تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 47 اولاول ... 344041424344454647 آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نوبت صندلی نشینی من هم تموم شد ، از فرصتی که در اختیارم قرار گرفت تا مهمان صندلی داغ انجمن بشم و مهم تر از تک تک دوستانی که زحمت کشیدن و امدن سوالات خودشون رو پرسیدن و حرارت صندلی را در بالاترین درجه نگه داشتن کمال تشکر و قدردانی را دارم
    ارزوی موفقیت و سربلندی و سلامتی در کنار خانواده های محترم، زیر سایه حق تعالی را برای تمام دوستان و برای تمام مردم ایران زمین دارم

هدیه می کنم دو موزیک از دو بازی عالی به نام های ICO و Shadow of the colossus که هر دو این بازی ها دارای القابی همچون بهترین بازی کل تاریخ صنعت بازی هستن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 معرفی هشتمین میهمان صندلی داغ

اهم اهم

این دفعه یه مهمون بیژه ! آوردیم ؛ البته مهمون که چه عرض کنم به واقع صاحبخونه رو آوردیم رو صندلی ...

البته اوایلش خیلی مقاومت میکرد ولی اصرارهای تیم صندلی داغ در نهایت نتیجه داد و شد آنچه شد

توضیح اینکه این صندلی نشین ما ، تنها صندلی نشین تمام تاریخ و اعصار و تمام ادوار پی سی هست که در صندلی نشینی هت تریک میکنه و سومین باری هست که روی صندلی میشینه و از این حیث رکوردی داره که حتی مسی هم نمیتونه رکوردشو بزنه

بخوام دوران حضور ایشون رو تقسیم بندی کنم باید به سه دوره تقسیم بشه :

قبل از 2008 => در این دوران و به خصوص سال 2008 ، ایشون به نوعی " بدمن" انجمن شده بود و کسی بود که اکثر کاربران شیطون و بعضا اخلالگر انجمن با ایشون مشکل داشتن ...

2008 تا 2010 => در این زمان چون ایشون بازنشسته شده بود همون کاربران بالا نفسهای راحتی کشیدن ؛ البته دیری نپایید که خیلی ها ( من جمله خود من ) متوجه شدن چه کسی رفته ...

2010 به بعد => یه بار دیگه برگشت این بار با چهره ای جدید ؛ یعنی هم با عنوانی جدید و هم با شیوه ای جدید ، و البته دیگه این بار از دید اون کاربرا آقا سخت گیره نبود

برای معرفی بیشتر :

اولین همکار پی سی ورلد
    اولین همکار انجمن موسیقی
    دومین مدیـر انجمن موسیقی
    سومین مدیر ارشد پی سی ورلد

( اینا رو مهران تقلب بهم رسوند )

بدون معطلی میریم سراغ مرور برخی خاطرات صندلی نشینی قبلی ایشون :

چطوری با پی سی آشنا شدید؟
    از سایت امیر عظمتی اومدم تو سایت پی سی . بعد که انجمن باز شد عضو شدم . 16 امین عضو پی سی هستم
    -بعنوان يك مدير وظايف اصليتون چيه؟در واقع سوال اصليم اينه كه از پس كاراتون بر ميايد؟
    وظیفه من حفذ نظم کلی انجمن ها . یعنی حفظ محتوای مثبت انجمن و حمایت از کاربرانی که قصد فعالیت مفید دارن . ( این تیکه رو هیچ وقت کسی متوجه نشده . وقتی یک اسپمر اخراج میشه چه اتفاقی میوفته ؟ تاپیک هایی که اون بر باد فنا میداده حفظ میشن .
    ... ( نام صندلی نشین مربوطه ) با خودش از اين دنياي مجازي چه چيزي برده ؟ چي از خودش به جا گذاشته ؟ برنده اين بازي زندگي بوده يا نه ؟
    کمی تجربه و یه نکته بد . بدی زیاد دیدم از دوستان در پی سی که مقداری روی روحیه ام تو دنیای واقعی اثر گذاشت . منو نگران کرد توی دوستی های واقعیم .
    وقتی یه نفر رو (ترجیحاً افراد فعالتر و عشق P30world) بن میکنی دقیقاً چه حسی بهت دست میده؟(حال میکنی/عذاب وجدان میگیری/اخم میکنی/میخندی/...)
    همون حسی رو دارم که تو داری وقتی یک دکتر خوب مملکت که به خیلی ها کمک کرده . به خاطر سرعت بالا ( چون حال میکنه تخته گاز بره ) با ماشینش میزنه و بچه تو رو زیر میگیره و میکشه . تو اون وقت میگی بخاطر کمکی که به جامعه کردین عیب نداره بفرمایین خوش باشین . خواستین اون یکی بچه رو هم میزارم جلو ماشینت تا بیشتر حال کنی ؟ .
    هیچ حسی ندارم . چون فکر میکنم باید این کار رو بکنم .
    -آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟

هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
    جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
    نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
    من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
    من یه سوالی داشتم . امیدوارم ناراحت نشید : چرا فکر میکند پی سی ورلد ملک شخصیتونه و با کاربرا بر اساس سلایق شخصیتون عمل میکنید ؟ یعنی از هرکی بدتون بیاد درجا بن میشه
    خوب من فکر نمیکنم اینجا ملک شخصیمه . سلیقه من هم به اون مفهوم دخیل نبوده تا بحال .( هر مدیری بالاخره دیدگاه هایی داره . این فکر میکنم با مفهوم سلقه متفاوت باشه وگرنه مدیر میشه مترسک ) من تا بحال کسی رو بخاطر اینکه ازش بدم اومده بن نکردم . هرگز . شاید بشه سوال رو کمی معکوس کرد . چرا خود شما فکر میکنید حق دارید هر کاری انجام بدید و کسی هم حق نداشته باشه معترض شما بشه ؟
    ادم بداخلاقی هستی نه؟
    به طور مطلق هیچ آدمی بد اخلاق یا خوش اخلاق نیست . من در حیت کار سخت گیرم . همکارام تو اداره منو خوش اخلاق میدونستن . همکارام تو نجوم منو بد اخلاق میدونن . هر کاری شرایط خودش رو داره .
    تا حالا شده اشتباهی کنی و بعد به اشتباهت اقرار کنی !؟
    بله . تو همین انجمن هم بود . یادمه یه تذکر اشتباه دادم به بوی ایران ، همون جا عذر خواهی کردم . همین متفرقه بود تا جایی که یادمه . اشتباه کنم کاملا علنی و در حضور جمع عذر خواهی میکنم . ( تو دنیای واقعی هم همینطوره )
    چرا خودتون زیاد توی بحثای فوروم شرکت نمیکنین؟
    من تو بحثی وارد شدم معمولا با دو مشکل مواجه میشم . یکی اینکه یه عده از طرفداران دو آتشه میان و حسابی دق دلی خالی میکنن ، تاپیک بندگان خدا به گند کشیده میشه . دوم اینکه اگر بعد از فرضا بحث من با کسی مشکلی ( اخطار و بن و .. ) پیش بیاد به حساب اون بحث گذاشته میشه . ما در محیطی هستیم که عینک بد بینی روی چشم هاست و ظرفیت کافی برای مجادله بدون لحاظ کردن جایگاه های کاری وجود نداره بینمون .
    چرا اینقدر خشنید؟!....البته به چهرتون نمیاد که اینقدر خشن باشید!منظورم ابهت و اینجور چیزاست!(فقط لطفا نگید که مدیر باید ابهت داشته باشه!)
    من فکر نمیکنم خشن باشم . شما این فکر رو میکنید . از کلمات آغز نوشته تون معلومه . چرا اوضاع خطریه ؟ شما همونی نیستید که به صرف بازدید من از پروفایلتون فکر میکردید اتفاقی افتاده و بنب اخطاری چیزی در راهه ؟ رنگ و ستاره های آی دی من رو فراموش کن و دوباره به من نگاه کن .

خب خب خب ...

با کدهایی که دادم فکر میکنم کاملا همه فهمیدن که چه کسی روی صندلی خواهد نشست ، اما به رسم معمول :

محتوای مخفی: !!! خطر لو رفتن صندلی نشین مربوطه !!! 

Surprise !!!

=>

فقط من از طرف خودم از دوستان خواهش میکنم سوالاتشون رو در سری های کم تعداد بپرسن تا هم از لحاظ زمانی برای صندلی نشین سخت نباشه پاسخ دادن ( با توجه به اینکه مسئول چند انجمن هستن )

------------------------------------------

یه تشکر ویژه هم از حامد عزیز صندلی نشین قبلی میکنم که دعوت ما رو قبول کرد و با حوصله به سوالا پاسخ داد و براش آرزوی موفقیت میکنیم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بابک سلام خوبی خسته نباشی اول خودم سوال بپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اول یکم خودت رو معرفی کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چطور با p30world آشنا شدی و یادته که اولین پستت چی بود ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اینجا با کیا بیشتر صمیمی هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا انقدر نجوم دوس داری؟ دلت میخواد پسر عزیزت هم منجم بشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میشه تلسکوپ مجانی بدی به ما ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین هدیه ای که تو رو واقعا خوشحال میکنه چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا حالا شده نخوای کسی رو بن کنی ولی قانون مجبورت کنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان p30world جذاب تره یا یا 5 سال پیش ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه امکان سفر به فضا رو داشتی دوست داشتی مقصدت کجا باشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین و بدترین یوزر اینجا به نظرت کی بود یا کیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا از تاپیک های مورد علاقت رو نام ببر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مرسی.. سوالام رو زیاد بهش فکر نکرده بودم با سرعت نور بعد از پست معرفی تایپش کردم بعدا بازم میام

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام اقا بابک
    اولین بار هست که در صندلی داغ سوال مطرح میکنم
    با اجازتون چند سوال کوتاه:

1-آواتارتون چه شخصیتی هست؟ فیلمش رو خیلی دوست دارید؟ آیا شخصیت آرمانی براتون محسوب میشه؟

2-عکسی که در قسمت عکس شخصی پروفایلتون آوردید عکس کیه؟

3-رشته و مدرک تحصیلیتون؟

4-به چه کاری اشتغال دارید؟(مرتبط یا غیرمرتبط با رشته خودتون؟!)

5-روزی چند ساعت به انجمن سر میزنید؟

6-اسم صمیمی ترین دوستتون در انجمن؟

7-در دنیای واقعی با چند درصد از دوستانتون در عالم مجازی رابطه دوستانه دارید؟

ممنونم

5. 17 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

به به
    ببین کی نشسته رو صندلی
    سلام بابک جان
    باورت نمیشه,ولی اطمینان 400%ــی داشتم که صندلی نشین بعدی میشی(باور کن هیچ دستی تو کار نبوده: دی)

بی مقدمه شروع میکنیم

1-چرا نمیخواستی بیایی رو صندلی بشینی؟دلیل سیاستی انجمن بود یا مشغله؟

2-چرا V For Vendetta؟ عدالت . امنیت . آزادی؟[سوال اولترا کلیشه ای بود](عوض کن این آواتارو دیگه , میبینیمت میترسیم: دی)

3-متونی بگی کدوم طرف هستی؟البته میله خودته : )
    تیست/آتئیست/آگنوستیک

4-شاعر مورد علاقت کیه؟(یه معاصر یه غیر معاصر)

5-سفر به خارج از کشور داشتی؟(در صورت بله بودن:کجا؟)

6-تفریحاتت تو اوقات فراغتت چیه؟

7-فکر نمیکنی کارت یه خورده سخته؟همکار نمیخوای؟

8-موسیقی هم که گوش میدی... چند تا از خوانندگان یا آهنگ سازان مورد علاقت رو نام میبری؟

9-p30 ورلد یه انجمن علمیه.بیشتر کاربرانش هم ایرانی هستن
    اینکه اینجا رو مدیریت میکنی حس خدمت به کشور و این بحثاس یا نه فقط از روی انجام وظیفه هستش(دستمزدی هم در قبالش داری؟)

10-تا حالا شده چیزی رو دوست داشته باشی یاد بگیری اما به هر دلیلی نشده باشه؟
    11-و سوال آخر اینکه منو دوس داری؟

بابک جان ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب سوالات رو میدی میدونم کار سختی هم تو انجمن داری و مجبوری یه سری چیز هارو تحمل کنی
    از همینجا بهت خسته نباشی میگم و برات آرزوی موفقیت میکنم
    Last edited by Amir Hossein; 16-02-2013 at 03:01.

7. 13 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام سلام
    این سوین باره که من میشینم رو این صندلی.
    فقط یه توضیح . من اولین همکار انجمن نیستم. فکر کنم 4 نفر بودیم که همزمان همکار شدیم و اولین گروه همکاران بودیم.

بشینم رو صندلی

: بابک سلام خوبی خسته نباشی اول خودم سوال بپرسم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام سلام بر ناظر دو انجمنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اول یکم خودت رو معرفی کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بابک هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چطور با p30world آشنا شدی و یادته که اولین پستت چی بود ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از وبلاگ امیر عظمتی. یادم نیست چی شد رفتم اون وبلاگ. اون وبلاگ تبادل لینک کرده بود با پی سی ورد و منم از اون طریق اومدم به سایت پی سی . روزی دو سه باری سایت رو سر میزدم. یه روز دیدم نوشتن انجمن افتتاح شده. منم در جا همون روز اولی ثبت نام کردم با همین اسم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اینجا با کیا بیشتر صمیمی هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خب در طول زمان تغییر داشته و عوض شده. الان میثم نزدیک ترین فرد به منه تو انجمن. مهران مدیر انجمن موسیقی که خب دوران طلایی باهاش داشتم تو انجمن موسیقی ( همکار هم بودیم) و ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا انقدر نجوم دوس داری؟ دلت میخواد پسر عزیزت هم منجم بشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید بعضیا ندونن ایشتیباه کردم ببخشید راستش دلیلی براش ندارم. از بچه گی نجوم رو خیلی دوست داشتم. در واقع اولین سوالی که یادم میاد پرسیدم نجومی بوده ( اگه ماه ماله شبه پس پس چرا روزا میبینیمش)
    میشه چه من دلم بخواد چه نخواد. مادر و پدر هر دو تا منجمن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میشه تلسکوپ مجانی بدی به ما ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خاک به سرم با این دلار. اما سو استفاده کنم از این جا و یه رپرتاژ اگهی برم. فرصت های زیادی هست که همه میتونن راحت و رایگان با نجوم اشنا بشن و از تلسکوپ استفاده کنن. مثله روز جهانی نجوم. سال اینده 30 فروردین اکثر شهر های ایران جایی هست که چند تا منجم علاقمند تلسکوپشون رو برای استفاده عمومی بیرون برده باشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین هدیه ای که تو رو واقعا خوشحال میکنه چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه حرف یا رفتار خوب و مثبت و دوستانه. معمولا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا حالا شده نخوای کسی رو بن کنی ولی قانون مجبورت کنه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چیزی الان تو ذهنم نیست. چرا اومد . بله زیاد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان p30world جذاب تره یا یا 5 سال پیش ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جذابیت یعنی چی ؟ اگه ظاهر منظوره الان بهتره. اگه محتوای منظوره فرقی نداره شاید بهتر. اگه جو رو بگیریم محدود تره و ساکت تر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه امکان سفر به فضا رو داشتی دوست داشتی مقصدت کجا باشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ماه. همون جایی که نیل ارمسترانگ قدم گذاشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهترین و بدترین یوزر اینجا به نظرت کی بود یا کیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اینو نگم دیگه. کسایی که کمک بیشتری کردن بهترین بودن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا از تاپیک های مورد علاقت رو نام ببر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا تاپیک انجمن موسیقی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - . انجمن نجوم تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا تاپیک دیگه که الان حضور ذهن ندارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مرسی.. سوالام رو زیاد بهش فکر نکرده بودم با سرعت نور بعد از پست معرفی تایپش کردم بعدا بازم میام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : منم مرسی . و ممنون بایت این فرمت سوال ها. خیلی راحت میکنه جواب رو.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اقا بابک

اولین بار هست که در صندلی داغ سوال مطرح میکنم
    با اجازتون چند سوال کوتاه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام سلام . در خدمتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -آواتارتون چه شخصیتی هست؟ فیلمش رو خیلی دوست دارید؟ آیا شخصیت آرمانی براتون محسوب میشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : همون اقاهه . وی . فیلمش متوسطه برام. کمی شعاری. اما قشنگ. نه ارمانی نیست. من با تغییر و تحول بدون برنامه ربزی برای بعدش مخالفم. فلیم هم بعدش رو نشون نمیده. بعد از اینکه مردم میریزن بیرون چی میشه ؟ خوشبخت میشن ؟ فیلم وی مشخصا در جایی محبوب میشه که تجربه مشابه نداشتن. و برای ما. چون فراموشکاریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -عکسی که در قسمت عکس شخصی پروفایلتون آوردید عکس کیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : عکس پسرمه. همین چند هفته پیش. چهار ماهگی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -رشته و مدرک تحصیلیتون؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کمی ای تی خوندم . اما همون دیپلم منو در نظر بگیرید بهتره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -به چه کاری اشتغال دارید؟(مرتبط یا غیرمرتبط با رشته خودتون؟!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یه مقدار کار نجومی دارم. یه مقدار کمتر کار عمرانی . یه مقدار کمتر تر کار سایتی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -روزی چند ساعت به انجمن سر میزنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بستگی داره به شرایط کاریم. کامپیوتر باشه اونجا یا نباشه. کم کم یک ساعت رو میام. به 10 ساعت هم میرسه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -اسم صمیمی ترین دوستتون در انجمن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میثم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -در دنیای واقعی با چند درصد از دوستانتون در عالم مجازی رابطه دوستانه دارید؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : عالم مجازی ؟ اگه فیس بوک رو لحاظ کنیم تقریبا همشون. فروم رو حساب کنیم هیچ کس.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : من بیشتر.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به به
    ببین کی نشسته رو صندلی
    سلام بابک جان
    باورت نمیشه,ولی اطمینان 400%ــی داشتم که صندلی نشین بعدی میشی(باور کن هیچ دستی تو کار نبوده: دی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به به . سلام سلام از کجا ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی مقدمه شروع میکنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پس این بالایی ها چی بود ؟

1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -چرا نمیخواستی بیایی رو صندلی بشینی؟دلیل سیاستی انجمن بود یا مشغله؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میترسم نرسم. یا به موقع نرسونم خودمو برای جواب دادن به سوال ها. از اون طرف حضورم در اینجا باعث بشه کاری در جایی دیگه از انجمن بمونه و انجام نشه.

2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -چرا V For Vendetta؟ عدالت . امنیت . آزادی؟[سوال اولترا کلیشه ای بود](عوض کن این آواتارو دیگه , میبینیمت میترسیم: دی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مبارزه طلبی و آزادی خواهی. نه عدالت و نه امنیت و ازادی ثمره عمل وی نیست. قشنگه بابا حیفه. جذبه رو دریاب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -متونی بگی کدوم طرف هستی؟البته میله خودته : )
    تیست/آتئیست/آگنوستیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نه . اینا خصوصی بمونه.

4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -شاعر مورد علاقت کیه؟(یه معاصر یه غیر معاصر)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاملو قطعا. با فاصله فروغ , سعدی,

5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -سفر به خارج از کشور داشتی؟(در صورت بله بودن:کجا؟)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ترکیه رفتم فقط. برای دیدن خورشید گرفتگی.

6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -تفریحاتت تو اوقات فراغتت چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فیلم و سریال دیدن. گوش دادن به موسیقی. قدم زدن. و وب گردی بیشتر از همه.

7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -فکر نمیکنی کارت یه خورده سخته؟همکار نمیخوای؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کذوم کار ؟ سرپرست ناظری ؟ خیلی راحته. کل مدیریت انجمن عملا پشت منن من صرفا دکور و ویترین ماجرام. یکی دو تا انجمنم که مدیریت میکنم که ناظر دارن پرفکت. اونجا ها هم من دکورم فقط.

8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -موسیقی هم که گوش میدی... چند تا از خوانندگان یا آهنگ سازان مورد علاقت رو نام میبری؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بدون ترتیب: بتهوون. آدل. فریدون فروغی . شجریان . فریدون فرخزاد . بنان . موزارت. ونجلیس . گوگوش قدیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -p30 ورلد یه انجمن علمیه.بیشتر کاربرانش هم ایرانی هستن
    اینکه اینجا رو مدیریت میکنی حس خدمت به کشور و این بحثاس یا نه فقط از روی انجام وظیفه هستش(دستمزدی هم در قبالش داری؟)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حس خوبیه. نمیدونم چیه راستش این حس. اما خوبه و راضی کننده است. یه مقدار زیاد تو انجمن چیز یاد گرفتم. دلم میخواد یه دین ادا کرده باشم. شاید البته.
    نه انجمن برای هیچ کس منفعت مالی نداره مطلقا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -تا حالا شده چیزی رو دوست داشته باشی یاد بگیری اما به هر دلیلی نشده باشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اره. موسیقی رو خیلی دوست دارم. یعنی اگه رابینسون باشم از کشتی فقط اهنگ با خودم میبرم جزیره. اما هیچ وقت نتونستم دووم بیارم تو کلاس اموزش ساز (گیتار) و بلد نیستم ساز بزنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -و سوال آخر اینکه منو دوس داری؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چه بسا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابک جان ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب سوالات رو میدی میدونم کار سختی هم تو انجمن داری و مجبوری یه سری چیز هارو تحمل کنی
    از همینجا بهت خسته نباشی میگم و برات آرزوی موفقیت میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممنون از تو که افتخار میدی و وقتت رو اینجا در کنار من میگزرونی. موفق باشی همیشه.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام بابک جان، خیــلی خوشحالم از اینکه صندلی نشین هستی

اولین پکیج...

1- پی سی ورلد آرمانیِ بابک چطوریه؟ تا الان چقدرش محقق شده و باید چه کارهایی انجام داد تا محقق بشه؟
    2- تو تنها کسی هستی که همکار، مدیر، مدیر ارشد و سرپرست ناظرین بودی. هر کدوم از این سمت ها چقدر باهم فرق دارن؟ مخصوصا دوتای آخری
    3- چند سال پیش بعد از اون دوران خوش پی سی یه موج مخربی بوجود اومد که باعث ایجاد محدودیت ها از جمله بسته شدن متفرقه شد، فکر میکنی دوباره همچین چیزی خواهیم داشت یا نه، اون یه مورد خاص بود؟
    4- فضای پی سی ورلد چند درصد متاثر از فضا (تحرک یا رکود) دنیای واقعی هست؟ به نظرت در همین جو و فضا هم میشه دوران طلایی رو تکرار کرد یا نه، هر دوره ای یه سری ویژگی های خاص داره که تکرار شدی نیست...
    4- سوال چهارم رو جور دیگه ای میپرسم، انجمن اکتیو و با نشاط 2005 ، 2006 و انجمن راکد بعد از اون، چقدر بدلیل فضای عمومی جامعه بود و چقدر بدلیل مسائل داخلی و مدیریتی پی سی ورلد؟ (و بی ارتباط با فضای دنیای واقعی)
    5- چند وقتی هست که شاهد یه سری تغییرات هستیم، تغییراتی که به نوعی با معرفی "سرپرست ناظرین" کم کم شروع شد، با معرفی "دستیار ادمین" عمومی تر شد، فکر میکنی این تغییرات رکود چند سال پیش رو بتونه جبران کنه؟

با تشکر مهران...

12. 17 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

به به، آقا بابک عزیـــ...ــز!

یه روز صبح از خواب پا شدم دیدیم از آقا بابک پیغام خصوصی دریافت کردم! اول یکم جا خوردم، نکنه کار خلاف شرع کردیم نمیخوای اخراجمون کنی؟

1. خدا یا دین؟ به کدوم اعتقاد داری.

2. اگر قرار بود یه SMS به خدا بدی، چی میگفتی؟

3. تو زندگی چه کاری کردی که بهش افتخار میکنی، فردا پسرتون که بزرگ شد، بهش بگین من این کار رو کردم.

4. طبق مقدمه سروش و گفته های خودتون، 16 امین کاربر انجمن هستین، بعد از یه مدت فعالیت، 2 سال بازنشسته میشین و دوباره به میادین میاین، یه جورایی شبیه رابطه استیوجابز با اپل هست دلیل کناره گیری چی بود؟ یه توضیح میدین. تو اون دوره بازنشستگی هم حسابی فعالیت میکردین؟ اگه آره، کدوم دوره رو ترجیه میدین.

5. بعد از خوندن این کلمات، چی به ذهنتون میرسه:

بابک
    اینترنت
    پی سی ورلد
    ناظر
    مسولیت
    منافع شخصی
    خانواده
    ایران
    دشمن
    تحریم!
    یه خاطره بد
    مرگ

// برمیگردیم ، فعلاً خداحافظ.

14. 15 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •