تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 120 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من یک ماهی میشه y580 خریدم ( بدون ssd (
    اولا میخوام بدونم آیا میشه رو این ssd نصب کرد و اگه میشه گارانتیشو باطل میکنه ؟
    دوما اینکه یکی از درایوراش نصب نمیشه ، intel rapid start وقتی ستاپو باز میکنم میگه this computer does not meet minimum requirment ...
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    بله میشه خرید. البته m-SSd خیلی کم پیدا میشه تو بازار
    گارانتی باطل نمیشه البته اگه ببرین سازگار خودش واستون نصب کنه

واسه اینکه درایور ها به درستی نصب بشن باید قبلش بقیه درایئر های پیش فرض موردنیاز به درستی نصب شده باشه
    اگه با DVD لپ تاپ دارین امتحان می کنین چک کنین که تمام درایور های مورد نیاز که قبل اون لیست گذاری شده نصب شدن یا نه

حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه
    هر مارکی میشه ولی مشکل اینجاست که به سختی گیر میاد

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بعد از 2 روز کامل کار کردن با این لپ تاپ وقتشه منم نظرمو بگم

ساپورت نرم افزاری لنوو : 2
    تنها چیزی که واقعا حالمو به هم زده وضعیت ساپورت نرم افزاری لنوو ه.من ویندوز 8 نصب کردم.عملا نیمی از درایورها و نرم افزارهاش که اصلا نصب نمی شد(از جمله تاچ پد،چیپست،اینتل گرافیک و...)و بعضی چیزا هم که نصب می شد مثل power manager و onekey recovery و onekey theater یا اجرا نمی شد و یا این که کلا باعث می شد ویندوز خراب بشه!!!!!
    خلاصه این که 2-3 بار مجبور شدم ویندوز عوض کنم!
    روی سایتشونم که می ری درایورهاش مال چندین ماه پیشه و اصلا آپدیت نشده!! و جالب تر این که بعد از گذشت این همه مدت از عرضه ویندوز 8 هنوز هیچ درایور ویندوز 8ی حتی به صورت beta برای این لپ تاپ ارائه نشده(البته برای بعضی مدلای دیگه یه سری درایور beta هست!).
    dvd روشم که خیلی افتضاح بود! حتی یه آتوران ساده هم نداشت!

!
    وقتی لپ تاپی با یه سیستم عامل همراه ارائه میشه(در اینجا Windows 7 Home Premium) یعنی پایه اون سیستم عامل هست. این مدل هم پایه سون هست. (یعنی تمام درایورهای داخل DVD بر اساس این سیستم عامل حال حاضر روی دستگاه ارائه شده)
    پس انتظار غیر معقولی هست که بخوایم درایورها روی ویندوز هشت هم کار کنند. اگر هم درایور برای نسخه های بعدی ارائه بشه وظیفه سازنده نیست. یه چیز کاملا دلخواهی هست.
    تازه لنوو برای مدل من Y560 درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز اکس پی هم بصورت سفارشی از ATI خواسته بود براش بسازه و برای دانلود گذاشته بود. نمیدونم میدونید یا نه شرکت ATI درایورهاش حتی آپدیتشون خیلی اذیت می کنند. مدل من هم درایورش برای اکس پی هیچ جایی نسخه کامل اش پیدا نمیشد. من هر چی از سایت خود ATI برای مدل خودم دانلود میکردم Display Driver کار نمیکرد و اصل کاری هم همین بود. ولی از سایت خود لنوو گرفتم عالی کار کرد. 300 مگابایت حجم داشت.
    Last edited by pcsoft; 21-09-2012 at 08:26.

4. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز هنوز win8 بصورت رسمی نیومده که انتظاره درایور داری
    چرا دیگه! RTM یعنی رسمی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از من می شنوی اگه کسی می تونه برات از اونورا بیاره بگو بیاره.با حدود 100 دلار یه 128 گیگ می تونی بگیری.این جا هم یا گیرت نمیاد یا خیلی گرون.
    تو دیجی کالا هست .یه نگاهی بنداز

وقتی لپ تاپی با یه سیستم عامل همراه ارائه میشه(در اینجا Windows 7 Home Premium) یعنی پایه اون سیستم عامل هست. این مدل هم پایه سون هست. (یعنی تمام درایورهای داخل DVD بر اساس این سیستم عامل حال حاضر روی دستگاه ارائه شده)
    پس انتظار غیر معقولی هست که بخوایم درایورها روی ویندوز هشت هم کار کنند. اگر هم درایور برای نسخه های بعدی ارائه بشه وظیفه سازنده نیست. یه چیز کاملا دلخواهی هست.
    تازه لنوو برای مدل من Y560 درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز اکس پی هم بصورت سفارشی از ATI خواسته بود براش بسازه و برای دانلود گذاشته بود. نمیدونم میدونید یا نه شرکت ATI درایورهاش حتی آپدیتشون خیلی اذیت می کنند. مدل من هم درایورش برای اکس پی هیچ جایی نسخه کامل اش پیدا نمیشد. من هر چی از سایت خود ATI برای مدل خودم دانلود میکردم Display Driver کار نمیکرد و اصل کاری هم همین بود. ولی از سایت خود لنوو گرفتم عالی کار کرد. 300 مگابایت حجم داشت.
    درسته.ولی باید اینم در نظر بگیریم که این مدل الان گرونترین و جدیدترین لپ تاپ این شرکته و از طرفی مدت نسبتا زیادی هم از زمان انتشار win 8 می گذره.بنابراین خیلی هم انتظار غیر معقولی نیست! ضمنا من الان به جز درایور تاچ پد بقیه رو بر اساس چیپست درایوراشو دانلود کردم بنابراین مشکل درایور ندارم.منتها چیزی که هست اینه که دیگه حداقل انتظار دارم نرم افزار هاشو(مثل power manager ، cpu manager ، onekey recovery ، onekey theatet ) تا الان واسه 8 آماده کرده باشه!! این دیگه حداقل انتظاره

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

از من می شنوی اگه کسی می تونه برات از اونورا بیاره بگو بیاره.با حدود 100 دلار یه 128 گیگ می تونی بگیری.این جا هم یا گیرت نمیاد یا خیلی گرون.
    تو دیجی کالا هست .یه نگاهی بنداز

درسته.ولی باید اینم در نظر بگیریم که این مدل الان گرونترین و جدیدترین لپ تاپ این شرکته و از طرفی مدت نسبتا زیادی هم از زمان انتشار win 8 می گذره.بنابراین خیلی هم انتظار غیر معقولی نیست! ضمنا من الان به جز درایور تاچ پد بقیه رو بر اساس چیپست درایوراشو دانلود کردم بنابراین مشکل درایور ندارم.منتها چیزی که هست اینه که دیگه حداقل انتظار دارم نرم افزار هاشو(مثل power manager ، cpu manager ، onekey recovery ، onekey theatet ) تا الان واسه 8 آماده کرده باشه!! این دیگه حداقل انتظاره
    خب دوست عزیز بحث نرم افزار با درایور سخت افزار جداست. اینکه شرکتی نرم افزاری را سازگار با هشت نکنه با اینکه درایورهاش برای ویندوز هشت وجود نداشته باشه جداست. ضمنا اگر کسی هارد SSD داشته باشه اصلا فرق قابل ملاحظه ای توی سرعت لود هر دو ویندوز نداره. چون سرعت این هاردها زیاده.
    درباره ویندوز هشت هم به نظر من نیازی نیست کاربر خودش را توی دردسر بندازه و کلی تغییرات بعضا اشتباه مایکروسافت رو تحمل کنه بخاطر اینکه حالا یکم سریعتره+ ناسازگاری با بعضی برنامه ها و درایورها. همین وبندوز سون تا مدت ها برای ما توی ایران کافیه. بماند که بعضی جاها کاملا از اکس پی استفاده میکنند.
    درباره سرعتش هم برای کاربر عادی چه فرقی داره حالا چند ثانیه دیرتر بالا بیاد. تازه مدل SSD دار که سریع هم هست.
    Last edited by pcsoft; 21-09-2012 at 15:24.

8. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ورژن درایو کارت گرافیگم 306 بتا بود که از سایت انویدیا گرفته بودمش ویندوز 7 به کارت گرافیکم 6.9 داده بود
    وقتی نسخه جدیدش یعنی 306 غیربتا ریلیز شد و اونو نصب کردم ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره کمتر یعنی 6.8 رو داد
    تصمیم گرفتم درایور کارت گرافیکی که خود لنوو تو DVD ش بودو نصب کنم که نسخه 295 بود.بعد از نصب ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره 7.1 رو داد

به نظرم درایوری که خود لنوو داره با اینکه نسخه قدیمی تر هست ولی بیشتر با گرافیک لپ تاپ سازگاری داره تا درایوری که از سایت خود انویدیا گرفته شده و قراره روی یه عالمه لپ تاپ مختلف کار کنه
    البته این نظر منه و زیاد ازش مطمئن نیستم
    تصمیم دارم با هر درایور یه تست فریم ریت از بازی ها هم بگیرم که کامل مشخص بشه

10. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ورژن درایو کارت گرافیگم 306 بتا بود که از سایت انویدیا گرفته بودمش ویندوز 7 به کارت گرافیکم 6.9 داده بود
    وقتی نسخه جدیدش یعنی 306 غیربتا ریلیز شد و اونو نصب کردم ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره کمتر یعنی 6.8 رو داد
    تصمیم گرفتم درایور کارت گرافیکی که خود لنوو تو DVD ش بودو نصب کنم که نسخه 295 بود.بعد از نصب ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره 7.1 رو داد

به نظرم درایوری که خود لنوو داره با اینکه نسخه قدیمی تر هست ولی بیشتر با گرافیک لپ تاپ سازگاری داره تا درایوری که از سایت خود انویدیا گرفته شده و قراره روی یه عالمه لپ تاپ مختلف کار کنه
    البته این نظر منه و زیاد ازش مطمئن نیستم
    اصاب منو ریخته به هم حتی ویندوز هم بخاطره این گرافیک عوض کردم ویندوز 7 به کارت گرافیک اینتل کلا امتیاز میده نه GTX660!!!!
    روزه اول که لپتاپو گرفتم خود فروشنده با درایور 295 نصب کرده بود به GTX660 امتیازه 7.2 رو داده بود!!!

حالا یه مشکل جدیدم پیدا کردم موقع روشن شدن بده صفحه که نوشته Lenovo یه صفحه میاد که باید اینتر بزنم فقط 2 تا گزینه هست که جفتش عینه همه نوشته windows 7!!!!!
    کسی میدونه چجوری میشه این صفحه رو حذف کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصاب منو ریخته به هم حتی ویندوز هم بخاطره این گرافیک عوض کردم ویندوز 7 به کارت گرافیک اینتل کلا امتیاز میده نه GTX660!!!!
    روزه اول که لپتاپو گرفتم خود فروشنده با درایور 295 نصب کرده بود به GTX660 امتیازه 7.2 رو داده بود!!!

حالا یه مشکل جدیدم پیدا کردم موقع روشن شدن بده صفحه که نوشته Lenovo یه صفحه میاد که باید اینتر بزنم فقط 2 تا گزینه هست که جفتش عینه همه نوشته windows 7!!!!!
    کسی میدونه چجوری میشه این صفحه رو حذف کنم؟؟؟
    یه بار ویندوز رو نصب کنین ولی قبل اسینکه درایور گرافیک اینتل رو نصب کنین درایور انویدیا رو نصب کنین. بعدش یه تست با Assessment ویندوز7 بگیرین ببینین چی میشه

درمورد مشکل دومتون هم میتونین از برنامه VistaBootPro یا برنامه های مشابه استافده کنین

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

آقا دمت گرم اینکارو بکن بیزحمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •