تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 57 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 565

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من کرایسیس 3 رو تا 54.39 % رفتم جلو ولی یه مشکلی دارم تا شروع می کنم که تیز بزنم هنگ می کنه و ویندوز میگه از بازی از کار افتاد نمیدونم چشه رفتم ویندوز زو ریپیر کردم دایرکت ایکس رو دوباره نصب کردم درایور ها ی کارت گرا فیک رو دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت کامپیوتر رو اسکن کردم ویروس نداشته باشه هیچ مشکلی ندارم ولی نمیدونم که چرا میپره بیرون کارت گرافیک رو چک کردم کهشاید مموریش پر میشه ولی 884 مگ پر میشد هر کاری به عقلم رید کردم ولی فایده نداشت تا این جا 7-8 وقت گذاشتم حیفم میاد پاکش کنم بچه ها لطفا راهنمایی کنید چه کنم

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

احتمالاً باگ داره . کرکک فیکس و آپ ها رو نصب کردین ؟

شایدم جدیداً تو تنظیمات کارت گرافیکتون دست بردین یا اورش کردین . که هر دوی آن ها باعث ناپایداری کارت میشه .

برا من هم اینجوری می شد . تنظیمات را روو دیفالت بذارید .

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمالاً باگ داره . کرکک فیکس و آپ ها رو نصب کردین ؟

شایدم جدیداً تو تنظیمات کارت گرافیکتون دست بردین یا اورش کردین . که هر دوی آن ها باعث ناپایداری کارت میشه .

برا من هم اینجوری می شد . تنظیمات را روو دیفالت بذارید .
    اینا رو که گفتید از کجا دانلود کنم اگه میشه یه لینک بدید
    کارت رو هم نه اور نکردم تو تنظیمات گرافیک بازی رو که اول کار روی متوسط بود اونم اون موقع که نصب کردم رو ی های گذاشتم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کرک رو دانلود کردم ولی درست نشد فایلی هم که گفته بود خذف کنیم رو نداشتم میگم هیچ راهی نیست که من اینو پاک کنم دوباره نصب کنم ولی سیو ها پاک نشه و ادامه بازی رو برم به نظرم فایل ها اسیب دیده چون ویندوزمم یه مقدر از بین رفته بود و جفتشون هم تو یه درایو هستند
    اپ دیت ها رو باید به ترتیب دانلود کنم یا نه اخه حجم هاشون بالاست 1.1 رو دانلود نکنم 1.2 رو دانلود کنم

داره خودمونی میشه .Ali007.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان کسی این مشکلو داشته که غول آخر بازی رو یعنی Alpha Ceph نتونه نابود کنه؟ والله من هر چی میزنم به این لعنتی نمیپوکه که! یه خش هم برنمیداره. به نظرتون مشکل از بازیه یا من بد بازی میکنم؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

دوستان کسی این مشکلو داشته که غول آخر بازی رو یعنی Alpha Ceph نتونه نابود کنه؟ والله من هر چی میزنم به این لعنتی نمیپوکه که! یه خش هم برنمیداره. به نظرتون مشکل از بازیه یا من بد بازی میکنم؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    کرک فیکس جدید رو باید دانلود کنید ! (Crack Fix 2)

8. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

کرک رو دانلود کردم ولی درست نشد فایلی هم که گفته بود خذف کنیم رو نداشتم میگم هیچ راهی نیست که من اینو پاک کنم دوباره نصب کنم ولی سیو ها پاک نشه و ادامه بازی رو برم به نظرم فایل ها اسیب دیده چون ویندوزمم یه مقدر از بین رفته بود و جفتشون هم تو یه درایو هستند
    اپ دیت ها رو باید به ترتیب دانلود کنم یا نه اخه حجم هاشون بالاست 1.1 رو دانلود نکنم 1.2 رو دانلود کنم
    آره سیوات میره . فایل کرک تو USER هست . ( همون جایی که بازی نصبه ) اون رو کپی کن . و بعد نصب دوباره بریزش همونجا .

یه فکری دارم : بعد از این که یوزر رو کپی کردی، از اول بازی رو بیار ببین بازی مشکل داری یا نه .

اگه مشکل تکرار شد، بعد از نصبه دوباره مشکلت حل میشه . و اگه مشکلی تو اولای بازی نداری، یعنی اون قسمت از بازی مشکل داره . و باید یه بازی دیگه بخری .

ویندوزت رو هم می خوای عوض کن . چون یه موقع هایی بخاطر یه برنامه یا بازییه که به بازی نمی خوره .

اما فکر نکنم احتیاجی به آپ ها باشه .

اما شاید با آپ درسشه . 10% !

10. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره سیوات میره . فایل کرک تو USER هست . ( همون جایی که بازی نصبه ) اون رو کپی کن . و بعد نصب دوباره بریزش همونجا .

یه فکری دارم : بعد از این که یوزر رو کپی کردی، از اول بازی رو بیار ببین بازی مشکل داری یا نه .

اگه مشکل تکرار شد، بعد از نصبه دوباره مشکلت حل میشه . و اگه مشکلی تو اولای بازی نداری، یعنی اون قسمت از بازی مشکل داره . و باید یه بازی دیگه بخری .

ویندوزت رو هم می خوای عوض کن . چون یه موقع هایی بخاطر یه برنامه یا بازییه که به بازی نمی خوره .

اما فکر نکنم احتیاجی به آپ ها باشه .

اما شاید با آپ درسشه . 10% !
    ویندوز رو عوض کردم 8 نصب کردم و فایل یوزر رو هم جایگزین کردم و رفتم تو بازی باز هم همون مشکل رو داشتم ولی از سیو قبلی که شروع کردم مشکلی نبود خیلی خوب و روون کار میکرد و یه خورده هم تصویر شفاف تر شده بود
    رفتم بیرون دوباره رفتم تو بازی از سیو اخر شروع کردم مشکل داشت
    یکی به منم بگه قضیه چیه چرا این جوریه
    Last edited by 1376MAXIMUM; 16-05-2013 at 14:43.

داره خودمونی میشه kasra-ha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من روی بازی دو بار کلیک میکنم بعد عکسش میاد میره وقتی که قرار هست اجرا بشه هیچ اتفاقی نمافته.چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •