Last edited by Aless; 04-09-2013 at 12:51. دليل: حجم و سایز
رشته کوه های زاگرس - سپیدان
![]()
Last edited by ursamajor; 08-02-2014 at 00:35. دليل: اصلاح عکس
هعیییییی ، یاد قدیما بخیر
fz35 ، پارک لاله ، متشکل از سه شات
![]()
ثبت زیباییه اما گویا بلور شدگی تو بکگراند اتفاق افتاده.بعتر بود اون شاخه های درخت مات باشن و این قاصدک ها (قاصدکه؟ چیه؟ من اسماشوو نمیدونم) واضح میبودن.
برای این کار هم میتونستید در حالت دستی ، عمق میدان رو کم کرده ، سرعت شاتر رو زیاد کنید و رو گلها فوکوس کنید تا اون وضعیت بوجود بیاد.تو حالت اتومات هم میتونیم نقطه ی فوکوس رو رو گل قرار بدیم و بعد کادرمونو آماده کنید
اسم اون قاصدک نیست، به زبان محلی میشه گل تِغِنه ، یعنی گل تیغ . البته قدیمی هامون اینجوری می گن. ما خودمون می گیم گل صحرایی. اسم علمیش هم نمی دونم. هر چی هست قاصدک نیست
بسیار زیبا
یاد خودم و داداشم افتادم. 24 ساعت روی زمین عکس می کشیدیمکلاً توی خاک بزرگ شدیم . دمپایی من دقیقا مثل دمپایی اون دختره بود. اشکم با این عکس در اومد
واقعا چی شد اون روزا؟![]()
ثبت زیباییه اما گویا بلور شدگی تو بکگراند اتفاق افتاده.بعتر بود اون شاخه های درخت مات باشن و این قاصدک ها (قاصدکه؟ چیه؟ من اسماشوو نمیدونم) واضح میبودن.
برای این کار هم میتونستید در حالت دستی ، عمق میدان رو کم کرده ، سرعت شاتر رو زیاد کنید و رو گلها فوکوس کنید تا اون وضعیت بوجود بیاد.تو حالت اتومات هم میتونیم نقطه ی فوکوس رو رو گل قرار بدیم و بعد کادرمونو آماده کنید
بله حرف شما صحیح ولی چون وضعیت قرار گیریم خوب نبود
باید خم میشدم از لای بوته های تیغ تا درخت در بک گراند درست بیفته
البته دوست داشتم درخت از وضوح خارج نشه که به نظرم زیبایی عکس بالا
کمی به این خاطر کادر هم کج تربود که در ویرایش کمی صاف کردم
این دوربین کامپکت خوبیه ولی مانیتورش تاشو نیست
که تنظیم عکس رو سخت میکنه ولی مهم اینه که نتیجه خوب باشه
سوژه خوبی بود ولی میشد تیغ ها بهتر فوکس بشه مرسی از راهنمایی شما
یک زاویه دیگه هم که ویرایش نشده در پایین قراردادم -
فوکسش بهتر ولی مکان قرارگیری گلها خوب نیست و درخت کامل نیفتاده
همینطور که دوستمون sara_program توضیح دادند اینا بوته ی تیغند
![]()
Last edited by mahpesar; 05-09-2013 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)