تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 281 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من اصلا پیشنهاد میکنم که سمت این رشته نری !
    البته اگه وضع مالی خوبی دارین و تا 26 7 سالگی میتونی از پدرت خرجتو بگیری باشه ! اما رو زمینه های شغلی این رشته زیاد حساب باز نکن !
    البته این خوبه که میخواین تا دکترا بخونین و ایشالله هم موفق میشین ! اما انشگاه محیط و جوش خیلی فرق داره ! تفکر الانمتون با 2 سال دیگه که از درس بگذره خیلی تفاوت داره ! وضعیت خیلی عوض میشه !
    زیاد سمت رشته های پایه نرو !
    مگه هزینش چقدره ؟ از پزشکی هم بیشتره ؟ غیر از مسئله پول ارزش داره تا دکترا خوند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

خوب از بین این رشته ها کدومو پیشنهاد میدین :

فیزیک

شیمی کاربردی

کاردانی فنی عمران

مهندسی صنایع

مهندسی کشاورزی

مهندسی معدن

علوم اقتصادی

مدیریت بازرگانی

علوم کامپیوتر

در کل به نظرتون رشته مکانیک دانشگاه آزاد شیراز برم یا اینکه یکی از رشته های بالا رو توی دانشگاه دولتی معمولی بخونم ؟؟
    مگه هزینش چقدره ؟ از پزشکی هم بیشتره ؟ غیر از مسئله پول ارزش داره تا دکترا خوند ؟
    این که ایشون گفتن تا 27-8 سالگی خرجتون رو از پدرتون بگیرید به این معنی نبود که رشته پر خرجه، چون عملن رشته ی پول درآری نیست گفتن، کلن هم رشته ایه که توصیه نمیشه، دردسرای ممنوع الخروجی و مسائل امنیتی هم داره.

بین اون رشته ها من اگه باشم صد در صد صنایع رو انتخاب می کنم چون هم کلاس کاری بالایی داره و هم اینکه رشته ی پول در آر و پر کاریه

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب به ترتیب کدوم خوبه ؟

شاید مهندسی صنایع نشد

در کل من 18000 شدم بهترین رشته با حداقل دانشگاه چیه ؟

مثلا برق قدرت زابل
    Last edited by camry; 07-08-2012 at 17:01.

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز اصلا صحبت هزینه هاش نیست ! البته هزینه های آزادش یه خورده زیاده ! اون هم به خاطر هزینه آزمایشگاهاست !
    منظور من این بود که این رشته عملا پول درار نیست ! و اینکه فکرت رو بزار از الان تا لیسانستو بگیری و دکتری و اینا رو فعلا بیخیال باش !

خوب از بین این رشته ها کدومو پیشنهاد میدین :

فیزیک

شیمی کاربردی

کاردانی فنی عمران

مهندسی صنایع

مهندسی کشاورزی

مهندسی معدن

علوم اقتصادی

مدیریت بازرگانی

علوم کامپیوتر

در کل به نظرتون رشته مکانیک دانشگاه آزاد شیراز برم یا اینکه یکی از رشته های بالا رو توی دانشگاه دولتی معمولی بخونم ؟؟
    ببین من خودم نظرم روی اینه که مکانیک بری ! مخصوصا گرایش جامدات یا ساخت !
    دانشگاه آزاد شیراز هم خیلی دانشگاه خوبیه ! من خودمم مکانیک میخونم آزاد تهران میخونم ! اون سالی که من کنکور دادم مهندسی نرم افزار رشت قبول شدم ! اما چون تهران خیلی قوی تر هستش تهران رو انتخاب کردم با این که آزاد بود و هزینه هاش یه خورده بیشتر در میاد !
    ببین من اگه جای شما بودم هیچوقت سمت (( شیمی کاربردی و علوم اقتصاد و علوم کامپیوتر و مدیریت بازرگانی )) نمرفتم ! اینها رشته هایی هستن که شما نمیتونی با لیسانسش هیچ کاری کنی !
    مهندسی کشاورزی هم بستگی به خودتون داره که چقدر بتونین کارهای تحقیقاتی انجام بدین !
    مهندسی صنایع رشته فوق العاده ای هستش و بسیار پرکاربرد و با بازار کار بسیار عالی !
    مهندسی معدن زیاد تو ایران تعریفی نداره و با رتبه های نه چندان قوی میتونین امیرکبیر قبول شین ! کارش رو هم معمولا با پارتی میتونین جور کنین ! چون صنعت معدن یه بخش دولتی هستش! البته بخش خصوصی هم واد این حوزه شده اما نه چندان قوی !

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .... من بعد از یه سری تحقیقات به نتایج زیر رسیدم ( 860 ریاضی منطقه 2)
    1-نفت امیر کبیر
    2- مهندسی شیمی امیر کبیر
    3- مهندسی شیمی شریف ( خیلی خیلی خوش بینانه )
    4- عمران علم و صنعت
    5-برق- قدرت شهید بهشتی
    6- مهندسی مواد شریف
    6- مکانیک صنعتی اصفهان

من خودم بین نفت و شیمی موندم .... لطفا یکی راهنمایی کنه کدومشون بهتر تره ؟؟؟ ( هم از لحاظ کار و درآمد)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام .... من بعد از یه سری تحقیقات به نتایج زیر رسیدم ( 860 ریاضی منطقه 2)
    1-نفت امیر کبیر
    2- مهندسی شیمی امیر کبیر
    3- مهندسی شیمی شریف ( خیلی خیلی خوش بینانه )
    4- عمران علم و صنعت
    5-برق- قدرت شهید بهشتی
    6- مهندسی مواد شریف
    6- مکانیک صنعتی اصفهان

من خودم بین نفت و شیمی موندم .... لطفا یکی راهنمایی کنه کدومشون بهتر تره ؟؟؟ ( هم از لحاظ کار و درآمد)
    موفق و موید باشین ! یه سوال !
    چرا سمت رشته های دولتی مثل نفت و مهندسی شیمی میرید ؟
    چرا بیشتر وارد رشته هایی نمیشین که خودتون میتونید آقای خودتون باشید و کار آفرینی کنید ! مثل مکانیک و عمران !
    در ضمن پیشنهاد میکنم مواد رو فقط بر صرف اینکه دانشجوی شریف میشید نخونید ! بیشتر راجع به این رشته تحقیق کنید !

7. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

سلام. من رتبم شد 6025 منطقه 1
    الان میخوام برم عمران ولی اکثرا میگن بازار کار نداره بدرد خورم نیس. در مورد رشته مکانیک و صنایع و معماری و برق هم میخواستم بدونم کدوم خوبه؟؟ ( از نظر درامد و بازار کار)
    یه سوال دیگه:
    الان من 100 تا انتخاب رشته میکنم بعد انتخاب نهم قبول میشم انتخاب یازدهمم قبول میشم اون وقت حتما باید برم همون انتخاب نهم؟؟ یعنی نمیشه یازدهمی برم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام. من رتبم شد 6025 منطقه 1
    الان میخوام برم عمران ولی اکثرا میگن بازار کار نداره بدرد خورم نیس. در مورد رشته مکانیک و صنایع و معماری و برق هم میخواستم بدونم کدوم خوبه؟؟ ( از نظر درامد و بازار کار)
    یه سوال دیگه:
    الان من 100 تا انتخاب رشته میکنم بعد انتخام نهم قبو میشم انتخاب یازدهمم قبول میشم اون وقت حتما باید برم همون انتخاب نهم؟؟ یعنی نمیشه یازدهمی برم؟؟؟
    ببینید رشته عمران رشته ای هستش که بیشتر بستگی به این داره که تا کجا بخواین ادامه بدین ! اگه هدفت اینه که ارشد بخونی خوب رشته خوبی هستش و بازار کار عالی هم داره ! خودتون هم میتونین تو نظام مهندسی شرکت کنین و ...!
    اما اگه فقط میخوای لیسانس بگیری زیاد ارزشی نداره ! مگه این که دانشگاه خیلی تاپ درس بخونی ! سمت کاردانیش هم نرو !
    مکانیک هم رشته خوبی هستش و در عین حال سخت (( البته همه رشته ها سخت هسستن)) ! توی مکاینیک شما بیشتر میتونی فعالیت کاری داشته باشی که بیشتر برمیگرده به جنم و عرضه خودت ! وگرنه رشتای نیست که ازش پول در نیاد !
    صنایع هم رشته ای هستش که بازار کار وسیعی تو همه زمینه های صنعتی و اداری و حتی نظامی داره !
    من راجع به معماری اطلاعاتم زیاد نیست ! برق رشته خیلی سختیه ! به نظر من کار هر کسی نیست یه مهندس برق تمام عیار بشه ! از بین گرایشهاش هم اول الکترونیک بعدش قدرت ! سمت مخابرات نرو چون زیاد کاربردی نیست !

10. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان توی انتخاب رشته مجازی، بهترین رشته ای که برام زده، علوم اقتصادی/نظری دانشگاه تهران هست. چه جور رشته ایه؟ میشه یکم توضیح بدین؟
    خودتون بودید، هوشبری آزاد تهران رو انتخاب میکردین یا علوم اقتصادی دانشگاه تهران یا مهندسی شیمی آزاد اصفهان (شهرضا)؟

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موفق و موید باشین ! یه سوال !
    چرا سمت رشته های دولتی مثل نفت و مهندسی شیمی میرید ؟
    چرا بیشتر وارد رشته هایی نمیشین که خودتون میتونید آقای خودتون باشید و کار آفرینی کنید ! مثل مکانیک و عمران !
    در ضمن پیشنهاد میکنم مواد رو فقط بر صرف اینکه دانشجوی شریف میشید نخونید ! بیشتر راجع به این رشته تحقیق کنید !
    اول تبریک بابت مدالا ...

من خودم به شیمی و بالطبع اون به رشته های شیمی علاقه مندم .... در ضمن با این رتبه عمران و مکانیک هیچ کدوم از دانشگاه های تاپ تهران قبول نمیشم

حالا به نظرتون مهندسی نفت بهتره یا شیمی؟؟ ( از نظر کار و درآمد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •