تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 76 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 756

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درود
    من در حال حاضر از آنتی ویروس Avast استفاده می کنم می خوام پاک کنم دوباره
    از اویرا استفاده کنم باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم راهنمایی کنید
    با سپاس
    من از تعداد زیادی انتی ویروس ها استفاده کردم و برای تغییر هرکدوم مشکل خاصی پیش نیومده

ولی به شما پیشنهاد میکنم نرم افزار سی سی کلینر رو دانلود ونصب کنید وقبل از نصب انتی ویروس جدید باهاش ریجستری ویندوزتون رو تعمیر کنید

دوستان این قسمت اندرود سکوریتی برای چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟

2. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    من در حال حاضر از آنتی ویروس Avast استفاده می کنم می خوام پاک کنم دوباره
    از اویرا استفاده کنم باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم راهنمایی کنید
    با سپاس
    البته باید در تایپ اوست می پرسیدی ولی این برنامه رو دان کن و بعد از پاک کردن با یک برنامه اینستالر و ری استارت در حالت سیف مود از این برنامه استفاده کن.نسخه رو انتخاب کن و بعد ریموو کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید من امروز آویرا فری رو از خود سایت دانلود کردم و با فیوزبند دیدم آپدیت نمیکنه و میگه باید لایسنس رو وارد کنید! به صورت آنلاین هم میخوام آپدیت کنم یک صفحه باز میشه و میگه باید به پریمیوم تبدیل کنم! مگه فری نیست؟ سر کاری شده؟!

آپدیت: همین الان با ساپورت آنلاینشون صحبت کردم! اول که یکیشون اصلا انگلیسی بلد نبود و فقط آلمانی ساپورت میکرد! به نفر fبعدی که گفتم اینجوری ، گفت اِ نباید اینجوری بشه! گفت دوباره نصب کن و اگه مشکلی بود من 6 ساعت دیگه اینجا هستم!! خیلی باحالن خلاصه!

آپدیت 2 : من چند روز پیش به یکی از دوستان هم آویرا پیشنهاد داده بودم و اون هم میگفت مشکل آپدیت داره!
    Last edited by noisymind; 11-08-2013 at 15:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود :
    به نظر من شما آپدیت آفلاین رو از سایتهای معتبر مثل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کن و به اویرا معرفیش کن و بعد از موفقیت آمیز بودن آپدیت آفلاین روی آپدیت کلیک کن که حجم آپدیتهات خیلی کمتر میشه در ضمن فایل آپدیتت هم برای روز مبادا میمونه و اینکه شما در آخرای آپدیت هم که انصراف بزنی کل حجم آپدیتت میپره اما با این روش هم سرعت دانلودت بالاتره و هم میتونی دانلود فایل رو با دانلود منیجر انجام بدی ...
    لینک دانلود آپدیت آفلاین اویرا تا تاریخ 3.8.2013

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

من رو پی سی خونه آویرا رایگان رو دارم و هر از چند مدت آپدیت میشه . آیا میشه از اون آپدیت رو گرفت؟

ممنون

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام

من رو پی سی خونه آویرا رایگان رو دارم و هر از چند مدت آپدیت میشه . آیا میشه از اون آپدیت رو گرفت؟

ممنون
    درود :
    منظورتون رو درست متوجه نشدم؟؟ منظورتون از کجاست؟؟؟ منظظورتون از خود آنتی ویروس اویراست؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود :
    منظورتون رو درست متوجه نشدم؟؟ منظورتون از کجاست؟؟؟ منظظورتون از خود آنتی ویروس اویراست؟؟؟
    سلام

این اویرا رایگان رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی آپدیت نمیشه از اون سایتی رو هم که زحمت کشیدید برا آپدیت آفلاین نتونستم ولی رو پی سی خونه داره راحت کار میکنه بدون مشکل آیا میشه آپدیت اون رو گرفت و

رو این نصب کرد؟

ممنون

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من موقع نصب انتی ویروس اویرا تولباری که میخواست رو نصب نکردم برای همین قابلیت Web Protection غیرفعال هست.حالا من که فایروال کومودو هم نصب کردم باز هم احتیاج Web Protection اویرا دارم ؟ تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

لطفا حذف شود...ممنون
    Last edited by aylar6888; 21-08-2013 at 00:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام

این اویرا رایگان رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی آپدیت نمیشه از اون سایتی رو هم که زحمت کشیدید برا آپدیت آفلاین نتونستم ولی رو پی سی خونه داره راحت کار میکنه بدون مشکل آیا میشه آپدیت اون رو گرفت و

رو این نصب کرد؟

ممنون
    درود
    برنامه ای برای گرفتن آپدیت از خود آنتی ویروس هست که من دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم.از آپدیت ساز اویرا هم میتونید استفاده کنید (برنامه فیوز باندل) که میتونید روی سیستمی که نت دارین هر روز آپدیتش کنین و اونها رو به لپ تاپتون انتقال بدین...با اینحال اون آپدیت ساز رو براتون آپلود میکنم ببینین کار میکنه یا نه؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اگه لپ تاپتون به اینترنت دسترسی داره مطمئنا یا تنظیمات پ.رو.کسی تغییر کرده یا مشکل از پورتهاتون هست و یا اینکه انتی ویروسی قبلا روی سیستمتون بوده و دسترسی ها رو تغییر داده و این مشکلات هم قابل حل هستند...
    پیشنهاد من استفاده از فیوز باندل هست چون همیشه آپدیت بروز شده در اختیارتون هست و مثل آنتی ویروستون با یک کلیک آپدیت میشه و مال خود کمپانی اویرا هم هست...
    Last edited by aylar6888; 21-08-2013 at 00:00.

12. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام من موقع نصب انتی ویروس اویرا تولباری که میخواست رو نصب نکردم برای همین قابلیت Web Protection غیرفعال هست.حالا من که فایروال کومودو هم نصب کردم باز هم احتیاج Web Protection اویرا دارم ؟ تشکر
    درود :
    خیر به هیچ عنوان لازم ندارید...
    امروزه مرورگرها امنیتشون روز بروز بهتر میشه و خودشون یه پا وب پروتکشن هستن و در غیر اینصورت هم فایروال قدرتمند کومودو و استفاده از دی ان اس کومودو پشتیبان شما در وب گردی امنه...البته اگه از مرورگر کومودو استفاده کنید قابلیت وب اینسپکتور هم داره براتون...

14. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •