تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 301 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

2. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدرضایی:دوست دارم در استقلال پیراهن 7 را بپوشم/خانواده ام استقلالی های دو آتشه هستند

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: دوست داشتم پیراهن شماره هفت را بپوشم اما فکر می کنم محال است.

به گزارش اوج نیوز،عباس محمد رضایی درباره عقد قرار داد با استقلال اظهار داشت:شرایط به گونه ای رقم خورد و مشکلات خانوادگی که داشتم که مجبور به جدایی از فجر شدم. به هر حال تقدیر من و حقیقی بود که به تهران بیاییم اما یکی در استقلال و دیگری در پرسپولیس.

وی درباره اینکه آیا استقلال تیم مورد علاقه او بوده یا خیر عنوان کرد:چون از ابتدا فوتبال بازی می کردم طرفدار تیمی بودم که در آن هستم اما باید بگویم در خانواده ای به دنیا آمده ام که از استقلالی های دو آتشه هستند و حتی برادرم با باخت های استقلال اشک می ریزد. فکر می کنم اگر در استقلال توپی را خراب کنم خانواده ام من را می کشند.با قرار دادی که با استقلال امضا کردم در درجه اول خانواده و همسرم خوشحال شدند.

محمد رضایی درباره ینکه در استقلال چه شماره ای را بر تن خواهد کرد گفت:در فجر شماره هفت را تن می کردم و در استقلال هم دوست داشتم پیراهن شماره هفت را بپوشم اما فکر می کنم محال است زیرا شماره ای است که بازیکن بزرگی آن را بر تن می کرده و به این آسانی های آن را در اختیار من قرار نمی دهند.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.ojnews.ir/component/k2/item/34706-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D B%8C%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86-7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%85/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%A2%D8%AA%D8%B4%D9%87-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF.html

ادامه گفت‌وگوی تفصیلی خبرگزاری فارس با جواد نکونام را در زیر می‌خوانیم:
    کی‌روش اهل تبانی نیست/به جای خوشحالی از انتخاب AFC ناراحتیم

فارس: 7 سال از فوتبال ایران دور بودی وقتی برگشتی چه اتفاقاتی اینجا افتاده بود؟
    بگویید چه اتفاقاتی نیفتاده است. آن زمان که من رفتم این همه حاشیه نبود. اینقدر حرف و حدیث نبود. یک مثال جالبی دارم. امروزه هر کس بیکار است، می‌شود کارشناس. اگر یک نفر از شخص دیگر بدش بیاید بلافاصله در روزنامه‌ها علیه او مصاحبه می‌کند. اتفاقاتی می‌افتد که باورش سخت است. که چی؟ که همه می‌خواهند با هم تسویه حساب شخصی کنند. آنهم در روزنامه‌ها. من می‌گویم رسانه‌ها نباید اصلا چنین مصاحبه‌هایی را منتشر کنند. مگر می‌شود یک مربی علیه یک مربی دیگر مصاحبه کند؟ کلاً احترام‌ها از بین رفته و مطمئن باشید تا چند وقت دیگر خیلی علنی و خیلی راحت همه هر چیزی که دوست دارند به هم می‌گویند. خیلی جالب است مربی تا زمانی که تیم دارد همه چیز خوب است. در اروپا محال است ببینید که یک مربی اخراج شده و سه ماه بعد دوباره به همان تیم برگردد. اما اینجا می‌رود و 30 مصاحبه انجام می‌دهد و دوباره به همان تیم برمی‌گردد.
    فارس: به استقلال برسیم؛ استقلال همان تیمی است که قبل از آمدنت تصورش را می کردی؟
    مکث می‌کند... نه! چون من استقلال را استقلال قدیم دیده بودم و دید دیگری داشتم. من استقلال را از بچگی به عنوان یک استقلالی می‌دیدم و حتی 7 سال قبل شرایط و جو به گونه‌ای دیگر بود. اما وقتی به ایران برگشتم این تیم جور دیگری بود. یک چیزی را اینجا فهمیده‌ام که هر کس در استقلال نباشد، تا پدر این تیم را درنیاورد، ول کن نیست. از بازیکن و مربی همه توقع دارند. استقلال برای چه کسی است؟ برای مردم است. من طرفدار استقلال بودم. حالا بازیکن این تیم هستم و یک روز هم می‌روم اما مردم همیشه در کنار این تیم هستند. مگر می‌شود من تا آخر عمر در استقلال بمانم؟ مگر استقلال ارث پدری کسی است؟ یک مربی 4 کمک و 24 بازیکن در استقلال می‌توانند باشند. مگر می‌شود همه استقلالی‌های ایران را در این تیم جمع کرد. هر مربی و هر مدیر هم یک سلیقه دارد. یک مدیر از قلعه‌نویی خوشش می‌آید. یک نفر از مرفاوی، یک نفر دیگر هم از مظلومی. شاید یک نفر هم بیاید و مربی خارجی بیاورد.
    فارس: چه دیده‌ای که این حرف‌ها را می‌زنی؟
    شما بگو چه ندیده‌ام! همه چیز دیده‌ام. اینها اتفاقاتی است که برای فوتبال ما خوب نیست. شاید اگر این اتفاقات در تیم‌های کوچک‌تر رخ دهد مشکلی پیش نیاید اما برای استقلال واقعا خوب نیست. من فوتبالم تمام می‌شود و می‌روم اما این استقلال ماندگار است. من چه در این تیم باشم و چه در این تیم نباشم طرفدار استقلال هستم. قبل از اینکه به این تیم هم بیایم، طرفدار بودم. واقعا برایم فرقی نمی‌کرد مربی استقلال چه کسی است. چون طرفدار تیم بودم. ولی یکسری‌ها متاسفانه به موفقیت فوتبال فکر نمی‌کنند. آنها به موفقیت خود فکر کرده و این مسئله را تحت هر شرایطی ترجیح می‌دهند.
    فارس: به خاطر همین مسائل بود که از بحث کاپیتانی و این مسائل دور شدی؟
    وقتی به استقلال آمدم مستقیما با قلعه‌نویی صحبت کردم و به خاطر او به استقلال آمدم. با او راحت بودم و او مربی‌است که در تیم ملی هم با او کار کردم و با او احساس راحتی می‌کنم. البته این را نمی‌گویم که مربیان دیگر خوب نیستند. ولی با او راحت هستم. چون قلعه نویی بازیکنش را راحت درک می‌کند. زمانی که آمدم نه گفتم و نه خواهم گفت که کاپیتانی را می‌خواهم. نه حرفی زده‌ام و نه چیزی. چون احترام را از بزرگترهایم یاد گرفته‌ام. اگر هم بازوبند را می‌گرفتم هیچ اتفاقی هم نمی‌افتاد. خیلی‌ها می‌گفتند حاشیه درست می‌شود اما من اعتقاد دارم حاشیه‌ای درست نمی‌شد اما به محض ورودم برایم حاشیه درست کردند و حرف‌هایی را مطرح کردند که کاپیتانی استقلال به من نرسد. چون بازوبند برای آنها خیلی ارزشمند است. البته این را بگویم وقتی این حرف‌ها را می‌زنم منظورم به شخص خاص و یا بازیکنی خاص نیست اما واقعا بازیکنانی هستند که دوست دارند در استقلال کاپیتان باشند. ولی من به دست آوردن چیزی را به هر قیمتی دوست ندارم. یک مسئله دیگری را هم باید بگویم.
    فارس: بگو؟
    پدرم به من گفت یادت باشد بازوبند کاپیتانی متعلق به کسی است که حتی یک روز زودتر از تو به این تیم آمده باشد. بازوبند کاپیتانی را نبند و بدان که بازوبند مال این افراد است. امیر حسین صادقی، پژمان منتظری و مجتبی جباری. پدرم اسم این سه نفر را برد و گفت که بازوبند مال آنها است. منظور پدرم کسوت آنها بود ولی همین سه بازیکن هم به قلعه‌نویی گفته بودند که نکونام بازوبند کاپیتانی را ببندد ولی من از قلعه‌نویی خواهش کردم که این کار را انجام ندهم چون دنبال بازوبند نبودم. دلیل نبستن بازوبند نه حاشیه بود و نه چیز دیگر. اگر روزی بفهمم که کسی فکر کند نکونام ترسیده و کاری را انجام نداده، بدتر لج می‌کنم و آن را انجام می‌ دهم. آنقدر شهامت دارم و قدرت در خودم می‌بینم که کاری را انجام دهم.
    فارس: اول فصل که به این تیم آمدی شرایط استقلال چندان خوب نبود اما الان تیم صدرنشین است.فکر می‌کنی پایان فصل هم این اتفاق بیفتد؟
    تا آخر فصل خیلی راه است و باید ببینیم شرایط چگونه می‌شود. طبیعی است که اول فصل یک تیم بازیکن جدید بیاورد و بازیکنان شرایط کاملا مساعدی نداشته باشند. حالا هم مشخص شده این تیم پتانسیل دارد و نمی‌شود با دو سه بازی معیار آن را سنجید. با 4 امتیاز اختلاف در صدر جدول هستیم ولی می‌دانیم کارمان سخت است.
    فارس: ابتدای حضورت در استقلال با انتقادات زیادی مواجه شدی و حتی برخی تماشاگران هم موضع می‌گرفتند فکر می‌کنی چرا این اتفاقات می‌افتاد؟
    اینگونه که شما می‌گویید نبود. باید بگویم کل استقلالی‌های ایران باز هم تاکید می‌کنم استقلالی‌ها همه از آمدن من به این تیم خوشحال بودند. چون می‌دانستند تیم‌شان یک بازیکن باکیفیت در اندازه خودش گرفته است. همه می‌دانیم در سکوها چه خبر است. یک اتفاقاتی می‌افتد که من ابتدا نمی‌دانستم حالا دیگر همه چیز را می‌دانم. ابتدای فصل که آمدم قصدم کمک بود وگرنه می‌توانستم بگویم 5 هفته اول بازی نمی‌کنم ولی استقلال نیاز داشت که من بازی کنم. برایم مهم نبود که چه اتفاقی می‌افتد چون می‌دانستم بعد از گذشت چند هفته روی فرم می‌آیم و همه صحبت‌ها تمام می‌شود. خیلی چیزها را متوجه شدم که بعضی‌ها چه کارهایی انجام می‌دهند. اما با خودم گفتم که اگر تمام تمرکزم روی بازی‌ها باشد بهتر است. حالا هم شرایطم خوب است و فکر می‌کنم تمام استقلالی‌ها به این تیم امیدوار هستند و انتظار قهرمانی دارند.
    فارس: انگیزه بعدی‌ات پس از حضور در لیگ ایران چیست؟ ممکن است دوباره از ایران بروی؟
    شاید.
    فارس: یعنی چی؟
    من بازیکنی نیستم که خیلی کارها را انجام دهم. چون واقعا تحمل چنین شرایطی برایم سخت است. اگر روزی ببینم که دیگر نمی‌توانم قطعا می‌روم و این اتفاق هم نمی‌دانم کی بیفتد. در اسپانیا یاد گرفتم هر کاری می‌کنم کاری باشد که خوشحالم کند. حتی در فوتبال بازی کردن.دوستان از من می‌پرسیدند از اینکه در اسپانیا هستی خوشحالی. من هم می‌گفتم بله. من خوشحال شدم که به استقلال آمدم.
    فارس: در حال حاضر خوشحالی؟
    الان خیلی بهتر از گذشته هستم و بهتر از آن اوایل که آمدم ولی واقعا چیزی که در ذهن، فکر و رویایم بود، نیست. آن استقلال و آن جوی که دوست داشتم همیشه تجربه کنم، نکردم. دوست داشتم همیشه 50-60 هزار نفر به ورزشگاه بیایند و بازیکنان، مربیان و مدیران همه از هم راضی باشند تا همه به موفقیت برسند. اما واقعا آن جو نیست. هیچ جای فوتبال ما این اتفاق نمی‌افتد اگر در مورد استقلال این حرف‌ها را می‌زنم به خاطر این است که بازیکن این تیم هستم. در مورد پرسپولیس، سپاهان و همه تیم‌ها همین طور است. من اعتقاد دارم آینده همه چیز را مشخص می‌کند. شاید نیم فصل و شاید سال بعد از استقلال رفتم و شاید هم هیچ وقت از استقلال نرفتم.
    فارس: مگر پیشنهادی داری؟
    پیشنهاد هست حتی همان زمان که به استقلال آمدم صحبت بود که دوباره برگردم و به اوساسونا بروم. آن زمان که آمدم اوساسونا دو بازیکن گرفت ولی آنها نتوانستند جای من را پر کنند و دوباره می‌گفتند برگرد. پیشنهاد برای رفتن دارم اما به فکر رفتن نیستم.
    فارس: حتی با وجود اینکه شرایطی که اذیتت می‌کند، وجود داشته باشد؟
    مطمئن باشید قطعا می‌روم. اگر خوشحال نباشم می‌روم. مثالی می‌زنم اگر بدانم که با خرید یک ماشین خوشحال می شوم آن را می‌خرم. الان که به استقلال آمدم واقعا خوشحال بودم ولی اگر ببینم از ته دل خوشحال نیستم جدا می‌شوم. نه اینکه بگویم پیشنهاد دارم و دنبال پول هستم. شاید به یکباره دیدید که مثلا از استقلال به پاس تهران رفتم. ولی دوست دارم هر کاری انجام می‌دهم باعث ناراحتیم نشود. الان همه چیز خوب است و نسبت به قبل شرایط خیلی بهتر است ولی باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می‌افتد.
    فارس: آن زمان که به استقلال آمدی کسی با شما تماس گرفت که به این تیم نیا چون شایعات زیادی در این مورد مطرح شده بود؟
    دوستانم راهنمایی می‌کردند که به ایران نیایم.
    فارس: به جز دوستان چه طور؟
    به من مستقیم نگفتند اما به مدیر برنامه‌هایم پیغام داده بودند که به نکونام بگو که به استقلال نرود.
    فارس: دلیلش چه بود؟
    بقیه‌اش بماند و دیگر حرفی نزنم بهتر است!

فارس: در صحبت‌هایت اشاره به پاس کردی. دیدی چه به روز این تیم افتاد؟
    شاید یک قرن هم بگذرد و آنها عقب گرد کنند اروپایی‌ها چنین کاری انجام ندهند. دیدید که گفتم پاس سقوط می‌کند و این اتفاق افتاد. این تیم چند سال باید کار کند تا برگردد. مسئولین آن تیم گفتند این تیم باید به همدان برود و تماشاگر حمایتش می‌کند. حالا آنها کجا هستند؟ حاضری‌خورها آمدند و تیم را بردند. این تیم آن پاس نیست هر چند بازیکنان و مربیانش زحمت می‌کشند ولی آن کسی که تیم را به همدان برد و از انتقالش خوشحال بود، حالا باید بیاید و پاسخگو باشد. مردم همدان و بازیکنان و مربیان آن تیم چه گناهی کردند. آنها دارند کارشان را انجام می‌دهند. متاسفانه یک اشتباه بزرگ در فوتبال ایران رفتن پاس به همدان بود و تاریخچه یک تیم بزرگ از فوتبال ما از بین رفت.
    فارس: فوتبال ایران افت کرده؟
    صد در صد. به نظرم می‌توان آن را جبران کرد. یعنی افتش به حدی است که می‌توان آن را جبران کرد. هنوز به آن شدت نرسیده که نتوان آن را جبران کرد. من فنی صحبت می‌کنم ولی از لحاظ حاشیه و بی‌احترامی خیلی افت کرده‌ایم.
    فارس: در بازی با کره جنوبی وقتی گل زدی به شکل خاصی خوشحالی کردی، دلیلش چه بود؟
    وقتی گل حساس بزنی شرایط فرق می‌کند. طبق معمول خدا را شکر کردم ولی به پشت نیمکت تیم ملی رفتم تا از دست بازیکنان فرار کنم. اگر کنار زمین می‌ایستادم 50 نفر روی سرم می‌ریختند و گردنم می‌شکست. یکسری از بازیکنان از تبلیغات روی زمین می‌پرند ولی من پشت نیمکت آمدم و با تماشاگران خوشحالی کردم.
    فارس: فکر می‌کردی به کره گل بزنی؟
    من هیچ موقع به گلزنی فکر نمی‌کنم. این کار اشتباه است. من همیشه به این فکر می‌کنم که تیم ما خوب بازی کند و ببرد.
    فارس: حق ما مقابل کره برد بود؟
    در نیمه اول نه ولی در نیمه دوم ما موقعیتی داشتیم که تبدیل به گل کردیم. اما در مجموع کره در آن بازی برتر بود.
    فارس: قبول داری تیم ملی خوب بازی نمی‌کند؟
    مقابل ازبکستان در تاشکند بد بودیم. مقابل قطر بازی دست ما بود اما موقعیت نداشتیم. در بازی با لبنان می‌توانستیم 5 بر 1 برنده شویم اما این اتفاق نیفتاد. در بازی با کره هم نیمه اول بد بودیم ولی فکر می‌کنم می‌توانستیم ازبکستان را در تهران شکست دهیم.
    فارس: وقتی موقعیت نداشتیم چگونه می‌توانستیم ازبکستان را ببریم؟
    گل ما را مردود اعلام کردند. در نیمه اول قوچان‌نژاد موقعیت صد در صد داشت.
    فارس: اما اینها حوادث فوتبال است؟
    کره‌ای‌ها هم در تهران یک فوروارد 198 سانتی در زمین گذاشته بودند و از هر کجای زمین سانتر می‌کردند.
    فارس: جوابم را نگرفتم. این تیم ما با این شرایط لیاقت حضور در جام جهانی را دارد؟
    در مورد حق نباید حرفی بزنیم چون وقتی چندین سال است در حال نزول هستیم نباید به جام جهانی برویم.
    فارس: خیلی‌ها می‌گویند اگر با همین رویه فوتبال به جام جهانی برویم، مثل عربستانی می‌شویم که در جام جهانی از همه تیم‌ها 5 گل می‌خورد.
    اینگونه نیست. مگر کره شمالی در دوره قبل نرفت. پس کره نباید به جام جهانی می‌رفت. مهم حضور در جام جهانی است. آنجا اینگونه نیست که راحت 5 یا 7 گل بخوری. شما دیدی که پرسپولیس در مقابل تیم 9 نفره ذوب آهن بازی کرد و حریف مقابل تماشاگران پرسپولیس حمله هم می‌کرد و پرسپولیس در دقیقه 96 گل زد. دیگر تمام شد آن دوره که فوتبال یک طرفه باشد و یک تیم راحت ببرد.
    فارس: بعد از بازی با کره به خاطر پاداشی که گرفتید سرو صدای زیادی شد و حتی بعد از المپیک به شما فوتبالی‌ها انتقاد می‌کردند. در این خصوص چه نظری داری؟
    من کلی صحبت می‌کنم و به یک بازی کاری ندارم. اما شما مثلا فرض کنید که ما 100 میلیون پاداش گرفتیم. آیا شادی که ایران با برد کره جنوبی آورد، کسی توانست به مردم هدیه کند؟ آیا المپیکی‌ها توانستند شادی که تیم ملی فوتبال با صعود به جام جهانی 2006 به مردم هدیه کرد با مدال‌هایشان همین کار را انجام دهند؟
    فارس: اما آنها هم اعتقاد دارند اگر به اندازه فوتبال به آنها توجه شود، همین شرایط را پیدا می‌کنند؟
    جواب مرا ندادی. آیا آنها با همه مدال‌هایشان توانستند به اندازه صعود تیم ملی به مردم شادی هدیه کنند. طبیعتا نه.
    فارس: شاید اگر به آنها پرداخته شود، اینگونه شود؟
    شما رسانه‌ها باید از آنها بنویسید و حمایت کنید. مگر شما به اندازه‌ای که به فوتبال اهمیت می‌دهید به کشتی و دوومیدانی اهمیت می‌دهید؟
    فارس: ما به اندازه می‌نویسیم.
    پس این مسئله فقط در ایران نیست. کل دنیا به همین شکل است. خودم در اسپانیا بازی‌های والیبال، فوتبال و فوتسال را نگاه می‌کردم. آنها هم دوست داشتند در همه بازی‌ها برنده شوند. اما واقعیت این است که همه فوتبال را دوست دارند. اگر در دنیا چنین چیزی عوض شد ما هم باید آن را عوض کنیم. ولی باید به کشتی‌گیرها، وزنه‌بردارها و رشته‌های دیگر رسیدگی شود. هر رشته‌ای که تلاش می‌کند باید پول خوب بگیرد. ولی هیچ کدام از آنها به فوتبال ربط ندارد. آنها هم اگر می‌توانند فوتبالیست شوند و بروند و قهرمان جهان شوند. به نظر من باید به محمد بنا، حمید سوریان و تمام کسانی که در المپیک مدال گرفتند پاداش داد و از آنها تشکر کرد. نه من هیچ کس منکر این قضیه نیست. ولی اینها را نمی‌توانید مقابل فوتبال بگذارید. لبنان ایران را شکست داد و باید می‌دیدید در آن کشور چه خبر بود. اما اگر مثلا والیبال لبنان یک پیروزی به دست می‌آورد در کشور آنها اینگونه شادی می شد؟ الریاضی لبنان یکی از تیم‌های خوب بسکتبال این کشور است همه ساله هم مدعی است و قهرمان می‌شود آیا مردم به خاطر قهرمانی آنها به خیابان می‌ریزند اما وقتی فوتبال آنها برنده می‌شود کل کشور بیرون می‌ریزند. من از شما می‌پرسم شادی صعود ایران به جام جهانی را با چه رقمی می‌توان خرید؟ اگر می‌شود چه نیازی به بازی کردن و حرص و جوش خوردن است. پول را به مردم می‌دهیم و خیالشان راحت می‌شود. چیزی را که به چشم دیدم می‌گویم. نادال مگر بهترین تنیسور جهان نیست؟ اما در بازی مایورکا و اوساسونا به ورزشگاه آمد. چون از فوتبال لذت می‌برد. اینها دو مقوله جدا از هم هستند.

فارس: علی کریمی شانس اول شدن در آسیا را به عنوان بهترین بازیکن دارد نظر تو چیست؟
    من کلی صحبت می‌کنم به این خاطر که ما حمایت کافی را از بازیکنان انجام ندادیم. من سه سال کاندیدای بهترین بازیکن آسیا بودم اما 2 سال را به خاطر اینکه در اروپا بودم خط خوردم. ولی باید یادمان باشد مثل قطر که بازیکن ذخیره‌اش را بهترین بازیکن سال آسیا می‌کند و یا میزبانی جام جهانی را می‌گیرد و به هر دری می‌زند تا تیم کشورش به جام جهانی برود. یاد بگیریم تا از بازیکنانمان حمایت کنیم. از شما سؤالی می‌پرسم کنفدراسیون آسیا ایران را انتخاب کرده به عنوان یکی از نامزدهای بهترین فدراسیون آسیا اما همه می‌خندند. به جای اینکه خوشحال باشیم همه ناراحتیم. همان طور که دوست داشتم هادی عقیلی آن سال انتخاب شود امسال هم دوست دارم کریمی توپ بهترین بازیکن آسیا را ببرد.
    فارس: این روزها صحبت‌هایی مبنی بر پیشنهاد قطری‌ها به کی‌روش و حاشیه‌هایی که برای سرمربی تیم ملی ایجاد شده، شنیده می‌شود. نظرت در مورد چیست؟
    من در سایت‌ها چنین مسئله‌ای را خواندم تا متوجه شوم قضیه چیست. چیزی را که در تمرینات و کارهایی که کی‌روش برای فوتبالمان انجام می‌دهد، به شما می‌گویم. اگر او بخواهد زمانی به این پیشنهادها فکر کند و از این کارها انجام دهد، واقعا وقتش را برای فوتبال نمی‌گذارد و اینقدر خودش را به زحمت نمی‌اندازد. او اصلا اهل تبانی نیست. حداقل اینقدر فیلم بازی تماشا نمی‌کند. می‌دانم که مربیان هفته‌ای 5 روز جلسه دارند و تا 3 صبح فیلم بازی نگاه می‌کنند و تیم‌ها را آنالیز می‌کنند. دروغ نگویم فیلم بازی تیم ملی ازبکستان را هر مربی ما 4 یا 5 بار دیده است. می‌خواهید بپرسید. تا ببینید من دروغ می‌گویم یا نه. باید ببینیم این حرف‌ها از کجا درمی‌آید و چه کسانی آن را مطرح می‌کنند. حرف درآوردن که کاری ندارد من می‌توانم بدترین اتهامات را به شما بزنم اما آیا می‌توانم آن را ثابت کنم. می‌توانم مدرک معتبر ارائه کنم؟ تا زمانی که با شما خوب هستم می‌گویم همه چیز عالی است اما وقتی به مشکل می‌خورم هر چه دوست دارم علیه شما بگویم. اگر واقع‌بین باشم خیلی راحت ایراد کارت را می‌گویم. اگر بد باشم همین حالا بدم.
    فارس: خیلی‌ها می‌گویند هر چه کی‌روش می‌گوید فدراسیون انجام می‌دهد. درست است؟
    مگر کی‌روش خواسته غیر معقول یا شخصی داشته است؟ او لیگ را تعطیل کرده تا بیشتر با بازیکنان در اردو باشد.
    فارس: اما همین قلعه‌نویی که سرمربی استقلال است، نسبت به این مسئله معترض شده؟
    همه اعتراض دارند اما همه بدانند که این مسائل برای تیم ملی است. مگر اول فصل همه نمی‌دانستند این همه تعطیلی داریم. چرا آن موقع هیچ کس اعتراض نمی‌کرد. حالا که تیم ملی باخته همه می‌گوییم کاش لیگ تعطیل نمی‌شد.اگر کسی آن زمان اعتراض کرده حالا هم می‌تواند اعتراض کند ولی الان اگر کسی بخواهد اعتراض کند درست نیست. بحث عدم برگزاری جام حذفی تصمیم کی‌روش نبوده و من می‌دانم همه اعضا تصمیم گرفتند و آن زمان جام حذفی برگزار نشد. اصلا این مسئله به کی‌روش ربطی ندارد و به گردن او انداختند. کی‌روش به این دلیل لیگ را تعطیل می‌کند چون همه باشگاه‌ها با هم متفاوت هستند و چیزهایی که او از بازیکنان می‌خواهد در باشگا‌ه‌ها رعایت نمی‌شود.

فارس: کی‌روش مربی خوبی است؟
    به نظرم مربی خوبی است. من اصلا نسبت به نتایج حرفی نمی‌زنم حتی اگر صدر جدول بودیم و یا انتهای جدول نظرم فرقی نمی‌کرد. چون می‌بینم او تلاش می‌کند و زحمت می‌کشد و دوست دارد به بازیکنانمان همه چیز را یاد بدهد.

فارس: به نظر تو که کاپیتان تیم ملی هستی مردم به خاطر نتایج تیم ملی از فوتبال دلزده نشده‌اند؟
    نه. دلزده، سرد و قهر و آشتی تماشاگران را شماها می‌گویید! پس چرا بازی با کره 100 هزار نفر آمدند. به خاطر اینکه حمایت‌ها و تبلیغات بیشتر بود؟

فارس: بله
    نه. من قبول ندارم. مگر ما در زمان مربیگری بلاژوویچ و یا همین دوره گذشته با استقبال تماشاگران روبرو نبودیم؟ تعداد تماشاگرانمان کم شده است اما این مسائل از باشگاه‌ها شروع شده. ما رفتیم اصفهان و مقابل سپاهان بازی کردیم. بیشتر از نیمی از استادیوم خالی بود. این مسئله به بازی ملی و غیر ملی ربطی ندارد. قبول کنیم مردم ما به سختی زندگی می‌کنند و مشکلات زیادی دارند. خرج زندگی روزمره را به سختی درمی‌آورند. فوتبال اولویت چندم مردم است. اگر مردم در رفاه باشند مطمئن باشید ورزشگاه‌های ما مملو از جمعیت خواهد بود.

فارس: چرا تیم ملی تکراری گل می‌خورد؟
    چون نقطه ضعف‌مان است. همه تیم‌ها فهمیده‌اند و از همان نقطه به ما گل می‌زنند. باید روی این مسئله کار کنیم.

فارس: با مربی تیم ملی در این خصوص صحبت نکردی؟
    در حیطه وظایف من این مسائل نیست ولی مطمئن باشید در اولین بازی مقابل لبنان برای جام ملت‌های آسیا این مشکل برطرف خواهد شد.

فارس: و سرنوشت ایران باز هم مقابل کره مشخص می‌شود؟
    قطعا این اتفاق می‌افتد و کار به سئول کشیده شد اما باید فقط به 2 بازی پیش رو فکر کنیم.

فارس: تیم ملی به جام جهانی می‌رود؟
    اینکه من بگویم تیم ملی می‌رود یا نه که درست نیست. به نظرم در نهایت تیم ملی به جام جهانی می‌رود.

فارس: یعنی ازبکستان در ادامه اشتباه می‌کند؟
    مطمئن باشید تیم‌ها در ادامه راه یقه همدیگر را خواهند گرفت. البته همه چیز دست ماست و ما باید برنده شویم.

فارس: در اصفهان و مقابل سپاهان ظاهرا تماشاگران خیلی به تو و حیدری و رحمتی توهین کردند؟
    تا قبل از اخراجم تماشاگران اصفهانی کوچکترین بی‌احترامی نکردند اما بعد از اخراجم واقعا توهین‌هایی شنیدم که وقتی در خیابان دعوا می شود چنین حرف‌هایی به هم نمی‌زنند. دوست ندارم در موردش صحبت کنم و واقعا دلیل این همه بی‌احترامی را نمی‌دانم. اصلا من دوست داشتم دعوا کنم و اخراج شوم. تماشاگر حق ندارد بی‌احترامی کند. امیدوارم برخورد خوبی با این قضیه شود و این مسئله طبیعی جلوه داده نشود. اگر حتی به خودم بی‌احترامی شود مهم نیست اما به خانواده‌ام توهین کنند کنترل کردن من سخت است.

فارس: واقعا بحث مالی و حضورت در استقلال در آن ابتدا سر و صدای زیادی کرد.
    از شما سؤال می‌پرسم آیا کسی بود که حقش باشد بیشتر از من در فوتبال ایران امسال پول بگیرد؟ پس هر چقدر گرفته باشم نوش جانم. بازیکنی در فوتبال ایران وجود دارد که قراردادش بالای 300 میلیون نبوده اما یک میلیارد گرفته است. اما من با این همه شرایط گذشته و حضور در فوتبال اروپا و اسپانیا آمدم ایران و فکر می‌کنم پولی که گرفته‌ام طبیعی و نرمال بوده و به نظرم کم هم بوده است. اصلا برایم عجیب است چرا باید همه بدانند من چقدر گرفته‌ام.

فارس: چون بحث سقف قرارداد در ایران وجود دارد؟
    مگر سقف قرارداد هم داریم؟

فارس: روی کاغذ داریم
    همان پارسال که این قانون را گذاشتند، کسی رعایت کرد؟ رعایت نکردند و نخواهند کرد. الکی خودمان را گول نزنیم. فوتبال سقف ندارد. هر بازیکنی یک قیمتی دارد. سال اول هیچ کس رعایت نکرد. سال دوم هم عده‌ای فهمیدند قضیه از چه قرار است و باز هم رعایت نکردند. سال دیگر که کلا رعایت نمی‌کنند.

فارس: در اسپانیا سقف قرارداد بود؟
    سقف که هیچ، ته هم نداشتند.

فارس: با این لقبی که تماشاگران استقلال به تو داده‌اند (جواد لالیگایی) احساس خوبی داری؟
    من با القاب نه مشکلی دارم و نه زندگی می‌کنم. چون در اسپانیا بودم چنین لقبی به من دادند. همین احترام تماشاگران برای من کافی است.

فارس: در اوساسونا تماشاگران بیشتر به تو احترام می‌گذاشتند یا در ایران؟
    سؤال بعدی لطفا.

فارس: چرا؟
    واقعیت این است که احترام به معنی تشویق نیست. آنجا در دربی باسک با وجود اینکه اسمش دربی است، تماشاگران کنار هم می‌نشینند و بازی را تماشا می‌کنند. حتی بازیکنان در زمین درگیر می‌شوند اما تماشاگران به یکدیگر احترام می‌گذارند. یک سال برای اوساسونا بازی کردم و حتی تماشاگران من را نمی‌شناختند و نمی‌دانستند از کجا آمده‌ام ولی سال بعد که قراردادم را تمدید کردم عکسم را به در و دیوار می‌زدند و تشویقم می‌کردند.اتفاقا باید دید تشویق از روی قلب است یا عاطفه.

فارس: در انتخاب مرد سال فوتبال جهان به چه کسی رای می‌دهی؟
    لیونل مسی

فارس: و به عنوان سؤال پایانی بهترین مربی جهان از نظر تو کیست؟

گواردیولا چون با وجود اینکه چند وقت است مربیگری نکرده‌ام هیچ کس نتوانسته مثل او کار کند.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 27-11-2012 at 14:20.

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي: فولاد را ببريم رکورد زده‌ايم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: فوتبال ما نياز به الگوهايي مثل سپاهان و فولاد دارد. اميدوارم در بازي فردا مقابل فولاد که حريف سرسختي است بتوانيم نتيجه لازم را بگيريم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نقل از ايسنا، امير قلعه‌نويي در نشست خبري پيش از بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال و فولاد اظهار کرد: فوتبال نياز به الگوهاي مناسبي مثل سپاهان و فولاد دارد. اين‌ها به معناي واقعي باشگاه هستند و مابقي بيشتر تيم‌داري مي‌کنند. اميدوارم پرسپوليس و استقلال هم روزي به چنين شرايطي برسند. يادم هست که زماني تيم‌هاي واليبال استقلال و پرسپوليس با هم بازي مي‌کردند و 15 هزار جمعيت به سالن رفته بود. بنابراين باشگاه‌ها بايد تيم‌هاي مختلفي داشته باشند، ساختار مالي‌شان درست باشد و به اين سمت حرکت کنند.

وي درباره تيم فولاد ادامه داد: فولاد تيم جوان و دونده‌اي است که سه مهاجم سرعتي دارد. ما بايد پل ارتباطي بازيکنان‌شان با مهاجمان را قطع کنيم و نگذاريم مهاجمان‌شان تغذيه شوند. فولاد هم در هوا و هم روي زمين خطرناک است. البته ضعف‌هايي دارند که ما با توجه به شرايط آب و هوايي مدتي روي آن کار کرده‌ايم. اميدوارم مثل بازي استقلال برابر سپاهان اين بازي هم خوب شود.

وي در واکنش به اينکه تعطيلات 10 روزه نيم فصل براي آمادگي استقلال کافي نخواهد بود گفت: اين برنامه‌ريزي‌ها به فوتبال کمکي نمي‌کند. در دقيقه 90 که تصميم به برگزاري جام حذفي گرفتند. در گذشته، در نيم فصل تعطيلات زيادي داشتيم اما الان تنها 10 روز فرصت است. از روزمرگي به ساعت‌مرگي رسيده‌ايم. البته بهروان در سازمان ليگ تلاش مي‌کند اما اگر بخواهيم ورزش‌مان پيشرفت کند بايد از کشورهايي مانند ترکيه‌ الگوبرداري کنيم. ترکيه در تورنمنت‌هاي بين‌المللي مختلفي شرکت مي‌کند اما مسابقه‌هاي داخلي‌اش هم طبق برنامه انجام مي‌شود. در فرصت 10 روزه نيم فصل بازيکنان به خوبي ريکاوري نمي‌شوند. اگر وضعيت به همين گونه باشد مثلا بازيکني مثل جواد نکونام شايد نتواند در خردادماه که تيم ملي بازي‌هاي حساسي دارد کارآيي الان را داشته باشد. به هر حال ما سعي مي‌کنيم بدون توجه زياد به اين مسائل کارمان را انجام دهيم و بازيکنان مصدوم‌مان هم کم کم به تيم اضافه مي‌شوند.

قلعه‌نويي درباره احتمال حضور بازيکناني چون رضا عنايتي، احمد جمشيديان و احسان حاج صفي در استقلال گفت: طبيعي است که ما ضعف‌هايي داريم. من بعد از بازي با پيکان گفتم که به استقلال مد نظرم نرسيده‌ام. اين ضعف‌ها بايد برطرف شود و يکي از راه‌هاي آن هم جذب بازيکنان جديد است. هر بازيکني نهايي شد آن را اعلام خواهيم کرد. اما تا قبل از آن چيزي نمي‌گوييم تا تيم‌ها ناراحت نشوند و به دردسر بيفتيم و آن‌ها بخواهند بيانيه صادر کنند و... .

وي افزود: الان با قاسم‌پور در اين باره صحبت مي‌کرديم. ممکن است اعلام زودتر از قطعي شدن کار باعث به وجود آمدن کدورت شود. اما در عين حال چند باشگاه با دو سه بازيکن استقلال صحبت کرده‌اند که ما مشکلي از اين بابت نداشتيم و اجازه داديم صحبت‌ها صورت بگيرد.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که تيم شما در گل نخوردن عملکرد خوبي داشته اما در گلزني موفق نبوده و براي برطرف کردن اين ضعف چه برنامه‌اي داريد گفت: گفتم که ما هنوز با استقلال مد نظرمان فاصله داريم. حتي ترجيح مي‌دهم پيروزي‌هاي با اختلاف يک گل به جاي يک برصفر دو بر يک تمام شود تا تماشاچيان بيشتر گل ببينند. من معتقدم يک مربي در نقل و انتقالات بايد 11 – 12 امتياز بگيرد. مي‌گويند اين تفکر سنتي است اما بايد اضافه کنم در استقلال دو برنامه مطالعاتي و اجرايي داريم. در برنامه مطالعاتي نفرات را انتخاب مي‌کنيم و اول فصل روي چند بازيکن از جمله جباري، حساب کرديم که مثلا از هفته پنجم يا ششم به تيم ما اضافه مي‌شود. همچنين مي‌دانستيم مشکلات مالي وجود دارد اما نه به اين شدت. به اين خاطر چندين بازيکن ما رفتند و در مجموع از اهداف‌مان دور شديم. تلاش مي‌کنيم در نيم فصل مشکلات حل شود. اما با اينحال خوشحاليم که با همين بضاعت فعلي توانسته‌ايم امتيازهاي خوبي بگيريم. اگر بازي با فولاد را ببريم رکورد کسب امتياز در نيم فصل را هم مي‌زنيم.

وي افزود: من تيم هجومي دوست دارم و قبول دارم موقعيت‌سازي‌هاي ما کم شده است. با نفرات جديد شرايط مان بهتر مي‌شود ضمن اينکه مجتبي جباري هم از جام حذفي مي‌تواند بازي کند. جانواريو هم بعد از کسب بهبودي کامل به ترکيب اضافه مي‌شود. استقلال براي موفقيت در سه جام پيش رو بايد حداقل 18 – 19 بازيکن آماده داشته باشد. در بازي با پيکان بازيکنان آماده ما کم بودند مثلا حنيف عمران‌زاده مصدوم بود و ما ديديم گنده است گفتيم حداقل بيا روي نيمکت بنشيند!

وي درباره قطعي شدن حضور محمدرضايي در استقلال گفت: من اطلاعي ندارم اما گفتم که اگر قطعي شود اعلام مي‌کنم.

وي در واکنش به اينکه پرويز مظلومي هم سال گذشته با استقلال قهرمان نيم فصل شد اما در پايان نتوانست شرايط را حفظ کند حال شما براي اينکه استقلال در پايان فصل هم صدر جدول باشد چه برنامه‌اي داريد؟ گفت: مظلومي مربي زحمت‌کشي است اما من درباره تيم پارسال صحبت نمي‌کنم. ما تلاش مي‌کنيم اين اختلاف امتياز کنوني را حفظ کنيم. از باشگاه هم تشکر مي‌کنم که در يارگيري فعاليت بيشتري را شروع کرده‌است. ما نبايد به امتيازات فعلي دلخوش کنيم و بايد با حفظ اين اختلاف براي استقلال حاشيه امنيت ايجاد کنيم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد براگا مربي برزيلي بود که شما چندين بار تيمش را شکست داديد اما اکنون او را يکي از کانديداهاي سرمربي‌گري تيم برزيل مي‌بينيم اظهار کرد: او يک تيم خاکي گرفته بود. چهار بازي با آن‌ها انجام داديم که همراه با استقلال يک بار با تساوي 2 – 2 و يک بار به تساوي يک بر يک رسيديم. با سپاهان هم سه بازي با آن‌ها انجام داديم که 9 گل زديم. فکر مي‌کنم تيم کنوني براگا در ليگ برزيل اول يا دوم است. من شب‌ها که خوابم نمي‌برد ليگ برزيل تماشا مي‌کنم!

قلعه‌نويي با خنده و کنايه گفت: به ما مي‌گويند سنتي و آن بازي‌هايي که با تيم براگا انجام داديم حتما بين‌المللي نبوده است.

وي در پاسخ به اين سوال که اگر جانواريو بهبودي کامل پيدا نکند از ليست استقلال حذف مي‌شود گفت: طبيعتا همين خواهد شد. البته من هر روز به کيلينيک سر مي‌زنم و از جانواريو اطلاعات کافي دارم. علائم مي‌گويد که او رو به بهبودي است. اما به هر شکل اگر مشکلي براي حضورش در ترکيب باشد اين حق طبيعي باشگاه خواهد بود که او را از ليست حذف کند.

قلعه‌نويي در پايان با اشاره دوباره به تيم فولاد گفت: فولاد مربي باکلاسي دارد که از تجارب بالايي بهره مي‌برد. او با فولاد نتايج خوبي گرفته و تيم بابرنامه‌اي را تشکيل داده است. ما بازي سختي برابرشان داريم و اميدوارم اين بازي زيبا شود.

================================================== ================================================== ==========================================

کيانوش رحمتي درفهرست 18 نفره استقلال

کيانوش رحمتي پس از مدت‌ها در فهرست 18 نفره آبي‌پوشان قرار گرفت

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تيم فوتبال استقلال با 19 بازيکن راهي اردوي پيش از ديدار مقابل فولاد خوزستان شد و کيانوش رحمتي که به دليل آسيب ديدگي مدت‌ها از ميادين دور بود، در فهرست 18 نفره اين تيم قرار گرفت و مقابل فولاد روي نيمکت مي‌نشيند.

به گزارش فارس،همچنين هاشم بيک‌زاده و حنيف عمران‌زاده به دليل آسيب‌ديدگي در فهرست آبي‌پوشان براي بازي فردا حضور نخواهند داشت.

ديدار تيم‌هاي استقلال و فولاد فردا ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

منبع : ورزش 3

6. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سابقه دیدارهای استقلال تهران-فولاد خوزستان در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی استقلال:

لیگ آزادگان فصل 77-1376
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران5-فولاد خوزستان0
    گلها:محسن گروسی،فرد ملکیان،مهدی پاشازاده(پ)،علیرضا اکبرپور،آتیلا حجازی
    سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
    سرمربی فولاد خوزستان:همایون شاهرخی
    .
    .
    .
    لیگ آزادگان فصل 78-1377
    دور برگشت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران3-فولاد خوزستان0
    گلها:سیدعلی موسوی،علیرضا اکبرپور،فرد ملکیان
    سرمربی استقلال تهران:شادروان ناصر حجازی
    سرمربی فولاد خوزستان:لفته سه برادران
    .
    .
    .
    لیگ آزادگان فصل 79-1378
    دور برگشت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران0-فولاد خوزستان0
    سرمربی استقلال تهران:یوگنی سوکومورخوف
    سرمربی فولاد خوزستان:وینکو بگوویچ
    .
    .
    .
    لیگ آزادگان فصل 80-1379
    دور برگشت
    ورزشگاه شهیدشیرودی:
    استقلال تهران2-فولاد خوزستان1
    گلها:علیرضا واحدی نیکبخت،گل به خودی حسین بختیاری زاده بازیکن فولاد(استقلال)_بهنام سراج(فولاد)
    سرمربی استقلال تهران:منصور پورحیدری
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 81-1380
    دور برگشت
    ورزشگاه آزادی:
    سرمربی استقلال تهران:منصور پورحیدری
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 82-1381
    دور رفت
    ورزشگاه تختی(تهران):
    سرمربی استقلال تهران:رولاند کخ
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 83-1382
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران3-فولاد خوزستان1
    گلها:فابریتزیو،فرزاد مجیدی،رضا عنایتی(استقلال)_لفته حمیدی(فولاد)
    سرمربی استقلال تهران:امیر قلعه نوعی
    سرمربی فولاد خوزستان:لوکا بوناچیچ
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 84-1383
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران1-فولاد خوزستان2
    گلها:رضا عنایتی(استقلال)_نادر احمدی،احمد مومن زاده(فولاد)
    سرمربی فولاد خوزستان:ملادن فرانچیچ
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 85-1384
    دور برگشت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران4-فولاد خوزستان1
    گلها:رضا عنایتی(3گل)،حسین کاظمی(استقلال)_عادل کلاه کج(فولاد)
    سرمربی فولاد خوزستان:نناد نیکولیچ
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 86-1385
    دور برگشت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران3-فولاد خوزستان2
    گلها:فرزاد مجیدی،سیاوش اکبرپور،میثم بائو(استقلال)_عبدالهادی حنیفر،امیر خلیفه اصل(فولاد)
    سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی
    سرمربی فولاد خوزستان:اگوستو ایناسیو
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 88-1387
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران0-فولاد خوزستان1
    گل:سجاد فیض اللهی
    سرمربی فولاد خوزستان:مجید جلالی
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 89-1388
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران1-فولاد خوزستان0
    گل:رضا عنایتی
    سرمربی استقلال تهران:عبدالصمد مرفاوی
    سرمربی فولاد خوزستان:لوکا بوناچیچ
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 90-1389
    دور رفت
    ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران1-فولاد خوزستان2
    گلها:میلاد میداوودی(استقلال)_رضا نوروزی(2گل)(فولاد)
    سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی
    .
    .
    .
    لیگ برتر فصل 91-1390
    دور برگشت

ورزشگاه آزادی:
    استقلال تهران2-فولاد خوزستان1
    گلها:آرش برهانی(2گل)(استقلال)_رضا نوروزی(فولاد)
    سرمربی استقلال تهران:پرویز مظلومی

.................................................. ........................................
    بهترین گلزن استقلال در مصاف با فولاد در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی استقلال:
    رضا عنایتی(بازیکن حال حاضر صنعت مس کرمان) با 6گل
    .
    .
    بهترین گلزن فولاد در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی استقلال:
    رضا نوروزی(بازیکن حال حاضر صنعت نفت تهران) با 3گل
    .
    .
    بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از استقلال در مصاف با فولاد در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی استقلال:
    امیر قلعه نوعی(سرمربی حال حاضر استقلال تهران) با 4حضور
    .
    .
    بیشترین تعداد حضور یک سرمربی از فولاد در مصاف با استقلال در چهارچوب رقابتهای لیگ به میزبانی استقلال:
    وینکو بگوویچ(سرمربی حال حاضر پاس همدان)با 4حضور
    .................................................. ...............
    چند نکته خواندنی:

1.این دو تیم تاکنون 14بار به میزبانی استقلال با هم روبرو شده اند که 8برد سهم استقلال بوده،3دیدار مساوی شده و 3دیدار با پیروزی فولاد پایان یافته است

2.از میان سرمربیان استقلال،منصور پورحیدری و عبدالصمد مرفاوی با هیچ تیمی در دیدارهائی که میزبان فولاد بوده اند،به این تیم نباخته اند!!شادروان ناصر حجازی هم روی نیمکت استقلال در تهران،رکورد 100% پیروزی برابر فولاد را دارد.
    از میان سرمربیان فولاد،ملادن فرانچیچ و مجید جلالی تنها سرمربیانی هستند که سابقه پیروزی برابر استقلال در تهران را دارند.

3.از میان سرمربیان استقلال،امیر قلعه نوعی و پرویز مظلومی تنها سرمربیانی هستند که برابر فولاد در تهران شکست خورده اند!!
    از میان سرمربیان فولاد،لوکا بوناچیچ با هیچ تیمی در دیدارهائی که میهمان استقلال بوده برابر این تیم پیروز نشده است

4.شادروان ناصر حجازی(متأسفانه در حال حاضر فوت کرده است)اولین سرمربی استقلال برابر فولاد در تهران بوده است
    همایون شاهرخی(-)اولین سرمربی فولاد برابر استقلال در تهران بوده است

5.شادروان ناصر حجازی اولین سرمربی استقلال است که برابر فولاد در تهران امتیاز گرفته و پیروز شده است
    وینکو بگوویچ اولین سرمربی فولاد است که برابر استقلال در تهران امتیاز گرفته و ملادن فرانچیچ اولین سرمربی فولاد است که برابر استقلال در تهران پیروز شده است

6.یوگنی سوکومورخوف اولین سرمربی استقلال است که برابر فولاد در تهران امتیاز داده و امیر قلعه نوعی اولین سرمربی استقلال است که برابر فولاد در تهران شکست خورده است
    همایون شاهرخی اولین سرمربی فولاد است که برابر استقلال در تهران امتیاز داده و شکست خورده است

7.از میان سرمربیان استقلال،یوگنی سوکومورخوف و رولاند کخ تنها یکبار جدالهای این دو تیم در تهران را تجربه کرده اند
    از میان سرمربیان فولاد،همایون شاهرخی-لفته سه برادران-ملادن فرانچیچ-نناد نیکولیچ و اگوستو ایناسیو تنها یکبار مصافهای این دو تیم در تهران را تجربه کرده اند

8.از میان سرمربیانی که فقط یکبار مصافهای این دو تیم را تجربه کرده اند،نناد نیکولیچ و اگوستو ایناسیو از فولاد،این دیدار تنها دیداری بوده که در دوران مربیگری خود برابر استقلال قرار می گرفتند

9.یوگنی سوکومورخوف روس و رولاند کخ آلمانی،سرمربیان خارجی استقلال در مصاف با فولاد بوده اند
    وینکو بگوویچ،لوکا بوناچیچ،ملادن فرانچیچ و نناد نیکولیچ کروات و اگوستو ایناسیو پرتغالی سرمربیان خارجی فولاد در مصاف با استقلال بوده اند

10.جدالهای 3ام و 6ام دو تیم جدالهائی بوده که سرمربیان هر دو تیم خارجی بوده اند

11.شادروان ناصر حجازی تنها سرمربی یکی از دو تیم است که هم اکنون در قید حیات نیست(روحش شاد و یادش گرامی باد)

12.محسن گروسی(-)اولین گلزن استقلال برابر فولاد بوده است
    بهنام سراج(مربی حال حاضر صنعت نفت نوین آبادان)اولین گلزن فولاد برابر استقلال بوده است

13.از میان گلزنان استقلال،سیاوش اکبرپور-میثم بائو-میلاد میداوودی و آرش برهانی در تیم کنونی استقلال نیز حضور دارند
    هیچ یک از گلزنان فولاد در تیم کنونی فولاد حضور ندارند

14.از میان گلزنان استقلال،سیدعلی موسوی سابقه بازی برای فولاد را نیز دارد
    از میان گلزنان فولاد،احمد مومن زاده سابقه بازی برای استقلال را نیز دارد

15.فابریزتزیو برزیلی از استقلال،تنها گلزن خارجی مصافهای این دو تیم بوده است

16.هیچ یک از سرمربیان دو تیم،سابقه بازی یا سرمربیگری در تیم مقابل را ندارند

17.یک دیدار دو تیم در هفته 16ام برگزار شده است.این دیدار،جدال دو تیم در لیگ 78-1377 بوده که در ورزشگاه آزادی برگزار شده و به برد 3-0 استقلال انجامیده است
    .................................................. ......................
    بازیکنان امسال استقلال که سابقه گلزنی برابر فولاد را دارند:

1.جواد نکونام:3گل(با پیراهن پاس تهران)
    2.آرش برهانی:2گل(با پیراهن استقلال تهران)
    3.میلاد میداوودی:6گل(1گل با پیراهن پاس تهران،3گل با پیراهن استقلال اهواز،2گل با پیراهن استقلال تهران)
    4.کیانوش رحمتی:1گل(با پیراهن پاس تهران)
    5.میثم بائو:2گل(1گل با پیراهن استقلال تهران،1گل با پیراهن ابومسلم خراسان)
    6.سیاوش اکبرپور:6گل(2گل با پیراهن فجرشهیدسپاسی شیراز،1گل با پیراهن استقلال تهران،2گل با پیراهن استیل آذین تهران،1گل با پیراهن تراکتورسازی تبریز)
    .
    .
    بازیکنان امسال فولاد خوزستان که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند:

آرش افشین:1گل(با پیراهن فولاد خوزستان)
    .
    .
    .
    بازیکنان امسال استقلال که سابقه بازی برای فولاد را دارند:

1.پژمان منتظری به مدت 3فصل
    2.فابیو جانواریو به مدت 1.5فصل
    3.علی حمودی به مدت 2فصل
    .
    .
    بازیکنان امسال فولاد که سابقه بازی برای استقلال را دارند:

1.مهدی امیرآبادی به مدت 8فصل
    2.اسماعیل شریفات به مدت 1.5فصل
    .................................................. ........................
    امیر قلعه نوعی و حسین فرکی در دوران مربیگری تاکنون 4بار با هم روبرو شده اند که 1پیروزی سهم قلعه نوعی بوده،2دیدار مساوی شده و 1دیدار بسود فرکی پایان یافته است
    .
    .
    امیر قلعه نوعی در دوران مربیگری تاکنون 16بار با فولاد روبرو شده که 4پیروزی،7تساوی و 5شکست ماحصل جدالهای او با فولاد بوده است.فولاد از معدود تیمهائی است که قلعه نوعی بیش از آنکه برابر آن پیروز شده باشد،شکست خورده است
    .
    .
    حسین فرکی در دوران مربیگری تاکنون 4بار با استقلال روبرو شده که 1تساوی و 3شکست ماحصل جدالهای او با استقلال بوده است.فرکی تاکنون برابر استقلال پیروز نشده است

منبع:ابیته

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

امروز میبریم و با 34 امتیاز رکورد امتیاز در نیم فصل رو میشکنیم

از همه هوادارانی که امکانش رو دارن خواهش میکنم امروز به استادیوم بیان و با تشویقهاشون از بچه ها تشکر کنند

10. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدای ناکرده که نمی خواییم میثم حسینی رو با زنیدپور عوض کنیم ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پيشنهاد معاوضه حسيني با ميلادزنيدپور

منتفي بودن حضور احسان حاج صفي در استقلال و پيشنهاد اين باشگاه به سپاهاني‌ها براي معاوضه ميثم حسيني با ميلاد زنيد پور از اخبار مهم نقل و انتقالات باشگاه استقلال است.

پس از آنکه مسئولان باشگاه استقلال عباس محمد رضايي هافبک تيم فوتبال فجر سپاسي را جذب کردند در صدد جذب ميلاد زنيد پور هافبک تيم فوتبال سپاهان بر آمدند. اين درحالي است که اين روزها زنيدپور رابطه چندان خوبي با سرمربي تيم نداشته و قصد جدايي از سپاهان را در نيم فصل دارد.

به گزارش مهر، يکي از مسئولان باشگاه استقلال ضمن تاييد اين خبر، گفت: " باشگاه استقلال پيشنهاد معاوضه ميثم حسيني، مدافع اين تيم، با ميلاد زنيدپور را در نيم فصل به باشگاه سپاهان داده است".

وي افزود: " احمد جمشيديان نيز يکي از بازيکنان ديگر سپاهان است که مورد نظر کادرفني تيم بوده و در نقل و انتقالات نيم فصل به استقلال خواهد پيوست".

اين مقام مسئول انتقال احسان حاج صفي در نيم فصل به تيم استقلال را منتفي دانست و در اين خصوص گفت: "احسان حاج صفي درحال گذراندن دوران خدمت سربازي خود در باشگاه تراکتورسازي است که اين دوره تا حدود بهمن ماه به طول خواهد انجاميد. پس از سپري کردن اين دوره نيز اين بازيکن همچنان با باشگاه سپاهان قرارداد دارد و بايد به اين تيم برگردد".

وي خاطر نشان کرد: " با پيگيري هايي که در خصوص حل مشکل مالياتي عماد رضا انجام داده ايم و همچنين با هماهنگي با مسئولان باشگاه سپاهان، مشکل اين مهاجم عراقي براي پوشيدن پيراهن تيم استقلال حل خواهد شد".

ورزش 3

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای حضور در تمرینات استقلال/الویس انکام به ایران می آید

به گزارش اوج نیوز
    ،الویس انکام که سهمیه زیر 23 سال محسوب می شود و تجربه حضور در لیگ مصر را هم دارد،با انجام مراحل اداری حضورش در ایران،طی روزهای آتی به تهران خواهد آمد تا در صورت موافقت کادر فنی استقلال،پیراهن آبی را برتن کند. پیش از این،باشگاه استقلال مذاکراتی را برای حضور یک مهاجم صرب تبار در ایران انجام داده بود.

پ.ن

تا اینجا محمدرضایی و عمادرضارو گرفتیم.یه هافبک و یک مهاجم...
    خرید بعدی هم امیدوارم زنیدپور باشه
    از خرید جمشیدیان هم استقبال میکنم...باید هرطور شده خریدهای افتضاح اول فصلو جبران کنیم(اکبرپور و بیکزاده)

خدای ناکرده که نمی خواییم میثم حسینی رو با زنیدپور عوض کنیم ؟؟
    اگه سپاهان قبول کنه که خیلی عالیه
    ما بازیکنایی میخوایم که قدرت تهاجمیه تیمو بالا ببرند....در دفاع مشکلی نداریم....حسینی هم در نفوذ و سانترو.... اصلا حرفی واسه گفتن نداره....
    هرچند من ترجیح میدم هاشمو بدن بره چون نه در دفاع و نه در حمله حرفی واسه گفتن نداره....باز میثم خوب دفاع میکنه..ولی ما از این شانسا نداریم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-11-2012 at 12:51.

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خیلیا میگن خواب ممکنه تعبیرش برعکسش باشه منم دیشب خواب دیدم استقلال با باخت تو این بازیش از صدرنشینیش متزلزل شده ! اما این خواب رو و همین که با فولاد بازی داریمو به فال نیک میگیرم آمار نشون میده میتونیم فولاد رو خیلی راحت شکست بدیم و فرصت پیدا کنیم مقتدرانه تر در صدر قرار بگیریم ان شاالله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •