تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 68 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اکثر خبرگزاری ها آریدو برایدا مدیر ورزشی رو رفتنی دونستن و گفتن که در آخر فصل جای خودش رو به Sean Sogliano جوان مدیر نقل و انتقالات تیم هلاس ورونا میده .
    برایدا چیزی نزدیک به 30 سال با میلان همکاری کرد و بازیکنان همچون مارکو فن باستن - رایکارد - کاکا - شوچنکو - تیاگو سیلوا و ... رو برای میلان شناسایی و جذب کرد.

سولیانو یکی از مدیران ورزشی با استعداد و با کیفیت ایتالیایی شناخته میشه که قبل تر در تیم پالرمو هم با زامپارینی همکاری میکرد .
    ولی به دلیل یک سری مشکلات با مسئولان این تیم و فضای کاری محدود از این تیم جدا شد و در این مدت در تیم هلاس ورونا مشغول بوده و بازیکنان جوان و خوبی رو برای این تیم جذب کرده .

طبق خبرها باربارا برلوسکونی و سولیانو توافقات لازم رو انجام دادن ولی فعلا این جابجایی انجام پذیر نیست . طبق گفته مسئولان باشگاه هلاس ورونا سولیانو میتونه در ماه فوریه از این تیم جدا بشه.
    به نظر میاد که در تابستان و یش از شروع نقل و انتقالات تابستانی باید منتظر ورود سولیانو باشیم .

مقصد بعدی و احتمالی برایدا تیم سمپدوریای شهر جنوا اعلام شده.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازگشت مکسس و دی سیلیو

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل لیوورنو :

دروازه بان : آبیاتی - گابریل - کوپولا

مدافع : مکسس - زاپاتا - بونرا - دی سیلیو - زاکاردو - امانوئلسون

هافبک : مونتولیوو - دی یانگ - کاکا - بیرسا - پولی - نوچرینو - کریستانته - پولی - ساپونارا

مهاجم : بالوتلی - الشاراوی - نیانگ - ماتری

ترکیب احتمالی

در مورد نقل و انتقالات هم گفته شده که احتمالش هست میلان زاکاردو رو به فروش برسونه . تیم جنوا به دنبال جذب این بازیکنه .
    از طرف دیگه جنوا به نیانگ هم علاقمنده و توی خبرها گفته شده شاید با کوچکا هافبک میانی تیم جنوا معاوضه بشه . البته گالیانی گفته شاید به تیم جوانان میلان منتقل بشه .

ساپونارا و کریستانته هم احتمالا میلان رو بصورت قرضی در زمستان ترک میکنن . تیم کالیاری به کریستانته علاقه نشون داده .

از اون طرف هم گالیانی گفته هوندا و رامی کافی نیستن و احتمال هر سوپرایزی در نقل و انتقالات زمستانی هست . ولی نامی نبرده!

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 2-2 لیورنو

طبق معمول یک بازی افتضاح دیگه . من نمیدونم آلگری توی تمرینات با این بازیکنان چه کار میکنه ؟!
    رسما هیچی برای ارائه نداشتیم و تیمی مثل لیورنو میلان رو تحت فشار میذاره و انوع و اقسام حملات رو ترتیب میده .
    من که بازی رو میدیدم خجالت میکشیدم ... نمیدونم الگری با چه رویی ادعای مربیگری هم میکنه ؟!

از اون طرف بازی دورتموند و لورکوزن رو هم دنبال میکردم و نوع بازی و تاکتیک و هماهنگی بازیکنان اون دو تیم اصلا با میلان قابل مقایسه نبود .
    در اصل بازی میلان چیزی برای مقایسه نداشت . فوق افتضاح بودیم و شانس آوردیم نباختیم .

با این روند هم به جایی نمیرسیم ... تنها راه تعویض مربیه . این تیم هیچ برنامه ای نداره و اگه بالوتلی نبود به لیورنوی ته جدولی هم باخته بودیم .
    من نمیدونم گالیانی - برلو و باربارا دیگه منتظر چی هستن که مربی رو تعویض کنن ؟!
    این بازی ها رو نمی بینن و ندیدن ؟!

دوباره اعصابمون خراب شد برای بازی های افتضاح تیم و سردرد گرفتیم .

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آلگري: ميلان بي‌انگيزه شده است

سرمربي روسونري با ابراز نارضايتي از رويکرد مردانش در بازي برابر ليورنو که منجر به توقف آنها شد، به تمجيد از نمايش تيم زادگاهش پرداخت.
    ميلان شب گذشته (شنبه) در هفته پانزدهم سري A، در خانه تيم ليورنو به نتيجه تساوي 2 بر 2 تن داد آن هم در شرايطي که گل اول بازي را به ثمر رسانده بود.

به گزارش تسنيم، ماسيميليانو آلگري در کنفرانس خبري پس از اين بازي اظهار داشت: من به ليورنو تبريک مي‌گويم، چون نمايش فوق‌العاده‌اي را ارائه کرد. بازيکنان ما در اين بازي بي‌انگيزه بودند و در اين شرايط بردن بازي کار سختي است. دومين گلي که خورديم از روي يک پرتاب اوت بود که اين اصلاً چيز خوبي نيست.

در اين بازي ماريو بالوتلي هر 2 گل ميلان را به ثمر رساند و يک بار هم توپ را با شوتي تماشايي از فاصله 30 متري به تيرک دروازه کوبيد. آلگري در تمجيد از عملکرد مهاجم ايتاليايي تيمش اظهار داشت: بالوتلي بازي فوق‌العاده‌اي انجام داد و زماني که او اينگونه بازي مي‌کند، مهارش کار سختي است اما ساير بازيکنان تيم بايد حمايت بيشتري از او به عمل مي‌آوردند به خصوص در ارسال پاس.

سرمربي روسونري تصريح کرد: فکر مي‌کنم مشکل ميلان اين است که به اندازه حريفانش انگيزه ندارد و به اندازه آنها محکم بازي نمي‌کند.

ميلان چهارشنبه اين هفته در خانه بازي حساسي برابر آژاکس هلند در آخرين دور از بازي‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا دارد و در صورتي که در اين بازي حتي يک امتياز بگيرد هم به مرحله حذفي راه پيدا مي‌کند.

آلگري در اين خصوص عنوان کرد: آژاکس مدتي است که دارد خوب نتيجه مي‌گيرد و در تيمش بازيکنان با تکنيکي دارد. ما بايد به بهترين شيوه ممکن با آنها روبه‌رو شويم و مهمتر از آن اينکه بايد گل بزنيم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مدتها قبل حتی قید کسب سهمیه لیگ اروپا رو هم زدم.چون با وضعیت تیم مشخص بود به جایی نمیرسه.با لیوورنو که مساوی بشه وای بحال بازی با اینتر و رم
    البته با شناختی که از میلان دارم، میلان احتمالا در اون بازیها بهتر بازی خواهد کرد،چون همیشه با تیمهای ضعیف نتایج بدی میگیریم و در مقابل تیمهای قوی،بهتر ظاهر میشیم
    بازی مهمی هم این هفته مقابل آژاکس داریم،با یک تساوی هم میشه صعود کرد تا حداقل یکی دو مرحله دیگه،بازی میلان در لیگ قهرمانان رو ببینیم که بعد از اون،تا دو سال دیگه باید صبر کنیم.

10. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب خدا رو شکر کمی مشغلهام کمتر شد و فکر میکنم بتونم از این به بعد بیشتر با شما دوستهای عزیز باشم.

وضعیت تیم اصلا خوب نیست, این هفته یک بازی حساس با آژاکس داریم. خیلی راحت, با یک کم کاری, یک غفلت کوچیک میتونیم
    از سی ال حدف بشیم. آژاکس عیار خودش رو تو بازی با بارسا نشون داد. بازی خیلی سختی خواهیم داشت. درسته شاید با این وضعیت
    به این فکر کنیم که حدف بشیم ممکنه تلنگری باشه برای مسئولین! اما من به عتوان یک میلانی اصلا دوست ندارم که حدف بشیم

دوتا مسئله در مورد تیم به نظرم میرسه, اول اینکه برخلاف اعتقادی که قبلا داشتم, فکر میکنم دیگه زمان تغییر کادر مربیگری میلان فرا رسیده!
    آلگری نه تنها چیزه جدیدی به تیم اضافه نکرده تو این فصل بلکه حتی از فرم خوب فصل قبل هم فاصله گرفته و بنظر میرسه که کنترل از دست کادر
    فنی هم خارج شده. فکر میکنم یکی از علت بی انگیزه بودن تیم همین موضوع باشه.
    از طرفی تو نقل انتقالات زمستانی علاوه بر رامی و هوندا به یک مدافع شش دانگ دیگه هم احتیاج داریم. مضافا اینکه من نسبت به خوده هوندا و رامی هم
    چندان اطمینان ندارم که میتونن ضعف های بزرگ میلان در میانه میدان و خط دفاعی رو پوشش بدن یا نه!
    بهرحال تیم به یکسری تغییر و تحول و شک نیاز داره, امیدوارم هرچه زودتر این اتفاقات بیوفته.
    Last edited by آرش-19; 08-12-2013 at 22:32.

12. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

برلوسکونی تو یه مصاحبه گفته که هر وقت از میلان دور بوده, تیم مسیر اشتباه رفته! فصل قبل از بعد از اون شروع بد بیشتر
    به تیم علاقه مند شده و خودش مستقیما وارد عمل شده و ایم نهایتا تونست به 3تای اول برسه! الان هم قول داده که با توجه به شرایط تیم
    دوباره وارد عمل بشه و خودش مستقیما نقش ایفا کنه و قراره از این به بعد بیشتر تو سن سیرو ببینیمش!

یه مصاحبه جالبم از گتوزو در مورد باربارا برلوسکونی و گالیانی خوندم که گفته باربارا به گالیانی احترام نمیزاره و در ضمن توی دنیای فوتبال
    جایی برای زنان نیست !! جالبه.

نظر شخصی, تیم علاوه بر اینکه به تغییر در کادر مدیریتی داره احتیاج به تزریق سرمایه هم داره. بدون سرمایه نمیشه تر سطح اول فوتبال رقابت
    کرد. حالا نمیدانم این نظارت مستقیم برلو چقدر میتونه تاثیرگذار باشه, اما چیزی که بدیهیه اینه که باید شیوه مدریت تیم تغییر کنه و قدم تو مسیر
    مدیریت مدرن بزاره.

در مورد گتوزو هم که میگن "شهری که کلانتر نداره, قورباغه هم هفت تیر کش میشه" یا بقول ما کرمانشاهیا "شهری که مرد نداره, بز هم میشه مش قاسم" !
    اضهار نظر جالبی فرمودن! درسته باید برای گالیانی احترام قائل بود, بخاطر سالها تلاشش و موفقیت هایی که حاصل تلاشش بوده. اما متاسفانه خودش دو دستی داره
    این احترام رو از بین میبره. من هنوز بخاطر مشکلاتش با مالدینی, که علت اصلی که مالدینی برنمیگرده به باشگاه رو گالیانی میدونم. خودش هم باید قبول کنه که زمان
    کنار رفتنش رسیده.
    Last edited by آرش-19; 09-12-2013 at 20:11.

14. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلو میخواد از نوع معنوی میلان رو حمایت کنه و توی تمرین قبل از بازی حضور پیدا کنه !
    یعنی من کشته ی این دست و دلبازی برلو هستم . واقعا زحمت زیادی داره میکشه و این حمایتش از 200 میلیون یورو ارزشش بیشتره !
    یکی نیست بهش بگه جای این کارها و این جور حمایت ها یک مقدار پول به میلان تزریق کن که بوجه یک تکونی بخوره و دست میلان هم برای خریدها بازتر بشه .

گتوزو هم فکر کنم هنوز توی دوران مرد سالاری و این جور قضایا گیر کرده . الان دیگه شغل های مردانه و زنانه نداریم و هر دوی اونا در اکثر شغل های دنیا در حال فعالیت هستن .

توی خبرها هم منتشر شده که میلان این هفته با مسئولان جنوا یک ملاقات برگزار میکنه .
    هدف اصلی این ملاقات مثل همیشه پیرامون جذب بازیکن و معاوضه بازیکنانه . میلان به شدت به دنبال جذب ژورای کوچکا هافبک میانی و قدرتمند تیم جنواست و حاضره در این انتقال نیانگ رو جنوا واگذار کنه .

در ادامه هم گفته شده که میلان برای تابستان و فصل بعد قصد داره ماتیا پرین دورازه بان جوان جنوا رو جذب کنه و اونو جانشین آبیاتی کنه .

با خرید پرین به شدت موافقم . پیشرفت فوق العاده ای داشته . فوق العاده چابکه و رفلکس خیلی خوبی داره . اگه بازی یووه و جنوا و همچنین بازی میلان و جنوا رو دیده باشین پس واکشن های فوق العاده اونو هم دیدین .

بقول ما کرمانشاهیا "شهری که مرد نداره, بز هم میشه مش قاسم" !

بسی جالبناک بود .
    Last edited by B3HZ@D; 10-12-2013 at 02:33.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بسی جالبناک بود .

برلو میخواد از نوع معنوی میلان رو حمایت کنه و توی تمرین قبل از بازی حضور پیدا کنه !
    یعنی من کشته ی این دست و دلبازی برلو هستم . واقعا زحمت زیادی داره میکشه و این حمایتش از 200 میلیون یورو ارزشش بیشتره !
    یکی نیست بهش بگه جای این کارها و این جور حمایت ها یک مقدار پول به میلان تزریق کن که بوجه یک تکونی بخوره و دست میلان هم برای خریدها بازتر بشه .
    دقیقا, بدون خرچ کردن هیچوقت نمیشه بزرگی کرد. درسته که استفاده از جوانان و استعداد یابی مهمه اما هیچ وقت نمیشه نیازهای تیم رو حداقل برای رقابت تو سطح
    بالا پوشش داد. بنظرم بهترین مثال بارساس که با اون وجود اون همه استعداد, یک آکادمی فوق العلاده و استعداد یابهای بی نظیر, باز هم مجبوره دست به جیب بشه و
    امثال سانچز, فابرگاس, زلاتان,و نیمار بخره و در آینده هم مجبوره یک دروازه بان و مدافع گران قیمت رو بخره. برای موفقیت باید حتما تو تیم چندتا ستاره وجود داشته باشه و
    این غیر قابل انکاره.
    فکر میکنم اگه برلو خودش توان تزریق این پول به تیم رو نداره, بهتره بخشی از سهام باشگاه رو برای فروش بزاره. درست نیست که به هر قیمتی تیم رو برای خودش نگه داره
    حتی به قیمت نابودی میلان بزرگ!

گتوزو هم فکر کنم هنوز توی دوران مرد سالاری و این جور قضایا گیر کرده . الان دیگه شغل های مردانه و زنانه نداریم و هر دوی اونا در اکثر شغل های دنیا در حال فعالیت هستن .
    گتوزو فکر کنم حالش خوب نیست! یادم نمیاد کی بود, ولی اوایل فصل یه خبر خوندم که گویا تو 3 بازی اول فصل دوبار اخراج شده

در ادامه هم گفته شده که میلان برای تابستان و فصل بعد قصد داره ماتیا پرین دورازه بان جوان جنوا رو جذب کنه و اونو جانشین آبیاتی کنه .
    بشدت از اومدنش استقبال میشه, من خودم منتظر بودم تو این تابستانی که گذشت پرین رو بخرن! ولی هنوز هم دیر نشده, فقط بخرنش, اشکال نداره فصل بعد بیاد

18. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا که یکی از گزینه های جدیمون به نام کوچکا با مصدومیت جدی لیگمنت زانو مواجه شد و تا مدت زیادی قابل دسترس نیست و خیلی شیک و قشنگ دیروز یکی از گزینه ها حذف شد !
    بیچاره تا یخورده اسم میلان دور و برش شنیده شد با مصدومیت شدید مواجه شد ! فکر کنم از اثرات کمپ تمرینی میلان و پزشکها باشه . از راه دور و نزدیک اثرشون رو میذارن

در مورد بازی با آژاکس هم گفته شده که به احتمال زیاد بونرا در قلب خط دفاع قرار میگیره . دی سیلیو هم به طور حتم فیکس خواهد بود .
    از اون طرف هم الشاراوی از ابتدای بازی در زمین حضور خواهد داشت . مخصوصا بعد از مصدومیت بیرسا که حداقل برای این بازی در دسترس نخواهد بود .

ترکیب احتمالی میلان مقابل آژاکس

Last edited by B3HZ@D; 10-12-2013 at 13:20.

20. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •