تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 308 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره بارسلونا در لالیگا فعلا اوله با 8 امتیاز اختلاف نسبت رقیب دیرینش

2. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 2 – رئال مادرید 2؛ بزرگترین نبرد تیمی؛ فردی تاریخ!

در شبی که هم رئال و هم بارسا عملکرد خوبی داشتند، تساوی عاید دو تیم شد تا فاصله هشت امتیازی رئال و بارسا حفظ شود

سایت گل – لیونل مسی و کریستیانو رونالدو نمایشی تماشایی داشتند و هر کدام دو گل زدند. به این ترتیب بازی بارسلونا و رئال مادرید در نوکمپ دو بر دو مساوی به پایان رسید.

محتوای مخفی: ادامه 
    این دیدار در هفته هفتم لیگ برگزار می‌شد اما بسیاری بر این باور بودند که می‌تواند روی نبرد قهرمانی در لالیگا اثر فراوانی داشته باشد. رونالدو و مسی گل‌های زیبایی زدند و جدی‌ترین تهدیدها را روی دروازه حریف ایجاد کردند.

در بارسلونا در غیاب کارلس پویول و جرارد پیکه، آدریانو زوج دفاعی خاویر ماسچرانو شده بود و ژوزه مورینیو هم کریم بنزما و مسعود اوزیل را به گونسالو ایگواین و کاکا ترجیح داده بود.

رئال مادرید در ابتدای بازی با تمایل به مالکیت توپ بازی را در دست گرفت. در دقیقه 19 بود که روی کرنر اوزیل، ضربه سر سرخیو راموس با فاصله‌ای بسیار اندک به بیرون رفت. ضعف دفاعی بارسلونا همچنان ادامه داشت و رئال در دقیقه 23 به گل رسید. حرکتی زیبا که اوزیل آغازش کرده بود با پاس بنزما به رونالدو و ضربه او که از بین تیر نزدیک‌تر و ویکتور والدس به درون دروازه رفت به پایان رسید. این ششمین بار پیاپی بود که رونالدو در کلاسیکو گل می‌زد و از این جهت به رکوردی جدید رسید.

مادرید تلاش کرد گل دوم را هم بزند. تنها دو دقیقه بعد بود که ضربه بنزما به تیر دروازه برخورد کرد و آنخل دی‌ماریا در فرصتی عالی توپ را به بیرون زد.

سپس تیتو ویلانووا دست به تعویضی زودهنگام زد و مارتین مونتویا جوان را به‌جای دنی آلوز به میدان فرستاد. آلوز نمایش خوبی نداشت و مونتویا بهتر از او در دفاع کار کرد.

بارسلونا به‌تدریج بازی همیشگی خود را از سر گرفت. در دقیقه 31 بود که سانتر پدرو با برخورد به چند نفر، و در نهایت با ضربه سر اشتباه په‌په مقابل پای لیو مسی قرار گرفت و او که در محوطه جریمه کمین کرده بود توپ را به تور دروازه ایکر کاسیاس رساند.

بارسا در نیمه دوم نمایش بهتری داشت و یک بار برخورد آندرس اینیستا و په‌په در محوطه جریمه که به پنالتی مشکوک بود را داور کرنر گرفت. اما بارسا در دقیقه 61 گل دوم را زد. رئالی‌ها بارها پشت محوطه جریمه خود خطا کردند و روی یکی از همین خطاها بود که ضربه ایستگاهی لیونل از فاصله 25 متری وارد دروازه کاسیاس شد. مسی این ضربه را فوق‌العاده زیبا و با مهارت زد و کاسیاس هر کاری کرد نتوانست توپ را دفع کند. مسی اگر گل سوم را هم می‌زد در کنار آلفردو دی‌استفانو به عنوان بهترین گل‌زن ال‌کلاسیکو قرار می‌گرفت.

اما شادی بارسا پنج دقیقه دوام داشت و رونالدو گل دوم خود را هم زد. او که اندکی پیش از این گل تلاش کرده بود ضربه قیچی بزند و نتوانسته بود این بار از فاصله عمیق بین مدافعان بارسا گریخت و پس از این که پاس عالی مسعود اوزیل با والدس تک به تک شد با ضربه‌ای سرضرب گل زد. رونالدو بر سر آن حرکت قیچی هم از ناحیه کتف اندکی آسیب دید.

در ادامه دو تیم دست به ریسک نزدند، اما بارسلونا سه موقعیت عالی در انتهای دیدار به دست آورد. اول ضربه مونتویا از پشت محوطه جریمه روی حرکت دیدنی بازیکنان بارسا از کاسیاس گذشت اما به تیر دروازه برخورد کرد. سپس پدرو فرصتی عالی یافت اما ضربه او که داشت برای کاسیاس خطرساز می‌شد به الکسیس سانچس برخورد کرد و به بیرون رفت. و در نهایت هم پدرو با پاس فوق‌العاده آندرس اینیستا صاحب توپ شد اما ضربه او از پشت محوطه جریمه با فاصله‌ای بسیار اندک به خارج دروازه رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویلانووا: می شود از لگدهای په په کلیپ ساخت/ حالا من و مورینیو با هم دست می دهیم!

مسی بهترین است. کریستیانو و لیونل بهترین بازیکنان دنیا هستند که در یک زمان با هم ظهور کرده اند.

سایت گل- جنگ‌های لفظی همیشه جز جدائی ناپذیری از دیدارهای فوتبال در سراسر دنیا بوده‌ است و هرچقدر حساسیت یک دیدار افزایش یابد شدت این جنگ‌ها و حرف و حدیث‌ها افزایش می‌یابد. در دیدار ال کلاسیکوی امشب نیز شاید کمتر مورینیو را که خود استاد مسلم حاشیه‌ و جنگ لفظی است در متن کار دیدیم، اما شاگرد و هموطن او په‌په را به خوبی در جنگ و جدال با آبی‌اناری‌پوشان دیدیم.

به گزارش گل درشرایطی که په‌په بازیکنان بارسا را به هنرپیشگان تئاتر تشبیه کرده بود و اینیستا را نیز یکی از این هنرپیشگان مجرب خوانده بود که در طول بازی امشب بسیار سعی داشت در محوطه‌ی جریمه‌ی رئال صحنه‌سازی کند.

تیتو ویلانوا، سرمربی بارسلونا نیز خیلی سریع وارد عمل شد و جنگ لفظی با په‌په را آغاز کرد. در ادامه به گوشه‌ای از مصاحبه‌ی مطبوعاتی ویلانوا اشاره خواهیم کرد که نشان می‌دهد او نیز تخصص بالائی در جنگ‌های لفظی دارد و انگشت مورینیو کار خود را کرده است!

اعتراض شدید ویلانوا به اعتراض‌های په‌په به داور

او مشخصا روی اینیستا خطا کرد. می توانم بگویم که می توانیم کلیپی از لگدهای په په بسازیم.

ویلانوا و عدم اظهار نظر در مورد داوری

نمی خواهم در مورد داور صحبت کنم. مورینیو حرفها را زده است. گل دوم رئال خطا روی اینیستا بود. اگر بحث داوری باشد، همه چیز مشخص است اما نمی خواهم صحبت کنم. په په از چه تئاتری صحبت می کند؟ می توان از لگدهایش کلیپ ساخت.

نقطه‌ی مشترک تیتو و مورینیو در مورد دیدار ال کلاسیکو

مورینیو گفت که بازی خوبی بوده و من هم همین نظر را دارم. روابطمان خوب است. با هم دست می دهیم. رئال به ما نزدیک تر شده است؟ نمی دانم این ها حرف هستند.

آدریانو در دفاع وسط؟

رویش فکر کرده بودیم. آدریانو بازیکن سریعی است. از عملکردش ممنون هستم. همین طور از پیکه که شب و ظهر تمرین کرد تا به بازی برسد اما نتوانست.

حرف‌هائی از تیتو که بوی بهانه داشت!

ما خط دفاع فیکسمان شامل آلوس، پیکه، پویول و آبیدال را نداشتیم. مونتویا بدون گرم کردن مقابل کریستیانو قرار گرفت.

و اما وضعیت سانگ

ما سانگ را به جای کیتا خریدیم تا دفاع وسط و هافبک دفاعی شود اما در مورد رئال نمی خواستیم ریسک کنیم. سانگ بازیکن سریعی است اما به اندازه آدریانو سریع نیست. تغییرات زیادی در ترکیب داشتیم اما آدریانو عالی بود.

مسی یا رونالدو؟

او بهترین است . کریستیانو و او بهترین بازیکنان هستند که در یک زمان با هم ظهور کرده اند.

2012/10/8

Pictures: Barcelona 2-2 Real Madrid

4. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام
    چند نکته:

1-گل دوم رو اشتباه آفسایدگیری آدریانو (امان از دست این بازیکن)
    2-حرکات پدرو عالی بود
    3-خط دفاعی ریزه میزه ست ولی در عوض بازیکنای رئال اکثرا قلدر و بلندقد(کلا میانگین قدی بارسا پائئینه)
    4-نمیدونم تو ضد حمله ها بازم اصرار به پاسکاری بود در حالیکه بازیکنای حریف مثل گلوله موقع ضد حمله فرار میکردند
    5-سانچز خوب بازی نکرد و کلا لول این بازیکن متوسطه
    6-والدز استاد گل خوردن از زوایای بسته انشاء الله که این فصل آخرین ...
    7-بازی دفاعی حریف ...
    8-تنوع تاکتیکی بعضی مواقع لازمه
    9-خط دفاعی ضعیفه
    اینا نظرات بنده بود...

6. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان گل ها رو HD دیدم. په په عجب حرکت شاخی کرد! در حالیکه نیم متری بدنش با ژاوی فاصله داشت و هیچ کس لمسش هم نکرد پرید هوا اون آکروبات رو اجرا کرد و با دست به مسی پاس گل داد. رئالی ها هم باورشون نمیشه کار خودش باشه. منتظر درگیری ای بود که به وجود نیومد.

8. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یه جورایی باعث افتخاره که با وجود مصدوما ( پویول پیکه آدریانو آلبا اینیستا تیاگو آلکسیس و کوئنکا ) تیم دست و پا بسته نیستیم .
    نصف تیم حداقل نبودن : از رئال نصفشون رو بگیرین ببینین میتونن با نیمکت پرستارشون کاری بکنن ؟
    تیم پپ با این تیم قابل قیاس نیست از نظر سبک بازی : ولی به هر جهت فعلا در نبود چند بازیکن تیم پرچمش بالاست

قضیه ویدیچ در چه حدیه ؟ جدی شده واسه جذبش ؟
    Last edited by MoJtaBa.R; 10-10-2012 at 00:03.

10. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بوسکتس دو جلسه بخاطر اخراج بازی بنفیکا محروم شد. مگه خطاش چی بود؟ تو تکرار هم معلوم نبود.

آبیدال پا به توپ شد: خسته ام ولی خوشبخت و خوشحالم

ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا حالا دیگر در کنار مربی بدنساز باشگاه تمرین می کند و پا به توپ شده است

سایت گل- اریک آبیدال ، ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا بعد از پشت سرگذاشتن روزهای سختی که بعد از عمل جراحی پیوند کبد داشت، حالا فکر بازگشت به زمین چمن را در سر دارد. اتفاقی که شاید در ابتدای زمان تشخیص بیماری اش غیرممکن به نظر می رسید.

اما حالا آبیدال دوباره پیراهن بارسلونا را برتن کرده؛ آن هم بعد از ماه ها...تصاویر منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا حکایت از آن دارد که این بازیکن فرانسوی تمریناتش را در کنار امیلی ریکارت، مربی بدنساز باشگاه بارسا از سر گرفته.

او که درماه آوریل عمل پیوند کبد را انجام داده بود، حالا بهتر شده و در شهرک ورزشی بارسلونا به تنهایی به تمرین می پردازد. او حالا تمرینات ایروبیک را با تمرین پیاده روی در کوهستان ترکیب کرده و به تازگی پا به توپ هم شده است. این خبر خیلی خوبی برای خود آبیدال و برای باشگاه بارسلوناست

این ستاره فرانسوی در صحبت هایی گفته:« واقعا خسته ام ولی احساس خوشبختی می کنم.» آبیدال ادامه داده:« مدتها بود که به پا به توپ شدن و لمس توپ فکر می کردم. امروز اولین روز است. فکر می کنم که از امروز به بعد، حرکت در این مسیر را آغاز خواهم کرد. تدریجا کار می کنم و بعد کارهای تکنیکی را شروع می کنم.»

2012/10/10

مسی: جای خالی گواردیولا کاملا محسوس است؛ بی صبرانه منتظر تولد فرزندم هستم

سبک بازی تیم و شیوه های برنامه ریزی سابه یا را می شناسیم. تیم ما درحال قدرتمندتر شدن است و این همان چیزی است که به دنبالش بودیم. من همیشه ازحضور دراردوی تیم ملی لذت می برم

سایت گل- لیونل مسی ، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا حالا در اردوی تیم ملی کشورش است و درگفتگو با رادیو پلاتا به این نکته اشاره کرده که او سالها درکنار گواردیولا به افتخارات زیادی رسیده. حالا درکنار تیتو و درانتظار تکرار این موفقیت هاست. او در این گفتگو از مسائل مختلفی صحبت کرده. دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های مسی، درمورد مسائل مختلف را مطالعه کنید:

* گواردیولا: همه ما جای خالی او را کاملا احساس می کنیم. چندین سال درکنار هم قهرمانی های متعددی به دست آوردیم. حالا تیتو مربی است و امیدواریم که با او هم به جامهای زیادی برسیم.

* ال کلاسیکو: ما و رئالی ها دیگر خیلی خوب همدیگر را می شناسیم. پس بازیهای سختی خواهیم داشت. درنیمه اول بازی در دست رئالی ها بود و حس می کنم که در نیمه دوم ما بهتر بودم. پیروزی مقدور نشد ولی همیشه ال کلاسیکو، بازی زیبایی برای بازی کردن است و امیدوارم که مردم هم لذت برده باشند.

* شرایط لالیگا: ما صدرنشینیم ولی تفاوتها یک یا دوامتیازی است. اگر دریک بازی ببازی، ممکن است عقب بیفتی. نتایج مثبت، آرامش بخش هستند. ما دو بازی سخت پیش رو داریم. ولی اول باید به بازی با اروگوئه فکر کنیم. یک بازی ملی سخت که مدتهاست از هم شناخت داریم. چهارسال پیش اروگوئه به ما نشان داده بود که تیم سرسختی است.

* فالکائو: او بازیکن بزرگی است. کیفیت بالایی درپاهایش دارد و قدرت گلزنی اش هم بالاست. فکر می کنم که در تیم ملی کلمبیا باروی کار آمدن پکرمن، شاهد تغییراتی باشیم و حالا این تیم به نتایج مطلوب می رسد. آنها به شدت می جنگند

* اوضاع دراردوی آرژانتین: ما از بازی کردن در کنار هم لذت می بریم. سبک بازی تیم و شیوه های برنامه ریزی الخاندرو سابه یا را می شناسیم. تیم ما در حال قدرتمندتر شدن است و این همان چیزی است که به دنبالش بودیم. من همیشه از حضور دراردوی تیم ملی لذت می برم. بازوبند کاپیتانی تیم هم یک بار سنگین نیست. من سعی می کنم که برای موفقیت خودم و تیمم به بهترین نحو ممکن کارها را انجام دهم. تجربه حذف در جام جهانی و یا کوپا آمه ریکا برایم خیلی سخت و تکان دهنده بود ولی حالا تلاشهایمان به ثمر نشسته و این باعث می شود که تیم بهتر شود. با نتایج خوبی که کسب می کنیم، درحال رشد و پیشرفت هستیم.

* ضربات ایستگاهی: به من می گفتند که برای زدن ضربات ایستگاهی باید زدن این ضربات راتمرین کنم. من همیشه بعد از جلسات تمرینی تیم، بیشتر می ماندم و ضربات ایستگاهی تمرین می کردم تا بهتر ضربه بزنم.من مجبور بودم که شوتهایم در ضربات ایستگاهی را بهتر کنم و بالاخره این تلاشها نتیجه داد

* تولد فرزندش: پدرشدن مسئولیت زیبایی است که با تولد فرزندت، نقش ها عوض می شود. بی صبرانه درانتظار تولدش هستم. به ویژه حالا که در اردوی تیم ملی آرژانتین هستم و می دانم که هر لحظه ای ممکن است فرزندم متولد شود. هنوز برایش توپ نخریم. ولی وقتی بزرگتر بشود می خرم. بچه من قطعا یک بارسایی خواهد بود

* سبک بازی آلبی سلسته: من دوست دارم که با بازیکنان زیادی در خط حمله بازی کنیم، مثل وقتی که من با دی ماریا، آگوئرو و ایگواین بازی می کنیم. هرچه مهاجمان بیشتر باشند، بهتر. ما بازیکنان فوق العاده ای داریم وباید از این نکته بهره ببریم. گاهی وقتها من مثل بازیهایم دربارسا عقب ترمی آیم. سعی می کنم به خط میانی ملحق شوم تا توپ را بگیرم و در جریان بازی قرار گیرم. در تیم ملی بازیکنانی داریم که می توانند این کار را انجام دهند.

* سقف فوتبال آرژانتین: تیم ملی ما درحال رشد و پیشرفت است. باگذشت زمان، احترام ها به تیم ما بیشتر می شود. در بازیهای مرحله مقدماتی و حذفی کارها پیچیده می شود و بیشتر باید بجنگی تا اینکه بازی کنی. می دانیم که هنوز زمان زیادی تا جام جهانی باقی است ولی برد به تو کمک می کند تا این پروسه را با آرامش بیشتری طی کنی. برای ما دراختیار گرفتن توپ و حمله کردن کار آسان تری است. البته این بستگی به حریف رودررویمان هم دارد

* الگوی فوتبالی: ازنظر من آیمار بازیکنی است که همیشه از فوتبالش خوشم می آمد.

2012/10/10

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یه اظهار نظر کرده هلب که پپ مربی بزرگی نبود مهرهای بزرگ داشت موفق میشد !! مهره بزرگ داشتن رو ریکارد و دیگران هم داشتن ولی مث پپ نتونستن ازشون کار بگیره و مدیریت کنه

نیمکت تیم در قیاس با زئال کمبود داره . جایگزین واسه پویول هم باید زودتر پیدا کنن هم سنش بالاست هم مدام مصدوم میشه

14. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه..

شرمنده دیگه به نت دسترسی ندارم در طول هفته...

بازی رو تو خوابگاه دیدیم خیلی حال داد..!

سر و صدا جیغ و داد کف و سوت...

ولی قبل از بازی با توجه به نبود دو مدافع به مساوی راضی بودم ولی بعد بازی با توجه به بازی خوبی که داشتیم حسرت خوردم چرا نبردیم..

20 دقیقه آخر بازی میتونستیم ببریم ولی نشد..

با این حال خوشبختانه فاصله حفظ شد..

مسی هم 17 گله شد که حتما رکورد دی استفانو رو میزنه...

کریس هم انصافا داره خوب گل میزنه..

حالا باید رو بازیهای بعدیمون تمرکز کنیم بازی بعدیمون تو لالیگا با لاکرونیاس اونم تو خونه خودش..

راستی اتلتیکو هم خیلی شر شده الان با ما هم امتیازه..

به امید موفقیت با بارسای تیتو و توپ طلای مسی
    Last edited by MMM52; 12-10-2012 at 19:35.

16. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينيستا: حرف‌هاي په‌په توهين‌آميز بود

هافبک بارسلونا معتقد است که حرفه‌هاي مدافع رئال مادريد در خصوص وي و هم‌تيمي‌هايش توهين آميز بوده است.

در جريان ديداري که بين بارسلونا و رئال مادريد در چارچوب لاليگا انجام شد، برخوردي بين په‌په، مدافع پرتغالي رئال مادريد و آندرس اينيستا، هافبک بارسلونا در محوطه جريمه رئال رخ داد که داور آن را خطاي پنالتي تشخيص نداد. په‌په معتقد است اينيستا در اين صحنه نمايش بازي کرده است.

به گزارش فارس،‌آندرس اينيستا در خصوص اتفاقات رخ داده در بازي بارسا و رئال مادريد اظهار داشت: ال‌کلاسيکو بزرگ است و وقتي به پايان مي‌رسد، گويي يک اتفاق بزرگ به پايان رسيده اما ليگ همچنان ادامه دارد.

وي ادامه داد: اين بار مدت زيادي يکديگر را در آغوش گرفتيم. ما همديگر را مثل ساير فوتباليست‌ها دوست داريم.

به هر حال اينيستا صحبت‌هاي په‌په را نپسنديده و در اين باره خاطرنشان کرد: من احساس توهين کردم، زيرا فکر نمي‌کنم که نمايش بازي کردم و هم‌تيمي‌هاي من هم اين کار را نکردند.

وي اضافه کرد: اگر به رفتار په‌په نگاه کنيم، عقايد بسيار متفاوتي خواهيم داشت. چيزي که او گفت ناراحت کننده و توهين آميز بود، اما همه مي‌دانيم که او چگونه بازيکني است.

بارسلونا در حال حاضر تحت هدايت ويلانووا در دوره جديدي به سر مي‌برد و اينيستا بر اين باور است که اختلاف زيادي وجود ندارد. شيوه بازي و روش‌ها همان است که در دوره گوارديولا بود.

وي افزود: پپ تصميم گرفت تا کارهاي ديگري انجام بدهد. او هميشه يکي از فوتبال‌دوستان است.

هافبک بارسلونا در خصوص انگيزه‌هاي تيم ملي کشورش نيز اشاره کرد: وقتي قهرمان اروپا و جام‌جهاني مي‌شويد، مردم از شما انتظار دارند که دوباره اين کار را انجام بدهيد و اين انتظاري منطقي است.

وي اضافه کرد: در طول مسابقات يورو تيم‌هايي مانند فرانسه توجه بيشتري به آنچه ما انجام مي‌داديم نشان دادد و اين احترامي است که تيم ملي به دست مي‌آورد.

18. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شب گلباران لاماسیا

بلاروس 0-4 اسپانیا

گل آلبا و هت تریک پدرو

آرژانتین 3-0 اروگوئه

2 گل مسی و گل آگرو روی حرکت مسی

مقایسه لئو با بازیکنی از این نسل جنایت نیست ...

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •