این دو تا بازیکن رو باaproach to signخریدم
اولی ازلیگ ارژانتینه که ایجنتش بهم پیشنهادش داد
اینم از لیگ فرانسه هست که تو صفحه نقل و انتقالات پیداش کردم .حقوق این دو بازیکن خیلی پایینه و با بودجه من سازگاره
![]()
این دو تا بازیکن رو باaproach to signخریدم
اولی ازلیگ ارژانتینه که ایجنتش بهم پیشنهادش داد
اینم از لیگ فرانسه هست که تو صفحه نقل و انتقالات پیداش کردم .حقوق این دو بازیکن خیلی پایینه و با بودجه من سازگاره
![]()
Last edited by desperadoland; 15-06-2013 at 23:41.
حواست به سهمیه بازیکن شاغل غیر اتحادیه اروبایی ات باشه...گاهی تو یک فصل فوتبالی دو بازیکن معمولی رو میخری و بعد وقتی مثلا تو یک موقعیت خاص برای خرید بازیکن غیر اروبایی قرار میگیری بخاطر خالی نبودن سهمیه ات((تو ایتالیا هر فصل دو بازیکن هست اسبانیا رو نمیدونم))نمیتونی بخری...آی اونجات میسوزه که نگو![]()
کلا مشکلت چیه با من؟فک نمیکنی داری نادرست رفتار میکنی؟
اینکه خیلی چیز عجیبی نیست...میتونی از قانون بوسمن((یک فوتبالیست بلژیکی که اولین بار از این قانون بهره برد و فانون به این اسم معروف شد))استفاده کنی...فقط اگر اول فصلی حواست به سالواتوره بوکتی باشه...ایتالیاییه و تو روبین کازان بازی میکنه یه مدافع کاملا ایده ال و مسلط که فک کنم قراردادش تموم بشه و بتونی ازاد بخریش
تو اسپانیا قانون منع خرید نیست ولی توی لیگ از سه تا بازیکن غیراروپایی بیشتر نمیشه استفاده کرد.
خوب من لیگ روسیه رو فعال نکردم تو بازیم به خاطر همین این بازیکن تو دیتا بیسم نیست ولی اگه به عکس اون مهاجم ارژانتینیم دقت کنی می بینی که این بازیکن در عین حالی که حقوق خیلی کمی می گیره خیلی قویه از طرف دیگه سنش طوریه که می تونم چند سال دیگه با یک قیمت خوب بفروشمش . بازیکنای بهتر از اینم می تونستم بخرم ولی با بودجه کم باشگاهم ...شما به لاتزیو نگاه نکن باشگاه پر مهره و پولداریه
سهیل می تونی خیلی مختصر نحوه مربی گریت رو توضیح بدی.تمرینها،فرمیشن،چیدمان. ..همه چیز البته طوری که وقتت رو خیلی نذاری برای توضیح
راستی من یه مشکلی تو تیمم دارم:
دفاع تیمم خطی هست چهار نفره وقتی تیم مقابل حمله می کنه مثلاً سمت راست دفاع چپم میاد تو مرکز دفاع و بازیکن راست حریف(چپ زمین من)فضا پیدا می کنه و اکثراً تک به تک میشه با دروازه بان.این مشکلو چطور حل کنم؟
ممنون
Last edited by وین رونی; 16-06-2013 at 21:45.
فصل اولمو با بتیس تموم کردم ودوازدهم شدم .چون بالانس مالی باشگاه مثبت بود امسال بهم 20 میلیون بودجه ترانسفر داد
سلام. بچه ها من داشتم بازیرو دانلود میکردم پارت 4 تا 80 درصد رفت و قطع شد.... الان دیگه دانلود نمیکنه ادامشو..... نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟
منظورم همون اخراج خودم بود. رم رو برداشتم و تیم و با 1000 بدبختی پنجم کردم و فرستادم جام یوفا بعد اخراجم کرد!! توقعشون اینه حتما بریم لیگ قهرمانان با این بازیکنای تخیلیمن فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...
در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
چندبارم از سیوهای وسط بازیم شروع کردم و باز با نتایج ضعیف یا نرفتن به جام باشگاه ها اخراج شدم!
شاید از اول شروع کنم ببینم چی میشه
فقط یکی از دوستان این پست های مختلف رو توضیح بده و بگه فرقشون دقیقا چیه. خودم بعضیاش رو میدونم ولی میخوام کامل بفهمم کارایی هرکدوم کجاس
مثلا poacher ، deep lying و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)