اول از هر چیزی فایلEXE رو توی پوشه گیم فیفا 13 کپی کنین . بعد از اون طبق تصویر تنظیمات رو انجام بدین .
مورد خاص دیگه ای نداره![]()
اول از هر چیزی فایلEXE رو توی پوشه گیم فیفا 13 کپی کنین . بعد از اون طبق تصویر تنظیمات رو انجام بدین .
مورد خاص دیگه ای نداره![]()
محتویات پوشه __Installer هم نصب میکنید؟
Last edited by SevenCity; 20-11-2012 at 06:40.
اپدیت 1.5 رو ریختم ولی FPS Limiter دیگه fifa.exe رو اجرا نمیکنه اما وقتی کرک قبلی رو میریزم اجرا میکنه
دلیلش چیه؟
خوب اون آپدیت هم باید با کرک اجرا بشه . البته یک کرک 40 - 50 مگابایتی جدید برای این آپدیت منتشر شده .
اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره
وقتی تو کریر مود هستم وقتی گزینه آوَنس رو میزنم از کل محیط بازی میاد بیرون علتش چیه؟
سلام به بچه های فیفا باز
لینک آپدیت رو یک بزاره لطفا (فقط آپدیت یا همون پچ)
ممنون
واقعا مسخرس! رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و بازی (با کرک) عین مشکلی رو داشت که نسخه اوریجینال رو PC م داره! خسته شدم انقدر سرچ زدم. واقعا اشتباه کردم این همه پول دادم برای این شرکت بی مسئولیت که همیشه بازیهاش هزار جور عیب و ایراد داره!![]()
راستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.اون آپدیت کرک شدست FIFA 13 Update 1.5-RELOADED
اجرا میشه ولی خب با fps limiter اجرا نمیشد
مگه همین کرکش جدید نیست؟ اگه جدید نیست هرکس داره لینکشو بزاره
کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این همون کرکی هست که همراه FIFA 13 Update 1.5-RELOADED وجود دارهراستش این آپدیت با یک کرک فکر کنم 50 مگی منتشر شد . همه سایت هایی که این آپدیت یا نسخه 1.5 رو گذاشته بودن , کرک جدید رو هم ضمیمه نسخه جدید کرده بودن.
کرک رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع همونطور که میدونید اون فایل های ضمیمه برای این هست که یوزرها برای یک کرک چند مگابایتی دو گیگ به سایت موردنظر فشار نیارند
مشکل ما هم که همچنان پابرجاست
fps limiter بسیار برای اجرای نرم بازی مفیده اما این کرک رو اجرا نمیکنه ولی کرک اینترنال رو اجرا میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)