تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 59 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی قشنگ بود کلیپش,کنسول رو نادید بگیریم حس خوبی به آدم دس میده اون لحظه
    کنسول رو چرا نادیده بگیری؟دلت میاد کنسول به این خفنی رو نادیده بگیری؟چیزی فراتر از یک کنسول چیزی فراتر از یک تکنولولژی >>> به عبارت بهتر : Xbox one = خدای هر چی سرگرمی تو جهان

All in one
    and
    Tv is more amazing when you are the controller

yes we are waiting for
    .
    .
    .
    .
    .
    Xbox one
    Last edited by konami-pes; 09-08-2013 at 08:11.

2. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Microsoft:گلد خود را با آشنایتان به اشتراک بگذارید

مایکروسافت امروز از امکان جدیدی به نام Homegold رونمایی کرد که این امکان را به شما میدهد که چند نفر گلدشان را در یک کنسول واحد به اشتراک بگزارند.

آقای Marc Whitten بیشتر توضیح میدهد که این امکان به اکانت و کنسول شما وصل است و این امکان را میدهد که دیگران از تمامی امکانات از جمله ویدئو های ضبط شده و... در خانه تان استفاده کنند:
    هر کسی از پرستار کودک تا دوستتان که به خانه ی شما می آید میتواند از این امکان استفاده کند.آن ها از گیمر تگ خود استفاده میکنند پس هیچ تداخلی با گیمرتگ شما نخواهند داشت و خیالتان میتواند راحت باشد که تنظیماتتان به هم نمی ریزد و در عین حال آن ها از اکثر امکانات لایو استفاده میکنند

او ادامه میدهد:
    ما نمیخواهیم که طرفدارنمان یک سری قوانین را درباره نحوه استفاده از گلد رعایت کنند بلکه میخواهیم بسیار ساده عمل کنیم, ما میخواهیم هر کس که به خانه تان آمد به صورت کامل از امکانات گلد استفاده کند

در ادامه او اعلام کرد که این امکان برای Xbox 360 نخواهد بود و هم چنین هنوز آن ها در حال بررسی امکان Familiy Sharing که درگذشته توسط مایکروسافت پس گرفته شد, باز گردانند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Update:
    در طی آخرین خبر منتشر شده در سایت Xbox.com امکان Familiy Sharing نیز بازگشته, از این پس کنسول شما تبدیل به یک کتابخانه عظیم از بازی های دیجیتالی خواهد شد و امکان اشتراک گزاری آن ها نیز وجود دارد

-------------------------------

پ.ن: آقا هی بگین مایکروسافت بده مایکروسافت اله مایکروسافت بله قربونش برم همش داره به نفع ما کار میکنه این روزا

4. 6 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

در پاسخ به خبرنگاران، مایکروسافت اعلام کرد که بعد از این که شرکت درخواست مصرف کنندگان در مورد افزودن هدست به پک کنسول را شنیده، در نهایت درخواست آن ها را بی پاسخ نگذاشته و این کار را عملی ساخت.

در طی ویدئویی از آنباکسینگ کنسول Xbox One که توسط Larry Hyrb انجام شد، از تمام اجزای درون پک رونمایی شد که بسیار جذاب و وسوسه انگیز به نظر می رسید، ولی نکته ای باید به آن اشاره کرد، استفاده کنترلر Xbox از دو باتری قلمی است، قطعا خیلی از گیمرها کنترل های با قابلیت شارژ را به کنترل های با باتری قلمی ترجیح می دهند.

مطمئنا باتری های قابل شارژ مقرون به صرفه هستند و برای حفظ محیط زیست بسیار سودمند می باشند، همچنین این امکان را به شما می دهند که در صورت تمام شدن شارژ باتری سیم را به کنسول خود وصل کرده و در حین شارژ به بازی خود ادامه دهید.

خوشختانه مایکروسافت در اظهارنظری به سایت Kotaku گفت، مایکروسافت خواهان این است که یک نظرسنجی در این مورد قرار دهند؛ مایکروسافت در پاسخ به این سایت گفت " ما همیشه در حال تفکر هستیم که پلتفرم های آینده به چه چیزی نیاز دارند، آخرین اقدامی که کردیم اضافه کردن هدست به پک کنسول Xbox one بود، ما از گیمرها شنیده ایم که هدست یک جز اصلی و مهم برای تجربه گیمینگ است، بنابراین تصمیم گرفتیم هدست را به پک اضافه کنیم."

6. 7 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

بچه ها اینم لینک دانلودش حتما ببینید سونی فن ها یه نظری بدن

وای انتظار چقدر سخته سه ماه دیگه یکی از این خوشگله مال منه
    خيلي ممنون ، بسيار جالب بود
    اميد بر آن داريم توانايي خريد هر دو كنسول رو داشته باشيم !
    با تشكر

8. 3 کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مایکروسافت : اگر خواهان کنترلر با قابلیت شارژ هستید، آن را درخواست دهید

من تا این خبر رو نشنیده بودم فکر می کردم که کنترلش قابل شارژ هستش و باتری دیگه تموم حتا بعد مراسم 21 می تا این ور که با دوستانم در مورد کنسولش حرف میزدیم هر موقع صحبت از کنترلرش میشد میگفتیم که بله قابل شارزه و باتری جا عوض کردن تمام چه بسا که از طراحی کنترل X1 خیلی خوشم میاد و معلومه که خیلی خوش دسته اما الان کلا شوکه شدم که در نسل هشتم هم باز کنترل کنسول مایکروسافت نیاز به باتری داره و نمی دونم چرا این همه مدت متوجه نشده بودم که کنترلش قابل شارژ نیست.

حالا سوای باتری خور بودنش که واقعا یک زحمت محسوب میشه نمی دونم چرا مایکروسافت اومده میگه اگه خواهانشید پس درخواست کنید!!
    خب اخه مگه کسی هم پیدا میشه که کنترلر با باتری بخواد؟

10. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من تا این خبر رو نشنیده بودم فکر می کردم که کنترلش قابل شارژ هستش و باتری دیگه تموم حتا بعد مراسم 21 می تا این ور که با دوستانم در مورد کنسولش حرف میزدیم هر موقع صحبت از کنترلرش میشد میگفتیم که بله قابل شارزه و باتری جا عوض کردن تمام چه بسا که از طراحی کنترل X1 خیلی خوشم میاد و معلومه که خیلی خوش دسته اما الان کلا شوکه شدم که در نسل هشتم هم باز کنترل کنسول مایکروسافت نیاز به باتری داره و نمی دونم چرا این همه مدت متوجه نشده بودم که کنترلش قابل شارژ نیست.

حالا سوای باتری خور بودنش که واقعا یک زحمت محسوب میشه نمی دونم چرا مایکروسافت اومده میگه اگه خواهانشید پس درخواست کنید!!
    خب اخه مگه کسی هم پیدا میشه که کنترلر با باتری بخواد؟
    خب اول از هر چیز حالت فعلی دسته قطعا از لحاظ مالی به نفع مایکروسافته واسه همین اگر نظرسنجی هم بذاره دوست داره یه جورایی مجبور نشه تغییر تو دستش ایجاد کنه ولی یه تعدادی هم هستند که دسته با باتری رو می پسندند من تو فوروم های مختلف اینو دیدم هرچند تعداشون کمه.
    با این حال امیدواریم مایکروسافت که این روزا بدجور به حرف فن هاش گوش میده اینو هم تغییر بده

12. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

راستش من خودم این قابل تعویض بودن باتری رو یک مزیت خیلی خوب میدونم و سر این مساله از کنترلر ps3 ناراضی هستم .
    باتری قابل تعویض خیلی بهتره ، سیاستی که مایکرو در مورد کنترل 360 داشت خوب بود ولی باتری که تولید کرده بود آشغالی بود .

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

راستش من خودم این قابل تعویض بودن باتری رو یک مزیت خیلی خوب میدونم و سر این مساله از کنترلر ps3 ناراضی هستم .
    باتری قابل تعویض خیلی بهتره ، سیاستی که مایکرو در مورد کنترل 360 داشت خوب بود ولی باتری که تولید کرده بود آشغالی بود .
    میلاد منظورت پلی اند شارژ کیته؟!
    کیفیت اصلیاش که بد نبود،یه بار پر میکردی راحت 15 ساعت جواب میداد...........

+
    ولی در کل خودم باطری شارژی سرخود رو بیشتر دوست دارم..............

16. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد منظورت پلی اند شارژ کیته؟!
    کیفیت اصلیاش که بد نبود،یه بار پر میکردی راحت 15 ساعت جواب میداد...........

+
    ولی در کل خودم باطری شارژی سرخود رو بیشتر دوست دارم..............
    آره منظورم همونه ! آشغال ترین چیزیه که توی عمرم دیدم .سر یک هفته خراب شد . رفتم برای گارانتی دیدم یک صفی عریض و طویل نزدیک 50 نفر وایسادن و همه یکی یه دونه از اینها دستشونه
    توی اخبار هم بخونید نوشته که خیلی باتری مزخرفی بود . بعد ها یک سری افتر مارکت اومد که بهتر از اوریجینالش بود ! فکر کنید تقلبیش از اوریجینالش بهتر باشه

18. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آره منظورم همونه ! آشغال ترین چیزیه که توی عمرم دیدم .سر یک هفته خراب شد . رفتم برای گارانتی دیدم یک صفی عریض و طویل نزدیک 50 نفر وایسادن و همه یکی یه دونه از اینها دستشونه
    توی اخبار هم بخونید نوشته که خیلی باتری مزخرفی بود . بعد ها یک سری افتر مارکت اومد که بهتر از اوریجینالش بود ! فکر کنید تقلبیش از اوریجینالش بهتر باشه
    انصافا این حس که میتونی بری جنسی که خریدی و حالا ازش ناراضی هستی یا خراب شده میتونی بدی درستش کنن و رو دستت نمیمونه واقعا حس خیلی خوبیه که ما ایرانی ها به کل ازش محرومیم.
    اینجا حتا چیزی رو که بیمه می کنی و بابتش پول میدی هم اطمینان نداری که به وقت نیاز بیمه بیاد خسارتت رو پرداخت کنه حالا چه برسه به تعویض یک باتری فینگیلی

20. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •