد قوارش گفتم از این هدفوناست که وقتی راه میری باهاش روی کلت 8 سانت عقب جلو میشه ولی خلاصه از این نظر که گفتی ok
ولی در حال معقول روی سر محکم و فیکس وا میسته
نه بری x بترکونی جوری هد بزنی که کله مبارک 20 سانت عقب جلو بشهبعد که افتاد بیای بگی
man migam philips bekhar man kharidam aliiye gheymatam 28 ro iphonam gozashtam vaghean aliye
آخه من قبلا هدفونOn Ear داشتم باید با دست به سمت گوش فشار میاوردی که بیسش خوب به گوش برسه!من دارم خیالت از فیکس بودن راحت باشه لامسب نمیفته که !
از جاش تکون نمیخوره فوق العاده روی گوش راحت و محکم فیکس میشه من تعجب کردن وقتی خریدمش چون با این قیافه و قد قوارش گفتم از این هدفوناست که وقتی راه میری باهاش روی کلت 8 سانت عقب جلو میشه ولی خلاصه از این نظر که گفتی ok
ولی در حال معقول روی سر محکم و فیکس وا میسته
نه بری x بترکونی جوری هد بزنی که کله مبارک 20 سانت عقب جلو بشه بعد که افتاد بیای بگی
مارک هدفونت چی بود؟ طراحیش خوب نبوده.
راس میگه .
فکر نکنم با بودجه ای که من واسه خرید داشتم هدفون on ear دیگه ای از لحاظ راحتی به این اندازه میتونست منو راضی کنه
یه جی وی سی داشتم مدلHA- E93 و یه هدفون گمنام دیگه!
چرا بلندیه صدای ep630 از cx300 بیشتره ؟
دوستان قیمت این px100 چند تومن هست ؟ از نظر بلندی و کیفیت چقدر ساپورت میکنه ؟ صداش که تیز نیست ؟ ....صداش رو تا اخر ببرم بالا تق تق نکنه بترکه !!!! ... پس روی سر تکون نمیخوره نمیخوام باهاش بدوم ولی وقتی باهاش تند راه میرم هی نباید بیام درستش کنم هر 30 ثانیه یه بار !!!! ...
نمایندگیش توی تهران کجاست ؟ توی پایتخت کدوم مغازه داره ؟ ... قیمتش چنده ؟ یه بررسی تخصصی هم میکنم .....
راستی PMX100 نبود ؟ پس چرا PX100 میگید؟ اهان اون یه مدل دیگه بود ...
دوستان نظرتون درباره ی PX200 چیه ؟ خوبه این رو به جای PX100 بخرم ؟ فقط خیلی فوری هست ...
خیلی ممنونم ....
Last edited by a.z.p.z; 26-08-2009 at 12:55.
دوستان کسی نیست جوابمو بده من 2 ساعت دیگه میخوام برم بگیرم ... ممنون میشم کمکم کنید ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)