تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 129 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه من با بیت دیفندر به یه مشکل بزرگ خوردم و امروز با وجود اینکه از نمایندگی به سیستمم ریموت شدن نتونستن مشکلم رو برطرف کنن و گفتند که Bitdefender 2013 رو بعضی سیستما این مشکل رو داره و ازم خواستن که Bitdefender Total security 2012 رو نصب کنم!! تو اینترنت هم سرچ کردم مثل اینکه حتی بعضی از کاربرای خارجی هم همین مشکل رو دارن!!! با سایت اصلی مکاتبه کردم و بهم یه نرم افزار معرفی کردن که رو سیتسمم اجراش کنم و خروجی نرم افزارو براشون بفرستم تا سیستمم رو آنالیز کنن ولی دو روزی هست که هنوز ازشون خبری نشده!!! :(
    کسی اینجا این مشکل رو نداره!؟!! کسی نمیدونه که چطور باید مشکل رو برطرف کنم!؟!؟ :( من بیت دیفندر رو از رو سیستمم و لپ تاپم پاک کردم ولی خوب دوتا لایسنس خریدم و دوست ندارم پولمو دور ریخته باشم و میخوام این مشکل حل بشه و دوباره بتونم ازش استفاده کنم!! :(

نامه ی من به نمایندگی Bitdefender در ایران (Bitdefender.ir) و شرح مشکل:

ضمن سلام و خسته نباشید
    متاسفانه من یه مشکل خیلی حاد با بیتدیفندر توتال سکیوریتی 2013 پیدا کردم!
    من از برنامه Networx برای کنترل پهنای باندم استفاده میکنم و در هر لحظه میزان Send و recieve رو مشاهده میکنم.
    در حالت عادی مصرف اینترنتم کاملاً طبیعی هست ولی به محض اینکه شروع به دانلود میکنم و مصرف اینترنتم افزایش پیدا میکنه وقتی عمل دانلود رو کنسل میکنم به هیچ عنوان پهنای باندم آزاد نمیشه! و همچنان سیستم در حال دانلود بسته های اطلاعاتی قرار داره! حتی کاملاً برنامه ی دانلودرم رو میبندم ولی بازم فرقی نمیکنه تا زمانی که اینترنت رو دیسکانکت کنم و دوباره متصل بشم!
    از برنامه های مختلفی استفاده کردم که متوجه بشم کدوم نرم افزار داره اینترنتمو مصرف میکنه ولی هیچکدوم چیزی رو نشون ندادن! حتی فایروال بیتدیفندر هم چیزی رو نشون نمیداد!! ولی اینترنتم داشت به شدت مصرف میشد. تا اینکه به سرم زد بیتدیفندر رو پاک کنم . به محض اینکه پاکش کردم همه چیز به حالت عادی برگشت!! من این مشکل رو رو لپتاپم هم دارم (چون دوتا لایسنس خریدم!) :(
    من سرعت اینترنتم 2Mb هست، باورتون میشه سر همین قضیه در عرض 1 هفته 6_8 گیگ از اینترنتم مصرف شد!؟!! :(
    این یعنی معادل 30_40 هزار تومن ضرر!!! :( ...
    من دوتا لایسنس بیتدیفندر هم ازتون خریده ام! این همه ضرر برام اصلاً قابل توجیه نیست. خواهش میکنم به مشکلم رسیدگی کنید! :(
    اینم بگم که وقتی که به این شدت پهنای باندم اشغال میشه و معلوم نیست داره چه چیزی دانلود میشه نه بیتدیفندر و نه ویندوز و نه هیچ برنامه ی دیگه ای در حال آپدیت شدن نیستن!!! من از تمام برنامه ها هم که خارج میشم (از تو task manager همه شون رو هم کنسل میکنم) سیستم به حالت عادی برنمیگرده تا زمانی که اینترنت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم!! :(

نامه ی بعدی من که امروز بعد از ریموت شدنشون به سیستمم براشون ارسال کردم:
    متاسفانه بعد از ریست کردن سیستم هم مشکل حل نشد و به قوت خودش برجاست! :( ...
    اگه براتون امکان داره از طریق سایت اصلی پیگیری کنید ممنون میشم . من زیاد زبانم خوب نیست و نمیتونم تمام جزئیات رو اونطور که باید براشون شرح بدم! :( ...
    من تا فردا برای پاک کردن بیتدیفندر صبر میکنم تا ببینم نتیجه ی آنالیز سیستمم توسط اونا چی میشه! اگه شما هم اطلاعاتی کسب کردید که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم به منم بگید. خوب خودتونم میدونید که بیتدیفندر 2012 ارزونتر از 2013 هست و من بخاطر 2013 بودن این ورژن رو خریداری کردم . بعلاوه اینکه 2013 خیلی سبکتر و نرمتر از 2012 اجرا میشه (پارسال قبل از اینکه کاسپرسکی2012 رو خریداری کنم یه ماهی بیتدیفندر2012 رو نصب کرده بودم) همچنین پارسال بیتدیفندر در مقایسه با کاسپرسکی رتبه ی دوم رو از نظر امنیت و کارایی داشت ولی امسال اول شده!! :(
    راستش اصلاً دوست ندارم تو سال 2013 به آنتی ویروس یه سال قبل که سیستم رو کندتر میکنه روی بیارم و اونو نصب کنم! :( ترجیح میدم کاسپرسکی 2013 رو با لایسنسهای دزدی نصب کنم تا بیتدیفندر 2012!
    ممنون میشم اگه پیگیر این موضوع باشید.

اینم شرح مشکلم تو سایت Javab24.com:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سپاس
    نیما
    درود

اگر مشكلتون حل نشد من ميتونم به طور رايگان نسخه اينترنت سكيوريتي 1 ساله Emsisoft را به شما هديه بدم.
    Emsisoft دو موتوره است و يكي از موتور هاش بيتدفندره، در عين حال بسيار سبك تره!

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یکی از اقوام نیز دیروز همین مشکل رو برای رجیستر کردند داشتند، که پشتیبانی بیت در ایران به ایشون گفته بودند که این لایسنس ها مخصوص ایران است و باید از آنتی ویروس داخل سایت ایرانی استفاده شود.
    مگه میشه؟؟؟نوع لایسنسشون فرق میکنه؟؟؟
    لایسنس لایسنسه دیگه...
    هیچ راهی نیست؟؟؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

[لطفا حذف شودددددددددددددددددد
    Last edited by aylar6888; 01-01-2013 at 01:46.

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لایسنس لایسنسه دیگه...
    هیچ راهی نیست؟؟؟
    شما باید نسخه ای از آنتی ویروس را که در سایت bitdefender.ir موجود است دانلود کنید. سپس شما باید این نسخه رو رجیستر کنید.

5. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شما باید نسخه ای از آنتی ویروس را که در سایت bitdefender.ir موجود است دانلود کنید. سپس شما باید این نسخه رو رجیستر کنید.
    اونم که لینک از خود سایت بیت دفندر داده...

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اونم که لینک از خود سایت بیت دفندر داده...
    من موقع دانلود به سرورش توجه نکردم. چون ابتدا نسخه فاینالش رو از سایت اصلی گرفته بودم و با این لایسنس، رجیستر نشد. سپس فایل موجود در سایت ایرانی را گرفتم و راحت رجیستر شد. هم اکنون که سایت ایرانی باز نمیشه و گرنه یک بررسی می کردم.

8. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لایسنس لایسنسه دیگه...
    هیچ راهی نیست؟؟؟
    راه حل من البته نمیدونم چقدر کارسازه:
    کافیه ای پی خودشو به ای پی ایران تغییر بده و انتیشو رجیستر کنه
    پیدا کردن ای پی ایران با خودش اما یه سرچ گوگل کنید پیدا میشه البته نمیدونم بعدش سریالش کار کنه یا نه !!! شاید هم مشکل از ای پی نیست!!!!!
    قبل از خرید باید از فروشنده میپرسیدی !!!!

10. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راه حل من البته نمیدونم چقدر کارسازه:
    کافیه ای پی خودشو به ای پی ایران تغییر بده و انتیشو رجیستر کنه
    پیدا کردن ای پی ایران با خودش اما یه سرچ گوگل کنید پیدا میشه البته نمیدونم بعدش سریالش کار کنه یا نه !!! شاید هم مشکل از ای پی نیست!!!!!
    قبل از خرید باید از فروشنده میپرسیدی !!!!
    خیر سرم اینجا پرسیدم...صفحه قبل هست.

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیزی که چند صفحه قبل مشکل داشتن با بید دیفندر ( استفاده نامعلوم از پهنای باندشون توسط برنامه )
    این لینک رو ببینید برید جلو مشکلتون حل میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم با انجام این کارها مشکلم حل شد

13. 2 کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .
    دوستان من از موقعی که بیت دفندر 2013 نصب کردم یه مشکلی برام پیش امده که اطمیان ندارم از بیت دفندر باشه ولی گفتم اینجا مطرح کنم تا دوستان راهنمایی کنم.
    مشکلم اینه که وقتی با برخی برنامه ها مثل مروگرها و افیس و نرم افزارهای طراحی کار می کنم این نرم افزارها بدون هیچ پیامی ناگهان بسته می شن. نکته جالبش اینه نرم افزارهای طراحی و word برای بسته شدن پیام درخواست save رو هم نشون نمی دن. متاسفانه این مشکل باعث شده یه موضوعی که چند ساعت روش کار کردم از دستم بره. بنظر دوستان مشکل از بیت دفندر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •