سلام دوستان
من دنبال يك فرستنده با برد بالاي 500 متر ميگردم .....اگر دارين دريق نكنيد كه سخت محتاجم......جواب را به ايميلم بدين .........شايد روزي من هم بتونم كمكي كنم
سلام دوستان
من دنبال يك فرستنده با برد بالاي 500 متر ميگردم .....اگر دارين دريق نكنيد كه سخت محتاجم......جواب را به ايميلم بدين .........شايد روزي من هم بتونم كمكي كنم
سلام ، من میخوام یه ریموت کنترل با 4 کلید بسازم با فرستنده گیرنده fsk . میخوام از فرستنده ای استفاده کنم که 4 فرکانس مختلف رو خودش بفرسته که دیگه نیازی به میکرو برای تشخیص کلید نداشته باشه . این ریموت برای کنترل مدیا پلیر کامپوتر از طریق پورت سریاله و حتما باید fsk باشه . خواهش میکنم اگه چنین فرستنده ای میشناسین معرفی کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟//مرسی
سلام کسی
میتونه کمکم کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میخوای چه نوع ریموتی باشه؟مادون قرمز-rf-... چی میخوای؟
سئوال خوب =گرفتن جواب خوب
یا حق
دوستان کسی نقشه ای دقیق برای ساخت پشه کش برقی ؛ از این مدلها که لامپ مخصوص(معمولا آبی رنگ) دارند و با جلب پشه به سمت خودش با استفاده از ولتاژ بالا اونا رو میکشه ,داره؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ راستی کسی میدونه مرکز یا بازار فروش این دستگاهها تو تهران کجاست؟
من فكر مي كنم اين تالار داره نفسهاي آخرشو ميكشه.......
كسي نيست جواب بده
خب سلام به بروبچ.
تو اون ها خازن هایی رو با ولتاژ بالا شارژ میکنن و د ریک لحظه روی پشه بد بخت خالی میکنن.دوستان کسی نقشه ای دقیق برای ساخت پشه کش برقی ؛ از این مدلها که لامپ مخصوص(معمولا آبی رنگ) دارند و با جلب پشه به سمت خودش با استفاده از ولتاژ بالا اونا رو میکشه ,داره؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ راستی کسی میدونه مرکز یا بازار فروش این دستگاهها تو تهران کجاست؟
چیز خیلی خاصی نیستیش.
به اینجا یه سری بزن:سلام دوستان
rfphone.ir
نه من اصلا اینطور فکر نمی کنم.من فكر مي كنم اين تالار داره نفسهاي آخرشو ميكشه.......
كسي نيست جواب بده
این جور پست ها مختص تازه واردهاست.کسی ازت ناراحی نمیشه چون عادت میکنی
Last edited by sanih; 09-05-2008 at 15:52.
مداري ميخواهم كه دو متور استپر را جدا گانه راه اندازي كند
موتور اول توانايي چرخش 360 درجه و موتور دوم توانايي چرخش 180 درجه
هر دو موتور توسط دو سنسور نوري جداگانه توسط يك ميكرو دستور بگيرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مداري براي راه اندازي دو متور استپر بصورت جداگانه
مداري ميخواهم كه دو متور استپر را جدا گانه راه اندازي كند
موتور اول توانايي چرخش 360 درجه و موتور دوم توانايي چرخش 180 درجه
هر دو موتور توسط دو سنسور نوري جداگانه توسط يك ميكرو دستور بگيرند.
[EMAIL="rnhrk@yahoo.com"]rnhrk@yahoo.com[/EMAIL
سلام
من مدار ریموت کنترل 4 کاناله با فرستنده گیرنده با مدولاسیون fskمیخوام ، لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)