منم ویندوز رو آپدیت کردم... بعد از نصب KB2756872 بیلد نامبر شد 120913 (اگه اشتباه نکنم) ... 3 فایل دیگه (10 مگ) دانلود کردم شد 9200.win8_gdr.120926-1855
منم ویندوز رو آپدیت کردم... بعد از نصب KB2756872 بیلد نامبر شد 120913 (اگه اشتباه نکنم) ... 3 فایل دیگه (10 مگ) دانلود کردم شد 9200.win8_gdr.120926-1855
خب عزیزم منم همینو میگم دیگه .... دارم میگم هنوز نسخه کاملش موجود نیست تو نت و دانلود کردن اینا یه چیز الکیه ..... واسه اونایی که عشق آپدیت هستند خوبه![]()
من پیشنهاد میکنم چند روز دیگه هم صبر کن !!
منم ویندوزم مشکل داره باید زودتر عوضش کنم ، تازه میخوام 64بیتی دانلود کنم ! نمیخوام 4.5 گیگ دانلود کنم بعد آخراش که میشه بفهمم نسخه ی درست حسابیش اومد !! از طرفی الان بخواید بگیرید هربار که میخواید ویندوز نصب کنید باید 200 مگ فقط آپدیت دانلود کنید روش !
پس بهتره چند روزی صبر کنیم تا شرکتا (سایتا ) آپدیت رو روش نصب کنن بعد بذارن واسه دانلود !
یعنی با 200 مگ دانلود میشه نسخه نهایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
نسخه 90 روزه خود مایکروسافت بعد 90 روز کلا از کار میفته ؟؟کرک نمیشه؟
خیر نمیشه ...
پس به لینک خوب بدین که دانلود کنم
ممنونم
من لینک خودمو دانلود کردم
تا یه ساعت دیگه نصبش میکنم
فقط یه راهی بگید که بفهمم نسخه ریتیل هست یا نه؟
ویرایش هر سریال نامبری میزنم قبول نمیکنه
یه نفر یه سریال درست به ما میده؟
Last edited by Arashdn; 02-11-2012 at 08:32.
یه چیز جالب داره با اپدیت درایورها و نرمافزارها هم اپدیت واسشون میگیره........واسه من درایور کارت صدا و تاچ پد رو گرفت خودش.
کسی نسخه پرو داره که خودش درایور رو دانلود کنه؟؟؟
سایت softarchive یه اسکرین شات از دی وی دی ارجینال مایکروسافت گذاشته که نسخه عربی خریداری شده هست و بیلد نامبر همون هست و توی ریجستری زده rtm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)