من هم همين سوال رو دارمنوشته شده توسط farhad_jj
من هم همين سوال رو دارمنوشته شده توسط farhad_jj
نوشته شده توسط hossein31
مال منم سریالی که توی فاکتور خریدشه با سریالی که تو خود گوشیه فرق میکنه
یعنی وقتی سریال کاغذ خرید رو میزنم تو سایت , مدل گوشی رو و810 میزنه ولی وقتی سریال توی خود گوشی رو میزنم , میزنه پی910 !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط metal_militia
نوشته شده توسط farhad_jj
سلام
درسته فايل برنامه ستاپ نداره ولي اگه شما براي اولين بار بخواهيد دكمه c رو نگه داريد بعدش كابل رو بزنيد اين كار باعث ميشه حافظه فلش شما خونده بشه و پيغام ميده كه درايورش رو براي نصب لازم داره كه شما بايد آدرس همين فايل 8 كيلو بايتي يا در حقيقت درايور يو اس پي رو بهش بدين تا نصبش كنه
فرهاد جان اون save message ميريزه تو سيم كارت شما بايد تو همون inbox بزاري باشه تا جايي كه جا داشته باشه ميگيره و تو save messeage ميتوني تو template بريزي كه 20 تا بيشتر جا نميشهنوشته شده توسط mohsen_sniper
نوشته شده توسط seyed1370
دوست عزيز همين نشون ميده يه جاي كار ميلنگه. معلون نيست اين مغازه دارا از
چه ترفندي استفاده ميكنن.
من شماره سریال امتحان کردم شماره سریالی که روی بر چسب کارتن و شماره سریال بر چسب پشت گوشی ( زیر باطری ) یکی است
ولی وقتی کد #06#* را میزنم سریال دیگه ای را نشون میده
هر دو شماره را تو سایتی که معرفی کردین تست کردم هر دو w810i را درست نشان میدن
![]()
![]()
البته تازه گرفتم مالزی// دوکابل//رم آبی//و بقیه وسایل جانبی کامل است // باطری هم کره اتمام در مالزی نوشته//
در ضمن ورژن نرم افزارش هم CXC1250316 R4DB005
چیکار کنیم به فروشنده بگیم با نه ؟
نوشته شده توسط roozbeeh
به فروشنده چی بگین مشکلی نداره. دوتاش و810 شناخته . من نمیدونم چرا اکثر بچه ها
سریال رو جعبه و گوشیشون یکی نیست؟؟؟؟؟
پس مشکلی پیش نمیاد کسی میدونه علت این امر چیه
آیا امکانش هست که بعد از آپدیت همچین مشکلی اگه اسمش مشکل گذاشت پیش بیاد
شاید از زمان خروج از کارخانه تا زمان رسیدن دست مشتری بعضی آپدیتها روش ریخته میشه باعث تغییر سریال میشه
بهر حال ممنون از راهنمایی
mrmostafa نميدوني تو inbox چند تا مسيج جا مي گيره.
سوال دوم ديگه زمان روشن موندن صفحه نمايش گوشي رو چطوري مي شه زياد كرد.راهي هست.
سوال سوم چطور مي شه كاري كرد كه وقتي صفحه كليد رو قفل مي كني مداوم screen saver نشون داده بشه. چون تا چند ثانيه نشون مي ده ولي بعد سياه مي شه و كاريش نمي شه كرد.
مرسي.
نوشته شده توسط navidw810i
منظورت چيه نويد جان يعني همه شون سريال نامبر رو جعبه و گوشي با سريال نامبر تو نرم افزار فرق ميكنه ؟ آيا واقعا اين جوري هيچ اطميتناني هست كه هميشه اين جور گوشي ها شبكه شون فعال باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)