ممنون عزیز یه کی ار یوتوب گرفتم واسه 8 may جواب داد نصب کردم فقط باید الان اکتیو کنم
اینم میزارم شاید به درد کسی خورد
8 may
XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
ممنون عزیز یه کی ار یوتوب گرفتم واسه 8 may جواب داد نصب کردم فقط باید الان اکتیو کنم
اینم میزارم شاید به درد کسی خورد
8 may
XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
سلام این لینکا شاید بدردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با روش kmspico ایکی ثانیه زدم اکتیویت شد خیلی راحت بود نمدونم واقعا شد یا نه الان تو info که میرم زده 8.1 pro
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
من 6-7 ماه پیش از این راهه اسکایپ اکتیو کردم ویندوز8 امرو , حالا میخوام آپدیت کنم از تو خود ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟ کسی اینجا امتحان کرده؟ نکنم یهو دی اکتیو شه دوباره مجبور شم از اول اکتیو کنم![]()
بهترین و قانونی ترین روش فعال سازی از طریق اسکایپ هست. پس نگران نباشید و با خیال راحت آپدیت کنید. دی اکتیو نمیشه.
موفق باشید
Sent from my E15i using Tapatalk 2
من با اسکایپ زنگ میزنم به اون شماره و اسکایپ میگه باید پول بدی بابت زنگ. اعتبار بدی
سلام
به این شماره رایگان اسکایپ انگلیس زنگ زدیم . ولی اولش به غیر از وارد کردن 1 و کد اصلی یک کد دیگه میخواد. میگه اول اون رو وارد کنیم.
میشه یک چک کنید ببنیدی چی میخلاود
سلام
شما مطمءن هستید با شماره رایگان تماس گرفتید ؟ چون اعتبار نیاز نداره به خاطر اینکه شماره رایگان هست. احتمالا شما شماره دیگه ای رو وارد کردید شماره ای که نوشته Free رو باید بهش زنگ بزنید
شما که زنگ می زنید اولش یک کد امنیتی میگه که باید وارد کنید بعدش شماره ۱ بعد هم کد رو می خواد ازتون. دقیقا چه کدی می خواد ازتون ؟
همان شماره امنیتی چی باید زد؟
سلام دوستان من بدجوری گیر کردم میشه خواهشا یکی کمکم کنه ؟
من ویندوز 8.1 pro نصب کرم شش ماه پیش اکتیو کرده بودم با km ولی الان نیاز به ویندوز مدیا سنتر دارم و با اینم نمیشه add feature رو فعال کرد اونطور که فهمیدم باید کلید رو عوض کنم میشه یکی از اساتید منو راهنمایی کنه الان 4 ساعت دارم میگردم ، ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)