تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 176 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام .

اساساً فرقي بين دو هارد STBD3000100 و ST3000DM001 وجود نداره به جز اينكه مدل ST3000DM001 فقط در داخل يك نايلون آنتي استاتيك فروخته ميشه . ولي مدل STBD3000100 بصورت پكيج فروخته ميشه كه شامل كابل ، تبديل (power adapter) ، چند عدد پيچ و CD نرم افزار و دفترچه راهنما هست .

ممنون ام.
    پس هاردِ اینترنال به‌صورتِ بسته‌بندی هم در بازار هست؟ چه‌طور چنین وسیله‌یِ حسّاسي فلّه‌ای در یک لا نایلون عرضه می‌شه؟ یعنی تولیدکننده‌ها مصرف‌کننده رو شاملِ کاربرِ خونگی نمی‌دونن؟ بیشتر دیدم که فروشنده‌ها از زمانِ آوردنِ هارد دیسک جلو مشتری، دیگه هیچ مسؤولیتي در قبالِ سلامتِ اون نمی‌پذیرن، حتّا پیش از فاکتور کردن.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ام.
    پس هاردِ اینترنال به‌صورتِ بسته‌بندی هم در بازار هست؟ چه‌طور چنین وسیله‌یِ حسّاسي فلّه‌ای در یک لا نایلون عرضه می‌شه؟ یعنی تولیدکننده‌ها مصرف‌کننده رو شاملِ کاربرِ خونگی نمی‌دونن؟ بیشتر دیدم که فروشنده‌ها از زمانِ آوردنِ هارد دیسک جلو مشتری، دیگه هیچ مسؤولیتي در قبالِ سلامتِ اون نمی‌پذیرن، حتّا پیش از فاکتور کردن.
    هاردهايي كه بصورت بسته بندي شده و همراه با لوازم (پكيج) هست اصولاً براي مصرف كنندگان نهايي هست . من فكر ميكنم هاردهايي كه بصورت چندتايي در داخل جعبه موجوده بيشتر براي كساني هستند كه ميخواهند روي يك سيستم نصب كنند (يعني سيستم آماده تحويل مشتري بدهند) يا اينكه جزء محصولات OEM هست و نبايد بصورت Retail وارد بازار فروش بشه ! به هر حال من تا به حال اين هاردها را بصورت پكيج در بازار (حداقل در بازار تهران) نديدم .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ببخشید من میخواستم برم همین مدل green رو بگیرم ولی توی 2 روز گذشته چن تا تاپیک زده شد از این هارد به شک افتادم...
    میدونم که خرابی هارد ممکنه به هزار و یک دلیل باشه ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...

اکسترنال هم بگید ... من هارد اکسترنال رو برای حمل و نقلش نمیخوام برای این میخوام که مدام مثل اینترنال به سیستم وصل نباشه
    اندازش هم مهم نیست.میخوام فقط بزارم کنار سیستم باشه و هر از گاهی فایل هایی که دانلود میکنم بریزم داخلش.نگهداری فایل ها و وصل کردن به tv و ضبط کردن فیلم.چیزی روش نمیخوام نصب کنم....

به نظرتون این مورد خوبه :2TB 3.5" WD my book
    این مدل برای وصل به سیستم یا tv نیاز به پاور جدا داره ؟!
    این چه طوره ؟ 2TB 2.5" WD my passport

تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من میخواستم برم همین مدل green رو بگیرم ولی توی 2 روز گذشته چن تا تاپیک زده شد از این هارد به شک افتادم...
    میدونم که خرابی هارد ممکنه به هزار و یک دلیل باشه ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...

اکسترنال هم بگید ... من هارد اکسترنال رو برای حمل و نقلش نمیخوام برای این میخوام که مدام مثل اینترنال به سیستم وصل نباشه
    اندازش هم مهم نیست.میخوام فقط بزارم کنار سیستم باشه و هر از گاهی فایل هایی که دانلود میکنم بریزم داخلش.نگهداری فایل ها و وصل کردن به tv و ضبط کردن فیلم.چیزی روش نمیخوام نصب کنم....

تشکر.
    ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
    براي آرشيو ديتا WD Green مناسبتر بود . به هر حال ميتونيد هارد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب كنيد .

مدل مناسبي هست . براي راه اندازي حتماً لازم هست كه آداپتور آن به برق متصل شده باشد . دقت كنيد كه هارد بكار رفته همان WD Green هست .

نكته مهم : احتمال اينكه هارد توسط توسط TV شناسايي نشود وجود دارد . اگر TV دفترچه راهنما داره پيشنهاد ميكنم مطالعه كنيد .

وقتيكه براي جابجايي نميخواهيد چه نيازي هست كه هزينه بيشتري براي دوترابايتي پرتابل بپردازيد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

این پاور برای گرفتن هارد 1 و 2 ترا مناسبه ؟!

green 415 W ///16 W

موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟!
    Last edited by Rhodes; 05-01-2014 at 23:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پاور برای گرفتن هارد 1 و 2 ترا مناسبه ؟!

green 415 W ///16 W

موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟!
    بنظر كافي مياد ، البته بايد ميزان مصرف ساير قطعات را هم در نظر گرفت .
    در موقع خريد حتماً كارت گارانتي را تحويل بگيريد و اگر سريالي روي كارت نوشته شده بود با سريال هارد مطابقت بديد . در موقع حمل هم دقت كنيد و همچنين نايلون آن باز نشده باشد (اكبند) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام و وفت به‌خیر.

دوستاني که تجربه‌یِ خریدِ اینترنتی داشتند لطفاً راهنمایی کنند. خریدِ هارد به این شیوه چه‌گونه ست؟ شرکت‌ها این جنس رو چه‌جوری بسته‌بندی می‌کنند و می‌فرستند؟ اعتبار داره که آن‌لاین خرید کنیم یا خریدِ حضوری رو توصیه می‌کنید؟

مشخصاً در موردِ هارد-دیسک‌هایِ اینترنال می‌پرسم. فرض می‌گیریم که شماره‌یِ سریال و شرکتِ گارانتی همون باشه که فروشنده نوشته. اضافه کنم، برایِ مثال رایان‌صبا زده «هارد دیسک مهلت تست ندارند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

هاردهای 1 ترابایت گرین وسترن دیجیتال هم مثل 2 ترابایت انواع مختلف دارن ؟! مثل 2 ترا که این بهتره » WD20EZRX
    اگه آره کدومش بهتره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردهای 1 ترابایت گرین وسترن دیجیتال هم مثل 2 ترابایت انواع مختلف دارن ؟! مثل 2 ترا که این بهتره » WD20EZRX
    اگه آره کدومش بهتره ؟
    فعلاً دو مدل یکترابایتی WD Green در حال تولید هست WD10EARX و WD10EZRX . از بین ایندو مدل ، مدل آخر توصیه میشه که نه تنها مصرف کمتری دارد بلکه سرعت بیشتری هم دارد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    برای لپ تاپ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید. مخصوصا از این جهت که خرابی کمتری داشته باشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •