واقعا تو قرعه بد اوردیم.من که میدونم صعود نمیکنیم!
پس بهتر بود بجای بوسنی حداقل با پرتغال یا ایتالیا یا فرانسه بازی میکردیم.
واقعا حیف شد
واقعا تو قرعه بد اوردیم.من که میدونم صعود نمیکنیم!
پس بهتر بود بجای بوسنی حداقل با پرتغال یا ایتالیا یا فرانسه بازی میکردیم.
واقعا حیف شد
رسما فاتحه جام جهانی رو با سخنان دیشب کفاشیان خوندم!
گفتن که قرار بود با آفریقای جنوبی بازی کنیم اما چون این تیم قوی بود کنسل شد!!! به فردوسی پور گفت با تیم های قوی بازی نمیکنیم.
حداقل ترس اين مفت خورها ميريزه جلو آرژانتين شيش تايي نشن!
همين ايتاليا تو برزيل به زور تونست ژاپن رو بزنه!
فردوسي پور خوب تهه قصه رو خوند اگه واقعا با تيم قوي بازي نذاريم دليلش اينه نميخواد تا قبل بازي ها فشار و تهديد اخراج روش باشه!
واقعا بهتره اگه قراره اينجوري بريم، نريم بهتره!
احتمالا همون در حد مالدیو و بحرین و منتخب نوار غزه بازی کنیم که بچه ها روحیه بگیرن باهاشون!
یکی از کارهای دیگه که توصیه میکنم اینه یکی از مهاجمان تیم مالدیو از عکس مسی یدونه ماسک درست کنه و بزنه به صورتش تا ظاهرا شبیه اون بشه و بچه ها ترسشون بریزه!
اگه اینطوری پیش برن
نتایج بازیها :
ایران 0 - 3 نیجریه
ایران 0 - 5 آرژانتین
ایران 1 - 2 بوسنی و هرز گوین
![]()
برنامه مدون 4 و 8 ساله آقاي كفاشيان را براي جام هاي جهاني قطر و روسيه داشتيد؟
البته تمسخر كردن كار خوبي نيست ولي بايد ديد خود ايشون ميتونه همچنان بعنوان رئيس فدراسيون باقي بمونه يا نه؟ حالا چه برسه به اينكه بتونه برنامه شو پياده كنه يا نه!
استارت واقعي تيم ما از همون فروردين 93 ميخوره و در نهايت ميدونم كه اگر هم صعود نكنيم لااقل دست و پا بسته هم نخواهيم بود. فقط ممكنه باخت هايي مثل 1-0 به يوگوسلاوي در 98 يا 3-1 به مكزيك در 2006 خواهيم داد كه با وجود بازي نسبتاً برابر به دليل نداشتن تجربه بازي بزرگ بين المللي سوتي هاي وحشتناك بديم وگرنه همه ما ميدونيم اگر ضربه ايستگاهي ميهايلويوچ يا اشتباهات فاحش كعبي ميرزاپور و رضايي نبود امكان نداشت بازي را به يوگوسلاوي و مكزيك ببازيم. و دقيقاً در همون بازي هاي بزرگ هستش كه تيم ميتونه حفظ تمركز تا لحظه سوت پايان بازي را تمرين كنه.
من هم دقيقاً با اين جمله كه كي روش با ترجيح بازي هاي آسان نميخواد به سرنوشت مرحوم ايويچ دچار بشه موافقم. چه بسا كه اين مربي بزرگ اگر بازي با رم را برگزار نميكرد و اون شكست سخت را نمي پذيرفت ما گرفتار بي درايتي جلال طالبي با پيشينه اي نامعلوم نميشديم و ميتونستيم از جام 98 بعنوان يك جام رويايي با اون نسل طلايي ياد كنيم خداييش چه بازيكن هايي بودن رسانه هاي اروپايي به خط حمله ايران ميگفتن موتور گل زني! دايي، عزيزي، باقري، مهدوي كيا، ميناوند، منصوريان، عابدزاده و ... با اينكه بيشترشون در داخل ايران بازي ميكردن ولي به اندازه لژيونرها ارزش داشتن.
يادمه بعد از باخت به يوگوسلاوي خيلي عصبي بودم كه پدرم بهم ميگفت ناراحت نباش، ما تازه وارد جام جهاني شديم، عيبي نداره تيم ملي خوب بازي كرده يوگوسلاوي تيم خيلي مقتدري هست و همينكه تونستيم بهشون فشار بياريم خيلي عاليه!
البته اين ديد بسياري از ايراني هاست كه هرگز جاه طلب نبوده و نيستن و هميشه به اون چيزي كه پيش مياد قانعن.
من نمیدونم این رئیس جمهور الکی شعارمون الان کجاست یه دخالتی کنه فشار بیاره به وزیر ورزش واسه جام جهانی برنامه ریزی کنه (حداقل یواشکی این کارو بکنه کسی هم نمیفهمه دخالت سیاست در ورزشو )
خدایا کی از دست اینا راحت میشیم یه بازی تدارکاتی بلد نیستند جور کنند فقط بلدند جیبای خودشون رو پر کنند
به نظر من رییس جمهور که نباید در اینکار دخالت کنه.وزیر ورزش پس برای چی هست.وزارت ورزش باید اقدامی کنه
فعلاً که داره یواش یواش ارتباطمون بهتر میشه با جامعه جهانی می تونیم با تیمهای خوب بازی کنیم البته اگه خواستی در این زمینه باشه
نمی دونم اون پولی که گفتن فیفا داده به تیمهای صعود کننده را چطور میشه خرج کرد؟شاید اینها می خوان این پول را کم خرج کنن یعنی با تیمهای بزرگ بازی نکنن که خرج داشته باشه و بعدش پول رو ...آره...
اتفاقاً براي من سئواله كه چطور بودجه تيم هايي مثل استقلال و پرسپوليس از بيت المال تأمين ميشه ولي مال تيم ملي نه؟!
در كل ليگ برتر شما يه حساب سر انگشتي بكنيد سرتون دود ميكنه! چه پولايي كه خرج نميشه. موندم كه اين تيم ملي بدبخت چرا نميتونه به خوبي تدارك ببينه!
به قول يكي از كارشناسان، مردم ما از خرج شدن پول بيت المال در تيم هاي باشگاهي ناراضي اند ولي خرج ميشه اما براي تيم ملي كه بيشترشون رضايت دارن اين كار انجام نميشه.
واقعاً چطورياست؟![]()
سلام .من هم دقيقاً با اين جمله كه كي روش با ترجيح بازي هاي آسان نميخواد به سرنوشت مرحوم ايويچ دچار بشه موافقم. چه بسا كه اين مربي بزرگ اگر بازي با رم را برگزار نميكرد و اون شكست سخت را نمي پذيرفت ما گرفتار بي درايتي جلال طالبي با پيشينه اي نامعلوم نميشديم و ميتونستيم از جام 98 بعنوان يك جام رويايي با اون نسل طلايي ياد كنيم خداييش چه بازيكن هايي بودن رسانه هاي اروپايي به خط حمله ايران ميگفتن موتور گل زني! دايي، عزيزي، باقري، مهدوي كيا، ميناوند، منصوريان، عابدزاده و ... با اينكه بيشترشون در داخل ايران بازي ميكردن ولي به اندازه لژيونرها ارزش داشتن.
يادمه بعد از باخت به يوگوسلاوي خيلي عصبي بودم كه پدرم بهم ميگفت ناراحت نباش، ما تازه وارد جام جهاني شديم، عيبي نداره تيم ملي خوب بازي كرده يوگوسلاوي تيم خيلي مقتدري هست و همينكه تونستيم بهشون فشار بياريم خيلي عاليه!
در جام 98 ، به نظرم ما عملکرد خیلی خوبی داشتیم با توجه به گروهی که درونش قرار داشتیم .
بازی برابر یوگسلاوی رو که اگر نکیسا بهتر دیوار رو میچید و جای گیری بهتری هم داشت و قبل از ضربه حرکت نمیکرد ، میتونستیم نبازیم و حتی فراتر از اون اگر بی دقتی میناوند نبود حتی میتونستیم برنده باشیم ... من فکر میکنم اگر عابدزاده در اون بازی مصدوم نبود اون توپ میهایلوویچ گل نمیشد /
حتی صفایی فراهانی هم این گلایه رو از نکیسای 23 ساله ی اون روزها کرده بود که مگه ایویچ دو ماه تمام نگفته بوده که میهایلوویچ ضربه رو به کدوم سمت میزنه همیشه ...
در مورد جلال طالبی ، من فکر میکنم مربی خیلی بدی نبود هرچند که تیمی که در اختیار داشت حاصل زحمات ایویچ بود اما شخصیتی که طالبی داشت باعث شده بود تا یک احترام بی سابقه ای در رختکن تیم ملی حاکم بشه که تا اون روز سابقه نداشت به اون صورت ، اون هم با مربیانی مثل پروین و مایلی !
طالبی جایی در خاطراتش گفته بود که من وقتی بازیکنان رو با پیشوند آقا صدا میکردم تعجب میکردن !!!
البته در مورد سابقه ی طالبی غیر از دو تجربه ای که در سوریه و اندونزی داره در بعد ملی ، ایشون دوره های مربیگری تکمیلی ( کارآموزی ) رو در انگلیس گذرونده بود .
هرچند که فکر میکنم اون پاسپورت امریکایی نقش موثری داشت در انتخاب طالبی در نهایت /
به هرحال ما در برابر آلمان هم نیمه ی اول رو 0-0 مساوی به رختکن رفتیم و این اصلا بد نبود ، امریکا رو هم شکست دادیم و در نهایت هم جمله ی طالبی محقق شد که : "اگر بمیریم ، ایستاده خواهیم مرد " در جام جهانی !
من میگم نیلسون کلین شیت تغییر ملیت بده بزاریمش دروازه
البته وقتی پول خرج تیم های بزرگ میشه که 6، 7 تا بازیکنشون تیم ملی هست (الان نصف بیشتر تیم ملی از استقلال پرسپولیس هست) غیر مستقیم و از پایه داره به تیم ملی تزریق میشه خوب
Last edited by fishdilo; 11-12-2013 at 14:28.
دوستان یه مقدار اطلاعات از تیم بوسنی میدید ؟![]()
زیاد اسمشو نشنیدم کلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)