تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 263 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه greywarden90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به همه .
    من این مدل لپ تاپو دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
    مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720pبود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
    یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
    و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
    مشکل از هاردشه ؟
    ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .

دوستان ممکنه یه نرم افزار معرفی کنن که بشه باهاش از سلامت کامل تمام قطعات لپ تاپ مطمئن شد ؟

از بازیهای جدید و سنگین کدومهارو نصب و براحتی اجرا کردید ؟ علاوه بر اسم بازی لطفا بگید روی چه تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کردید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همه .
    من این مدل لپ تاپو دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
    مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720pبود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
    یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
    و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
    مشکل از هاردشه ؟
    ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .

دوستان ممکنه یه نرم افزار معرفی کنن که بشه باهاش از سلامت کامل تمام قطعات لپ تاپ مطمئن شد ؟

از بازیهای جدید و سنگین کدومهارو نصب و براحتی اجرا کردید ؟ علاوه بر اسم بازی لطفا بگید روی چه تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کردید ؟
    سلام من وقتی دقعه اول ویندوز نصب کردم اینجوری شد..بعدش دوباره ویندوز عوض کردم سرعتش خیلی بهتر شد..شوما ویندوزت رو عوض کن احتمالا درست بشه
    بنظرم گرافیک همگیمون مشکل داره ..من بازی های مکس پین 3 و هیتمن 5 و رو روی high بدون لگ اجرا کردم!
    بازی فارکرای 3 رو الترا...

3. 2 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شایدم هاردش ضعیفه...میتونیم یه هارد دیگه بخریم واسش؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام من وقتی دقعه اول ویندوز نصب کردم اینجوری شد..بعدش دوباره ویندوز عوض کردم سرعتش خیلی بهتر شد..شوما ویندوزت رو عوض کن احتمالا درست بشه
    بنظرم گرافیک همگیمون مشکل داره ..من بازی های مکس پین 3 و هیتمن 5 و رو روی high بدون لگ اجرا کردم!
    بازی فارکرای 3 رو الترا...
    مشکل اینجاست که موقع نصب ویندوز و فرمت کردن هارد هم سرعت پایینه .میخام 8 نصب کنم ببینم چی میشه .

اگه تونستید هیتمن و مکس پین رو اجرا کنید روی تنظیمات High که دیگه مشکلی نداره گرافیک ! چرا میگید مشکل داره ؟

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

کدوم تیک ها رو سلکت کنم؟

7. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که از وین 7 خسته شدم..درایور های وین 8 رو نشستم دونه دونه دانلود میکنم..کسی خواست بگه براش بفرستم...
    Last edited by griefcottage; 11-03-2013 at 11:13.

9. این کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مشکل اینجاست که موقع نصب ویندوز و فرمت کردن هارد هم سرعت پایینه .میخام 8 نصب کنم ببینم چی میشه .

اگه تونستید هیتمن و مکس پین رو اجرا کنید روی تنظیمات High که دیگه مشکلی نداره گرافیک ! چرا میگید مشکل داره ؟
    اول که دارم بازی میکنم ،یه حالتی داره ،مثل اینکه باید کاملا بازی لود بشه تا سرعتش خوب باشه ها...
    فعلا که در حال کوچ هستیم...

11. 2 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من بایوس اپدیت کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم ، فعلا که خیلی خیلی بهتر شده یه کم کار سنگین تر ازش بکشم ببینم چی میشه !
    منم 8 نصب کردم خداییش خیلی سریعتر از 7 بود ، ولی چون بعضی درایورهاشو نداشتم دوباره برگشتم 7 .

13. این کاربر از greywarden90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

وای تموم شد بلاخره ..از صبی تا حالا داشتم دانلود میکردممممم...

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    امروز ویندوز8 رو نصب کردم..میتونم بگم واقعا خارق العاده هست...از همه نظر زیبا و خیلی روان شده
    اینقدر سرعت رو افزایش داده که خیلی حس خوبی دارم وقتی باهاش کار میکنم... بنظر من همتون بیاین رو ویندوز 8 خیلی تفاوت داره و خیلی زیبا و خیلی سرعت بالایی داره ...

16. این کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •