بابا مثله اینکه تو این اساسینس کرید شما اساسین نیستی و ت م پ ل ا ر هستییه چیزی مثه هیثم
واسه ی همین اسمشو گذاشتن unity
ubisoft server let you play as a TEMPLAR
بابا مثله اینکه تو این اساسینس کرید شما اساسین نیستی و ت م پ ل ا ر هستییه چیزی مثه هیثم
واسه ی همین اسمشو گذاشتن unity
ubisoft server let you play as a TEMPLAR
اره دیگه این نسخه و نسخه ی قبلی نشونه هاش بود دیگه . نسخه سوم که با هیثام رفتیم که تمپلار بود . تو این نسخه اخر هم که کلا دیگه تو شرکت ابسترگو بود و واسه تمپلارها کار میکردی . حتی اول بازی هم ادوارد دشمن اساسین ها بود که فکر کنم برای اولین بار در سری AC ما شروع به کشتن واضح اساسین ها کردیم .
در کل ببین هدف بازی از همون اول بد نشون دادن تمپلارها نبوده . بلکه این بازی کردن با اساسین ها یه پیش زمینه بوده به نظرم . چون این بازی به هر حال از اون بازی هاییه که هدف های خاصی پشتش هست که ما نمیدونیم چیه .
چه بد...حداقل تو نسخه ی قبلی اخرش اساسین شد ولی این یکی.............![]()
نه دیگه حتی اخرش هم رسما اساسین نشد . بهش گفتن اگه میخوای میتونیم به صورت رسمی اساسینت کنیم که ادوارد قبول نکرد و به جاش رفت دنبال خانواده و زن و زندگی و ...![]()
فقط بد شد که داستان ادوارد نیمه تموم موند . معلوم نشد قضیه هیثام چیه دقیقا که تمپلار میشه . اصلا اخر AC4 جوری تموم شد که فکر کردم هنوز ادامه بدن این داستان رو .
میدونی مشکل اینا دقیقا اینه که یک برنامه از پیش تعیین شده از اول نداشتن واسه سری AC . مثل سریالهاشون که وقتی میبینن بیننده کم شد روند داستان رو تغییر میدن تا تماشاچی جذب کنن .
مثلا سری سوم دیدن ملت از کشتی رانی خوششون اومد دیگه این سری رو کلا اوردن تو دریا . اگه یه بازی مستقل همچین کاری بکنه بهش نمیشه ایراد گرفت اما نه AC .
همین گسستگی داستان و تغییر شخصیتهای زیاد بود که این بازی رو نابود کرد .
یعنی چی !
اسمشو بزارن Templar Creed تموم شه بره دیگه !
یکسال ادوارد رو تحمل کردیم ، حیف این لباس که تن ادوارد کردن !
ادوارد فقط دزد دریایی بود و بس ، و همین باعث شد که حتی یک لحظه هم نتونم از داستان بلک فلگ لذت ببرم !
اگه اینبار بخوان تمپلار ها رو بکنن شخصیت اصلی ، دیگه کم کم باید دور اساسینز کرید رو خط کشید !
بعله عزیز اسمشو بزارن تمپلار کرید بهتره.....ادوارد بد نبود ولی دیگه این یوبیسافت داره شورشو از هر نظر در میاره
یعنی چی آخه؟!؟!؟؟!مسخره بازی در میارن....صد رحمت به ادوارد............اگه به خاطر لباسش نبود هیچ وقت بلک فلگ رو بازی نمی کردم.......ای بابا یوبیسافت گند زدی اند در ایز نو واتر
![]()
اره دیگه همونطور که گفتم بازی خیلی وقته داره به سمت تمپلارها پیش میره . در مورد لباس انصافا همین نسخه اخر بهترین لباس بازی لباس تمپلار بود که عجب زرهی داشت .
یه زمانی با ازیو پدرت در میومد کلی کلید پیدا میکردی و بعدش لباس استاد الطیر رو بهت پاداش میداد که عجب لباسی بود . اما تو این نسخه بی وجدانا این همه تلاش میکنی بعد از اخر لباس یکی از دشمنها رو باید تنت کنی .
بعد هم فکر کنم اولین اساسین کریدی بود که با لباس بدون hood میتونست تو دنیا بچرخه . یعنی همین BF هم بیشتر تمپلاری بود تا اساسینی .
بعله دیگه بازی شد تمپلارز کرید...لباس خود ادوارد هم قشنگ بود من یه بارم نتونستم لباسشو عوض کنم...دلم نمیومد اون لباس politician outfit هم جالب بود...در مورد لباس الطیر هم گه بازی ac 1 رو داشته باشی با درست کردن یک اکانت ساده می تونی لباسشو بگیری......من دیشب یه گندی زدم تو قسمت پروپرتیز بازی تارگتشو عوض کردم قاط زد باز نشد...الآن دوباره دارم نصبش می کنم خدایی خیلی هم بازی بدی نبود
ولی این یکی اساسین جدید رو داشتن با الطایر (خدا بیامرز خدا رحمتش کنه) مقایسه میکردن الطایر بد بخت تو گور میلرزهدر کل مستر الطایر هسچ وقت حتی به تمپلار شدن فک نمی کرد ولی این خوش لباس......
گند زد به اساسینس کرید یونیتی...مثه این که اینم اساسین میشه ولی اولش یه جوریایی طرفدار تمپلارا بوده...در کل اینم مثه ادی جون.........یه جورایی گفتن نکست گن من گفتم یه حضرت مهدی آخر زمان شده که برای ایکس 360 و پلی 3 نیومد ؟؟!!؟؟!؟بعدش که رفتم سیستمه مورد نیازشو دیدم 30 لیتر آب خنک خوردم![]()
سلام من اين ارور را دارم ميشه بگيد چيکار کنم the procedure entry point UPLAY_USER_GetCdKeyUtf8 could not be located in the dynamic link library uplay_r1_loader.d
شما باید فایل ubisoft game luncher رو نصب کنید و در همون پوشه ای بزارید که خود بازی هست.....اخرین ورجن دایرکت یعنی 11 رو نصب کنید......انشاالله که مشکلتون برطرف میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)