تلویزیون من ua40f6400ar می باشد ! با این روش نتونستم دیجیتالش کنم ! روش دیگه ایی هست ؟ چرا برای من جواب نمیده؟
تلویزیون من ua40f6400ar می باشد ! با این روش نتونستم دیجیتالش کنم ! روش دیگه ایی هست ؟ چرا برای من جواب نمیده؟
دوست عزیز
اگر روش این تایپیک را بطور کامل انجام دهید و نتیجه نگرفتید باید از یکفرد متخصص اینکار کمک بگیرید ممکن است شما روش را درست انجام نمی دهید چون افقط همین روش برای اینکار است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ! من مشکل کنترل رو برطرف کردم و قفل باز شد اما یه مشکل دیگه که دارم ! در قسمت local set فقط گزینه EA_M_ASIA رو داره وقی روش کلیک می کنی فقط خودش میاد !! گزینه دیگه ای نیست برا تغیر !!! تلویزونم UA40F6400AR می باشد!با تشکر
دوست عزیز
وقتی روی آن آیتم که می روید باید از روی کنترول از دکمه های << و >> برای جابجایی استفاده کنید.
سپاس انجام شد ! خیلی ممنون ازتون !منم سعی می کنم این کار رو گسترش بدم ! فقط یک سوال من 10 تا کانال دیجیتال می تونم بگیرم ؟
دوست عزیز
کانالهای دیگر را هم می توانید بگیرید از این مطلب استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
و در آخر اینکه کانالهای دیگر را هم باید گرفته باشید ولی با شماره کانال 800 به بعد و برای دیدن از اسمارت هاب روی آیکون کانال کلیک کنید و لیست کانالها را ببینید و آنها را به شماره کانالهای دلخواه ویرایش کنید.
سلام.
من مشکلی که دارم اینه که کانالهارو ذخیره میکنم و چون همه کانالها ذخیره نمیشن بقیه رو بصورت دستی فرکانسهاشون رو وارد میکنم و جستجو میکنم.اما بعد از یکی دو روز اون کانالهایی که بصورت دستی ذخیره کردم خود به خود حذف میشن !!!
چندین بار هم امتحان کردم و دوباره میبینم حذف شدن.مشکل چی میتونه باشه؟
مدل تلوزیونمم (UA46ES5600)
اگه آپدیت کنم دوباره باید گیرنده دیجیتالشو فعال کنم بعد از آپدیت؟
ممنون.
دوست عزیز
خیر با آبدیت کانالهایتان از بین نمی رود و در ضمن شما وقتی که کانالها را جستجو می کنید بعضی از آنها با شماره های دیگر ثبت میشوند مانند 800 به بالا و شما می توانید وارد اسمارت هاب شده و از آیتم کانال که عکس یک دیش است وارد شده و لیست کانالها را ببینید و به اختیار خود شماره های آنها را ویرایش کنید با این مدل بسیار کار کردم و مشگلی را که شما گفتید تا حالا مشاهده نکردم.
بله آقای متین پور کانالها 800 به بالا ذخیره میشن و شما فرموده بودین کانالهارو چطور شماره دلخواه بذارم براشون اما نمیدونم این مشکلش چیه.خیلی ممنون از راهنماییتون وو امیدوارم با آپدیت حل بشه
دوست عزیز
این مشگلی نیست که خودتان را بابتش ناراحت کنید از همان قسمت اسمارت هاب ویرایش را انجام دهید.
بدین ترتیب که وقتی روی آن آیتم کانال در اسمارت هاب وارد شدیددر منوی آن از روی کنترول دکمه tools را زده وارد منوی آن میشوید و از منوی آن ویرایش کانال را انتخاب و وارد منوی آن میشوید بعد روی کانال موردنظر تیک کرده وبه قسمت چپ تصویر رفته و شماره کانال مورد دلخواه تان را انتخاب و قبول می کنید و به همین ترتیب ادامه می دهید و کانالها را ردیف می کنید
Last edited by matinpour; 15-06-2014 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)