تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 269 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جباری: به عزیزترین نفر زندگی‌ام توهین کردند!
    بی‌اخلاقی نکردم مسئولان استقلال دروغ می‌گفتند/بعد از ۹ سال خستگی از تنم در رفت
    هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: یک روز به استقلال باز می‌گردم و توانم را دوچندان برای این تیم به میان می‌گذارم.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مجتبی جباری پس از پیروزی دو بر یک تیمش مقابل استقلال، در مورد مصاحبه اش مبنی بر درگیری با فتح‌الله‌زاده و اینکه چرا تا کنون سکوت کرده بود، گفت: همیشه راست گفتم اگر آن زمان سکوت کردم برای این بود که دروغی را بیان نکنم و حرفم باعث ایجاد تشنج نشود. اکنون باید حرفم را می‌زدم تا مردم بفهمند چه کسی در استقلال حضور دارد. آنها خود را پشت هواداران پنهان می‌کنند تا به اهدافشان برسند.
    وی در مورد عدم توافق مالی و بیانیه‌ای که صادر شد، عنوان کرد: راجع به وضعیت تیم صحبت کردم و رسانه‌ها هم دست روی همان موضوع گذاشتند. از برخورد مسئولان استقلال معلوم بود که دوست دارند جدا شویم. دو هفته صبر کردم می‌گفتند منظورم این بوده که باشگاه را مسخره کردم اما لفظ من مربوط به وضعیت اداره تیم بود. بعد از 10 سال از مرحله گروهی بالا رفتیم و با شرایط میزبانی و هواداران خوبی که داشتیم می‌توانستیم بهترین نتیجه را بگیریم. استقلال بهترین هواداران را دارد و با بهره بردن از نامش همیشه بهترین بازیکنان را جذب می‌کند اما بازیکنان همه بدهکار هستند و پولشان با پاداش پرداخت نمی‌شود این شرایط اصلاً خوب نیست.
    هافبک سپاهان تأکید کرد: دو هفته صبر کردم اما هیچ تماسی با من گرفته نشد در هفته سوم به اردو رفتند. دو سال قبل پس از صحبت با قلعه‌نویی این اتفاق دلیل ماندنم در این تیم شد. البته می‌دانستم قلعه‌نویی در حال تلاش برای بازگشت است اما بازیکنی نبودم که این همه صبر کنم و به من توهین شود.
    جباری خاطرنشان کرد: اگر چکم را چاپ کردم برای این بود که می‌گفتند 90 درصد پول گرفته اما 35درصد طلب داشتم. آن چک را به این خاطر چاپ کردم.
    وی در مورد اینکه مشتش آنقدر سنگین بوده که علی امیری را راهی بیمارستان کرده است، خاطرنشان کرد: نه این اتفاق نیفتاد بلکه علی امیری به خاطر آن اتفاقات فشارش بالا رفت. این اتفاق بی اخلاقی نبود طلب حق کردم و آنها دروغ می‌گفتند. وقتی به عزیزترین کس من توهین کردند کارم را بی اخلاقی نمی‌دانم و افت نیست که بگویم مشت زدم. به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهم چنین کاری را انجام دهد. شاید اگر امروز به من فحش می‌دادند، اینقدر برایم ارزش داشت این موضوع که به خاطر آن فوتبالم را تمام کنم و دیگر به فعالیتم ادامه ندهم. با مدیریت سپاهان نیز در این ارتباط صحبت کرده بودم اما این تماشاگران من را در فوتبال نگه داشتند.
    جباری در مورد اینکه اگر فتح‌الله‌زاده برود به استقلال باز می‌گردد، اظهار داشت: صد در صد با کمال میل برمی‌گردم هیچ جا را بهتر از اینجا پیدا نخواهم کرد. استقلال هویت من است، همیشه با استقلال بودم و پوشیدن پیراهن آبی برایم افتخار است. البته اینکه 9 سال در این تیم بودیم برخی می‌خواهند سوءاستفاده کنند همیشه اولویتم پیشرفت استقلال بوده است. برخی افراد حرفشان را نمی‌زنند و می‌خواهند بی‌طرف باشند اما بهتر است صحبت کنند بگویند آیا حق با من است یا فتح‌الله‌زاده. جایگاه فوتبال ما خیلی بالا است استقلال می‌تواند جوانان زیادی را بیاورد همه بازیکنان شهرستانی آرزویشان حضور در استقلال است.
    هافبک سپاهان در مورد اینکه حمایتی از استقلال نمی‌شود، یادآور شد: باید از این تیم حمایت کنند و نباید بازیکنان تحت فشار قرار بگیرند. مردم دوست دارند استقلال موفق شود. استقلال پتانسیلش آنقدر بالاست که حتی در شهرستان هم به دلیل حضور هوادارانش میزبان است. می‌بینید بازیکن در سپاهان هیچ نگرانی ندارد اما در استقلال نه پول قرارداد و نه پاداش می‌گیرد. با وجود زحمتی که بازیکنان می‌کشند باید به آنها حق بدهید که انتظار احترام داشته باشند.
    جباری در مورد برخورد هواداران عنوان کرد: برخورد هواداران فوق‌العاده بود بعد از 9 سال خستگی‌ام در رفت. نمی‌دانم چطور باید از آنها تشکر کنم. یک روز بر می‌گردم و آن وقت توانم را دو برابر برای این تیم می‌گذارم.
    وی در پایان گفت: وقتی حرفی می‌زنم به آن عمل می‌کنم اما برخی فقط صحبت می‌کنند وقتی کمبودی می‌بینم باید بگویم حق ما بیشتر از این است خوشحالم که راست گفتم و حرف درست را بیان کردم.

2. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینقدر از این بازیایی که گل میخوری ولی همینطور موقعیت خراب مبکنی بدم میاد یاد بازی رئال دورتموند پارسال برگشت تو سانتیاگو که رئال 2-0 برد این بازی هم مثل اون بازی که رئال باید صعود میکرد استقلال باید می برد امان از این داوریا!
    نه بابا اون بازیم اگه لازم میشد لواندوسکی بازم گل می زد ! میشد روبرت رفت و برگشت ! یا لوای رفت و برگشت !

4. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدجوری به این تیم افتخار میکنمو امیدوار شدم
    فوتبال همینه روز روز ما نبود و توپ جن شده بودو دروازه سپاهان بسم الله
    بازیه دراماتیکی بود خیلی کم پیش میاد در یه بازی حیثیتی اینطوری بازی 1 طرفه باشه ولی تیمی که موقعیتی نداره 1 گل با اشتباه خسرو حیدری میزنه یه گل با اشتباه داور.....انگار مد شده از این پنالتی هایی که هر دو طرف هم باورشون نشه پنالتی شده این فصل گرفته بشه خدا به خیر بگذرونه
    داور بدجوری افتضاح بود قبل از اینکه از داور صحبت کنم باید بگم که تیمی که میخواد قهرمان اسیا بشه باید از روی داور هم رد بشه و اشتباهات داوری نباید جلودارش باشه امشب هم تقریبا همین بودیم ولی یه کوچولو شانس داشتیم حل بود....
    فغانی به جرات میشه گفت جوگیر شده بودو میخواست جلو 70 هزار تماشاگر یه خودی نشون بده و جلب توجه کنه... اون پنالتی پنالتی نبود ، خطا روی غلامی پنالتی به نظر میرسید ولی اون پنالتی که اشتباهی که گرفت انگار ابی بود که ریخت روی اتش...خیلی در روند بازی تاثیر داشت...پنالتی 100% ما هم که گم شد.....
    بیخیال داور اینا همینن باید باهاشون ساخت...فقط من نگران ابروی ایرانم این یارو بره جام جهانی میترسم نذارن ایران در جام جهانی شرکت کنه و کلا تیممونم دیپورت کنند ایران اقای فغانی یکی تو خوبی یکی اون محسن قهرمانی...خدارو شکر یکی از رفقای رو مختون به نام مسعود مرادی بازنشست شده.....

خوب شد به جباری توهین نشد اینطوری خودش شرمنده شد هوادارا دمشون گرم نشون دادن که ما مثل تو بی معرفت نیستیم.....

یه صحنه دیدید امیرخانو صالح داشتن با هم حرف میزدن و بعد چند دقیقه حنیف تعویض شد؟>فکر کنم صالح به امیرخان گفت بیخیال این کار شو حنیفو بکش بیرون نمیدونم چرا حنیفو میفرسته اون جلو

اما سلطان مزدک میرزایی این حرف میزد یاد اون برنامش توی شبکه جام جم میفتادم که شلوار پارچه ای با پاچه تقریبا تنگ پوشیده بود با از این کتونی ورزشیهای کتو کلفتا دکور برنامه هم جوری بود که قشنگ معلوم بود یه کت هم پوشیده بود
    اخه ببین توروخدا اینم واسه ما ادم شده .... فقط چشمهای تیزبین این خوشتیپ میتونست تشخیص بده سپاهان موقعیتهای بیشتری داشتو بهتر بازی میکرد...انگار مجبوره هر سال یه گند اینطوری بزنه بعدشم مجبور به عذر خواهی بشه.....
    اقای خوشتیپ خودتو اماده کن مثل فصل گذشته باید بیای جشن قهرمانی استقلالو گزارش کنی......مزدک خیلی کوچکتر از اونی که بخوایم حتی در مورد چرندیاتت فکر کنیم وعده ما اخر فصل جشن قهرمانی استقلال بیا ملتو بخندون

