از ارورت و بخش specifications تنظیمات بازی عکس بگیر و بزار اینجا !
یه گزارشگر از نت دان کن و بریز تو پوشه img بازی!
برو تو محل ذخیره سیو بازی تو مای دکیومنتز و تو پوشه ی کونامی و Pro Evolution Soccer 2013 و settings.dat رو پاک کن!
از ارورت و بخش specifications تنظیمات بازی عکس بگیر و بزار اینجا !
یه گزارشگر از نت دان کن و بریز تو پوشه img بازی!
برو تو محل ذخیره سیو بازی تو مای دکیومنتز و تو پوشه ی کونامی و Pro Evolution Soccer 2013 و settings.dat رو پاک کن!
Last edited by M E S S I; 20-03-2013 at 23:17.
سلام. من 2013FLEditor v20120828 رو دانلود کردم. ولی وقتی دکمهی ترنسفر رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته. بقیه چیزا کار میکنه.
دوستان این بازی همش ارور stop Worked میده و میپره بیروووون و همه اکثرن این مشکلو دارن
راه حل داره؟! نمیشه بازی کرد اصلن
سلام
من یک مشکل دارم اینه که وقتی وارد بازی میشم pro e....has stoped working بعد که کامپیوتر رو ری استارت میکنم دوباره وارد بازی میشم درست میشه
من نسخه جدید بازی که پج لیگ برتر هم داخلش هست رو گرفتم اما توی مستر لیگ اواخر فصل از بازی میادش بیرون اینو چیکارش کنم ؟
اقا این ارور stopped working میده یه راه حل اساسی بدید؟؟/
درود دوستان
من اون فایل تقریبا" 700 مگی دیتا رو دانلود کردم و بازیم درست شد ، از همون اول ، قبل از کپی کردن این دیتا ، کرش میشد ، اما الان توی football life ، موقعی که میخوات بازی اولم شروع شه ، کرش میشه و میاد بیرون !
اینو چی کار کنم من ؟! :(
سلام
من وقتی بازی رو نصب می کنم این ارور رو میده
مشکلش چیه؟؟؟![]()
درود
اول از همه DIRECT X رو آپدیت کنید اگر نیست ، آنتی ویروس رو هم غیر فعال کنید و در نهایت بازی رو از ابتدا نصب کنید اگر نشد و باز هم نشد ، کرک رو عوض کنید. در کل این فایلی که اسمش رو آورده رو ندارید به هر دلیلی
من هم همین مشکلو دارم مثلا وقتی میخوام برم تو football life (چه مستر لیگ چه become a legond) یا بازی دوستانه یا حتی وقتی میخوام ترکیب بچینم همش ارور stop Worked میده و میپره بیروووون.لطفا کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)