دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....![]()
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....![]()
Last edited by mehrdadttm; 15-01-2013 at 23:02.
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه....
کسی نیست
Last edited by mehrdadttm; 18-01-2013 at 19:52.
سایت Nvidia شرمندمون کرده از لیست تحریم ما رو درآورده!!!
درایور 310.90 نسخه نهاییش هم برا دانلود گذاشته شده
اینطور نیست
من چک کردم،خطای زیر رو نشون میده
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/" on this server. Reference #18.8c265dcc.1358750612.3ce2057a
برای من که باز میشه سایت گارمین رو هم قبلا نمیتونستم باز کنم اونم باز میشه
قیمتش چنده ؟
فکر کنم بالای 4 باشه
سلام
1-ببخشید آیا این نوتبوک برای بازی کردن (بازی نسبتا سنگین) مناسب هست ؟ بیشتر از لحاظ دما منظورم هست ؟
2-ببخشید دمای نوتبوک جوری بالا نمیره که فشار زیاد به دستگاه بیاد ؟
3-میشه gpu رو بدون اینکه مشکل خاصی بوجود بیاد اورکلاک کرد ؟ اگر شخصی اورکلاک کرده حدودا چه مقدار اورکلاک کرده ؟
4-ببخشید کیفیت صفحه اش خوب هست ؟
ممنون
ببخشید اگه تعداد سوالهام زیاد هست
سلام
من 3 هفته پیش این لب تاپ رو گرفتم 3300000 .
تو حالت معمولی خیلی دماش خوبه با اینترنت رفتن و فیلم نیگاه کردن به هیچ وجه دماش بالا 42 نمیره .
بازی اگه زیاد سنگین نباشه مثل pes فوتبال دماش (تو با بالاترین تنظیمات تو بخش poweroption ) نهایت تا 86 میره.
ولی تو بازی سنگین مثل farcry 3 دماش راحت تا 100 هم میره ( البته با بالا ترین تنظیمات تو بخش poweroption)
من قبل از بازی قدرت cpu رو کم میکنم تو farcry3 دماش تا 78 و تو فوتبال به 65 درجه کاهش پیدا میکنه .
اکثر لب تاب های که سری گیم نیستن با این قدرت پردازند و با این قدرت گرافیک دماشون در همین حد هست .
اگه دمای پایین تر میخواین از لب تاپ های سری گیم بگیرید یا لب تاپی با پردازند i5 یا i3 باشه که دماشون خیلی پایین تره ( برای بازی i5 کافیه زیادشم هست )
خیلی ها هم با همین دمای بالای 90 درجه بازی میکنن هچ مشکلی هم لب تاپشون پیدا نمیکنه وهچ وقتم هم دما رو مانیتور نمیکنن .
حداثر دما برای cpu های i7 تا 105 درجه هست .
کیفیت led شم خوبه .
در مورد اورکلاک gpu اطلاعی ندارم .
Last edited by xxlar2000; 07-02-2013 at 17:44.
این مشکل دما رو من هم دارم که یکی از دوستان گفت مال ایشون نداره پس مطمئن شدم ایشون اشتباه میکنه چون تو نت گشتم همشون همینطورن
اما مشکل به راحتی با 99 درصد کردن CPU و غیر فعال کردن اورکلاکش حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)