حالا نکشی خودتو![]()
حالا نکشی خودتو![]()
بیچاره اون مرده هیکلیه عشق عملیات بود تو اولین کار مهمش منفجر شداونجا هم خیلی جالب بود همکار سرگرده جو گیر میشه میپره روی ماشین بعد بهش میگه بهت میگم واستا اونم منتظر بود تو حرف بزنی از ماشین پیاده شه دستبند بزنی بهش
![]()
امشب خیلی خوب بود، هم کار پلیسا که تونستن از روی ماشین اون خونه رو پیدا کنن، هم کار کاظمی که دیگه حرف نداره![]()
آره.خیلی عملیاتی بود تو عملیات هم رفت هوا
ولی این برای نقش مامور اطلاعات خوب بود
نه بابا این قسمتو دیدیم خیلی جو گیر شدیم!:بهمن
آره عشق عملیات! حیف. زود تموم شد!
راس میگی اون میگفت وایسا. انتظار داشتی وایسه؟ (با اونم)آره جون خودت. هنوز اینا کار دارن D: میخواست وایسونه حس فیلم بیاد پایین
![]()
امشب حال کردم ... کلا زیاد فیلمشو نمیبینم ... نه اینکه نخوام ... کارو زندگیو درس و این چیزا نمیزاره
ولی امشب اون تیکه که یهو فیلم اکشن شد و از دست پلیسا فرار کرد حال داد
پلیسه با اسنایپر نمیتونه یه تیر بزنه بخوره بهش![]()
من که ندیدمشاینجوری که معلومه انگار این قسمت عالی بوده ... آخه چرا ساعت 10 به بعد نمیزارند همه ی ملت تو خونه باشند ؟
چند بار بگم. اگه میزد فیلم تموم میشد دیگه!
خوب. یا برو سایت شبکه سه اگه گذاشته باشه بگیر. یا برو از نت دان کن یا تکرارشو ببین. سه تا راه داریکدوم گزینه؟ :بهمن
خوب دفه بعد به بچه های بالا میگم از 10 به بعد بزارن![]()
:بهمن یعنی چی ؟
فردا اگه فراموش نکنم تکرارشو میبینم![]()
یعنی اونهمه اسنایپر نتونستن کاظمی رو بزنن ولی بابک رو تونستن با دقت کامل اونم دوبار و هر دوبار کاملا دقیق به پاش تیر بزنن ؟
از همون لحظه که اون یارو بابک به کاظمی تیکه مینداخت که چطوری با یه لیوان شیر سیر میشی من فهمیدم که این بابا قراره گوشت دم توپ بشه برای کاظمی
راستی فکر کنم کاظمی پست های ما رو تو این تاپیک خوده باشه که این قسمت رفت سراغ قهوه
ضمنا کاظمی تا الان هیج پلیسی رو نکشته احتمالش هست که تا آخر سریال هیچ پلیسی نکشه در این صورت حتما نیما یا شهاب این کار رو خواهند کرد
کاظمی هم ممکنه در نهایت به طور قهرمانانه و ایستاده کشته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)