حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه
حدودا چقدر هزینش میشه ( هزینه نصب ) . در ضمن SSD باید مارک خاصی باشه یا هر مدلی میشه
بله میشه خرید. البته m-SSd خیلی کم پیدا میشه تو بازار
گارانتی باطل نمیشه البته اگه ببرین سازگار خودش واستون نصب کنه
واسه اینکه درایور ها به درستی نصب بشن باید قبلش بقیه درایئر های پیش فرض موردنیاز به درستی نصب شده باشه
اگه با DVD لپ تاپ دارین امتحان می کنین چک کنین که تمام درایور های مورد نیاز که قبل اون لیست گذاری شده نصب شدن یا نه
هر مارکی میشه ولی مشکل اینجاست که به سختی گیر میاد
وقتی لپ تاپی با یه سیستم عامل همراه ارائه میشه(در اینجا Windows 7 Home Premium) یعنی پایه اون سیستم عامل هست. این مدل هم پایه سون هست. (یعنی تمام درایورهای داخل DVD بر اساس این سیستم عامل حال حاضر روی دستگاه ارائه شده)
پس انتظار غیر معقولی هست که بخوایم درایورها روی ویندوز هشت هم کار کنند. اگر هم درایور برای نسخه های بعدی ارائه بشه وظیفه سازنده نیست. یه چیز کاملا دلخواهی هست.
تازه لنوو برای مدل من Y560 درایور کارت گرافیک مخصوص ویندوز اکس پی هم بصورت سفارشی از ATI خواسته بود براش بسازه و برای دانلود گذاشته بود. نمیدونم میدونید یا نه شرکت ATI درایورهاش حتی آپدیتشون خیلی اذیت می کنند. مدل من هم درایورش برای اکس پی هیچ جایی نسخه کامل اش پیدا نمیشد. من هر چی از سایت خود ATI برای مدل خودم دانلود میکردم Display Driver کار نمیکرد و اصل کاری هم همین بود. ولی از سایت خود لنوو گرفتم عالی کار کرد. 300 مگابایت حجم داشت.
Last edited by pcsoft; 21-09-2012 at 08:26.
چرا دیگه! RTM یعنی رسمی.
از من می شنوی اگه کسی می تونه برات از اونورا بیاره بگو بیاره.با حدود 100 دلار یه 128 گیگ می تونی بگیری.این جا هم یا گیرت نمیاد یا خیلی گرون.
تو دیجی کالا هست .یه نگاهی بنداز
درسته.ولی باید اینم در نظر بگیریم که این مدل الان گرونترین و جدیدترین لپ تاپ این شرکته و از طرفی مدت نسبتا زیادی هم از زمان انتشار win 8 می گذره.بنابراین خیلی هم انتظار غیر معقولی نیست! ضمنا من الان به جز درایور تاچ پد بقیه رو بر اساس چیپست درایوراشو دانلود کردم بنابراین مشکل درایور ندارم.منتها چیزی که هست اینه که دیگه حداقل انتظار دارم نرم افزار هاشو(مثل power manager ، cpu manager ، onekey recovery ، onekey theatet ) تا الان واسه 8 آماده کرده باشه!! این دیگه حداقل انتظاره
خب دوست عزیز بحث نرم افزار با درایور سخت افزار جداست. اینکه شرکتی نرم افزاری را سازگار با هشت نکنه با اینکه درایورهاش برای ویندوز هشت وجود نداشته باشه جداست. ضمنا اگر کسی هارد SSD داشته باشه اصلا فرق قابل ملاحظه ای توی سرعت لود هر دو ویندوز نداره. چون سرعت این هاردها زیاده.
درباره ویندوز هشت هم به نظر من نیازی نیست کاربر خودش را توی دردسر بندازه و کلی تغییرات بعضا اشتباه مایکروسافت رو تحمل کنه بخاطر اینکه حالا یکم سریعتره+ ناسازگاری با بعضی برنامه ها و درایورها. همین وبندوز سون تا مدت ها برای ما توی ایران کافیه. بماند که بعضی جاها کاملا از اکس پی استفاده میکنند.
درباره سرعتش هم برای کاربر عادی چه فرقی داره حالا چند ثانیه دیرتر بالا بیاد. تازه مدل SSD دار که سریع هم هست.
Last edited by pcsoft; 21-09-2012 at 15:24.
ورژن درایو کارت گرافیگم 306 بتا بود که از سایت انویدیا گرفته بودمش ویندوز 7 به کارت گرافیکم 6.9 داده بود
وقتی نسخه جدیدش یعنی 306 غیربتا ریلیز شد و اونو نصب کردم ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره کمتر یعنی 6.8 رو داد
تصمیم گرفتم درایور کارت گرافیکی که خود لنوو تو DVD ش بودو نصب کنم که نسخه 295 بود.بعد از نصب ویندوز 7 به کارت گرافیکم نمره 7.1 رو داد
به نظرم درایوری که خود لنوو داره با اینکه نسخه قدیمی تر هست ولی بیشتر با گرافیک لپ تاپ سازگاری داره تا درایوری که از سایت خود انویدیا گرفته شده و قراره روی یه عالمه لپ تاپ مختلف کار کنه
البته این نظر منه و زیاد ازش مطمئن نیستم
تصمیم دارم با هر درایور یه تست فریم ریت از بازی ها هم بگیرم که کامل مشخص بشه
اصاب منو ریخته به هم حتی ویندوز هم بخاطره این گرافیک عوض کردم ویندوز 7 به کارت گرافیک اینتل کلا امتیاز میده نه GTX660!!!!
روزه اول که لپتاپو گرفتم خود فروشنده با درایور 295 نصب کرده بود به GTX660 امتیازه 7.2 رو داده بود!!!
حالا یه مشکل جدیدم پیدا کردم موقع روشن شدن بده صفحه که نوشته Lenovo یه صفحه میاد که باید اینتر بزنم فقط 2 تا گزینه هست که جفتش عینه همه نوشته windows 7!!!!!
کسی میدونه چجوری میشه این صفحه رو حذف کنم؟؟؟
یه بار ویندوز رو نصب کنین ولی قبل اسینکه درایور گرافیک اینتل رو نصب کنین درایور انویدیا رو نصب کنین. بعدش یه تست با Assessment ویندوز7 بگیرین ببینین چی میشه
درمورد مشکل دومتون هم میتونین از برنامه VistaBootPro یا برنامه های مشابه استافده کنین
آقا دمت گرم اینکارو بکن بیزحمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)