تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 302 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بچه ها این بیل کی 100 درصد میشه من دیگه داره اعصابم خورد میشه
    مثلا قرار بود به گفته روزنامه دیلی میل سه شنبه روز معارفش باشه
    پس کی میشه عکس گرت رو هنگامیکه پیراهن شماره 11 رئال مادرید به دستش هست رو ببینیم؟؟؟
    دوستان معلومه هشدارهای قبلی رو جدی نگرفتن

Daily Mail = Daily Mirror = The Sun = Tribal Football = SportsMole = CaughtOffside = ... = پایگاه های خبرساز (ساخت و تولید اخبار!)
    البته موارد بالا فقط پایگاه های انگلیسی زبان هستند و الا پایگاه های "تولید اخبار" اسپانیایی زبان هم کم نداریم.
    ورزش3 هم از اونجا که برای اخبار نقل و انتقالات بعضا اخبار پایگاه های بالا رو ترجمه می کنه ملقمه ای از همه موارد بالاست و فاقد اعتبار.
    بنابراین در مورد اخبار مرتبط با نقل و انتقالات به هیچ وجه به منابع بالا نمیشه اتکا کرد.

+

در مورد انتقال بیل چیزی که مشخصه این انتقال قطعیه، در مورد زمان اون هنوز خبر موثقی در دسترس نیست، اما از اونجا که پنجره نقل و انتقالات در روز دوشنبه هفته آینده بسته میشه، این انتقال تا قبل از دوشنبه قطعی میشه.

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان جدای بحث نیمکت نشینی کاسیاس و همون بحث های فصل قبل یه سوال برام پیش اومده
    رئال چرا خوب بازی نمیکنه؟
    احساس تو ترکیب جدید تیم رونالدو و اوزیل و چندتا بازیکن دیگه یجورایی محو میشن و نمیتونن کاره خاصی بکنن
    این نظره منه
    و حالا نمیدونم چه قدر ترکیت فعلی رئال با بازیای پیش فصل تغییر کرده ولی قبلا بیشتر نتیجه میداد و همه ی بازیکنه توش حضور فعال داشتن

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا نمیدونم.....شاید یکی از کسایی که خیلی محکم از کاسیاس طرفداری میکرد من بودم.... اما من هیچوقت لوپز رو نکوبیدم.
    دلیل من برای طرفداری از کاسیاس این بود که دوستانی خیلی بهش بی احترامی میکردند و باند بازی و این خیالاتو به کاسیاس ربط میدادن. من هرجا باشه نمیذارم به اسطوره ی تیم توهین بشه!
    جالبه اون زمان کسانی مارو متهم به طرفداری از اشخاص میکردن که الان فقط تو تاپیک چلسی میتونیم اثری ازشون ببینیم!

5. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

جالبه اون زمان کسانی مارو متهم به طرفداری از اشخاص میکردن که الان فقط تو تاپیک چلسی میتونیم اثری ازشون ببینیم!
    اول اینکه ما میترسیم با وجود یه سری از دوستان پست بدیم و اونجا احساس راحتی بیشتر میکنیم!!
    دومین اینکه در عظمت مورینیو همین بس؛من رو 1 سال طرفدار پورتو و 3 سال طرفدار چلسی کرد و 2 سال طرفدار اینتر و 3 سال هم رئال!!!! ( یه مربی نام ببر با همچین شرایطی که از بس محبوب باشه تیمی که 3 سال براش اشک ریختی و خندیدی رو به خاطرش بتونی بذاری کنار)

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان دو تا مقوله رو با هم اشتباه نکنن:

1. اینکه لوپز در فصل قبل و تا امروز آماده تر از کاسیاس نشون داده حرفی درش نیست، هرچند که در مورد آدان نمیشه این صحبت رو کرد و اینکه کاسیاس با مورینیو اختلاف نظر مشهودی داشت و سرمربی این حق رو داره که برای کنترل نظم تیمش طبق اون معیارهایی که مد نظرش هست کار کنه هم صحبتی درش نیست، چون مسئولیت اصلی برد و باخت با سرمربی هست و باید جوابگو باشه.

2. اما اینکه شما دروازبان تیمت رو یکبار (در سال 2011) بهترین دروازبان دنیا بدونی و ازش به عنوان کاندید توپ طلا اسم ببری، اما بعدها و در شرایطی که همون دروازبان آمادگی قبلی رو نداره (سال قبل) بیای و بگی تا وقتی من سرمربی هستم (و نه مثلا تا وقتی که کاسیاس آمادگی قبلیش رو به دست بیاره یا من رو متقاعد کنه) اون دیگه نمی تونه در دروازه باشه دو تا برداشت تقریبا قطعی داره:

اول اینکه از رد کاسیاس برای همیشه میشه باید قبول کرد که این تصمیم به طور "مطلق" فنی نیست، یعنی فرضا اگه کاسیاس آمادگی قبلیش رو در آینده به دست می آورد (امکانی که نمیشه ردش کرد و ممکنه در همین فصل و در ادامه اتفاق بیفته)، باز هم ژوزه به دلائل دیگه اون امکان رو رد کرده بود، در حالی که در شرایط فعلی آنچلوتی موقعیت کاملا برابری برای همه اعضای تیم ایجاد کرده و میشه با اطمینان گفت که تصمیم های کاملا "فنی" هستند.

دوم اینکه مورینیو شخصی هست که صحبت هاش کاملا به موقعیت(تیمی که در اون جضور داره و سطح ارتباطی که در هر برهه زمانی با افراد داره) وابسته هست و این صحبت ها بسته به موقعیتی که در اون حضور داره تغییر می کنه و به خیلی از مواردی که تا حدودی جنبه اخلاقی دارند و مثلا امثال ونگر، هاینکس، هیدینک و ... بهشون پایبند هستند، پایبند نیست و اون مسئله "رک بودن" ژوزه که جزو ویژگی های مثبتش هست لزوما به معنی "صداقت" با زیر دستانش نیست و از نیش و کنایه ها به نفع خودش استفاده می کنه (مثال قضیه "رونالدوی واقعی" هم گواه دیگه ای برای همین موضوع هست)؛ این مسئله مطمئنا تا حدودی روی اعضای تیم تاثیر می گذاره، مسلما شما با فردی که همیشه به یک سری از خصوصیات پایبند هست بهتر می تونید کار کنید و همچنین خصوصیاتی تنش های بیشتری رو برای تیم ایجاد می کنه، شاید یکی از دلائلی که هیچ وقت ژوزه رو بیشتر از سه فصل کامل در یک تیم ندیدیم همین مسئله باشه، یکی از خصوصیات ژوزه اینه که شرایط رو بیش از حد "وخیم" می کنه و حالتی رو به وجود میاره که در اون شاید خیلی از فاکتورهای مثبت دیگه مثل "آرامش" اعضای تیم رو فدای توجه بیش از حد به پیروزی می کنه و این جو در صورتی که تیم نتیجه نگیره (مثل سال آخر) به همون نسبت تاثیر عکس داره و تنش ها و اختلافات شدیدی رو به وجود میاره.

مسئله دیگه که با مورد بالا هم مرتبطه غرور بیش از حد ژوزه و استفاده مکرر از "من" هست (چلسی من، اینتر من، رئال مادرید من، جام های من)، در اینکه موفقیت هر تیمی در درجه اول به کار سرمربی اون تیم وابسته هست شکی نیست، اما ما هیچ وقت اینجور رفتاری رو در بین بقیه بزرگان مربی گری نمی بینیم، چون به نوعی ارزش بقیه اعضای اون تیم یا باشگاه رو کمرنگ می کنه به علاوه هر شخصی به اندازه افتخاری که برای یه تیم کسب می کنه جایگاه پیدا می کنه و این مسئله بسته به باشگاهی که هر مربی کار می کنه و سطح توقعات، متفاوت هست، مثلا مورینیو در دروان حضورش در چلسی، این تیم رو بعد از تنها یکبار قهرمانی در لیگ در تاریخش و بعد از نیم قرن برای دو بار پیاپی قهرمان لیگ کرد، یعنی دو برابر کل افتخارات داخلی تاریخ چلسی و خب مسلما جایگاه فوق العاده ای در بین هواداران اون تیم پیدا می کنه، یا در دوران حضورش در اینتر مجددا بعد از نیم قرن ناکامی این تیم در اروپا، اونها رو برای دومین بار در تاریخش قهرمان اروپا کرد و حتی یک سه گانه کسب کرد و طبیعتا به همون اندازه جایگاه پیدا کرد، مورینیو در دوران سه ساله حضورش در رئال از نظر فنی انصافا خوب کار کرد (برای همین خیلی از ما، یکیش خود من، دوست داشتیم بتونه ادامه بده)، تیم رو از سطح مشخصی تحویل گرفت و تا حد خیلی زیادی ارتقا داد، میشه درباره کارهای مثبتی که انجام داد ساعت ها صحبت کرد، اما نهایتا شما به عنوان سرمربی اون هم در باشگاهی مثل رئال اگه نتونی انتظارات رو برآورده کنی (یک لیگ و یک جام حذفی در سه سال به هیچ وجه کافی نیست) برکنار میشی، به همین سادگی و ژوزه از روز اول این رو خوب می دونست.

حالا بعد از اینکه بعد از سه سال در عین حضور در سه نیمه نهایی پشت سر هم (در عین اینکه نسبت به سال های قبل موفقیتی محسوب میشد) به هر دلیل نتونست در اروپا موفق باشه و در داخل صرفا یکبار قهرمان لیگ شد و سال سوم رو بدون جام سپری کرد، اونهم با یک اختلاف زیاد در لیگ (در عین توفیق کامل در ال کلاسیکوها)، توی همچنین شرایطی به جای اینکه مسئولیت رو بپذیره و قبول کنه که نتونسته انتظارات رو برآورده کنه یا نوید آینده بهتری رو بده میاد و عنوان می کنه که "سال بدی نبوده"، اما برای "من" و نسبت به "کارنامه من" خوب نبوده! در حالی که جایگاه همچین صحبتی رو نداره، چون اونُ کسب نکرده، ژوزه در عین کارهای مثبتش در رئال، حتی کسری از اون جایگاهی که در چلسی یا اینتر داشت رو پیدا نکرده بود، چون جام های کافی رو برای نشون دادن یا دفاع از خودش نداشت، چون رئال بر خلاف اون تیم ها 9 قهرمانی در اروپا و 32 قهرمانی در لیگ داره و تعداد "دانه درشت ها"، اظهار نظرها، انتقادات، توقعات خیلی بیشتر از باشگاه های دیگست و با این کارنامه (یک لیگ و یک جام حذفی) حتی نمی تونه به لیست طولانی بزرگانی که در این باشگاه افتخار کسب کردند راه پیدا کنه.

در آخر مسئله دیگه انتخابات دوره ای مدیرعاملی باشگاه هست، پرز با همه این مشکلات و انتقاداتی که وارد بود سعی داشت به خاطر همون نقاط مثبت زیاد ژوزه (از نظر فنی) هنوز ادامه بده، اما وجهه ای که ژوزه این اواخر در اسپانیا پیدا کرده بود و عدم توفیق در کسب جام چنین امکانی رو به پرز نمی داد چون حتی مدیرعاملی خودش تهدید میشد (~صحبت های ژوزه در مورد سیاست بازی در باشگاه)

8. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امشب قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان انجام میشه و ۴ تیم از اسپانیا حضور دارن.

فکر نکنم کسی بتونه منکر این بشه که در چند فصل اخیر رئال همیشه در سختترین گروه حضور داشته. امیدوارم امسال تو یه گروه به نسبت سال های قبل، راحت تر بیفتیم.

10. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اول اینکه ما میترسیم با وجود یه سری از دوستان پست بدیم و اونجا احساس راحتی بیشتر میکنیم!!
    دومین اینکه در عظمت مورینیو همین بس؛من رو 1 سال طرفدار پورتو و 3 سال طرفدار چلسی کرد و 2 سال طرفدار اینتر و 3 سال هم رئال!!!! ( یه مربی نام ببر با همچین شرایطی که از بس محبوب باشه تیمی که 3 سال براش اشک ریختی و خندیدی رو به خاطرش بتونی بذاری کنار)
    پس امیدوارم دیگه حرفایی از قبیل تیم مهمه نه شخص از طرف شما نشنویم!

12. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بهترین قرعه : رئال - مارسی - زنیت - با یک تیم از دسته چهار ( به جزء سلتیک ) !
    بدترین قرعه : رئال - دورتموند - PSG - ناپولی
    Last edited by D3vil_A; 29-08-2013 at 14:58.

14. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بدترین قرعه : رئال - دورتموند - یوونتوس - ناپولی
    سلام
    توی مرحله گروهی چطور میشه دو تیم از یه کشور تو یه گروه بیفتن ؟!! ناپولی و یووه تحت هیچ شرایطی توی یک گروه نخواهند افتاد.

16. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    توی مرحله گروهی چطور میشه دو تیم از یه کشور تو یه گروه بیفتن ؟!! ناپولی و یووه تحت هیچ شرایطی توی یک گروه نخواهند افتاد.
    سوتی دادم.....جای یونتوس باید PSG باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •