تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 44 از 325 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

امروز رفتم گاج سفید برای فیزیک بخرم یارو گفت گاج سفید دیگه چاپ نمیشه...بجاش گاج طوسی اومده!!!
    درسته این حرف؟ چجوریاس؟
    آره رنگ جلدشو فقط عوض کردن : دی
    راستی واسه پایه یا پیش ؟
    واسه پیش ب نظرم الگو بگیر . اگه به فیزیک علاقه مندی خیـــــلی سبز !! حالا بازم نظر خودته . رفتی کناب فروشی به اینا هم یه نگاهی بنداز

2. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چرخیدم و چرخیدم بالاخره افتادم توی قلمچی ! آخه بالاخره امسال باید یه جایی خودمون رو محک بزنیم یا نه ؟
    اما یه اشتباهی کردم ، کتاباش رو هم ثبت نام کردم ! کاش ثبت نام نمیکردم خودم میتونستم انتخاب کنم ، البته الان هم میتونم ولی خوب هزینه ای که دادم حیف شد رفت پی کارش !
    به نظرتون کتابای قلمچی کدوماش به درد میخوره ؟ یعنی میشه یه چیز از توش یاد گرفت ! آیات روایات و قرابت معنایی آّبی و شیمی آبی و فیزیک آبی رو فعلا گرفتم ، اما جا زیاد داره واسه انتخاب ! به نظرتون کدوماش بهتره که انتخاب کنم !
    حسابان بین کتابایی که بود به نظرم خیلی سبز بهتر اومد ! دوستایی که حسابان خیلی سبز رو امتحان کردن یه نظری بدن ببینم چطوریاست ! بهتره چطوری باهاش کار کنم ؟
    شیمی نیاز هست بشینم بازرگان رو بخونم یا با همین قلمچی پیش برم ؟
    حساب دیفرانسیل جدید کدوم انتشارات بگیریم بهتره ؟
    هندسه تحلیلی و ریاضیات گسسته رو خیلی ضعیفم ، بهتره از همین کتابای قلمچی و کتاب خودم شروع کنم یا مستقیم برم سراغ خوشخوان ؟ هندسه پایه چطور؟
    خواهشا اگر کسی برنامه ی گزینه 2 رو داره برای من بزاره...
    ممنون
    دارم ولی سرعتم کمه نمیشه آپلود کنم ! خب تو خود سایت گزینه 2 هست دیگه ! برو از اونجا بگیر !

4. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

6. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

آره رنگ جلدشو فقط عوض کردن : دی
    راستی واسه پایه یا پیش ؟
    واسه پیش ب نظرم الگو بگیر . اگه به فیزیک علاقه مندی خیـــــلی سبز !! حالا بازم نظر خودته . رفتی کناب فروشی به اینا هم یه نگاهی بنداز
    اقا کجا فقط رنگشو عوض کردن؟!
    کلا مولفاش عوض شدن،کلا یک کتاب دیگس!
    هم پیشش هم پایه

8. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

هم پیشش هم پایه
    فک کنم براداران جوکار با هم اختلاف دارن دیگه گاج کتاب های احمد جوکار چاپ نمیکنه
    رفتید کتاب فروشی بگین که کتاب فیزیک احمد جوکار میخوام الان انتشاراتش یادم نمیاد
    برای فیزیک هم کتاب های پایه و هم کتاب های پیش بگیرید دیگه نیازی به کتاب دیگه ندارید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

هم پیشش هم پایه
    در مورد فیزیک نمی دونم اما کلا شنیده بودم گاج داره اکثر کتاب های کنکوریش رو خاکستری میکنه !!
    به هرحال شرمنده : دی

حسابان بین کتابایی که بود به نظرم خیلی سبز بهتر اومد ! دوستایی که حسابان خیلی سبز رو امتحان کردن یه نظری بدن ببینم چطوریاست ! بهتره چطوری باهاش کار کنم ؟
    هندسه تحلیلی و ریاضیات گسسته رو خیلی ضعیفم ، بهتره از همین کتابای قلمچی و کتاب خودم شروع کنم یا مستقیم برم سراغ خوشخوان ؟ هندسه پایه چطور؟
    حسابان خیلی سبز کتاب خوبی هست . اما اگه هدفت کنکوره فک کنم گاج سفید بهتر باشه . اگه خیلی علاقه داری ب حسابان بعدش خیلی سبز رو هم بزن !
    صد در صد بهمن بازرگانی شک نکن
    دیفرانسیل انرژی اتمی فعلا بهترینه !!
    واسه هندسه پایه . تحلیلی و گسسته هم گاج سفید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی میدونه نسبت به کنکور پارسال چه کتابایی واقعا تغییر داشتن؟ میشه دقیقا ذکر کنید؟
    خیلی ممنون میشم

12. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان کسی میدونه نسبت به کنکور پارسال چه کتابایی واقعا تغییر داشتن؟ میشه دقیقا ذکر کنید؟
    خیلی ممنون میشم
    رشتت ریاضی ــه یا تجربی ؟
    تو دروس ریاضی دیفرانسیل عوض شده کلا . فیزیکش هم یکمی !

اما توعمومیا دین و زندگی و ادبیات پیش دانشگاهی تغییرات عمده داشتن !

14. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرخیدم و چرخیدم بالاخره افتادم توی قلمچی ! آخه بالاخره امسال باید یه جایی خودمون رو محک بزنیم یا نه ؟
    اما یه اشتباهی کردم ، کتاباش رو هم ثبت نام کردم ! کاش ثبت نام نمیکردم خودم میتونستم انتخاب کنم ، البته الان هم میتونم ولی خوب هزینه ای که دادم حیف شد رفت پی کارش !
    به نظرتون کتابای قلمچی کدوماش به درد میخوره ؟ یعنی میشه یه چیز از توش یاد گرفت ! آیات روایات و قرابت معنایی آّبی و شیمی آبی و فیزیک آبی رو فعلا گرفتم ، اما جا زیاد داره واسه انتخاب ! به نظرتون کدوماش بهتره که انتخاب کنم !

دارم ولی سرعتم کمه نمیشه آپلود کنم ! خب تو خود سایت گزینه 2 هست دیگه ! برو از اونجا بگیر !
    سلام دوست عزيز...
    قبل از اينكه بگم چي خوبه چي بده خواهش ميكنم ازتون قبله اينكه كتابو بخرين بپرسيد خوبه يا بد چون چند كتاب داشتن باعث سردرگمي ميشه يه جوري بي نظميه...ميدوني.

كتاباي قلمچي غلظ زياد دارن و پاسخ هاي تشريحيش فقط به درد خودشون ميخوره....از اين كتابايي هم كه گفتيد راستش من هيچكدومو نداشتم...
    ضمنا از ديگران نپرس كه ميشه ياد گرفت يا نه همه چي بستگي به خودت داره اگه ميبيني ميخونيشون ميفهمي و نتيجه ميگيري ديگه لازم نيست كه كتاب بگيري... هر چقدر هم كه بقيه بگن بده

من براي حسابان كتاب جدا نداشتم...چون معلممون خيلي خوب بود...يه 30 سال پيش و پايه ي كانون داشتم+بانك تست فائق

در مورده شيمي چيزايي كه مطرح كردي اصلا باهم قابل مقايسه نيستن مبتكران يه چيز ديگست اصن...خيلي خوبه...يني حرف نداره

براي تحليلي و گسسته.:براي اموزشه تحليلي ميگن فار واقعا خوبه....براي گسسته هم همينطور...ساختار كتابا كاملا جوريه كه اگه ضعيف باشي واقعا به دردت ميخوره.
    بعدا كه قوي شدي براي گسسته خوشخوان بگير.البته بگم خوشخوان سوالاي آسون هم داره و چون آموزشش مختصر مفيده تقريبا بهتره از فار شروع كني

هندسه پايه هم كتاب نشر دريافت خوبه واقعا خيلي خوب و جمع و جور هر فرمولي كه آورده اثبات كرده ولي تست كم داره براي تست ميتوني از كتاباي تست الگو يا كانون استفاده كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

رشتت ریاضی ــه یا تجربی ؟
    تو دروس ریاضی دیفرانسیل عوض شده کلا . فیزیکش هم یکمی !

اما توعمومیا دین و زندگی و ادبیات پیش دانشگاهی تغییرات عمده داشتن !
    آقا مرسی.یعنی انقد تغییر داشته!!!! ما از کجا کتابارو بیاریم؟؟؟ ای بابا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •