تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 311 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.....
    دوستان 2 سوال.........من دیشب فلش رو خونه فامیلمون بردم و یک سری عکس ریختم توش ولی وقتی اوردمش خونه طبق معمول با eset اسکن کردم.حالا سوال اول......برای اسکن 2 روش وجود داره یکی اینکه مستقیما با رایت کلیک روی درایور فلش هر بار اسکن میکردم 5 تا ویروس پیدا میکرد ولی پاک نمیکرد...اما وقتی از صفحه اصلی eset بوسیله با گزینه costum scan اینکارو کردم بار اول هر 5 تا ویروس رو پیدا کرد و پاک کرد......میخواستم ببینم این طبیعیه؟
    سوال دوم...........بعد از اسکن کردن هر چی داخل فلش رو گشتم اثری از از فایلها و عکسها نبود در حالی که حجم فلش رو که میدیدی که پر است و فضای خالی وجود نداره و اینکه وقتی که دوباره اسکن کردم دیدم که در پنجره اسکن اسم فایلها رو میاره و اونها رو اسکن میکنه و دیگه خبری از ویروس نیست..........حالا میخواستم ببینم مطمعنا با اسکن اولیه و حذف ویروسها و باز کردن فلش دیگه ویروس به سیستم راه پیدا نکرده باشه؟
    smart security buis edit 4

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    میبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا آنتی ویروس بیشتر توان نصب شدن ندارن که مشکلمو حل نکردن و من پاکشون کردم،
    من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشه
    حالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشه
    من باید چیکار کنم؟ممنونم
    سوال خودتون در بخش سیستمهای الوده مطرح کنید

سلام.....
    دوستان 2 سوال.........من دیشب فلش رو خونه فامیلمون بردم و یک سری عکس ریختم توش ولی وقتی اوردمش خونه طبق معمول با eset اسکن کردم.حالا سوال اول......برای اسکن 2 روش وجود داره یکی اینکه مستقیما با رایت کلیک روی درایور فلش هر بار اسکن میکردم 5 تا ویروس پیدا میکرد ولی پاک نمیکرد...اما وقتی از صفحه اصلی eset بوسیله با گزینه costum scan اینکارو کردم بار اول هر 5 تا ویروس رو پیدا کرد و پاک کرد......میخواستم ببینم این طبیعیه؟
    سوال دوم...........بعد از اسکن کردن هر چی داخل فلش رو گشتم اثری از از فایلها و عکسها نبود در حالی که حجم فلش رو که میدیدی که پر است و فضای خالی وجود نداره و اینکه وقتی که دوباره اسکن کردم دیدم که در پنجره اسکن اسم فایلها رو میاره و اونها رو اسکن میکنه و دیگه خبری از ویروس نیست..........حالا میخواستم ببینم مطمعنا با اسکن اولیه و حذف ویروسها و باز کردن فلش دیگه ویروس به سیستم راه پیدا نکرده باشه؟
    smart security buis edit 4
    در مورد سوال اول این لینک ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال دوم شما مخرب فایلهای شما رو مخفی کرده در بخش سیستمهای الوده سوال خودتون مطرح کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.......
    دوستا ن3 سوال......
    1- امروز endpoint رو نصب کردم....با انکه اپدیت کردم در صفحه اصلیش نوشته this trail version has expired...چرا؟
    2-به اپدیت ویندوزم گیر داده و رنگش نارنجی شده......چه طو میشه دیگه به اپدیت ویندوز گیر نده؟
    3-برای یوزر پس یک ماه از سرویس ایمیل موقت که در صفحه قبلیه استفاده میکنم اما ایمیلی نمیفرسته
    4-این حالت presention mode چیه؟
    ممنون
    Last edited by amirhoseiyn; 27-08-2012 at 13:25.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

درود.
    دوستان میشه کرکی چیزی بهم بدین تا دیگه مجبور به آپدیت روزانه نباشه ...؟؟!؟!؟!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان سریال 6 ماهه یا طولانی مدت کسی داره برام بفرسته ؟ این ایمیلم khafan_kafan2003 خیلی ممنون

داره خودمونی میشه zehneziba11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان سریال 6 ماهه یا طولانی مدت کسی داره برام بفرسته ؟ این ایمیلم khafan_kafan2003 خیلی ممنون

سلام خدمت دوستان و اساتید

برای به دست اوردن سریال باید چکار کنیم به کدوم تایپیک مراجعه کنیم ..؟جستجو های من که متاسفانه جواب نداد ، تایپیک قبلی که کلا برداشته شده .

لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با عرض سلام
    اگه امکانش هست U & P جدید ESET SMART SECURITY 5 رو به ایمیلم می فرستید؟

با تشکر از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من نود رو نصب کرده بودم و بعد از مدتی که زرد میشد و آپدیت که میشد سبز میشد اما بعد از مدتی زرد میشد و میدیدم که نوشته بود تا چند روز دیگه به اکسپایر میشه و هرچی یوزر و پاس جدید میدادم بازم همین بود عکس زیر هم گذاشتم الان دو روز دیگه وقت دارم البته اینی که عکس گذاشتم پاک کردم و نود 5.2.9.1 رو نصب کردم نمیدونم باید چه کنم ممنون میشم کمک کنید و راهنماییم کنید چه کنم ...

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمک کنید.من نسخه ی 5 eset smart رو از سایت --------- دانلود کردم و دقیقا طبق راهنمای دفترچه ی سایت p30world عمل کردم توی گام اخر نصبش میگه active later رو بزنید که منم همین کار رو کردم و میگه به اینترنت متصل شوید و چند ثانیه صبر کنید تا انتی ویروس کانکشن اینترنتی شما رو بشناسه و صفحه ی زیر باز شود(یه صفحه ابی رنگه)ولی برای من صفحه ای باز نمیشه.لطفا بگید چیکار کنم؟
    Last edited by raha20011; 30-08-2012 at 18:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان چرا مثل قبل که تو هر سایت میرفتیم ابدیت افلاین ناد 32 بود ولی حالا هر چی میگردم نوشته کلید 1 ماهه برای ابدیت من لینک دانلود ابدیت افلاین نود 32 ورژن 5 می خاستم کسی از دوستان هست که بتونه یه لیک که کار بده برای من بزاره
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •