تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 49 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 481

نام تاپيک: Windows 8 & 8.1 | آخرین کرک ها در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون عزیز یه کی ار یوتوب گرفتم واسه 8 may جواب داد نصب کردم فقط باید الان اکتیو کنم

اینم میزارم شاید به درد کسی خورد

8 may
    XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من با روش kmspico ایکی ثانیه زدم اکتیویت شد خیلی راحت بود نمدونم واقعا شد یا نه الان تو info که میرم زده 8.1 pro

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من 6-7 ماه پیش از این راهه اسکایپ اکتیو کردم ویندوز8 امرو , حالا میخوام آپدیت کنم از تو خود ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟ کسی اینجا امتحان کرده؟ نکنم یهو دی اکتیو شه دوباره مجبور شم از اول اکتیو کنم

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من 6-7 ماه پیش از این راهه اسکایپ اکتیو کردم ویندوز8 امرو , حالا میخوام آپدیت کنم از تو خود ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟ کسی اینجا امتحان کرده؟ نکنم یهو دی اکتیو شه دوباره مجبور شم از اول اکتیو کنم
    بهترین و قانونی ترین روش فعال سازی از طریق اسکایپ هست. پس نگران نباشید و با خیال راحت آپدیت کنید. دی اکتیو نمیشه.
    موفق باشید

Sent from my E15i using Tapatalk 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من با اسکایپ زنگ میزنم به اون شماره و اسکایپ میگه باید پول بدی بابت زنگ. اعتبار بدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    به این شماره رایگان اسکایپ انگلیس زنگ زدیم . ولی اولش به غیر از وارد کردن 1 و کد اصلی یک کد دیگه میخواد. میگه اول اون رو وارد کنیم.
    میشه یک چک کنید ببنیدی چی میخلاود

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با اسکایپ زنگ میزنم به اون شماره و اسکایپ میگه باید پول بدی بابت زنگ. اعتبار بدی
    سلام

شما مطمءن هستید با شماره رایگان تماس گرفتید ؟ چون اعتبار نیاز نداره به خاطر اینکه شماره رایگان هست. احتمالا شما شماره دیگه ای رو وارد کردید شماره ای که نوشته Free رو باید بهش زنگ بزنید

سلام
    به این شماره رایگان اسکایپ انگلیس زنگ زدیم . ولی اولش به غیر از وارد کردن 1 و کد اصلی یک کد دیگه میخواد. میگه اول اون رو وارد کنیم.
    میشه یک چک کنید ببنیدی چی میخلاود
    شما که زنگ می زنید اولش یک کد امنیتی میگه که باید وارد کنید بعدش شماره ۱ بعد هم کد رو می خواد ازتون. دقیقا چه کدی می خواد ازتون ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

شما مطمءن هستید با شماره رایگان تماس گرفتید ؟ چون اعتبار نیاز نداره به خاطر اینکه شماره رایگان هست. احتمالا شما شماره دیگه ای رو وارد کردید شماره ای که نوشته Free رو باید بهش زنگ بزنید

شما که زنگ می زنید اولش یک کد امنیتی میگه که باید وارد کنید بعدش شماره ۱ بعد هم کد رو می خواد ازتون. دقیقا چه کدی می خواد ازتون ؟
    همان شماره امنیتی چی باید زد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من بدجوری گیر کردم میشه خواهشا یکی کمکم کنه ؟
    من ویندوز 8.1 pro نصب کرم شش ماه پیش اکتیو کرده بودم با km ولی الان نیاز به ویندوز مدیا سنتر دارم و با اینم نمیشه add feature رو فعال کرد اونطور که فهمیدم باید کلید رو عوض کنم میشه یکی از اساتید منو راهنمایی کنه الان 4 ساعت دارم میگردم ، ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •