چطوری میشه کسپر رو فارسی کرد ؟
گویا زبان فارسی برایش منتشــر شده
چطوری میشه کسپر رو فارسی کرد ؟
گویا زبان فارسی برایش منتشــر شده
سلام
داخل تنظیمات زبان نیست بلکه باید کلا کسپر اسکای فارسی را دانلود و نصب کنید
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام.
یه تریال 90 روزه برای Kaspersky internet security 2012
دوستان امروز هر کاری میکنم kaspersky world رو باز نمیکنه که تریال ریست انجام بدم...راه حلی هست ؟
سلام لینک آخرین ورژن کاسپرسکای اینترنت سکیورتی همراه با آپدیت آفلاینش میخوام مرسی
سلام
برای دانلود کسپرسکی برو لینک پایین :
ایمیلت رو وارد کن و دانلود کن.. آخرین ورژن
آپدیت هم بهتره بزاری خودش آپدیت کنه. کسپرسکی سرعت آپدیتش بالاست.![]()
سلام
امروز سرعت اپدیت یه مقدار پایینه شما یه وقت دیگه ای اپدیت کنید ممکنه به خاطر شلوغی سرورهای کسپر باشه
دوست عزیز در خواست خودتون در تاپیک کرک و سریال مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسیددوستان کلید جدیدی ندارید برای کاسپراسکای پیور 2
سلام به دوستان کسپری
دیشب من داشتم رو یه نفر با تروجان کار میکردم که کسپر 2012 نصب داشت (این تروجان ما راحت از فایروال کسپر گذشت، البته نمیدونم فایروالش رو چه حالتی بود که جلوش رو نگرفت!)
حالا اینجاش برام جالب بود که نمیشد با ریموت موس روی کسپر کار کرد! یعنی با موس میشد رو پنجره های دیگه کار کرد ولی رو پنجره های مرتبط با کسپر نمیشد! مثلا از طریق Gadget کسپر میشد صفحه تنظیماتش رو باز کرد ولی دیگه با موس نمیشد همین پنجره باز شده رو بست!(قبلا در مورد کیبرد مجازیش خونده بودم که صفحه رو سیاه میکنه و... ولی اینو دیگه نمیدونستم)
همین مورد رو روی اسمارت سکوریتی 5 انجام دادم، به راحتی میشد هرکاری کرد!مثلا تروجان رو به قسمت Exclusion اضاقه کرد و ...!
از دوستان اگه کسی اطلاعات یا لینکی در مورد این قابلیت کسپر داره ممنون میشم بزاره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)