منم با دوستان موافقم مجیدی فیکس باشه جواب نمیده اگه نیمه دوم بیاد موقعی که دفاع حریف خسته شده خیلی بهتره چه بسا امشب هم اگه نیمه دوم به بازی میومد یکی از اون موقعیتهای صد در صدو گل میکرد....
    نکو اماده نبود ولی در کارهای دفاعی عملکردش بد نبود به نظرم اگه جاش با تیموریان عوض میشد بهتر بود
    اندو معرکه بود فوق العادست این بازیکن تازه امادگی کامل نداره یه چند هفته بگذره کولاک میکنه
    عابدینی و نظری هم امیدوار کننده ظاهر شدن.نوری 1/4 توانی که در میانه میدان داره در دفاع نداره...ولی نوری یکی دو ارسال عالی کرد میتونه هافبک چپ خوبی باشه
    سپاهان بیش از حد روی توپهای هوایی ضعف داشت هر سانتر روی دروازش یه موقعیت گل درست میشد....حیف که خسرو بدترین بازی 3-4 سال اخیرشو انجام داد و دریغ از یه سانتر درست حسابی.....حالا اگه عابدینی همیشه همینقدر خوب باشه چیزی از حمودی کم نداره و دفاع راست فیکسمون میشه
    نیمه اول از سپاهان سرتر بودیم نیمه دوم که کلا سپاهان حرفی واسه گفتن نداشت ...نیمه دوم بازیو فیزیکی کردیم و خط هافبک سپاهان کاملا از بازی خارج شد....سپاهان در جریان بازی به جز گلی که پاسشو خسرو داد و اون شوتی که رحمتی با مشت دفع کرد موقعیت دیگری نداشت.... و البته اون ضربه ابراهیمی که به تیر خورد بقیه موقعیتهایی که سپاهان در ضد حمله به دست اوردو دفاع جمع کردو توپ اصلا به دروازه نرسید که بخوایم موقعیت گل حسابشون کنیم....

خلاصه شانس همیشه با ادم نیست اقای احمدی فعلا 2 بازی داره بدجوری شانس میاره هم مقابل فولاد و هم مقابل استقلال گل نزنی بازیکنای فولادو استقلال باعث باختشون شد نه قدرت سپاهان....این سپاهان به شدت فانتزیه و در مقابل بازی فیزیکی هیچ حرفی واسه گفتن نداره اونم تیمی مثل استقلال....شک نکنید این تیم این فصل هم قهرمانه من شکی در این مورد ندارم این تیم بعد از دربی موتورش روشن میشه فقط تا بعد از دربی صبر کنید...

در ضمن امیرخان در مورد هافبکا حرف قشنگی زد
    قلعه‌نویی در مورد هافبک‌های استقلال گفت: قبول دارم که از نظر بدنی هنوز آماده نیستند اما همین که در این شرایط بازی می‌کننند خوب بود. تیمی که خوب بازی می‌کند هافبک‌هایش هم خوب هستند و ما امروز هم خوب بازی کردیم.
    خدایی خیلی بهتر میشن ..حالا کرار هم اضافه بشه و نوری هم در میانه میدان بازی کنه چی میشه.....

6. 15 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض اسکورت داور دیدار سپاهان و استقلال تا رختکن!

به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال و سپاهان در چارچوب هفته دوم سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 22 و 15 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند این دیدار در نهایت با برتری 2 بر یک سپاهان به پایان رسید.

*پس از پایان مسابقه هواداران علیه داور بازی به شدت فحاشی کردند.

*امیر قلعه‌نویی و میرشاد ماجدی که نسبت به قضاوت علیرضا فغانی معترض بودند به شدت به داور چهارم معترض شدند.

*هواداران استقلال با شعار استقلال با غیرت تیم خود را تشویق کردند.

*مجتبی جباری با اکثر بازیکنان استقلال در پایان بازی دست داد.

*جواد نکونام پس از اتمام مسابقه به سمت هادی عقیلی رفت و با او خوش و بش کرد.

*تمام بازیکنان سپاهان سمت هواداران خود رفتند و از آنها تشکر کردند.

*جباری برای هواداران استقلال دست تکان داد.

*علیرضا فغانی که با اعتراض هوداران روبرو بود با اسکورت ویژه نیروی انتظامی راهی رختکن شد.

*در پایان بازی نیز بارش باران جزئی باعث شد هواداران زودتر برای خروج از ورزشگاه اقدام کنند.

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لپ کلام : بازی استقلال و سپاهان در 5 نکته خلاصه شد

1. ناداوری محض
    (اعلام یه پنالتی کاملا مشکوک برای سپاهان - اعلام نشدن یه پنالتی روی نوری) (قابل توجه اونایی که به امیر انگ مافیا میزنن!!)

