تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 103 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان مشکل صدای هارد کامل طبیعی هست. بنده تقریبا توجهی نکردم به این صدا. فقط وقتی لپ تاپ رو اسلپ باشه یا هیچ کاری نکنم بعد my computer رو باز کنم فن شروع به کار می کنه. با دور بالا که بعد از چند ثانیه خاموش میشه. اما هارد هیچ صدایی نمیده مگر اینکه گوشم رو بزارم روی هارد تا یه جیک جیک بشنوم. در ظمن کلی از هارد هم پره !!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چشمای من ضعیفه یا عکس کیفیتش پایینه. من که هیچ خط و خشی رو lcd نمیبینم اما یه کم از سمت چپ فاصلش زیادهِ عزیز. فکر نمیکنم احتیاجی به نگرانی باشه.

جمیعا موفق باشید

2. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان مشکل صدای هارد کامل طبیعی هست. بنده تقریبا توجهی نکردم به این صدا. فقط وقتی لپ تاپ رو اسلپ باشه یا هیچ کاری نکنم بعد my computer رو باز کنم فن شروع به کار می کنه. با دور بالا که بعد از چند ثانیه خاموش میشه. اما هارد هیچ صدایی نمیده مگر اینکه گوشم رو بزارم روی هارد تا یه جیک جیک بشنوم. در ظمن کلی از هارد هم پره !!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چشمای من ضعیفه یا عکس کیفیتش پایینه. من که هیچ خط و خشی رو lcd نمیبینم اما یه کم از سمت چپ فاصلش زیادهِ عزیز. فکر نمیکنم احتیاجی به نگرانی باشه.

جمیعا موفق باشید
    یعنی این فاصله زیاده؟ نمایندکی که دادم تعمیر کار به من گفت من led رو باز کردم وتکون نخورده وسالمه فقط گفت سکتور های هاردم ضعیف شده در اثر ضربه اگه n56 دارید لطفا یه عکس باکیفت از سمت چپ led برام بزارید.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

نه که زیاد باشه. اما نسبت به مدل معمولی کمی فاصله داره. حالا یه عکس میگیرم میزارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بفرمایید. البته ببخشید که کیفیت پایینه. همینش هم 300 کیلوبایته. اگر می خواید عکس اصلی رو با حجم 2 مگ آپلود کنم

6. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بفرمایید. البته ببخشید که کیفیت پایینه. همینش هم 300 کیلوبایته. اگر می خواید عکس اصلی رو با حجم 2 مگ آپلود کنم
    اگه میشه یه عکس با پس زمینه ی سفید بزارید ممنون میشم

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

حمید جان دستت درد نکنه چون به خاطر ظربه ای که خورده بود خیلی نگران بودم.مدل مال من vz هست و اون صدای هارد هم که مثل موریانه میمونه عادیه ومال من از اول هم این صدا رو می داد.این صدا رو فقط میشه توی سکوت شنید و چیز مهمی نیست همهی لپتاپ ها این جورین به غیر اونایی که از ssd استفاده میکنن.راستی واسه دستگاهت حتما یه کیف خوب بگیر که مال خودش مفت نمی ارزه چون یهو مثل مال من به فنا میره!
    بله درست میگین شما . همون اول که خریده بودمش گذاشتمش تو کیف خودش و بردمش بیرون ، اصلا احساس امنیت نداشتم ، تا این که یه کیف خریدم واسش ، باز این ضربه گیر داره و حجیم تره و یه مقدار مطمئن تره
    در اثر ضربه مشکلی براش پیش اومده ؟ اگه همون سیاهی کنار صفحه منظورتون هست و هنوز قانع نشدید بهتره به نمایندگی یه سری بزنید ( البته تو تصویر که به نظر نمی رسید مشکلی باشه )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    چند روز قبل k46cbگرفتم من هم صدای جیر جیر مانندی موقعیکه گوشم را نزدیک لب تاب می گیرم یا اگه محیط ساکت باشه می شنوم (بیشتر موقعیکه برنامه ای اجرا بشه )صدا از هارد هست یا از فن؟
    حقیقتش این موضوع منو نگران کرده آخه قبلش فروشنده همین مدل را بخاطر لرزش تصویر در بعضی از رنگهابرام تعویض کرد (البته همون روز اول متوجه موضوع شدم) الان یه جورایی ایسوس از چشمم
    افتاده آیا اشتباه می کنم ؟مشکل طبیعی هست یا واقعا ایسوسها دچار مشکل شدند ؟خداییش 27000000هزینه بکنی بعد یه روز لرزش تصویر حالا هم این. ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان سلام
    چند روز قبل k46cbگرفتم من هم صدای جیر جیر مانندی موقعیکه گوشم را نزدیک لب تاب می گیرم یا اگه محیط ساکت باشه می شنوم (بیشتر موقعیکه برنامه ای اجرا بشه )صدا از هارد هست یا از فن؟
    حقیقتش این موضوع منو نگران کرده آخه قبلش فروشنده همین مدل را بخاطر لرزش تصویر در بعضی از رنگهابرام تعویض کرد (البته همون روز اول متوجه موضوع شدم) الان یه جورایی ایسوس از چشمم
    افتاده آیا اشتباه می کنم ؟مشکل طبیعی هست یا واقعا ایسوسها دچار مشکل شدند ؟خداییش 27000000هزینه بکنی بعد یه روز لرزش تصویر حالا هم این. ممنون میشم راهنمایی کنید
    اگه اون صدایی که مثله موریانه هست رو میگی و البته وقتی محیط ساکت باشه یکم رو اعصابه ، اون رو من تو چند مدل دیگه هم شنیدم هم ایسوس هم دل ،، اوایل خیلی رو این صدا حساس بودم ولی از من غیر از اون صدا بعضی اوقات یه صدای تیک مثله تیک تیک عقربه های ساعت هم میکنه که باعث شده او صدای خرخر موریانه مانند دیگه برام مهم نباشه ،
    گارانتی آوات داره 2 ساله از همینا که یکپارچه هست ، به نظرتون ببرم واسه این تیک تیک گارانتی یا نه ؟ حدود دو ماه هست که خریدمش . جوابگو هستند ، لازمش هم دارم نمیتونم مدت زیادی بزارم اونجا باشه

11. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    SARAKHS

پيش فرض

ازدوستان واساتید کسی میدونه چجوری میشه تایمینگ رم رو واسه این لپ تاپ تغییر داد؟ اخه تو منوی بایوس چیزی واسه این کار نیست،خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

airplane mode رو که با fn + f2 خاموش میکنم چراغش روشن میشه ولی وایرلس off هست ، از تو pc setting که میخام وایرلس رو روشن کنم مینویسه could not turn on wifi

ویندوز 8 هست ، مشکل کجاست ؟

ویرایش :

با ریست درست شد
    Last edited by hamidchi; 09-11-2013 at 22:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •