به نظرمن ترجمه اش زیاد خوب نیست.
به نظرمن ترجمه اش زیاد خوب نیست.
آب و هوای نزدیک به واقعیت در GTA V
RS اطلاعات جدیدی از آب هوای بازی منتشر کرده که تو اون گفته شده که آب و هوای داخل بازی دقیقا" شبیه به واقعیت خواهد بود و ما شاهد طوفان های سخت و هولناک و امواج اقیانوس(البته معمولیش نه انگار کلا" مخربش!) و ... در بازی خواهیم بود!
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Altairezio; 29-05-2013 at 21:05.
دوستان تو این بازی برف هم می باره ؟! کیفیت آب و هوا چجوریه ؟! کسی اطلاع داره ؟!
اخبار خوب در رابطه با GTA V PC Version :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rockstar have only told fans when they will reveal GTA 5 on the PS3 and Xbox 360. However international retailers have now started to advertise GTA 5 being available for the PC on 9th May.
This claim was seen in Romania when a retailer said that GTA 5 was coming to the PC. Emag.ro said that the upcoming game would release on the PC, Xbox 360 and PS3. This makes the 3rd retailer to have said that GTA 5 is coming to the PC. Amazon Germany and GamesOnly.at have also listed GTA 5 as coming to the PC since the start of this month.
Rockstar have released some new batches of screenshots for the game, with the twelve screenshots showing motorbike action along with heists and much more.
GTA 5 will be coming to the PS3 and Xbox 360 on 17th September in North America. But now we can be rest assured that the PC release date shouldn’t be too far away from the highly anticipated game.
میاد............ مگه میشه نیاد؟![]()
فعلا" اطلاعاتی از نعمتایه طبیعی ندادن ،فقط بلایایه طبیعی معرفی شدن!
دوستان میدونین من از الان تو فکر چی ام؟!
محتوای مخفی: :D
Last edited by Altairezio; 30-05-2013 at 05:33.
من خیلی به این بازی دل خوش کردم از اخبار دوستان هم که اینجا میزارن خیلی تشکر میکنم
وای یاد سان اندریاس میفتم اون طبیعتش
تو سان اندریاس یه کوه بزرگ بود که یه جاده داشت میرفتی بالا یه چترنجات بهم میداد
از اونجا یه تریلر با بارش رو بالا میبردم داشتیم روش شرط بندی میکردیم که کی سریعتر بالا میبره عجب خاطرههای بود ولی خدایش نسخه جدیدش ای وی خیلی چنگی به دل نمیزد
حالا از این نقشه پیداست چی هست..........![]()
اومدن که میاد ولی مهم اینه گند پورت IV رو احتمالا دوباره میزنن !
حداقل گرافیک برای اجرای این بازی چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)