اولا 660 تیتانیوم نه تایتان
بازی های open world معمولا cpu bound بیشتر روشون تاثیر میذاره
مشخصات cpu رو بذارید
اولا 660 تیتانیوم نه تایتان
بازی های open world معمولا cpu bound بیشتر روشون تاثیر میذاره
مشخصات cpu رو بذارید
سلام
البته من خودم خیلی سر در نمیارم شما لابد بهتر می دونی ...اما سی پی یوم فک کنم چهار هسته ای باشه و 2500 نامی هست توی ویندوزمی نویسه میگم...کمه یعنی؟
من با 4 گیگ رم بازی کردم 2 گیگ احتمالا کمه
با این مشخصات میتونم بازی کنم؟
رم: 4 گیگ
cpu: Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz 3.67GHz
GPU: Nvidia Geforce 210
Last edited by Spaniuly; 13-05-2014 at 20:43.
بله سیستمم من هم در این رنجه
سرعت سی پی یوتون چقدره؟ چون دو تا سرعت نوشتید
Last edited by FOURTH RETURN; 08-05-2014 at 22:27.
Core 2Dou E7500 @ 2.93 GHz UP TO 3.67GHzمقدار دوم منظور اور کلاکش هست
بله CPU سیستم رو اورکلاک کردم...
پس بازی براتون بدون لگ و کندی انجام میشه؟
آره کلا بازی سیستم آنچنانی هم نمیخواد برای تنظیمات نرمال
من که مشکلی نداشتم فقط گرافیک من 220 هست
دوستان کسی نمیدونه؟
CPU های سری Core2Dou و Core2Quad بهترین CPU های حال حاضر به منظور گیمینگ و رندرینگ هستند البته در یکی دو سال اخیر بازیها سعی میشه با CPU های i7 و i5 مچ بشن ولی فعلا سری های سوکت 775 که های اند هستند با ترکیب کارت های گرافیکی قوی مثل GTX560 Ti به بالا بهترین ترکیب برای بازی هستند.
دوست عزیز شما به عنوان یک گیمر بدترین کارت گرافیکی که می تونید انتخاب کنید همین 210 هست کارت های 210 با بیت ریت 64 برابر و حتی شاید ضعیف تر از کارتهای گرافیکی FX5500 AGP با بیت ریت 128 هستند برتری 210 داشتن VRam یک گیگ و کمی کور کلاک بالا و مهمتر از همه پشتیبانی از دارکت ایکس 11 هستن بنابراین کارت هایی نظیر N210 و Radeon HD 5450 تنها کاری که می کنند اینه که بازی های جدید رو فقط اجرا می کنند یعنی فقط لانچ میشن و آدم توی کف بازی نمی مونه ولی خوب برای راحت بازی کردن شما بازی های گرافیکی سنگین رو مجبورید زمانی که از کارت های 64 بیتی استفاده می کنید کیفیت تصویر را تا حد زیادی بیارید پائین تا بدون افت فریم بازی کنید. خوش قیمت ترین کارت های گرافیکی گیمینگ GTX560 Ti توصیه میشه با قیمت حدودی 650 تومن و البته من شخصا استفاده از کارت های GT 630 رو توصیه میکنم قیمت مناسبی دارن و وقتی که فردا روزی گفتن دایرکت ایکس 12 در اومد و بازی ها روی کارت های دایرکت ایکس 11 اجرا نمیشن مثل دارندگان کارت های GTX 560 به بالا آدم سکته رو نمیزنه اتفاقی که برای دارندگان کارت گرافیک هایی نظیر GTX 460 و Radeon 4870 افتاد و کارت های گرافیکی غول با بیت ریت 256 بی ارزش شدن چون دایرکت ایکس 10 هستند.
در کل توصیه ام به دوستانی که می خوان سیستم گیمینگ داشته باشن و هیچ گونه خرج اضافی هم براشون تراشیده نشه به این مسائل ریز دقت کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)