تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 52 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

با تغییر ساعت فکر کنم مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو بازی با این خطا مواجه میشم
    failed to create save data
    exit the game an delete save data
    نمی دونم نیاز هست نرم افزار استیم رو نصب کنم ؟؟/
    برای حل این ارور:
    قبل از هر چیزی اگه از مراحل بازی رو رفته باشی و سیو داشته باشی از فایل های سیو بازی بکاپ بگیر(کپی کن یه قسمت از سیستمت) اگر هم اولین بار بازیو باز میکنی این ارور میاد پس این دو قسمت قرمز رنگ بیخیال شو
    برنامه steam نصب کن دوباره بازی رو باز کن اگه ارور هنوز بود این کارو انجام بده
    اول از task manager بازی رو end task کنبرو به C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
    حالا استیمو باز کن رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization بزن (به اینترنت وصل شو)
    بازی رو اجرا کن هر چی پیغام اومد next کن بره
    بعد یکم بازی کن بعد بازی رو سیو کن حالا دوباره از بازی خارج شو و فایل های سیوی که بکاپ گرفته بودی رو برگدون

2. 2 کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

برای حل این ارور:
    قبل از هر چیزی اگه از مراحل بازی رو رفته باشی و سیو داشته باشی از فایل های سیو بازی بکاپ بگیر(کپی کن یه قسمت از سیستمت) اگر هم اولین بار بازیو باز میکنی این ارور میاد پس این دو قسمت قرمز رنگ بیخیال شو
    برنامه steam نصب کن دوباره بازی رو باز کن اگه ارور هنوز بود این کارو انجام بده
    اول از task manager بازی رو end task کنبرو به C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
    حالا استیمو باز کن رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization بزن (به اینترنت وصل شو)
    بازی رو اجرا کن هر چی پیغام اومد next کن بره
    بعد یکم بازی کن بعد بازی رو سیو کن حالا دوباره از بازی خارج شو و فایل های سیوی که بکاپ گرفته بودی رو برگدون
    خدا خیرت بده دوست خوبم استیم رو نصب کردم ولی اصلا تو این مسیر زیر هیچ فایلی وجود نداره؟؟
    C:\program files (86)\steam\userdata\38135736 بعد فایل 311340 حذف کن
    ولی تو مسیر
    C:\Program Files (x86)\Konami\Metal Gear Solid V The Phantom Pain\3DMGAME\3DMGAME\remote
    سه تا فایل هست
    به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

در ضمن دوست من توی استیم
    رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization
    اصلا همچین گزینه ایی برای من وجود نداره

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

در ضمن دوست من توی استیم
    رو آیکون بازی راست کلیک کن properties ّ بزن به قسمت update ّ برو و تیک enable steam cloud synchronization
    اصلا همچین گزینه ایی برای من وجود نداره
    این ارور شما رو من تو یوتیوب سرچ کردم از روی یک ویدیو که این مشکلو حل کرده بود دادم
    حالا دوباره سایت های دیگه سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم اینجا پست میزارم

6. 2 کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    farahmanesh.ir

پيش فرض

بالاخره موفق به نصب بازی شدم

8. این کاربر از peahman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

انلاین بازی میکنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستانی که مرحله 43 نرسیدن نخونند

دوستانی هم که تموم کردند لطفا اسپویل نکنند

اقا اولا که بعد از 30 مرحله مرحله ها ماشالا تکراریه
    حالا خنده دار این هستش که من مرحله 43 با یک اسنایپر جنگیدم. کوایت رو هم نمی تونستم یوز کنم. گفتم حتما یک اسناپیر دیگس. بعد که کشتمش دقیقا همون کوایت بود و همون صحنه های توی هلکوپتر که اقا نیارش بیس جت حمله کنه و ...

وات د فاک؟ این چه مسخره بازیه دیگه؟ قرار مراحل بعد هم تکراری باشه؟ خیلی بی نمکه که ؟ اسپویل نکنید ولی اگر قرار تکراری باشه الکی وقت نزارم بازی کنم

رید این متال گیر. خودم متعصب هستم رو این بازی. ولی این ورژن رید رفت

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستانی که مرحله 43 نرسیدن نخونند

دوستانی هم که تموم کردند لطفا اسپویل نکنند

اقا اولا که بعد از 30 مرحله مرحله ها ماشالا تکراریه
    حالا خنده دار این هستش که من مرحله 43 با یک اسنایپر جنگیدم. کوایت رو هم نمی تونستم یوز کنم. گفتم حتما یک اسناپیر دیگس. بعد که کشتمش دقیقا همون کوایت بود و همون صحنه های توی هلکوپتر که اقا نیارش بیس جت حمله کنه و ...

وات د فاک؟ این چه مسخره بازیه دیگه؟ قرار مراحل بعد هم تکراری باشه؟ خیلی بی نمکه که ؟ اسپویل نکنید ولی اگر قرار تکراری باشه الکی وقت نزارم بازی کنم

رید این متال گیر. خودم متعصب هستم رو این بازی. ولی این ورژن رید رفت

دوست عزیز نمیدونم تا الآن ادامه دادی یا نه، ولی اگه ولش کردی که اشتباه کردی. درسته که چپتر دوم نصفش تکراری هست و مسخره ترین کار ممکن رو انجام دادن، ولی یه سری مرحله جدید هم داره که انجام دادنشون واجب هست. مثل مراحل 45 و 46. مرحله 45 کاملاً در ارتباط با Quiet هست و مرحله زیبا و البته اعصاب خوردکنی هست. مرحله 46 هم اصل کار هست و اصلی ترین نکته داستان بازی توی این مرحله وجود داره و پایان واقعی بازی اینجاست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم تا الآن ادامه دادی یا نه، ولی اگه ولش کردی که اشتباه کردی. درسته که چپتر دوم نصفش تکراری هست و مسخره ترین کار ممکن رو انجام دادن، ولی یه سری مرحله جدید هم داره که انجام دادنشون واجب هست. مثل مراحل 45 و 46. مرحله 45 کاملاً در ارتباط با Quiet هست و مرحله زیبا و البته اعصاب خوردکنی هست. مرحله 46 هم اصل کار هست و اصلی ترین نکته داستان بازی توی این مرحله وجود داره و پایان واقعی بازی اینجاست.
    البته یکمی اسپویل رفتی ولی مرسی جواب دادی
    بازی می کنم پس

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خطر اسپویل

سلام
    منم بازی رو تموم کردم
    فقط یک نکته ای؟
    اولا که بازی واقعا عجیب و غریب و با مراحل تکرار تموم شد

چند تا سوال دارم؟

اولا چرا کوایت گزاشت دستگیرش کنند؟ بعد چرا اینها رو ول کرد رفت؟

دوما؟ این مرتیکه بیگ باس با این کارش یک ترسو بازی کرد. این با این همه شجاعت فرار کرد یکی دیگه رو جای خودش گزاشت ؟ یکمی از شخصیت بیگ باس بعید هستش

سوما اون یارو ماسکیه؟ دختره درسته؟ اگر این همون ماسکیه تو متال گیر 1 تو پلی استیشن 1 هستش؟ اون که مرد بود؟ ولی این دختره؟ بعد اصلا داستان این یارو ماسکیه چیه ؟ کیه؟ چرا یک جاهایی اینجوری به نظر میرسید که بیگ باس رو داره نجات میده. بعد یک جاهایی بر علیه هش هستش. ما که نفهمیدم.

بالاخره قضیه شاخ رو فهمیدم . لول

دوستانی که داستان رو بهتر فهمیدن یک توضیحی بدن. من تو سایت های ایرانی خوندم که
    اسکول فیس یک ویروس ساختند که زبان انگلیسی زبان ها رو می کشه.

حالا این اسکیول فیس؟ با اون سایفر ها جدا بودند درسته؟

کلا اگر یکی از دوستان یک خلاصه داستانی لطف کنه بگه ممنون میشم
    چون یک سایت ایرانی داستان رو نوشته بود ولی 2نفر گفته بودند اشتباه هستش.
    Last edited by madmaster_cg; 23-03-2016 at 11:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •