تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 95 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در حال حاضر خرید کاکا و بالوتلی خیلی میتونه به هدف اصلیمون یعنی قرار گرفتن تو سه تیم برتر
    کمک کنه, بجز یوه که تقریبا خودشو جدا کرده تیم های دوم تا هفتم همگی دارن با چنگ و دندان برای
    بالای جدول میجنگن و انصافا جنگ تمام عیاریه.باید تیم تقویت بشه و ناگفته نمونه که فاز تدافعی هم
    نیاز به ترمیم داره. کاکا که یه جورائی برای جبران کمبود خلاقیت هافبک ها ضروریه, میشه حالا از بالوتلی
    چشم پوشی کرد.

2. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای خط دفاع که الگری گفته بازیکنی جذب نمیشه . ولی گفته که برای رسیدن به سهمیه نیاز به تقویت تیم هست .

فعلا که از اسپانیا و از طرف مطبوعات این کشور خبر رسیده که رئال مخالف قرارداد قرضی 30 ماهه بوده .
    پس فعلا بی خیال خوشحالی بشیم تا اخبار تکمیلی برسه

در مورد سالامون هم یک خبر منتشر شده مبنی بر این که مسئولان میلان منتظر اوکی برلوسکنی هستن تا این بازیکن رو جذب کنن .
    قیمت مورد نظر برای جذب این مدافع - هافبک لهستانی 5 میلیون بوده ولی تا 4 میلیون هم میشه از قیمت این بازیکن کم کرد .
    این بازیکن میتونه تا پایان فصل بصورت قرضی در برشیا بمونه و در فصل بعد به میلان ملحق بشه .
    از تیم های بارین مونیخ و اینتر به عنوان تیم های علاقمند به این بازیکن نام برده شده .

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محض فان : دی

اگه عکس لود نمیشه بگید یه جا دیگه آپ کنم
    Last edited by Arrowtic; 23-01-2013 at 22:59.

6. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تحلیل روز: میلان خط میانی خود را گم کرده است

مشکلات متعدد میلان در فصل جاری بر همگان عیان است، اما اشتباهات و کاستی‌های بازیکنان میانی میلان ضربات سنگینی را بر پیکر روسونری وارد کرده است.

در حال حاضر و تا این مقطع از فصل، صدرنشینان لیگ‌های بزرگ اروپا از قبیل اسپانیا، انگلستان، و آلمان دارای بهترین قدرت پاس‌دهی در میان لیگ‌های برتر اروپایی می‌باشند، و این تیم‌ها با استفاده از نرخ پاس‌دهی دقیق بالا موفق شده‌اند خود را به بالاترین سطح در این کشورها برسانند.
    از بارسلونا، منچستریونایتد، و بایرن‌مونیخ که بگذریم به میلانی می‌رسیم که به لحاظ فنی دچار تغییرات عمده‌ای شده، و کماکان در حال دست‌وپنجه‌نرم کردن با آنهاست.
    میلان اکنون در رده ششم سری‌آ قرار دارد، اما با این حال به لحاظ قدرت‌ پاس‌دهی صحیح در میان تیم‌های برتر اروپا قرار دارد، این در حالی است که بازیکنان میانی میلان از افت قابل توجهی نسبت به فصل پیش برخوردار بوده‌اند.

شاگردان ماسیمیلیانو آلگری در فصل جاری موفق شده‌اند رکورد جالب 86.3 درصد پاس صحیح در طول بازی‌های خود را به نمایش گذارند. میلان در حالی چنین رکوردی از خود به جای گذاشته که در رده ششم لیگ سری‌آ قرار گرفته، و از این حیث از تیم‌های بالای جدولی مانند یوونتوس، لاتزیو، و فیورنتینا پیشی گرفته است.
    اما قدرت روسونری تنها به پاس‌های صحیح محدود نشده است، بلکه میلان به لحاظ مالکیت توپ نیز از تیم‌های برتر اروپا بوده است. میلان با میانگین ماکلیت توپ به میزان 58.1 درصد در هر بازی، هشتمین تیم برتر اروپا به این لحاظ بوده است، این در حالی است که آنها در ایتالیا نیز بعد از یوونتوس از این لحاظ در رده دوم قرار دارند.

چرا میلان با در اختیار داشتن چنین آمار قابل توجهی در مالکیت توپ و همچنین ارسال پاس‌های صحیح، اکنون در رده نازل ششمی سری‌آ قرار دارد؟
    پاسخ ساده است، کمبود یک پاسور نابغه که توانایی نتیجه بخشیدن به پاس‌های مکرر روسونری و تبدیل آنها به پاس نهایی برای به ثمر رسیدن گل برای میلان را داشته باشد در تیم به طور کامل احساس می‌شود.
    خروجی‌های متعدد میلان در تابستان 2012 و انقلابی که در ترکیب روسونری حاصل شد و مسئولان آن را پروسه جوان‌گرایی نامیدند باعث شد تا میلان از هماهنگی لازم در خط میانی برخوردار نباشد.

علی‌رغم این موضوع که استفان ال‌شراووی برترین گلزن میلان تا این مقطع از فصل بوده، اما او در کنار اوربی امانئولسنون همچنین با سه پاس گل بهترین پاسور گل میلان در رقابت‌های لیگ نیز بوده است. همچنین چهار بازیکن با دو پاس گل ارسالی در رده بعدی قرار گرفته‌اند.
    اما جالب اینجاست که از میان این چهار بازیکن نیز نام دو تن از مدافعان، آباته و دی‌شیلیو، و همچنین دو تن از دیگر مهاجمان، پاتزینی و کرکیچ، دیده می‌شود، و اثری از بازیکنان میانی میان دیده نمی‎شود.

کوین-پرینس بواتنگ، آنتونیو نوچرینو، و ریکاردو مونتولیوو هر کدام تنها یک پاس گل برای هم‌تیمی‌های خود در رقابت‌های لیگ قراهم کرده‌اند. معمولاً این سه هافبک از حضور بیشتری نسبت به سایرین در ترکیب اصلی میلان برخوردار بوده‌اند،
    این در حالی بوده که نایجل دی‌یانگ به دلیل مصدومیت طولانی‌مدت قادر نخواهد بود میلان را تا پایان فصل همراهی کند. همچنین آلگری گاه‌گداری از ماسیمو آمبروزینی نیز به عنوان جایگزین دی‌یانگ در ترکیب اصلی بهره برده است.

از بواتنگ به طور کلی در پست هافبک هجومی پشت دو مهاجم استفاده شده است، در حالی که در این فصل و در این پست و سایر پست‌هایی که مورد استفاده قرار گرفته به شدت افت کرده، و پیش از دیدار مقابل کاتانیا و گلزنی در برابر این تیم به عنوان یکی از ضعیف‌ترین هافبک‌های اروپا شناخته می‌شده است.
    نوچرینو، بعد از این که در فصل گذشته نام خود را به عنوان دومین گلزن برتر تیم بر سر زبان‌ها انداخت، اما در فصل جاری حتی توان پیدا کردن جایی در ترکیب ثابت روسونری را ندارد. اشتباهات مکرر او در مقابل بولونیا، لاتزیو، و تورینو حتی منجر به دریافت گل شده است.
    اما در این میان مونتولیوو مطابق انتظار از درخشش قابل قبولی برخوردار بوده، و حتی قابلیت‌های رهبری و کاپیتانی میلان را از خود بروز داده است. اما او نیز بعد از مصدومیت که برای وی در اواخر نیم‌فصل پیش آمد کمی دچار افت شد، و رفته‌رفته به مراحل آمادگی کامل باز می‌گردد.

سران میلان در ویاتوراتی از ژانویه به فکر افتاده‌اند، و در تلاش هستند تا به سرعت ضعف‌های میلان را بپوشانند. حضور هافبک هجومی جوان خوش‌آتیه امپولی، ریکادرو ساپونارا، می‌تواند مهر تاییدی بر فعایت‌های جوان‌گرایانه روسونری باشد.
    حضور او از تابستان آینده برای میلان می‌تواند بسیار امیدوارکننده باشد، اما از سویی، حضور بازی‌سازی مانند کاکا که به زودی سی‌ویک ساله خواهد شد نمی‌تواند در راستای طرح انقلاب جوان‌گرایی میلان قابل توجیح باشد، اما با توجه به آنچه گفته شد شکی در این نیست که میلان در خط میانی دچار آسیبی جدی است،
    و هرچه زودتر باید در فکر ترمیم آن باشد، چرا که در صورت غفلت در این امر، میلان از حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده باز خواهد ماند، و طبعات اقتصادی ناشی از عدم حضور روسونری در مهمترین رقابت فوتبالی در اروپا می‌تواند مشکلات اقتصادی باشگاه را دوچندان کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد از مذاکره با میلان؛ سیتی قیمت بالوتلی را کاهش داد

مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی، اکنون در میلان است تا در مورد آینده این بازیکن با مدیران روسونری مذاکره کنند

به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، باشگاه منچسترسیتی مبلغ مورد نظرش برای فروش ماریو بالوتلی را به 20 میلیون پوند کاهش داد تا احتمال انتقال این مهاجم ملی پوش ایتالیایی به میلان قوت بگیرد.

مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی، اکنون در میلان است تا در مورد آینده این بازیکن با مدیران روسونری مذاکره کنند و یک منبع نزدیک به طرفین، شرایط این انتقال را در حال پیشرفت توصیف کرد.

سیتی ابتدا پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای فروش این بازیکن را رد کرده بود اما اکنون برای فروش او با قیمتی پایین تر متقاعد شده است.

این در حالی است که گفته می شود میلانی ها در تلاش هستند تا با فروش فیلیپ مکسس که دستمزدی 3.8 میلیون پوندی دریافت می کند، شرایط حضور بالوتلی در سن سیرو را مهیاتر کنند.

بالوتلی هم که این فصل فرصت چندانی در ترکیب اصلی سیتی به دست نیاورده، آماده است تا به ایتالیا برگردد وبه همین دلیل، به دنبال اجاره دادن خانه اش در منطقه الدرلی اج است.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب برلو آب پاکی رو ریخت روی دست همه و گفته که نه کاکا و نه بالوتلی به خاطر قیمت بالایی که دران به میلان ملحق نمیشن !
    البته هنوز هم من نمیدونم کدوم حرف اینا درسته کدوم یکی دروغه !!!
    بس که دو پهلو حرف میزنن و عمل میکنن ... کلا همچین مدیر و نائب رئیسی نصیب گرگ بیابون نشه

زاکاردو مدافع پارما هم با مصباح قراره معاوضه بشه ... زاکاردو خوبی که داره اینه که جزو مدافعان نسبتا سریعه و توی این وضعیت که مدافعان میلان (به استثنای زاپاتا) کند هستن میتونه به کارمون بیاد .
    کلا از بونرا بهتره و میشه امید داشت که بعد از جذب این بازیکن دیگه شاهد حضور سوپر استاری بنام بونرا در زمین نباشیم . نکته خوب دیگه اینه که مصباح تیم رو ترک میکنه و از دستش خلاص میشیم

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کريستين زاکاردو به ميلان پيوست

کريستين زاکاردو مدافع ايتاليايي پارما که اخيرا 31 ساله شد و از سال 2009 در پارما حضور داشته.او همچنين سابقه حضور در بولونيا،اسپتزيا،پالرمو و وولفسبورگ را نير تجربه کرده است
    بر اساس اين گزارش که در وبسايت رسمي باشگاه روسونري منتشر شده اين بازيکن که اخيرا 31 ساله شده از پارما به ميلان پيوست و براي اين انتقال جمال مصباح مدافع نيمکت نشين ميلان و رودني استراسر نيز راهي پارما شدند.

اين ملي پوش سابق 31 ساله در ترکيب 2006 تيم ملي ايتاليا نيز حضور داشت و موفق شد به همراه تيمش قهرماني جهان را تجربه کند.زاکاردو با يک انتقال دائمي راهي ميلان شد.

کريستين زاکاردو پس از پيوستن به ميلان در صحبت هايي با شبکه اختصاصي باشگاه ميلان چنين گفت "از اينکه به ميلان پيوسته ام افتخار مي کنم.مذاکرات از چند هفته پيش آغاز شده بود و حالا من راهي ميلان شده ام"

او در ادامه گفت " مي توانم در قلب خط دفاعي يا در جناحين بازي کنم و بهترين بازي خود را به نمايش خواهم گذاشت.31 سال دارم و پس از تجربه بازي زياد در سري آ سرانجام به ميلان پيوستم.بعضي از هم تيمي هاي جديد خود را مي شناسم و بعضي ديگر را به زودي ملاقات خواهم کرد"

مصباح ملي پوش الجزايري ميلان نيز با انتقال دائمي راهي پارما شد در حالي که استراسر به عنوان بخشي از قرارداد زاکاردو به صورت قرضي به پارما پيوست.

14. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مورینیو: بازگشت به میلان برای کاکا خوب است

سرمربی رئال‌مادرید، خوزه مورینیو، اعلام کرد که بازگشت به میلان برای کاکا بسیار خوب خواهد بود.

مدت‌هاست که طرح بازگشت ریکاردو کاکا به میلان کلید خورده است، اما هیچ‌گاه به واقعیت تبدیل نشده است. شایعات مربوط به انتقال کاکا به میلان در هفته‌های اخیر بسیار شدت گرفته بود، اما آدریانو گالیانی در حالی که همگان انتظار داشتند از انتقال صورت گیرد، در نهایت ناباوری اعلام کرد که به دلیل مشکلات مالی کاکا به میلان باز نخواهد گشت.

اما سرمربی پرتغالی رئال‌مادرید معتقد است که بازگشت به میلان می‌تواند بهترین گزینه برای کاکا باشد. مورینیو در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: اول از همه، من می‌خواهم کاکا خوشحال باشد، و به همین علت فکر می‌کنم بازگشت به میلان برای او گزینه بسیار خوبی خواهد بود. اما در حال حاضر او بازیکن رئال‌مادرید است.

همچنین تکنسین پرتغالی و سابق اینترمیلان اعلام کرد که حضور دوباره او در ایتالیا دور از دسترس نخواهد بود: هنوز می‌خواهم به مدت 20 سال دیگر در فوتبال حضور داشته باشم. و در این زمان ممکن است هر اتفاقی رخ دهد، و به ایتالیا بازگردم، این حضور می‌تواند حتی در اینتر باشد.

پ.ن : مورینیو رسما امیدوارمون کرد توی خط هافبک به بازیکنی مثل کاکا که دریبل زن و توپ پخش کن باشه نیازمندیم .
    امیدوارم برلو و گالی راه حلی برای این انتقال پیدا کنن ... با وجود کاکا میشه به کسب رتبه سوم امیدوارتر شد .
    در غیر این صورت کارمون خیلی سخت میشه .

خبر دیگه هم اینه که میلان و جنوا در حال مذاکره در رابطه با وضعیت کونستانت و آچربی هستن .
    میلان کونستانت رو میخواد دائمی به خدمت بگیره و از اون طرف آچربی وضعیت خوبی در میلان نداره و جنوا میخواد برای تقویت خط دفاعیش اون رو از میلان بخره .
    شاید میلان آچربی رو برای خرید کونستانت به جنوا واگذار کنه .

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روبینیو : می خواهم تا 5 یا 6 سال دیگر در میلان بمانم /بهترین هدیه تولدم بردن آتالانتاست

مهاجم برزیلی میلان که اخیرا 29 ساله شده در صحبت هایی گفت که امیدوار است تا در سال های پیش رو نیز بتواند همچنان به بازی در این باشگاه ادامه دهد.

سایت گل-پس از منتفی شدن انتقال روبینیو به سانتوس به دلیل عدم توافق سانتوس با میلان و خود بازیکن در حال حاضر روبینیو به وضوح اعلام کرد که دیگر هیچ تمایلی برای ترک باشگاه میلان به این زودی ها ندارد هر چند که او در پنجره نقل و انتقالات زمستانی که به زودی مهلت آن به پایان می رسد در یک قدمی بازگشت به سانتوس برزیل بود.

به نقل از ac-milan.ir-این مهاجم برزیلی در جمعه گذشته 29 ساله شد و امیدوار است که تولد خود را با کسب یک سه امتیاز برابر آتالانتا در روز یکشنبه جشن بگیرد.

او در این رابطه در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان چنین گفت " از این تولد 29 سالگی خود را در میلان جشن گرفتم بسیار خوشحالم چرا که من هم نیز از بودن در اینجا خوشحالم و امیدوارم تا پنج یا شش سال دیگر در میلان بمانم"

بازیکن سابق منچستر سیتی در رابطه با بازی روز یکشنبه برابر آتالانتا چنین گفت "بهترین هدیه تولد برای من کسب سه امتیاز برابر آتالانتا است و امیدوارم که من نیز بتوانم در این بازی به میدان بروم.پیروزی در این بازی واقعا بهترین هدیه برای من است"

او در پایان گفت "در حال حاضر من تجربه ی بیشتری نسبت به سال های جوانی خود دارم اما ذهنیت و روحیه من همان است"

میلان در روز یکشنبه راس ساعت 15:00 به وقت اروپا در خانه به میزبانی آتالانتا خواهد رفت.

خبر رسمی : بازگشت آچربی به جنوا در ازای نیمی از مالکیت کنستانت!

وب سایت باشگاه میلان در تازه ترین گزارش خود با تایید این انتقال اعلام کرد که فرانچسکو آچربی رسما به جنوا بازگشت.

سایت گل-فرانچسکو آچربی و کوین کنستانت ،هر دو بازیکن در تابستان گذشته راهی سن سیرو و میلان شده بودند هر چند که آچربی در مالکیت مشترک میلان -جنوا و کوین کنستانت با یک انتقالی قرضی با حق خرید 8 ملیون یورو به میلان پیوسته بود.

به نقل از ac-milan.ir-وبسایت رسمی باشگاه میلان در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که جنوا در ازای واگذاری پنجاه درصد مالکیت کوین کنستانت ,فرانچسکو آچربی را کاملا تحت مالکیت خود قرار داد.

آچربی به ارزش 4 ملیون یورو به جنوا بازگشت-مبلغی که نیمی از مالکیت واگذرای کوین کنستانت به میلان بود.

کنستانت پس از شنیدن این خبر در مصاحبه با توتو اسپورت چنین گفت "صادقانه بگویم زمانی که در تابستان گذشته خبر انتقالم به میلان را شنیدم فکر نمی کردم فرصت بازی چندانی در این تیم نصیب من شود.می دانم که آلگری من را انتخاب کرده بنابراین تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا ثابت کنم شایسته این حضور در میلان هستم"

او در ادامه گفت"من ابتدا به صورت قرضی راهی میلان شده بودم اما حالا با توجه به خرید نیمی از مالکیت من توسط میلان ،می خواهم در این باشگاه بمانم.

مدیر برنامه های من با باشگاه در رابطه با شرایط من مذاکرات لازم را انجام داد و در حال حاضر سران روسونری نیمی از مالکیت من را خریداری کردند.بسیار خوشحال هست اما ترجیح می دهم تا 100 درصد در مالکیت روسونری باشم تا به صورت مشترک با باشگاه جنوا"

پس از به خدمت گرفتن کریستین زاکاردو بنابراین قرارد قرضی کوین کنستانت به صورت مالکیت مشترک در انحصار دو باشگاه میلان و جنوا قرار گرفت و آچربی نیز 100 درصد کامل به جنوا واگذار شد.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل آتالانتا :

دروازه بان : آبیاتی - گابریل - آملیا

مدافع : زاپاتا - مکسس - دی شیلیو - زاکاردو (81) - بونرا - آنتونینی - یپس

هافبک : بواتنگ - مونتولیوو - فلامینی - نوچرینو - ترائوره - کونستانت - مونتاری

مهاجم : الشاراوی - نیانگ - پاتزینی - بویان - روبینیو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •