تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 117 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

این دو تا بازیکن رو باaproach to signخریدم
    اولی ازلیگ ارژانتینه که ایجنتش بهم پیشنهادش داد

اینم از لیگ فرانسه هست که تو صفحه نقل و انتقالات پیداش کردم .حقوق این دو بازیکن خیلی پایینه و با بودجه من سازگاره

Last edited by desperadoland; 15-06-2013 at 23:41.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حواست به سهمیه بازیکن شاغل غیر اتحادیه اروبایی ات باشه...گاهی تو یک فصل فوتبالی دو بازیکن معمولی رو میخری و بعد وقتی مثلا تو یک موقعیت خاص برای خرید بازیکن غیر اروبایی قرار میگیری بخاطر خالی نبودن سهمیه ات((تو ایتالیا هر فصل دو بازیکن هست اسبانیا رو نمیدونم))نمیتونی بخری...آی اونجات میسوزه که نگو

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببین بازی با تقلب هیچ کیفی نمی ده

کلا مشکلت چیه با من؟فک نمیکنی داری نادرست رفتار میکنی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نکته ای برای خرید بازیکن.
    تو نقل و انتقالات نیم فصل برید سراغ بازیکنایی که فقط 6 ماه از قراردادشون مونده بعد گزینه aproach to signرو بزنید و بازیکن رو رایگان در اخر فصل یه خدمت بگیرید.
    من خودم الان با بتیس تو نیم فصلم اگه بازیکنی اینطوری بخرم عکسشو می زارم
    اینکه خیلی چیز عجیبی نیست...میتونی از قانون بوسمن((یک فوتبالیست بلژیکی که اولین بار از این قانون بهره برد و فانون به این اسم معروف شد))استفاده کنی...فقط اگر اول فصلی حواست به سالواتوره بوکتی باشه...ایتالیاییه و تو روبین کازان بازی میکنه یه مدافع کاملا ایده ال و مسلط که فک کنم قراردادش تموم بشه و بتونی ازاد بخریش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

حواست به سهمیه بازیکن شاغل غیر اتحادیه اروبایی ات باشه...گاهی تو یک فصل فوتبالی دو بازیکن معمولی رو میخری و بعد وقتی مثلا تو یک موقعیت خاص برای خرید بازیکن غیر اروبایی قرار میگیری بخاطر خالی نبودن سهمیه ات((تو ایتالیا هر فصل دو بازیکن هست اسبانیا رو نمیدونم))نمیتونی بخری...آی اونجات میسوزه که نگو
    تو اسپانیا قانون منع خرید نیست ولی توی لیگ از سه تا بازیکن غیراروپایی بیشتر نمیشه استفاده کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اینکه خیلی چیز عجیبی نیست...میتونی از قانون بوسمن((یک فوتبالیست بلژیکی که اولین بار از این قانون بهره برد و فانون به این اسم معروف شد))استفاده کنی...فقط اگر اول فصلی حواست به سالواتوره بوکتی باشه...ایتالیاییه و تو روبین کازان بازی میکنه یه مدافع کاملا ایده ال و مسلط که فک کنم قراردادش تموم بشه و بتونی ازاد بخریش
    خوب من لیگ روسیه رو فعال نکردم تو بازیم به خاطر همین این بازیکن تو دیتا بیسم نیست ولی اگه به عکس اون مهاجم ارژانتینیم دقت کنی می بینی که این بازیکن در عین حالی که حقوق خیلی کمی می گیره خیلی قویه از طرف دیگه سنش طوریه که می تونم چند سال دیگه با یک قیمت خوب بفروشمش . بازیکنای بهتر از اینم می تونستم بخرم ولی با بودجه کم باشگاهم ...شما به لاتزیو نگاه نکن باشگاه پر مهره و پولداریه

7. این کاربر از desperadoland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سهیل می تونی خیلی مختصر نحوه مربی گریت رو توضیح بدی.تمرینها،فرمیشن،چیدمان. ..همه چیز البته طوری که وقتت رو خیلی نذاری برای توضیح

راستی من یه مشکلی تو تیمم دارم:
    دفاع تیمم خطی هست چهار نفره وقتی تیم مقابل حمله می کنه مثلاً سمت راست دفاع چپم میاد تو مرکز دفاع و بازیکن راست حریف(چپ زمین من)فضا پیدا می کنه و اکثراً تک به تک میشه با دروازه بان.این مشکلو چطور حل کنم؟
    ممنون
    Last edited by وین رونی; 16-06-2013 at 21:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

فصل اولمو با بتیس تموم کردم ودوازدهم شدم .چون بالانس مالی باشگاه مثبت بود امسال بهم 20 میلیون بودجه ترانسفر داد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من داشتم بازیرو دانلود میکردم پارت 4 تا 80 درصد رفت و قطع شد.... الان دیگه دانلود نمیکنه ادامشو..... نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آقا من چرا تا خالا اخراج نشدم؟ حداقل 3 تا تاکتیک باید انتخاب کنی؛ sideline instructions هم که بازیکنا میگی چطوری بازی کنن خیلی موثره!
    من فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...

در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
    منظورم همون اخراج خودم بود. رم رو برداشتم و تیم و با 1000 بدبختی پنجم کردم و فرستادم جام یوفا بعد اخراجم کرد!! توقعشون اینه حتما بریم لیگ قهرمانان با این بازیکنای تخیلی
    چندبارم از سیوهای وسط بازیم شروع کردم و باز با نتایج ضعیف یا نرفتن به جام باشگاه ها اخراج شدم!

شاید از اول شروع کنم ببینم چی میشه

فقط یکی از دوستان این پست های مختلف رو توضیح بده و بگه فرقشون دقیقا چیه. خودم بعضیاش رو میدونم ولی میخوام کامل بفهمم کارایی هرکدوم کجاس
    مثلا poacher ، deep lying و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •