حميد جان اگه براي خواندن pdf برنامه خواستي برئ به اين لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حميد جان اگه براي خواندن pdf برنامه خواستي برئ به اين لينك
اگه برنامه براي پی دی اف خواستی برو به این لینک 13mb
حسین جان ممنون از لطفت - جوابت و راهنماییت . بابت معرفی نرم افزارها هم دمت گرم .
تصمیمم رو گرفتم انشاءا... همین رو میخوام بگیرم .
در مورد مدلش هم باید بگم هرچی نگاه می کنم نمیدونم کجای قابش نوشته شاید چون قاب فابریکش نیست ننوشته باشه. ولی عکش رو تو این لینک میتونی ببینی :
ممنون دوست عزیز.
سلام به همه دوستان و واقعا دستتون درد نكنه خيلي زحمت كشيديد
من چند وقتي كه ميخوام يك PPC بخرم ولي نميدونم بين Jamin و Eten m600 كدوم رو انتخاب كنم ، متاسفانه توي اين
تاپيك هيچ كس در مورد eten صحبتي نكرده ولي من برام سرعت دستگاه و استفاده از شبكه بيسيم خيلي مهمه كه
هردوي اين دستگاهها دارند ولي بدبختانه Jamin سرعتش 200 كه خيلي بده ، Jam هم كه اصلا وايرلس نداره ، دوستان
لطف كنيد و من رو راهنمايي كنيد كه كدوم بهتره و تو رنج 500 تا 600 چي بخرم كه هم سرعت خوبي داشته باشه و هم
بشه باهاش از اينترنت استفاده كرد (با وايرلس) و هم خوب جواب داده باشد . ممنون ميشم كه من رو راهنمايي كنيد.
بازهم ممنون از زحمات شما كه اين تاپيك عالي رو زديد
سئوال![]()
با یه pda با باتری 1200mAh چند ساعت می شه کتاب خواند؟
با تشکر
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط baron
با pda يا همون موضوع بحثمونpocket pc معمولا حداكثر با LCD روشن و تنظيم cpu روي 200 ويا كمتر تا 3 يا 3ساعت 20ديقه ميشه كار كرد كه براي باطري اصلي pocket pcاين استاندارد ثابت است . البته بعضي شر كتا هم باطري ظرفيت بالا تر ام جدا مي فروشند.
سلام
من مي خوام برم qtek s200 بگیرم . برم ؟ خوبه؟
یه جا هم پیدا کردم تو علایدیین می ده 470 تومن . عجیب نیست ؟؟؟
همه جا می دن 560 تومن .
سلام
من s200 خریدم
کسی می دونه چه جوری توش java اجرا کنم خودش یه midlet maneger داره ولی فایل java رو نمی اره
اگه یه برنامه برای اجرای java بلدین بگین لطفا
سلام
آقا ما تازه رسيديم !خيلي خيلي خسته نباشيد ...
ميخوام يه پاكت پي سي درست حسابي و پدر مادر دار بردارم ...
خيلي ها جمين رو پيشنهاد ميكنن كه نميدونم چرا به دلم نميشينه ؟!!! احساس ميكنم ضصعيف باشه ! سي پي يو اش رو ميگم ... دوربين هم كه اصلا بهش احتياجي ندارم كه بخوام بگم 2 مگا پيكسل هستش يا نه ...
خودم روي I-teq Xbond خيلي تاكيد دارم , همون كه تلويزيون رو هم ميگيره ! قدرت پردازنده اش هم بد نيست و امكانات خوبي هم داره ... قيمتش هم انگار 630 -640 هستش بدون گارانتي ...
نظر شما چيه ؟! تلويزيونشو ميگن خيلي مزخرفه . تازه ميگن هي هنگ ميكنه , قابش هم آشغاله ؟! اينه درسته در موردش ؟
در ضمن ميخواستم بدونم مدلي هستش كه بشه باهاش از طريق خط معمولي به اينترنت وصل شد ؟ ميگن همين آي تك اين مزيت رو هم داره ... درسته !؟
در مورد كيفيت صداي هندزفري هم ميخواستم استريو باشه و اگه بشه اين پاكت پي سي ما ورودي usb هم داشته باشه ...
اصلا همچين چيزي هستش ؟!؟
ممنون و باي
سلام
من تو شمال زندگي مي کنم و Imate خيلي کمه.
مي خواستم بدونم قيمت JasJam الان چنده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)