با سلام. یه دستگاه کپی سه کاره میخواستم بخرم برای کافی نت . کپی - پرینت - اسکن داشته باشه و چون برای کافینته خوب بیشتر فعالیت داره بخاطر همین کیفیت و ماندگاریش باید خئوب باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید . سقف قیمت 500
با سلام. یه دستگاه کپی سه کاره میخواستم بخرم برای کافی نت . کپی - پرینت - اسکن داشته باشه و چون برای کافینته خوب بیشتر فعالیت داره بخاطر همین کیفیت و ماندگاریش باید خئوب باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید . سقف قیمت 500
سلام
من برای دفترم یه پرینتر لیزری رنگی میخوام. ولی قبلش سه تا سئوال:
هزینه ی شارژ پرینترهای لیزری سیاه و سفید چند میشه؟
هزینه ی شارژ پرینترهای لیزری رنگی، هر رنگش در چه حدودیه؟
هزینه ی پرینت یک نامه ی سیاه و سفید با «پرینتر لیزری رنگی» و «پرینت لیزری سیاه و سفید» یکی میشه یا فرق میکنه؟
من بیشتر کارم پرینت گرفتن از متن و نامه ی حاوی تصویر هست. ارزونترین پیشنهادتون چیه؟
میگن سامسونگها (مثلا cpl 320) وقتی پودرش تموم بشه چیپش میسوزه و مجبوریم چیپ رو هم عوض کنیم که هزینه رو میبره بالا. درسته؟
رنگی با توجه به هزینه ی شارژ بالاش منتفی شد
الان دنبال یه پرینتر ارزون و خرکار سیاه و سفید هستم که با هر بار شارژ 1200~1500 تا برگ بتونم پرینت کنم و شارژ کردنشم گیر و گور و هزینه ی زیاد نداشته باشه
Samsung ML 2160 نظرمو جلب کرده
نظر یا پیشنهاد شما چیه
با سلام
بنده قصد خرید یک پرینتر رنگی را داشتم.
به دلیل وجود بقیه دستگاه ها، فقط تک کاره و به دلیل کاربرد کم، مدلهای لیزری مد نظرم بود.
موارد مورد نیاز:
کیفیت قابل قبول
قیمت تا 400-500 هزار تومان
هزینه پایین نگهداری و شارژ
موارد مستحب!!!:
شبکه شدن بیسیم
سرعت مناسب
مدلهای سامسونگ CLP به نظرم مناسبند. ولی از قیمت روز، هزینه نگهداری و شارژ و مقدار کارکرد با هر شارژ بی خبرم.
در صورت اطلاع، لطفا در مورد این مدل ها یا مدل های دیگر راهنمایی بفرمایید. (مدل - قیمت - هزینه شارژ - کارکرد با هر شارژ)
میخوام یک پرینتر چند کاره لیزری سیاه و سفید که هزینه نگهداری و شارژ پائین، با دوام و قطعاتش هم تو بازار گیر بیاد بخرم- حول و حوش قیمت 400000 تومان . محبت می کنید راهنمایی کنید. اصلا جدا بخرم یا با هم؟
میشه ارزونترین پرینتر جوهر افشان که بشه روش تانک نصب کرد رو معرفی کنید
میخوام هزینه ها بیاد پایین برای همین دنبال مدلی هستم که بشه روش تانک نصب کرد
سلام.
برای کارهای سنگین میخواین یا سبک؟؟؟
فقط ارزونترین یا براتون کیفیت هم مهمه؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
سلام.
Canon Canon i-SENSYS LBP3010...425.000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)