متاسفانه من با بیت دیفندر به یه مشکل بزرگ خوردم و امروز با وجود اینکه از نمایندگی به سیستمم ریموت شدن نتونستن مشکلم رو برطرف کنن و گفتند که Bitdefender 2013 رو بعضی سیستما این مشکل رو داره و ازم خواستن که Bitdefender Total security 2012 رو نصب کنم!! تو اینترنت هم سرچ کردم مثل اینکه حتی بعضی از کاربرای خارجی هم همین مشکل رو دارن!!! با سایت اصلی مکاتبه کردم و بهم یه نرم افزار معرفی کردن که رو سیتسمم اجراش کنم و خروجی نرم افزارو براشون بفرستم تا سیستمم رو آنالیز کنن ولی دو روزی هست که هنوز ازشون خبری نشده!!! :(
کسی اینجا این مشکل رو نداره!؟!! کسی نمیدونه که چطور باید مشکل رو برطرف کنم!؟!؟ :( من بیت دیفندر رو از رو سیستمم و لپ تاپم پاک کردم ولی خوب دوتا لایسنس خریدم و دوست ندارم پولمو دور ریخته باشم و میخوام این مشکل حل بشه و دوباره بتونم ازش استفاده کنم!! :(
نامه ی من به نمایندگی Bitdefender در ایران (Bitdefender.ir) و شرح مشکل:
ضمن سلام و خسته نباشید
متاسفانه من یه مشکل خیلی حاد با بیتدیفندر توتال سکیوریتی 2013 پیدا کردم!
من از برنامه Networx برای کنترل پهنای باندم استفاده میکنم و در هر لحظه میزان Send و recieve رو مشاهده میکنم.
در حالت عادی مصرف اینترنتم کاملاً طبیعی هست ولی به محض اینکه شروع به دانلود میکنم و مصرف اینترنتم افزایش پیدا میکنه وقتی عمل دانلود رو کنسل میکنم به هیچ عنوان پهنای باندم آزاد نمیشه! و همچنان سیستم در حال دانلود بسته های اطلاعاتی قرار داره! حتی کاملاً برنامه ی دانلودرم رو میبندم ولی بازم فرقی نمیکنه تا زمانی که اینترنت رو دیسکانکت کنم و دوباره متصل بشم!
از برنامه های مختلفی استفاده کردم که متوجه بشم کدوم نرم افزار داره اینترنتمو مصرف میکنه ولی هیچکدوم چیزی رو نشون ندادن! حتی فایروال بیتدیفندر هم چیزی رو نشون نمیداد!! ولی اینترنتم داشت به شدت مصرف میشد. تا اینکه به سرم زد بیتدیفندر رو پاک کنم . به محض اینکه پاکش کردم همه چیز به حالت عادی برگشت!! من این مشکل رو رو لپتاپم هم دارم (چون دوتا لایسنس خریدم!) :(
من سرعت اینترنتم 2Mb هست، باورتون میشه سر همین قضیه در عرض 1 هفته 6_8 گیگ از اینترنتم مصرف شد!؟!! :(
این یعنی معادل 30_40 هزار تومن ضرر!!! :( ...
من دوتا لایسنس بیتدیفندر هم ازتون خریده ام! این همه ضرر برام اصلاً قابل توجیه نیست. خواهش میکنم به مشکلم رسیدگی کنید! :(
اینم بگم که وقتی که به این شدت پهنای باندم اشغال میشه و معلوم نیست داره چه چیزی دانلود میشه نه بیتدیفندر و نه ویندوز و نه هیچ برنامه ی دیگه ای در حال آپدیت شدن نیستن!!! من از تمام برنامه ها هم که خارج میشم (از تو task manager همه شون رو هم کنسل میکنم) سیستم به حالت عادی برنمیگرده تا زمانی که اینترنت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم!! :(
نامه ی بعدی من که امروز بعد از ریموت شدنشون به سیستمم براشون ارسال کردم:
متاسفانه بعد از ریست کردن سیستم هم مشکل حل نشد و به قوت خودش برجاست! :( ...
اگه براتون امکان داره از طریق سایت اصلی پیگیری کنید ممنون میشم . من زیاد زبانم خوب نیست و نمیتونم تمام جزئیات رو اونطور که باید براشون شرح بدم! :( ...
من تا فردا برای پاک کردن بیتدیفندر صبر میکنم تا ببینم نتیجه ی آنالیز سیستمم توسط اونا چی میشه! اگه شما هم اطلاعاتی کسب کردید که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم به منم بگید. خوب خودتونم میدونید که بیتدیفندر 2012 ارزونتر از 2013 هست و من بخاطر 2013 بودن این ورژن رو خریداری کردم . بعلاوه اینکه 2013 خیلی سبکتر و نرمتر از 2012 اجرا میشه (پارسال قبل از اینکه کاسپرسکی2012 رو خریداری کنم یه ماهی بیتدیفندر2012 رو نصب کرده بودم) همچنین پارسال بیتدیفندر در مقایسه با کاسپرسکی رتبه ی دوم رو از نظر امنیت و کارایی داشت ولی امسال اول شده!! :(
راستش اصلاً دوست ندارم تو سال 2013 به آنتی ویروس یه سال قبل که سیستم رو کندتر میکنه روی بیارم و اونو نصب کنم! :( ترجیح میدم کاسپرسکی 2013 رو با لایسنسهای دزدی نصب کنم تا بیتدیفندر 2012!
ممنون میشم اگه پیگیر این موضوع باشید.
اینم شرح مشکلم تو سایت Javab24.com:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
نیما