یه 46 8000 دارم فقط چطوری میشه گوشی اندوید رو بهش وصل کنم نرم افزار میخواد رو گوشی باید نصب باشه یا تلوزیون
یه 46 8000 دارم فقط چطوری میشه گوشی اندوید رو بهش وصل کنم نرم افزار میخواد رو گوشی باید نصب باشه یا تلوزیون
اپ لازم نیست. داخل اپ های موزیک و فیلم و عکس احتمالا گزینه ای هست برای فرستادن محتوا به تلویزیون.
اگر نبود، دنبال اپ های دارای DLNA بگرد.
اگر هم میخوای بازی و بقیه قسمت های گوشی رو بندازی تو تلویزیون، اول در تلویزیون screen mirroring رو باز کن از طریق source .
در تنظیمات گوشی هم screen mirroring یا miracast و غیره رو فعال کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای گوشی سامسونگ آموزش قرار داده شده.
Last edited by Yi Yi; 16-05-2014 at 10:30.
فقط میخوام فیلمها و عکسها رو گوشی تو تلوزیون ببینم
درخواست راهنمایی
با سلام ال ای دی سامسونگ 40 اینچ من روی صفحه تلویزیون دو عدد جمله زیر را در حالتی که تصویر باشدو یا برفک باشد در سمت چپ و سمت راست ودر قسمت بالای صفحه تلویزیون نشان میدهد
فیلتر نویز دیجیتال روشن فیلتر نویز دیجیتال خاموش
چه کنم این جمله ها را نشان ندهد.
البته در منوی تلویزیون در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش فعال است. وقتی گزینه نمایش را به حالت خودکار ویا هر حالت دیگر انتخاب کنم این نوشته ها از صفحه تلویزیون حذف میشود ولی مجددا با روشن و خاموش کردن تلویزیون این جمله ها ظاهر میشوند و در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش به صورت خود به خود فعال میشود
دوست عزیز
برای حذف بنر popup باید از مسیر زیر بروید
منو >پشتیبانی> حالت استفاده> به استفاده از خانه
menu> (Support > Use Mode) to Home Use
با سلام به دوستان و زحمت کشای این تاپیک!
یه سوال داشتم و اون اینکه بلوتوث تلویزیون های سری 6 ال ای دی سامسونگ به چه درد میخورن؟
آخه من هروقت با کام یا گوشی سرچ میکنم یه بلوتوث تی وی پیدا میکنه!
ممنون
تاحالا فکر کردی عینک سه بعدی از چه طریقی به Tv متصل میشه....این بولوتوثه همونه که بجای امواج رادیویی گذاشتن
Sent from my LT18i
چگونه میتونم به کمک گیرنده ی دیجیتال تلویزیون 46F8880 کانالهای تهران و شهرستانها رو دریافت کنم؟
سلام خدمت دوستان عزیز
تلوزیون سامسونگ مدل ue40es5700 دارم که زبان فارسی نداره چطور میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد و چطور میشه وارد منو مخفی شد
لطفآ راهنمائی کنید
ممنون![]()
دوست عزیز
تهران را می توانید ولی شهرستانها رانه از قسمت منو-->کانال و به ترتیب منو جستجو کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)