من زبان 100 زدم پارسال . ولی به هیج جا نرسیدم !!!!!
من زبان 100 زدم پارسال . ولی به هیج جا نرسیدم !!!!!
بچه هاي تجربي سعي كنين داروسازي و دندانپزشكي بخونين حتما پزشكي هيچ آينده اي نداره
من هر پزشکی رو میبینم میگه پزشکی نرو.
میپرسم چرا میگن آینده نداره همین:|
خب چرا آینده نداره؟ بحث مدت تحصیلِ؟
بهرحال بنظر شما بعد از دندون و دارو بهترین رشته پزشکی نیست؟
امير جان پزشكي حدود 50 هزار بيكار داره ( طبق اقرار وزير سابق بهداشت در حدود 14 ماه پيش )
رشته هايي مثل فيزيوتراپي و بينايي سنجي و اتاق عمل و ... به ندرت بيكار توشون پيدا ميشه
100 زبان که زیاده
اما عوضش سالهایی بوده که حتی یک مورد 100 عربی نداشتیم
آقا این علی فیلی که کتاب گاج رو نوشته
عمرا خودش نتونه عربی رو 100 بزنه !
Last edited by m-asadabadi; 12-10-2013 at 18:39.
دقیقاً .
اتفاقاً فیزیوتراپی و رادیولوژی هم از نظر شغلی و مالی خیلی خوب هستش
من بچه های پزشکی رو دیدم که خیلی هاشون میگن ای کاش دندون می رفتیم ! حالا اینا دانشجو هستن !
من با پزشکای خیلی مطرح ! که استادای پزشکی با سابقه دانشگاه شهید بهشتی و تهران هم بودن باهاشون که مشورت کردم میگفتن دندون بری به نفعته ! امــا بازم به علاقه ات بستگی داره ! خیلی راجع به این مسئله تحقیق کردم و جالب اینجاست من از رشته دندون متنفر بودم ! اما شاید قبلاً احساسی تصمیم میگرفتم ! اما بعد از مشورت و تحقیق با عقل و درایت تصمیم گرفتم که دندون بخونمو البته ماجرای ما مثنوی هفتاد من کاغذ هستش یعنی بخوام بگم باید یه کتاب نویسم
و این چنین است که روزگار ما میگذرد
![]()
شما الان دندون میخونین؟
الان راضی هستین؟ بچه های دندون همه راضی ان؟
تا هدفت چی باشه، هر کی واسه پولش میخواد بره پزشکی ، بهتره نره!شغل مقدسیه نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد.
![]()
Last edited by EternalWanderer; 13-10-2013 at 06:22.
نه ! الان نمیخونم اما همانطوریکه بالا گفتم قضیه اس مفصه ! یعنی یه هفته بود دیگه مونده بود که برم سر کلاس موندم از درس و مشق
اما اگر خدا بخواد میخوام کونکورشرکت کنم
![]()
Last edited by ammar98; 12-10-2013 at 22:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)