2. بدشاسی
    (گل نشدن چندین موقعیت بالای 80% و چند تیرک و تک به تک)
    خلق کردن 11 موقعیت روی دروازه سپاهان

3. اشتباه های فردی، ناهماهنگی و عدم آمادگی بازیکنان
    (خسرو ، نکونام، عابدی و ... )

4. نبود بازیکنان بازیساز در مرکز زمین
    (که ایشالا با اومدن لاوره و کرار و ساموئل خیلی مشکلات حل میشه)

5. بازی خوب در 20 دقیقه پایانی که هممون رو امیدوار کرد به آینده
    (که اگر اون پنالتی تاثیرگذار که باعث افت روحی بازیکنا شد و بیشتر از 20 دقیقه بازیکنا تو زمین سردرگم بشن قطعا نتیجه نهایی یه چیز دیگه بود)

در مورد فرهاد هم بگم که خوب بود ولی اگه به عنوان یار جانشین میومد هم خودش تازه نفس بود هم میتونست از خستگی دفاع حریف استفاده کنه و تاثیرگذارتر بود

در کل درسته که باختیم ( روی یک اشتباه خودی و یک اشتباه داوری ) ولی تیرک هم یار 12 سپاهان بود تو این مسابقه. خوب بودیم و علارغم ناداوری در ادامه به قهرمانی خوشبین شدم. در آخر باید بگم که واقعا در شب ناعدالتی فوتبال باختیم ولی به این تیم افتخار میکنم

به خودم میبالم عاشق تیمی هستم که همه برای به زمین زدنش بسیج شدن

10. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

زیدان دلم آزاده که دلتنگ تو باشه

دیدی؟؟؟ قند تو دلت آب شد نه؟ تو دلت می گفتی : الان میرم آزادی و کلی منو هو میکنن انگار نه انگار که من هشت نه سال توی این تیم عرق ریختم.

تو دلت گفتی: اون وقت منم به تلافیش بیشتر سر حاجی خراب میشم، اما دیدی؟ گفته بودم توی این جدایی دل خودت بیشتر از همه میشکنه اینطور هم شد نه؟؟ شاید اگه بدو بیراه میشنیدی یه کم مرهم میشد واسه زخمی که خودت به دل خودت زدی.

گاهی آدما از کارهایی که خودشون میکنن حسابی شاکی میشن و با پا به یه جایی لگد میزنن و یا یه مشت حواله دیوار میکنن و یا به خودشون بدو بیراه میگن تا مثلا دلشون خنک بشه...مثه تو مگه نه؟

امشب دلت کلی بهت نهیب زد که چرا از این خونه کندی و بردیش. بهت گفته بود به اینجا تعلق داره، بهت گفته اگه بری خودشو اینجا جا میذاره اما تو عصبانی تر از اینا بودی که گوش کنی نه؟

حالا دلت گرفته، بردین مبارک باشه اما دلت گریه کرد،فیلش یاد هندستون کرد، زیر آسمون بزرگ آزادی حس کرده که اسیره، اسیر رفتن تو...پر کشید روی سکوها،زد به قلب هوادارا و تو از پایین با حسرت نگاه کردی.

خیلی دلت شکست و خون شد وقتی دیدی که هنوزم توی این دلا جات محفوظه،وقتی یادت میکنن میگن: جاش خالیه...این شرمندگی هدیه رفتنه تواء از طرف خودت تقدیم به خودت...

ما هنوز دوست داریم،ما استقلالی هستیم و دلمون بزرگه،شکر خدا،چرا که قلب رئوف داشتن لطف خداست ، موهبته،همین دلا به نیکبخت خندیدن گرچه زخم نیکی رو یادگار دارن.شاید خودت نخواستی اسطوره بشی،بشی جباری بزرگ،بشی مظلومی و ناصرخان و فرهاد اما تو «مجتبی جباری» ما هستی،واسه ما زیدان آسیایی و جات همیشه خالیه. شاید روزی که برگردی بشی اسطوره خدا رو چه دیدی.

تو هنوز شماره هشت آبی هایی، چه توی استقلال باشی و یا نباشی.دلمون رو هم اسیر ناراحتی نمی کنیم آزاده که به یاد تو باشه،زیدان دلم آزاده که دلتنگ تو باشه، چشممون آزاده که به در باشه...

دلم میگه امشب دلت شکست و دوست داشتی اگه میشد همین امشب فریاد بزنی«می خوام برگردم» مگه نه؟ بچه ها این باخت و یادشون میره اما تو هرگز یادت نمیره و میدونی چرا یادت نمیره. راستی مجتبی چند بار توپ اومد زیر پات و ناخواسته خواستی اشتباهی بچرخی؟ چند بار دست به پیراهنت کشیدی تا رنگشو باور کنی؟چند بار به دوستات نگاه کردی و فکر کردی این تقابل یه کابوسه الان پا میشی؟کجا بودی و کجا رفتی،کاپیتان بودی رفتی، جباری بودی و رفتی.

راستی بازی کردن تو تیمی که دروازبانش سید نیست،گوشه راستش خسرو نیست،پژمان و امیرحسین نداره و کاپیتان فرهاد نیست ،اصلا استقلال نیست و از همه مهمتر هواداراش ما نیستیم چه حسیه؟؟؟

نمیخوام دلتو بشکنم،اما خوشحالم،خوشحالم که مارو بیشتر شناختی،استقلالی رو درک کردی،که هیچی نشده دلت تنگ شده،که دل دل میکنی واسه برگشتن،واسه جا گرفتن تو قلب استقلال.

پس...

برگرد، برگرد به خونه جایی که دلت اونجاست،جایی که برای همه ی دلتنگی هات مسکن هست.در این خونه باز و تو دل ما هنوزم واسه تو جا هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    esteghlali
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 02-08-2013 at 10:45.

12. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نقد داوري ديدار استقلال و سپاهان

يکي از پيشکسوتان داوري فوتبال با تجزيه و تحليل عملکرد تيم داوري ديدار استقلال و سپاهان گفت: نقد من بر اين بازي مي تواند کلاس درسي براي عليرضا فغاني باشد.

پرويز سيار درباره عملکرد تيم داوري ديدار استقلال و سپاهان در چارچوب هفته‌ دوم فصل سيزدهم ليگ برتر فوتبال، به ايسنا گفت: فغاني يکي از برجسته‌ترين داوران ايران است که شانس حضور در جام جهاني را دارد، به همين دليل فيفا و AFC تمام بازي‌هاي داخلي و بين‌المللي او را زير نظر دارند. متاسفانه او در بازي استقلال و سپاهان خوب عمل نکرد و اشتباه‌هاي زيادي داشت.

* تاخير در شروع بازي؛ اولين اشتباه

سيار نقد خود را اين گونه آغاز کرد: هميشه اولين چيزي که درباره عملکرد داور مي‌نويسم اين است که او بازي را چه زماني آغاز کرده است. گاهي پيش آمده که داوري بازي را 3، 7 يا حتي 11 دقيقه‌ با تاخير شروع کرده است. من تمام بازي‌هاي اروپايي را تماشا مي‌کنم، اما حتي يک بار هم نديده ام که يک بازي بي‌دليل يک دقيقه‌ با تاخير شروع شود. متاسفانه فغاني ديروز بازي را سه دقيقه‌ و نيم با تاخير شروع کرد که هيچ دليلي هم نداشت.

وي ادامه داد: محسن قهرماني يک بار به من گفت که نماينده فدراسيون تعيين مي‌کند که بازي چه زماني آغاز شود! من به او گفتم که مسائل خارج از زمين به داور ربطي ندارد و او بايد بازي را سر ساعت شروع کند، ضمن اين که تعيين زمان آغاز بازي جزو اختيارات داور است نه نماينده فدراسيون.

* دقيقه‌ 28؛ تصميم شجاعانه و درست

اين پيشکسوت داوري در ادامه به صحنه مشکوک پنالتي استقلال در دقيقه‌ 28 اشاره کرد و گفت: در اين لحظه مجيدي در محوطه جريمه سپاهان سرنگون شد، اما نه خطايي وجود داشت و نه او شبيه سازي کرد. در چنين صحنه‌هايي تشخيص اين که بازيکن، داور را فريب داده يا خير نبايد بر اساس حدس و گمان باشد. داور بهتر است در تصميمش اشتباه کند تا اين که بخواهد با حدس و گمان تصميم بگيرد.

* کارت زرد سخت‌گيرانه

وي ادامه داد: در دقيقه‌ 38 کمک داور اول بازي در اعلام نکردن آفسايد خوب عمل کرد و دو دقيقه‌ بعد هم کامراني فر به قدري با دقت يک آفسايد را اعلام کرد که لذت بردم، چون تشخيص اين صحنه بسيار سخت بود. در دقيقه‌ 44 فغاني به مجيدي کارت زردي داد که به نظرم سختگيرانه بود. دليل اخطار دادن به يک بازيکن يا ممانعت از شانس گل حريف است يا اين که خطا با خشونت همراه بوده است. خطايي که مجيدي انجام داد هيچ کدام از اين شاخص را نداشت.

* دقيقه‌ 53، پنالتي اشتباه

سيار در ادامه به يکي از حساس‌ترين صحنه‌هاي بازي اشاره کرد: در دقيقه‌ 53 فغاني براي سپاهان پنالتي گرفت که من با تمام دقتي که در حرکات آهسته اين خطا به خرج دادم نتوانستم آن را تشخيص دهم. بلافاصله يکي از داوران ممتاز کشور با من تماس گرفت و سوال کرد که آيا اين صحنه پنالتي بوده؟ اين نشان مي‌دهد که پنالتي بودن اين صحنه براي او هم سوال بوده است.

* دقيقه‌ 65، اولين پنالتي گمشده

داور بين‌المللي اسبق فوتبال ايران در ادامه به صحنه اي اشاره کرد که سپاهاني‌ها روي آن خيلي اعتراض داشتند: در دقيقه‌ 65 مدافع استقلال به طور واضح روي مهاجم سپاهان خطا کرد که متاسفانه اين خطاي پنالتي از ديد فغاني دور ماند. حتي مزدک ميرزايي که بازي را گزارش مي‌کرد، چندين بار تکرار کرد که پنالتي بودن اين صحنه از آنچه که قبلا براي سپاهان گرفته شده بود واضح‌تر است.

* دقيقه‌ 73، دومين پنالتي گمشده

سيار ادامه داد: در دقيقه‌ 73 مهاجم استقلال با خطاي واضح مدافع سپاهان مواجه شد. بازيکن سپاهان به بازيکن استقلال پشت پا زد که باعث شد او سکندري بخورد، اما به نظرم بازيکن استقلال جوانمردي کرد که خود را به زمين نيانداخت. به هر حال يک پنالتي ديگر هم از دست داور در رفت.

* فغاني داور شجاعي است

وي در ادامه بار ديگر به ويژگي‌هاي عليرضا فغاني اشاره کرد و گفت: او ذاتا داور بي‌نهايت شجاعي است که جوان و تحصيلکرده هم هست. در زماني که تعداد مربيان تحصيلکرده در ايران کمتر از انگشتان يک دست است، بيش از 90 درصد از داوران ما تحصيلات بالاي ليسانس دارند. فغاني هم يکي از اين داوران است که فوق ليسانس زبان انگليسي دارد. او بي‌نهايت مورد احترام من است، اما نقدي که امروز از او داشتم، مي‌تواند براي او و ساير داوران يک کلاس درس باشد.

* توصيه به بازيکنان

سيار در پايان صحبت‌هايش توصيه‌اي به مربيان و بازيکنان فوتبال داشت: زماني که يک بازيکن به دليل سرعت بالا تعادلش را از دست مي‌دهد و وارد دروازه مي‌شود بايد پشت به زمين بايستد و ترجيحا صورتش را با دست‌شانش بپوشاند، چون در غير اين صورت اگر هم تيمي‌هايش توپ را وارد دروازه‌ کنند داور مي‌تواند آفسايد اعلام کند چون حضور بازيکن در چنين موقعيتي روي دروازه‌بان تاثير مي‌گذارد.

ISNA

پ . ن : شکست استقلال با ناداوری مبارک تاج و اصفهانیان و رفقا

14. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

تراکتور سازی با فولاد گستر مساوی کرد !

از بازی اول معلوم بود این تراکتور به جایی نمی رسه . جایی که کریمی و جواد کاظمیان که فوتبالشون مدت هاس تموم شده بازی کنن معلومه چی میشه . همه که فرهاد نیستن تو سن 38

سالگی رو اوج باشن

مثل اینکه امسال فقط جنگ بین ما و سپاهان هست . فولاد هم آرش افشینش رفته ضعیف تر شده .

سپاهانم که دیروز به زور داور و اشتباهات خودی و تیرک دروازه ما رو با یک اختلاف برد .

از بازی قاضی هم خوشم اومد و معلوم شد که نقش مربی و کادر فنی چقدر تو بازی یه بازیکن تآثیر داره

کارت زرد سخت‌گيرانه

وي ادامه داد: در دقيقه‌ 38 کمک داور اول بازي در اعلام نکردن آفسايد خوب عمل کرد و دو دقيقه‌ بعد هم کامراني فر به قدري با دقت يک آفسايد را اعلام کرد که لذت بردم، چون تشخيص اين صحنه بسيار سخت بود. در دقيقه‌ 44 فغاني به مجيدي کارت زردي داد که به نظرم سختگيرانه بود. دليل اخطار دادن به يک بازيکن يا ممانعت از شانس گل حريف است يا اين که خطا با خشونت همراه بوده است. خطايي که مجيدي انجام داد هيچ کدام از اين شاخص را نداشت.

کلآ این فغانی آدم کینه ای هست و از همون دقیقه یک معلوم بود میخواد چی کار کنه ! این بره جام جهانی فقط آبروی ایرانو می بره .
    Last edited by king of the kings; 02-08-2013 at 12:06.

16. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

زیبایی فوتبال به اتفاقاشه دیگه خوب داوری هم جز فوتباله دیگه واتفاقات داوری هم بعضی مواقع باعث زیبایی وبعضی مواقع هم باعث ناراحتی
    تا جایی که یادمه فصل پیش بیشتر اتفاقات به نفع استقلال بود حالا یه بارم اینطوری شد
    البته تماشاچیان استقلال هم متاسفانه هر چی تونستن به فغانی گفتن

18. 4 کاربر از rhbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

بعد از یک ماه و خورده ای واقعا مجبور شدم راجع به این بازی یه نظر بدم .

بازیی که سپاهان واقعاااااا شانس آورد که 4 5 تا از استقلال نخورد و در کمال ناباوری ما ازشون 2 تا خوردیم !

واقعا فوتباله دیگه کاریش نمیشه کرد دیدید که بازیه 2 تا تیم تا دقیقه 70 وسط زمینه طرف یه بازیکنش اخراج میشه تک موقعیت تیم مقابل گل میشه و بازی رو میبرن . تازه قبل از اینها هدیه آسمانی پنالتی هم تقدیم بهشون میشه ! اون وقت یه تیم مثل استقلال بازیه قبلش با گسترش فولاد طرف شوت میزنه باد میخوره بهش میره تو گل بعد استقلال از 6 تا تک به تک 100% یکیشو گل میکنه و گل دوم هم فرهاد به دادمون میرسه !

بازی با سپاهان هم از 10 11 تا موقعیت خطرناک فقط یکیش میره تو گل و سپاهان از اشتباه خسرو حیدری و اشتباه داوری به گل میرسه ! واقعا نمیدونم چرا اینجوری شد !

دوستان ما که از 3 ظهر توی اون آفتاب دم در استادیوم بودیم نفهمیدیم مزدک چه حرف های مفتی زده اما از همون استادیوم اینا تبعیض قائل شدن رو شروع کردن ! بازی همون تیمی که براتون مثال زدم ساعت 4:30 بلیط فروشیش آماده بود و تماشاگرا میرفتن تو ! بازیی که 50 هزارتا بیشتر نیومدن و دم در 200 نفر آدم بیشتر نبودن ! حالا بازیه مدافع عنوان قهرمانی با قهرمان جام حذفی تا ساعت 6:40 دقیقه در استادیوم رو بسته بودن ! دقیقا 3 ساعت حدود 5 6 هزار جمعیت فقط پشت این دری که ما بودیم وایساده بودن حالا اون یکی در خدا بداند ! دیگه وقتی توی عمل اینجوری رفتار میکنن شماها میخواید توی حرف چیزی به ضرر استقلال نگن ؟!

بازی که نکته فنی نداشت سپاهان در حد تیم تمرینی برای ما بود که فقط دونه دونه موقعیت هامون رو هدر میدادیم همین ! واقعا بازیه قشنگ و نابی رو ارائه دادیم اونم توی چه وضعی ؟ آندو و نکونام فقط 7 روزه با تیم تمرین میکنن و کلا تمام تیم 20 روزه داره تمرین میکنه ! در مقابل تیم هایی که 1 سالی هست دارن تمرین میکنن

حالا شما فکرشو بکن 4 5 تا بازی بگذره . جواد بشه همون جواد لالیگایی , آندو بشه ستون تیم , خسرو بشه همون خسروی مرگبار سمت راست ! سید که عقاب آسیا و فرهاد هم که نعمت الهی خداوند به استقلالی ها . اون موقع به نظرتون در چه سطحی فوتبال بازی میکنیم ؟

به نظر من کلا ترکیب ما از همون اول اشتباه بود ما توی این بازی خیلی تغییر سیستم دادیم و اون سیستم نیمه ی دوم که باعث ایجاد 10 11 تا موقعیت گل شد میتونست از ابتدا باشه یا با یکم تغییر از اونم بهتر شه !

اکبرپور بدترین بازیکن زمین بود و وجودش توی زمین واقعا روی مخ ! صادقی در دفاع چپ اصلاااا کارایی نداشت و با اومدن نوری بهتر شد اما بازم عالی نشد ... جواد مثل پارسال بد شروع کرد اما مطمئنا بهتر میشه و روز به روز میدرخشه . جواد نکونام از سرمایه های تیم ملی و استقلاله و واقعا توی سطحی از فوتبال بازی کرده که خوابش هم برای بعضیا در حد آرزوی محاله !

آندو که واقعا ستون برازندشه ! خیلی قشنگ سانتر میکرد واقعا روون بازی کرد فقط و فقط یه هفتس تمرین کرده ! اوج بگیره با جواد و نوری میخوان آسیا رو مچاله کنن؟

قاضی هم واقعا عالی بازی کرد داره کم کم نظرم رو عوض میکنه و به نظرم سبک بازیش خیلی بهتر از حاتمیه . عین حاتمی اسکول بازی در نمیاره بره تو 6 7 نفر توپو از دست داد مثل ماست وایسه اینور اونور نگاه کنه ! در اختیار تیم و واقعا جنگنده بازی میکنه .

فردین عابدینی در ابتدای ورودش ضعیف ظاهر شد اما رفته رفته خوب بود . به نظر من میتونست از اول بازی با خسرو ذوج باشه . کلا ترکیب رو باهاش مخالف بودم من . به نظرم ژنرال از هر کسی توی پست تخصصیش استفاده کنه خیلی بهتره . نوری میومد جلو به عنوان هافبک بازی ساز . نیکبخت سمت چپ دفاع رو میگرفت . عابدینی و خسرو هم ذوج خط راست میشدن . منتظری و صادقی هم عمق دفاع رو پوشش میدادن دیگه نیازی به حنیف نبود !

حالا گیریم ما با این ترکیبی که توی بازی بود بازی کردیم حداقل خیلی زودتر میتونستیم تغییرش بدیم ! نیکبخت زودتر میتونست به بازی بیاد . تزریق نظری و عابدینی به تیم عالی بود اما نه در ابتدا به جای فرهاد ! بعد حنیف بره جلو 10 مین بازی کنه دوباره بره بیرون ... به نظر من تعویض های قلعه نوعی حرف نداشت اما کاندیدای خروج بازیکناش از زمین خیلی بد بود . وقتی فرهاد تعویض شد و شماره ی هفت اومد بالا توی تابلو کل ورزشگاه اصلا یهو ساکت شد انگار شوک دادن بهشون ! واقعا من خودم موندم همینجوری ! نه از شدت عصبانیت و ناراحتی میتونستم فرهاد رو تشویق کنم نه میشد به ژنرال چیزی گفت !بازیه اکبر پور خیلییییی رو مخ بود و میتونست اون جای فرهاد تعویض بشه که بتونه راحت تر تغذیه شه و از تک موقعیتی که گیرش میاد استفاده کنه !

شما نیمه ی اول رو دقت کرده باشید فضای بین هافبک و مهاجمای ما خیلییییییی زیاد بود و واقعا قاضی و فرهاد تک نفری دفاع رو بهم هم میریختن ! قاضیه بدبخت که استپ میکرد تا هافبکامون یکم زودتر برسن فرهاد هم که 3 4 تایی میرفت تو دل مدافعا و 4 5 تا خطا گرفت و واقعا هم شاهکاری جز این نمیتونست بکنه !

اینیم که دوستان میگن فرهاد اول بیاد آخر بیاد واقعا نمیشه پیش بینی کرد آخه . یه بازی مثل بازی با گسترش اگه فرهاد از ابتدا توی زمین بود ما نیمه ی اول 4 . 1 بازی رو میبردیم ! اما نیمه ی دوم اومد یه موقعیت هم نداشت از یه موقعیت نصفه و نیمه استفاده کرد و به دادمون رسید ! یه بازی هم مثل امروز نیمه ی اول یه موقعیت نداشت تا رفت بیرون زرت و زرت موقعیت ! فرهاد هر موقع تغذیه شه گل رو میزنه اول و آخر نداره بستگی داره شانسمون کی باشه که فرهاد توی بازی باشه و هافبکامون خوب تغذیش کنن . پارسال بازی با تراکتور نیمه دوم اومد یه موقعیت نداشت ! بازی با سپاهان همینطور نیمه دوم اومد یه موقعیت نداشت ! نمیشه پیش بینی کرد ...

درباره ی پنالتی که راجع به نوری گرفته نشد هم بگم که 100% پنالتی بود اما خوب بازیکن هم یکم باید حرفه ای باشه که از مدافع پنالتی رو بگیره . حالا این که دیگه واقعا هم پنالتی بود اما نوری بد عمل کرد ! وقتی زدنش تا 5 ثانیه دولا دولا داشت با توپ راه میرفت 1 متر اونور تر بیرون محوطه جریمه افتاد ! خوب مرد حسابی همون موقع که روت خطا شد سریع خودتو مینداختی میپیچیدی به خودت داور مطمئنا خطا میگرفت اما با این حالت ادامه دادنه تو خوب خطا نگرفت دیگه . این صحنه رو واقعا بی تجربگی کرد !

جو سکوها راجع به مجتبی هم باحال بودما جایگاه 21 بودیم این جایگاه 17 ایا تشویقش میکردن اینم میومد جلوی تماشاگرا خوب ماها هم توی رودربایسی گیر میکردیم تشویقش میکردیم دلش نشکنهاما دیگه اعصابمونو خورد کردن بار چهارم تا اومدن تشویق کنن فرهادو تشویق کردیم . بسه دیگه بابا وقتی توی تیم بود اینقدر تشویق نمیشد

نمیگم به خاطر از دست دادن این 3 امتیاز ناراحت نیستیم مطمئنا هستم چون تنها رقیب ما همین سپاهانه !

اما مطمئن باشید توی بازیه برگشت جبران میکنیم و 100% قهرمان لیگ تیمی نیست جز استقلال . به غیر از این سپاهان هیچ تیمی در سطح و اندازه های استقلال نیست این سپاهان هم از صدقه سری خود مائه که 2 تا بازیکنمونو دادیم بهشون ! اینا که سپاهان بودن و تنها تیمی که میتونه با ما برای جام بجنگه اینجوری لولشون کردیم وای به حال بقیه که اسم بازیکناشون کنار استقلال خنده داره
    Last edited by Mohammad.F.M; 02-08-2013 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •